GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοδιάλυση ή αυτοοργάνωση η λύση για τη Νέα Δημοκρατία...

Οι εκλογές της 6 ης Μαΐου είναι παρελθόν. Το αποτέλεσμα ηχηρό και με πολλούς αποδέκτες. Ο λαός επέδειξε ξεχωριστή σοφία. Έθεσε όλα ανε...

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι παρελθόν. Το αποτέλεσμα ηχηρό και με πολλούς αποδέκτες. Ο λαός επέδειξε ξεχωριστή σοφία. Έθεσε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα προ των ιστορικών ευθυνών τους. Τώρα πρέπει να αποδείξουν όλοι αυτό που ευαγγελίζονταν, τον άλλο δρόμο, όχι πια σαν ρητορεία αλλά σαν πλήρες μείγμα πολιτικής αποτυπωμένο σε χαρτί.
Η Νέα Δημοκρατία έχασε, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τον ελληνικό λαό. Έχασε γιατί δεν έπεισε ούτε τα ίδια τα στελέχη της. Η ευθύνη εκ των πραγμάτων βαρύνει πρώτα από όλους αυτόν που είχε το τιμόνι στα χέρια του, τον πρόεδρο του κόμματος. Η παραίτηση είναι ο μόνος δρόμος για την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης. Κι αν οι στιγμές είναι κρίσιμες, η Ελλάδα είναι υπεράνω προσώπων.
Η Νέα Δημοκρατία γύρισε την πλάτη στον κόσμο. Αυτοί που πραγματικά εκθέσαμε τους εαυτούς μας είμαστε πολύ διακριτά μετρημένοι. Όλοι όσοι αυτά τα χρόνια «ζούσαν» κυριολεκτικά και μεταφορικά από το αίμα και τον ιδρώτα των ανιδιοτελών στελεχών κρύφτηκαν από νωρίς στα λαγούμια τους. Η ιστορία θα τους κρίνει όλους, εξάλλου τίποτα δεν τελείωσε με τις εκλογές.
Το κόμμα του αθηνοκεντρικού κράτους έκλεινε για χρόνια τα αυτιά στις οργανώσεις της περιφέρειας, επέλεγε με στενόμυαλο κομματικό κριτήριο για θώκους γυρολόγους της πολιτικής και για τα οφίτσια καιροσκόπους. Δεν άκουσε ποτέ τη φωνή των τοπικών κοινωνιών.
Ας πάρουμε σαν παράδειγμα την Καστοριά, την πόλη όπου ζούμε όλοι και γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Η Νέα Δημοκρατία λάμβανε τα μεγαλύτερα ποσοστά σε πανελλαδικό επίπεδο κι εδώ και χρόνια δεν μπορεί να εκλέξει έναν χρησμένο Δήμαρχο. Τι πιο τρανταχτό παράδειγμα λανθασμένων επιλογών; Το κόμμα προτιμούσε να ακούει κάποιους τοπικούς «φωστήρες» και όχι τη φωνή της κοινωνίας. Χάσαμε και σε τοπικό επίπεδο την επαφή με τον κόσμο, δεν ανοίξαμε ποτέ ούτε στο εσωτερικό μας το διάλογο, δε δώσαμε βήμα στα στελέχη να τοποθετηθούν ή όποτε αυτό πήγε να γίνει επιβλήθηκε σιγή ασυρμάτου για το «καλό» της παράταξης.
Το τοπικό αποτέλεσμα των εκλογών αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο κόσμος διψάει για αλλαγή, για νέα άφθαρτα πρόσωπα. Διψάει για αγνούς κομματικούς ανθρώπους που δεν πρόδωσαν την παράταξη και ταυτόχρονα βρίσκονται έξω από το κομματικό κατεστημένο. Το αποτέλεσμα ήταν μία καθαρή νίκη της αξιοπρέπειας, της ευθύνης και των έντιμων ανθρώπων.
Αυτό το μήνυμα πρέπει να καταλάβουν πολύ καλά όλοι όσοι πιστεύουν πως μπορούν να συνεχίσουν να ασκούν πολιτική όπως μέχρι χθες.
Κάποιοι, λίγοι είναι η αλήθεια, που μείναμε πιστοί στο κόμμα και στην παράταξη ακόμα και με προσωπικό κόστος δεν το κάναμε γιατί πιστεύαμε στο μνημόνιο το κάναμε γιατί πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία, όχι με τη σημερινή της μορφή αλλά με αυτά που διακήρυξε με την ιδρυτική της διακήρυξη, που καλό θα είναι κάποιοι να τη διαβάσουν.
Κάποιοι, λίγοι είναι η αλήθεια, ήμασταν μονίμως στρατιώτες της παράταξης, δεν αλλάξαμε ποτέ ρότα, δεν ιδρύσαμε κόμματα, δεν ήμασταν υποψήφιοι με άλλα κόμματα, δεν προδώσαμε τους εαυτούς μας και τα πιστεύω μας για μια καρέκλα.
ΕΜΕΙΣ είμαστε η Νέα Δημοκρατία και αν κάποιοι μπερδευτήκανε ακόμα και σήμερα έτσι λέγεται το κόμμα του εθνάρχη του Κωνσταντίνου του Καραμανλή. Τους χωράει όλους μέσα η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη αλλά δεν είναι ούτε Πολιτική Άνοιξη, ούτε Δημοκρατική Ανανέωση, ούτε θα γίνει Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Δημοκρατική Συμμαχία.
Στο μόνο που μπορώ να συμφωνήσω με την προεκλογική εκστρατεία είναι πως όλη μαζί ενωμένη η κεντροδεξιά μπορεί να τα καταφέρει. να τα καταφέρει και να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα. Ενωμένη, χωρίς πολλά λόγια, χωρίς προσωπικούς εγωισμούς και χωρίς προαπαιτούμενα.

19 σχόλια

  1. θελω να τρωω χωρις να παχαινω
    θελω να πηδιεμαι χωρις να γκαστρωνομαι
    θελω να πληρωνομαι χωρις να δουλευω
    θελω πτυχιο χωρις να διαβαζω
    θελω επιχειρηση χωρις ρισκο
    θελω δανεικα και αγυριστα
    θελω την ελλαδα στο ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΧΙΝΙΔΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΑΒΑΣΤΑΧΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΟΥ 2012, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.
    1)Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ( ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ( ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ), ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

    ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ

    ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΔ,ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕ

    ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ

    ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ

    ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :
    1) ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ
    2) ΠΟΛΛΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
    3)ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΙ ( ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ) ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    4) Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    5) Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Κ.ΚΟΥΒΕΛΗ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ( Η ΝΔ ), ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΚΚΕ, Η Χ.Α ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μιλτο βαρβιτσιωτη σωσε την ελλαδα..
    βουλγαρακια,μειμαρακια,οννεδακια υποσχονται
    παρτυ στη μυκονο για ολους..
    υποτροφιες για ολους στο ντερη
    και μετα στη δουλεια του μπαμπα..
    οταν φαλιρισει το μαγαζι,θα το αγορασει το κρατος και θα βγαλουμε τα φραγκα στην ελβετια..
    μετα παλι μυκονος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΕΔΡΩΝ,

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΔ το πρώτο και κύριο πράγμα που χρειάζεται είναι ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ και ΑΛΛΗ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
    Με την παιδική χαρά της ΠΟΛΑΝ τον Ιούνιο θα είναι τρίτο κόμμα,πίσω απ'τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Σύριζα.
    Μην πείτε ότι δεν σας τα λέγαμε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ

    ΑΝΑΛΥΤΕΣ Γ.Τ.Π.Κ. ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ

    ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ.

    Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ΄ΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2 ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ (ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ)

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ,

    ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ

    ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ

    ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ!

    Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ

    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

    ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΧΑΟΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρίν αρχίσουν τις Έρευνες
    η Ελληνική Αστυνομία, το FBI,
    η CIA, η INTELIVETZ SERVICE
    η πρώην KGB, οι Ισραηλινοί,
    οι Ιρακινοί και οι ..Σαουδάραβες

    Με τις φωτό, κασσέτες, τα video,
    τα δακτυλικά αποτυμώματα,
    τα DNA και τα ψυχολογικά και άλλα προφίλ του δράστη


    Ας εξετάσουμε
    αν έβαλαν το χέρι τους στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

    Τα Νεφελίμ
    τα Χερουβείμ
    ή Επιστασία του Άγιου Όρους
    τα Πατριαρχεία Κωνσταντινούπολης και πασών των Ρωσιών.
    οι Power Ranger,
    Star Wars, RoadRunner,
    η χάϊντι, ο φρουφρού, η ΜΑΦΑΛΝΤΑ,
    ο αστυνόμος Σαίνης,
    o skoooby duuuuuuuuu!!
    και ο Spinderman....

    Μήπως ήταν τελικά, o Τσάκ Νόρις ...που έκανε την δουλειά !



    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.
    - Ο άνθρωπος πρέπει να είναι παθολογικός ψεύτης!

    Μέχρι και η κάμερα που - και καλά - καταγράφει τις συνομιλίες με τον Παπούλια είναι ..ψέματα!!

    - Η γελοιότητά του έχει ξεπεράσει κάθε ΚΑΜΜΕΝΟ..όριο ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???

    Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να τον πάτησε ελέφαντας???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, αχώνευτος κι ατάλαντος, Σαχλαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!) (με… τον Φαήλο, τον… Συμπιλίδη, τον… Μπουμπούκο και τον… Τσεκουροβγάλτη???)

    ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ (ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧ...ΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!), Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είστε εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,

    Ε, ΠΤΩΜΑΤΑ???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ??

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου και θα τα σκατώσει ΞΑΝΑ στις 17 του Ιούνη, ΑΓΟΡΑΣΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, που θα βάλεις στο πουστογέρικο κωλαράκι σου, έέέ?

    Τζων $$$$$$ και kourdistiri, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

    Τζωωων και kourdistiri,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το 95% του ΣΥΡΙΖΑ είναι δημόσιοι υπάλληλοι

    ΣΑΝ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟ

    και εάν διαβάσετε τους συμμετέχοντες στον συνασπισμό τους θα εκπλαγείτε…
    Από αυτους κανένας δεν έχει βγάλει ούτε ένα ευρώ στην αγορά.

    Όλοι περιμένουν την πρώτη του μήνα να τους πληρώσει το δημόσιο…
    καταλαβαίνετε γιατί ...ΑΡΧΙΔΙΑ μιλάμε ~~~~~~~~~~~~~



    _________________________________________
    Ο κόσμος χάνεται και το αιδοίο χτενίζεται:
    Την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας.

    Τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ της 5ης Μαΐου δεν υπάρχει πια, είπε ο κ. Τσίπρας, ανακοινώνοντας την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και τη μετεξέλιξή του σε μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη.
    Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι αυτή είναι η εντολή του λαού, δηλαδή η επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι αυτή η προσπάθεια άρχισε ήδη και χθες πραγματοποιήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση 70 ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις σε όλη τη χώρα.

    χαχαχαχα..χοχοχοχο..χιχιχιχι..χεχεχεχε

    Θελει να παρει τις 50 εδρες του πρωτου κομματος...
    Τωρα ειναι καλες ετσι ???

    Πράκτορα των Σκοπιανών
    Γιουσουφάκι στα τέσσερα των Τούρκων
    Παπανδρέουυ ΠΑΠΑΤΖΗ Νο..4 !

    ΛΑΘΡΟ-ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ
    ΤΕΛΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ +___________________


    τώρα ξέρουμε τι θέλει η Ξενόφερτη Αλητεία σας.

    • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ.
    • ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΚΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ.
    • ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ.
    • ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    • ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
    • ΥΠΕΡ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    • ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

    και λοιπά Σύριζα Προδοτικα.


    -------------------------------
    ΔΕΝ Θα τους κάνουμε το χατίρι
    -------------------------------

    ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ που μας ετοιμάζετε
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ και ΑΣΙΑΤΕΣ
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΛΑΘΡΟλάγνοι - άχρηστοι- ΑΛΗΤΕΣ
    του Πρακτορικού ΑνθελληνικούΣύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, αχώνευτος κι ατάλαντος, Σαχλαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!) (με… τον Φαήλο, τον… Συμπιλίδη, τον… Μπουμπούκο και τον… Τσεκουροβγάλτη???)

    ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ (ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧ...ΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!)

    ΠΟΙΟΟΟΣ???

    Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είστε εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα, ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,

    Ε, ΠΤΩΜΑΤΑ???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ??

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου και θα τα σκατώσει ΞΑΝΑ στις 17 του Ιούνη, ΑΓΟΡΑΣΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, που θα βάλεις στο πουστογέρικο κωλαράκι σου, έέέ?

    Τζων $$$$$$ και kourdistiri, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

    Τζωωων και kourdistiri,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ..................._____________


    ΣΥΡΙΖΑ hot line.


    - Για αύξηση μισθού,
    γράψε ALEXIS (κενό),
    το ποσό που επιθυμείς και αποστολή στο 1981.


    - Για το ποσό που θέλεις να σου κατασχέσουν,
    γράψε GLEZOS (κενό), τον αριθμό λογαριασμού σου, (κενό),το ποσό
    που διαθέτεις και αποστολή στο 1945.


    + _________________________________+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ
    Ο ΚΑΘΕ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ :

    ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...


    ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΚΙ ΟΣΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΔΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΔΟΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ , ΤΟΥΣ ΑΡΗΔΕΣ …ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΥΦΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ !!!

    ΤΩΡΑ TA ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΥ-τοσο-ΔΟΥΛΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    "ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ"!

    ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ... ΜΟΝΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΟΥΝ ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΘΑΝΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο παρλαπιπας ο Σαμαρας ξεχασε
    τους παλικαρισμους του για εκλογες
    εως οτου αποκτησει αυτοδυναμια,
    με τους οποιους μας τα ειχε πρηξει.

    Ο μεγας πολιτικος, ο πατριωτης
    ο οποιος θα ανανεωνε την Ελλαδα,
    που για να παραμερινει αρχηγος
    τρεχει και παρακαλαει Αρουληδες,
    ντιντηδες και Φουφουτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΔΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΔΟΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ , ΤΟΥΣ ΑΡΗΔΕΣ …ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ

    ΚΑΤ’ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ Η ΧΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ …ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ …ΤΗΝ ΝΕΑΣ -τόσο -ΔΟΥΛΑΣ …18% και κάτι ψιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ κατέλειξε ένα άρρωστο και ξεπεσμένο ΚΟΥΦΑΡΙ από ΦΟΥΛΗΔΕΣ , ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ και ΣΑΛΩΜΕΣ!!!

    Διαφωνώ για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ενας τύπος σαν αυτόν , με το γιάπικο-τραπεζικό στυλ , τη σινιέ γραβατα, το κολαριστό πουκάμισο και τα κολονακιώτικα πάρτυ, δεν μπορεί να εκφράσει το νέο Έλληνα που ζει μέσα στην ταλαιπωρία.

    Φυσικά ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε ο Χατζιδακης, ούτε ο Λυκουρέτζος, ουτε η Ολγα Κεφαλογιάννη μπορούν να εκφράσουν τον σημερινό Έλληνα.

    Μόνο λαικοί τύποι σαν τον Γιάννη Μανώλη έχουν περαση σήμερα.

    ΟΠΟΙΟΣ Ψυχικά Υγιής Ψηφοφόρος έχει απομείνει στην ΝΔ πρέπει να την Εγκαταλείψει άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ, ΟΙ ΦΟΥΦΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΛΕΣ - ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΤΗΣ “ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗΣ” ΤΟΣΟ-ΔΟΥΛΑΣ ΘΕΛΟΥΝ Γ@ΜΗΣ@ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΟΛΥ !!!

    ΝΑ TOYΣ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΚΗ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ …

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΜΕ … ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ...

    ΠΟΙΕΣ ... ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕΣ, ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ , ΟΙ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΥΠΕΥΘΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση