GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αμαρτίες Γονέων παιδεύουσι τέκνα»...

Από τοv Πατεργιαννάκη Νικόλαο  (Φυσικό). Δημοτικό Σύμβουλo Παπάγου Χολαργού ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β! ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι γεγ...

Από τοv Πατεργιαννάκη Νικόλαο
 (Φυσικό).
Δημοτικό Σύμβουλo Παπάγου Χολαργού
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β! ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είναι γεγονός πως οι εκλογές αυτές είναι οι κρισιμότερες εκλογές που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα έως σήμερα. Δεν έχουμε να κάνουμε με την επιλογή ενός κόμματος όπως άλλοτε, αν δηλαδή θα επιλέξουμε το ΠΑΣΟΚ ή τη Ν.Δ. και μετά να βγούμε να πανηγυρίζουμε με τα πλαστικά σημαιάκια για να «πικάρουμε» τους φίλους μας για τη μεγάλη νίκη της παράταξής μας. Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύονται πολλά περισσότερα πράγματα.
Η επιλογή του λαού σε ένα από τα «μνημονιακά» κόμματα ( ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.- ΛΑΟΣ) και μια ενδεχόμενη συγκυβέρνηση αυτών, θα σημάνει αυτόματα
· την νομιμοποίηση όλων των εγκλημάτων που διεπράχθησαν εις βάρος του ελληνικού λαού και σαφώς χωρίς την έγκριση του
· θα δώσει αμνηστία σε όλους τους υπευθύνους
· Θα είναι η απαρχή νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις , εις τρόπον ώστε να ευημερούν οι «δανειστές μας» και να λιμοκτονεί ο Ελληνικός Λαός.
· Οι μισθοί θα φθάσουν σε επίπεδο Βουλγαρίας
· Οι νέοι θα εξακολουθήσουν να μεταναστεύουν στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας και μιας καλύτερης τύχης
· Οι ξένοι θα συνεχίσουν να μας λοιδορούν και να μας λένε τεμπέληδες και βαρέλια δίχως πάτο ενώ παράλληλα θα θησαυρίζουν εις βάρος μας με τα λεφτά τα δικά μας εισπράττοντας τόκους και πανωτόκια.
· Η Εθνική μας Κυριαρχία πάει πραγματικά περίπατο και την εισπράττουν οι τραπεζίτες.
· Ο Εθνικός μας πλούτος : Πετρέλαια, Φυσικό Αέριο, Χρυσός, Ήλιος, Ουράνιο κ.λ.π θα είναι σε χέρια των ξένων ενώ εμείς θα δουλεύουμε με μισθούς πείνας προκειμένου να ξεπληρώσουμε τα χαράτσια που θα μας επιβάλλουν κάθε τόσο, πιστωτικές κάρτες, δάνεια
Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί τα πράγματα είναι πραγματικά εξαιρετικά επικίνδυνα και δεν θέλω να σας γεμίσω με απαισιοδοξία. Το θέμα είναι πως αυτοί που οδήγησαν τη χώρα εδώ παραμένουν ατιμώρητοι και αμετανόητοι.
Οι αυτοκτονίες των πολιτών δεν τους συγκίνησαν ενώ οι διαδηλώσεις πνίγηκαν στη βία και τα καπνογόνα. Οι πορείες των συνταξιούχων, μαθητών και φοιτητών αποκρούστηκαν με πρωτοφανή βία.
Έρχονται λοιπόν αυτοί και ζητούν ξανά τη ψήφο του Ελληνικού Λαού. Να την κάνουν τι; Αφού έχουν υπογράψει και ξαναϋπογράψει τα πάντα. Ό,τι πρόκειται να κάνουν σαν κυβερνήσεις περιγράφονται στα μνημόνια. Αυτά που λένε στις τηλεοράσεις πως θα κάνουν μετά τις εκλογές, είναι επιταγές χωρίς αντίκρισμα! θα τις εισπράξουμε ή θα τις πετάξουμε στα μούτρα τους;
Η απειλή τους πως δεν θα έχουμε λεφτά να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, έχει ήδη πέσει στο κενό σαν αβάσιμη τη στιγμή που η Ελλάδα είχε έσοδα το 2011 από φορολογίες περίπου 88δις ευρώ το χρόνο ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις άγγιξαν τα 50δις ευρώ. Από την άλλη ούτε ένα ευρώ από τη δανειακή βοήθεια που μας παρέχουν οι τραπεζίτες με υψηλότατους τόκους δεν πάει για την πληρωμή μισθών και συντάξεων
Αγαπητοί Φίλοι! Η Ελπίδα είναι εδώ και Υπάρχει είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το κόμμα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος και που ξεκινησε ως κίνημα Προσωπικά έχω πιστέψει στο όραμα μιας Ανεξάρτητης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που θα αντιμετωπίζεται ισόνομα από τους υπολοίπους εταίρους της στην Ε.Ε. Τη στιγμή μάλιστα που αυτοί μας οδήγησαν εδώ με καλά μελετημένο και οργανωμένο σχέδιο.
Ας αποταχθούμε τα κόμματα και τον κομματισμό και ας υποδεχθούμε τη νέα εποχή. Την εποχή των Ελλήνων και του Ελληνισμού
Εγώ είμαι υποψήφιος στη Β! Περιφέρεια της Αθήνας με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου.
Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ να πυκνώσετε τις τάξεις μας. Σκεφθείτε την παροιμία που λέει : «Αμαρτίες Γονέων παιδεύουσι τέκνα» Αυτό το μέλλον θα αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας; Ας αναλάβουμε επιτέλους για μια φορά τις δικές μας ευθύνες.
Φιλικά με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

29 σχόλια

  1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΕΞΙΟΝΤΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΙ ΟΜΩΣ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΚΕΦΑΛΟΚΟΦΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΔΑΡΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΒΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΠΑΡΟΥΝ ΣΩΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πατεργιαννάκης γνωστός ρουφιάνος στον ΟΤΕ των πράσινων κλαδικών.ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ...
    Καμμένε με τη σάρα και μάρα που μάζεψες (κουΐκ, μαρκάτους, πατεργιαννάκηδες και λοιπά φρούτα)μας στέλνεις σούμπιτους Χρυσή Αυγή, χωρίς την παραμικρή τύψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή λοιπόν η δημοκρατία μας, σαλεύει για ένα μήνα, κάθε 4 χρόνια…
    Επειδή μετά θα ακούς το περιβόητο «εμείς έχουμε την λαϊκή εντολή»…
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάρτυ Άδωνι όταν πετυχαίνει ΑΕροψεκασμένο!
    Χθες ήταν η σειρά του ταλαίπωρου Μελά, που ζητούσε 400.000 ευρώ αναδρομικά από τον ελληνικό λαό, να τις "φάει"
    (βίντεο)
    Ενώ χθες στο Extra3 ηταν καλεσμένος και ο Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ, προτίμησε να κρυφτεί και μάλιστα έστειλε τον παππού Μελά να μας πει πάλι το ποίημα για προδότες, δοσίλογους κ.λπ.
    Φυσικά ο Μελάς, που είναι η κλασική περίπτωση Έλληνα βουλευτή δηλ. ανενημέρωτος που το μόνο που τον νοιάζει είναι να βολέψει ανήψια σε καρέκλες με παχυλούς μισθούς (έτσι παππού;) και να προσπαθήσει να τσεπώσει τα αναδρομικά, δεν μπόρεσε να απαντήσει σε καμία συγκεκριμένη ερώτηση με αριθμούς.
    Αντ΄ αυτού πήγε να αραδιάσει τα γνωστά: Ο Σαμαράς δεν ψήφισε τον 1 μνημόνιο και διέγραψε όσους το ψήφισαν και εμείς βάζουμε πάνω απ' όλα την Ελλάδα... εκεί φόρτωσε ο Άδωνις και θύμισε ο Μελάς ήταν αυτός που ζητούσε τα αναδρομικά και ήθελε να ελαφρύνει τον ελληνικό λαό από τα 400.000 ευρώ που απαιτούσε και απέσυρε τη διεκδίκηση μόνο αφού τους τσακώσαμε και βγήκαν τα ονόματά τους στη φόρα... η απάντηση του Μελά ήταν είσαι ψεύτης γι' αυτό παραθέτουμε στο τέλος τη δήλωσή του ώστε να θυμηθούν οι αφελείς που σκέφτονται να ψηφίσουν τέτοια νούμερα.

    Δείτε το βίντεο με Άδωνι να τον κάνει σκόνη:
    ''Προδότης'' VS ''Ανεξαρτήτων Ψευτών'' 1/2 - 2May12
    Δημοσιεύτηκε στις 2 Μάι 2012 από Evonymos
    6 ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΗΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ" ΚΡΥΠΤΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ!


    Πριν διαβάσετε τη δήλωση να θυμίσουμε ότι το όνομα του Μελά, σαν διεκδικητή των αναδρομικών, βγήκε στη δημοσιότητα μαζί με των άλλων το καλοκαίρι του 2011. Τότε κάποιοι απέσυραν τις αγωγές με τις οποίες ζητούσαν αναδρομικά. Ο Μελάς ήταν ένας από τους κλασικούς κουτοπόνηρους έλληνες που δεν την απέσυρε, προφανώς με το γνωστό σκεπτικό ότι "στην Ελλάδα όλα ξενιούνται την επόμενη μέρα"... Το Δεκέμβριο που ξαναβγήκαν τα ονόματα όσων δεν είχαν αποσύρει τις αγωγές, το όνομα του Μελά ήταν πάλι μέσα και τότε δήλωσε ότι παραιτείται της διεκδίκησης ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ τα χρήματα δοθούν στο Ταμείο κατά της φτώχειας... κάτι που δεν δείχνει ξεκάθαρα αν μέχρι σήμερα ο εν λόγω κύριος έχει πάει στο δικαστήριο και έχει παραιτηθεί της διεκδίκησης...

    Διαβάστε τι είχε δηλώσει στις 12 Δεκεμβρίου του 2011
    http://www.zougla.gr/politiki/article/o-pan-melas-gia-ta-anadromika

    Ο βουλευτής Παν. Μελάς σχετικά με τη αναδρομική διεκδίκηση διαφόρων αποδοχών των βουλευτών και των πρώην βουλευτών έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Μετά τις εκλογές του 2009, όπου έγινε η κατάθεση προσφυγής για την αναδρομική διεκδίκηση των αποδοχών, η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή.
    Υπό τις σημερινές όμως πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διέρχεται η χώρα μας και που καταπιέζεται αφόρητα η μικρομεσαία οικονομική τάξη, το θεωρώ αδιανόητο να προχωρήσει η διαδικασία για την καταβολή αυτών των χρημάτων. Γι' αυτό μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα με το θέμα αυτό.
    Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως ήδη δημόσια έχω δηλώσει, προσωπικά παραιτούμαι από τη διεκδίκηση αυτή, εκτός κι αν τα χρήματα αυτά δοθούν στο Ταμείο Φτώχειας, για να στηριχτούν οι οικονομικά αδύναμοι»

    ΞΕΥΤΙΛΑ... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Καμμένε που τα βρήκες όλα αυτά τα κουμάσια; Μετά θα φταίμε εμείς που θα μπει η Χρυσή Αυγή στο μπουρδέλο ή εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάνος Καμμένος: «Χθες συζητούσαμε 3 ώρες με τον Καζάκη»...
    και τώρα τον βγάζει τοκογλύφο της Goldman-Sachs!!!
    ________________________________
    [Πρώτα απ' όλα να θυμίσουμε πως όταν εμείς
    λέγαμε ότι ο Καζάκης είναι καραγκιόζης κάποιοι παπαγάλοι του Καμμένου που μας απειλούν ότι θα μας κάνουν τα τρία-δυο από Δευτέρα τον είχαν θεό και αναπαρήγαγαν ότι μαλακία έλεγε... αυτά να τα θυμάται πχ. ο blogger που με συνεντεύξεις του τον έκανε φίρμα... όσο για τις απειλές: Είναι τυχεροί που δεν είμαι σαν τα μούτρα τους και δεν είμαι ύπουλος γιατί αν ήθελα μπορούσα να βγάλω και άλλα πράγματα στη φόρα (με αποδείξεις) και ο Πάνος Καμμένος ξέρει τι εννοώ... γι αυτό ηρεμήστε και μην προκαλείτε]

    Στην τρομερή καταγγελία Καζάκη, ότι του πρότεινε όσα λεφτά ήθελε προκειμένου να συνεργαστούν, ο Π. Καμμένος, που έχει τις μηνύσεις ψωμοτύρι και απειλεί με μηνύσεις απλούς πολίτες που του κάνουν κριτική (αύριο θα δούμε ένα παράδειγμα...), προτίμησε να απαντήσει με κουλτούρες, στο Twitter, τόσο ο ίδιος όσο και ο γραφικός Τέρενς.

    Δήλωσε λοιπόν ο Τέρενς για την καταγγελία Καζάκη (την οποία φυσικά και δεν υιοθετώ αλλά προβληματίζομαι όταν βλέπω τον Καμένο να μην ασχολείται τη στιγμή που έχει κάνει μηνύσεις και αγωγές στη μισή Ελλάδα...):

    "Κάποιοι προτιμούν να εξακολουθούν να παίζουν το ρόλο του υπαλλήλου της Goldman Sachs που ήξεραν, αντί να υπηρετούν το Αντιμνημονιακό μέτωπο και αγώνα".

    Ο δε Πάνος Καμμένος απάντησε στο twitter

    Η απορία μου είναι:
    Τώρα έμαθε ο Τέρενς και ο Πάνος ότι ο Καζάκης ήταν υπάλληλος της Goldman-Sachw και έβριζε τον Μίκη;

    Πριν 1,5 μήνα δεν τα ήξερε;
    Γιατί τότε συζητούσε μαζί του και το διαφήμιζε και σε όποιον τον ρωτούσε;

    Αν έλεγε τότε αλήθεια, τι συζητούσε 3 ώρες με τον Καζάκη της Goldman-Sachs;

    Πότε επιτέλους δούλευε τους ΑΕροψεκασμένους ο Πάνος ;
    _____________________
    Στις 17 Μαρτίου ή τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το τι ΔΕΝ θα ψηφίσουμε, το ξέρουμε με βεβαιότητα.
    Δαγκωτό ανεξάρτητους Έλληνες.
    Κι αν έχουν παρεισφρήσει "δούρειοι ίπποι" εντός θα διακριθούν και...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στις 17 Μαρτίου ή τώρα ;

    "ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!..."

    3 Μαϊ 2012 2:24:00 μ.μ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΒΡΙΖΕΙ ΒΛΑΚΑ ΣΑΜΑΡΑΚΟ

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VkGGaxB2nN4

    ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑΤΙ? ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΛΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ.
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΜΑΡΑΚΟ Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΖΗΤΩ Η ΤΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτή τη στιγμή το μόνο αστικό αντιμνημονιακό κόμμα που πάει για πάνω από 10% είναι το κίνημα Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επειδή η ψήφος σε κόμματα που δεν θα μπουν στη Βουλή,διευκολύνει τα παλιά κόμματα, ας δώσουμε δύναμη στα κόμματα Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ
    να πάνε πάνω από το χαρατσοπασοκ.

    Η ψηφος στο Βενιζέλο είναι χαμένη ψήφος, αφού τη θέλει μόνο για κάνα υπουργείο στη κυβέρνηση Σαμαρά. Αντιθέτως είναι χρήσιμη στα αντιμνημονιακά κόμματα για να βάλουν φραγή στα σκληρά μέτρα που έρχονται.
    Πρέπει να ρίξουμε τα φιλομνημονιακά κόμματα ( χαρατσοπασοκ, νδ, λαος, δησυ, μάνο ) συνολικά κάτω από 50% για να μην έχουν νομιμοποίηση σε όποιες αποφάσεις πάρουν. Προσπαθούν να μας εκβιάσουν πάλι. Θα πάρουν τα ΤΡΙΑ μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΚΕ ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ GAP.
    ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
    ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ).
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Οι Νεοταξίτες συμφοιτητές της Βοστώνης,GAP ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,φορέθηκαν από τους παγκόσμιους πάτρωνές τους στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.
    Αυτούς θέλανε για ''συνομιλητές''.
    Προώθησαν όσο δεν πήγαινε τον George,τους έκανε την αρχική δουλειά,και μετά όταν δεν στεκόταν άλλο τον σούταραν.
    ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    ΟΣΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ,ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    100% ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    Βλέπετε,ο χοντρός (και ο Αβραμόπουλος που θα διαδεχτεί άμεσα τον Σαμαρά στη διαλυμένη ΝΔ)
    ανήκει στον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό,
    ενώ οι συμμαθητούληδες ανήκουν στον Αμερικάνικο.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    Έφυγε ο ένας.
    Κυριακή βράδυ φεύγει και ο άλλος.

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ!

    ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ,
    ΨΗΦΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...
    ΣΤΟ 17,5% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ,ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Πέμπτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%,με ελαφρά πτωτικές τάσεις)
    θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες
    για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΑΠ'ΤΗ ΝΔ.

    Ο Καραμανλής πρέπει να μιλήσει.
    Για όλα.
    Να πει για τον ανελέητο πόλεμο που του κάνανε οι Νεοταξίτες που τώρα σπρώχνουν τον Σαμαρά.
    Οι πραγματικοί Καραμανλικοί σήμερα
    ψηφίζουνε ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.
    Αυτός συνεχίζει την παράδοση των
    Όχι του Καραμανλή (στο Σχέδιο Ανάν,
    στο Βουκουρέστι κλπ).
    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
    ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΤΗ ΝΔ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΗ ΝΤΟΡΑ!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ
    ΤΟΥ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΠ'ΤΗ ΝΔ!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ
    ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΦΟΡΕΑ
    ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 5.000 ΑΤΟΜΩΝ

    1) ΣΥΡΙΖΑ 14.7
    2) ΝΔ 14
    3) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 12.1
    4) ΠΑΣΟΚ 9.4
    5) ΚΚΕ 7.9
    6) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6.5
    7) ΔΗΜΑΡ 5.5
    8) ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3.9

    ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ:9-9,5%,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ
    ΤΟ 80% ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ
    ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ!!
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΖΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

    ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙΝΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ!
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
    ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!
    ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο GUARDIAN!!!

    ''Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου''

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    ''Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση