GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε την εντολή ο Τσίπρας...

Πρέπει να σεβαστούμε την ετυμηγορία του λαού και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης ...

Πρέπει να σεβαστούμε την ετυμηγορία του λαού και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εισερχόμενος στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, όπου έλαβε διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης. 
«Σας κάλεσα να σας αναθέσω τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Εύχομαι να το πετύχετε γιατί η χώρα έχει ανάγκη», είπε από την πλευρά του ο κ. Παπούλιας.
«Είναι μια ιστορική στιγμή για την Αριστερά και για το λαϊκό κίνημα, αλλά και μεγάλη ευθύνη και για μένα προσωπικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο προηγούμενος ηγέτης της Αριστεράς που έλαβε διερευνητική εντολή ήταν ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης», απάντησε ο κ. Τσίπρας.
«Θα είχα περισσότερες πιθανότητες να καταλήξει θετικά η διερευνητική εντολή που μου δίνετε, αν είχαμε έναν διαφορετικό εκλογικό νόμο, που δεν δίνει στο πρώτο κόμμα για κάθε μία ψήφο μία δεύτερη δώρο ή αν είχαμε λίγες ψήφους παραπάνω», συνέχισε.
«Αλλά ο λαός», πρόσθεσε, «έτσι αποφάσισε. Πρέπει να σεβαστούμε την ετυμηγορία του και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στα πλαίσια που όρισε ο ίδιος».
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Τσίπρας αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο και κατευθύνθηκε στη Βουλή, από όπου αναμένεται να προβεί σε δήλωση. «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν θα δεχθεί στήριξη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Ο κύκλος των επαφών του για το σχηματισμό κυβέρνησης θα ανοίξει στις 3.30 μ.μ., όταν θα συναντηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλη. Στις 5.30 μ.μ. ο κ. Τσίπρας θα δεχθεί αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πρασίνων αποτελούμενη από τους: Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας, Γ. Παρασκευόπουλο, επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας, Γ. Τσέκο, συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας και Τ. Κρομμύδα, μέλος του Κ.Σ, ενώ στις 7 μ.μ. θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη. Σε μήνυμά της στο twitter, η κ. Κατσέλη σημειώνει: Ως Κοιν Συμφωνία μετέχουμε στην ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου. Ο κ. Τσίπρας έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, είμαστε στη διάθεσή του».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα παρουσιάσει πρόταση τριών σημείων η οποία θα περιλαμβάνει την άρνηση του Μνημονίου, το σχηματισμό κυβέρνησης των αριστερών δυνάμεων και το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας. Παράλληλα, αναμένεται να εξαντλήσει το περιθώριο των τριών ημερών που ορίζει το Σύνταγμα για το σχηματισμό κυβέρνησης.  

32 σχόλια

  1. ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το να καταγγέλλεις και να πουλάς θεωρίες στην απ' έξω είναι πανεύκολο.
    Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα Αλεξάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΦΙΓΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΕΙΝΑ ΕΦΙΚΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΕΞ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΗ ΣΟΥΤΑΡΕ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
    ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 4-5% ΤΕΛΙΚΑ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ 3.33

    ΤΙ ΠΟΝΟ ΒΑΡΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ;

    ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΟ ΣΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ...

    ΤΣΙΡΙΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΩΝΑΖΕΙς ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΚΑΒΛΏΝΕΙς ΚΑΙ ΟΙ 16 ΠΟΝΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 20 ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΌ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩ ΠΩ ΠΩ!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ.

    Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ....ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΚΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΙΘΩ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΡΕ ΤΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΞΑΜΟΛΗΘΉΚΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 18% Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΕΙΕΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΒΑΛΣΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πριν λιγο καλεσε νεα δημοκρατια και πασοκ με επιστολη τους να ανακαλεσουν την υπογραφη τους στα ξενα κεντρα που την εδωσαν και τοτε θα συνεργαστει.για βλακα τον περασατε πιραγχας του ελληνικου λαου.τωρα θα ζοριστειτε πολυ εσεις και τα μεγαλοσυμφεροντα σας.τελειωσατε ρε.οτι φαγατε φαγατε.εμεις ο λαος τα χασαμε και θα τα χαναμε ολα,αν δεν αντιδρουσαμε στις εκλογες.κι επειδη το παιξατε ασχημα σε βαρος μας σας λεω πως ηρθε η ωρα να συμετεχετε με τα πλουτη σας στην υποθεση πατριδα και μην κατακλυζετε το διαδυκτιο για να διασφαλισετε ανομα συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3,44

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ.

    ολα τα αλλα ειναι του κωλου τα εννιαμερα.
    Οπόνος σου φαίνεται και από το υφος της γραφής σου.

    Ζητα από τον ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ και τον ΒΕΝΙΙΖΕΛΟ πως γίνεται η κωλοτουμπα οταν είσαι ανασκελα και άσε τον Τσίπρα.

    Στην προβοκατσια στην αρπα στην κομπίνα στο παραμυθι και την κλεψια πρώτοι είστε μακράν.

    Ελα όμως που δεν μασαει ταραμα η κατσίκα πιά.
    Κανονικά πρέπει να κανει κυβερνηση ο Τσίπρας και να τους βαλει και τους δύο τον ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ για να αναιρέσουν τις υπογραφες τους στους νταβατζηδες τους.
    Ετσι για να εχει και γούστο η ξευτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κ Τσίπρα

    Τα καθαρματα της ΝΔΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ στην εχουνε στημένη.
    Στο παιχνίδι τους μπηκε συσσωμο το χαφιεδότσουρμο των ξεφτιλισμενων δημοσιογράφων των βοθροκαναλων μαζί με τις κιτρινισμένες φυλλάδες τους.
    Σε προκαλουν λοιδωρώντας την σταση αναμονής σου ως ανεπάρκεια και ανικανότητα να διαχειριστείς την εξουσία που σου παρεχουν με όλη τους την "καρδιά" για να σε κατασπαραξουν.

    Δώστους λοιπόν το τελειωτικό χτύπημα.

    ΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την ψηφο "ανοχής" τους και το πρώτο νομοσχεδιο που θα φερεις στην βουλή να είναι η καταργηση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης σε συνδυασμό με την διαγραφή του χρέους ως επαχθούς ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!! Εκεί να δείς πανηγυρι που θαγίνει με τα κοπρόσκυλα και ας τολμήσουν να σε ρίξουν. Το δευτερο νομοσχέδιο αλλαγή εκλογικού νόμου σε απλή αναλογική και καπακι όλοι οι φακελλοι στην δικαιοσυνη με ταυτοχρονη καταργηση του νόμου περι ευθυνης υπουργων.
    Σύλληψη των καθικιών που φερανε την χώρα στην καταστροφή και προφυλάκιση.
    Δώσε απεριοριστη ελευθερία στον κ Πεπόνη να τους γαμησει την πουστικια φαρα τους.
    Πεταξε τον Προβόπουλο από την τράπεζα Ελλαδος και φερε νομοσχέδιο στην βουλή άμεσα για την επαναφορά της στο Ελληνικό κράτος. Όποιος φακελλος εκκρεμεί που εχει ενδείξεις και πολυ περισσότερο αποδείξεις στειλτον στον κ. Πεπόνη.
    Αμεσα αναθεώρηση του συνταγματος και επαναφορά της θανατικής ποινής για δοσίλογους και εθνικούς μειοδότες να τους ερθουν τα αρχιδια στο στόμα.
    Δημεύσεις περιουσιών κρατικων λειτουργών και σφετεριστων της εξουσίας.
    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ.
    Βαλτους να πληρώσουν τα δανεια που πηρανε τα μπουρδελοκομματα τους απο τις τραπεζες και κοψε καθε επιχορήγηση από τον κρατικό προυπολογισμό.

    Αντε να δούμε πόσο μάγκες είναι τα πουστόπαιδα.
    Οι δανειστές ας πανε να παρουνε το χρέος απο τον ΓΑΠ τον Παπακωνσταντινου ΤΟΝ βενιζέλο και τον Σαμαρά.
    Θελουν να παίξουν το παιχνιδι παιξτο και γαμησε τους τα τσογλανια.

    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Σφικτό το κωλαράκι σου μόρτη.
    Τσούζει ο Τσίπρας μαλακάκο;
    Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και γλέντα το.
    Θα 'χει κι' άλλο μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Σφικτό το κωλαράκι σου μόρτη.
    Τσούζει ο Τσίπρας μαλακάκο;
    Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και γλέντα το.
    Θα 'χει κι' άλλο μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Σφικτό το κωλαράκι σου μόρτη.
    Τσούζει ο Τσίπρας μαλακάκο;
    Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και γλέντα το.
    Θα 'χει κι' άλλο μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Σφικτό το κωλαράκι σου μόρτη.
    Τσούζει ο Τσίπρας μαλακάκο;
    Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και γλέντα το.
    Θα 'χει κι' άλλο μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Σφικτό το κωλαράκι σου μόρτη.
    Τσούζει ο Τσίπρας μαλακάκο;
    Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και γλέντα το.
    Θα 'χει κι' άλλο μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Σφικτό το κωλαράκι σου μόρτη.
    Τσούζει ο Τσίπρας μαλακάκο;
    Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και γλέντα το.
    Θα 'χει κι' άλλο μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Σφικτό το κωλαράκι σου μόρτη.
    Τσούζει ο Τσίπρας μαλακάκο;
    Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και γλέντα το.
    Θα 'χει κι' άλλο μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΗΡΕ 16 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΨΕΙΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Σφικτό το κωλαράκι σου μόρτη.
    Τσούζει ο Τσίπρας μαλακάκο;
    Κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και γλέντα το.
    Θα 'χει κι' άλλο μη φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΞΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Η ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΚΤΑΚΤΟ!!!
    Τσίπρα άσε τις μαλακί@@ και ετοιμάσου να πάς 23 Μαΐου στις Βρυξέλλες.
    Μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι θα γίνει έκτακτη σύνοδος των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 23 Μαΐου...

    Υπάρχει κάτι πιο σωστό από το να μας εκπροσωπήσει...ο Τσίπρας σαν ο αρχηγός του πρώτου κόμματος από το μπλοκ που κέρδισε τις εκλογές και είναι υπερ της καταγγελίας του μνημονίου;
    Επί τη ευκαιρία μπορεί να θέσει και το θέμα της καταγγελίας του μνημονίου...Όποιος άλλος δεχθεί να πάει στη θέση του θα κινηθεί ενάντια στη θέληση του λαού... και εννοείται ότι τον περιμένουν κρεμάλες ;)
    ________________________________
    Αλλά..Ο Τσίπρας αντί να κυβερνήσει παίζει τις κουμπάρες!!
    Καταλαβαίνουμε ότι το παιδί θαύμα της ελληνικής πολιτικής,
    πάει στις 2μμ στον Παπούλια για να πάρει τη διερευνητική εντολή γιατί σαν ΠΑΣΟΚοθρεμένος νέος ξυπνάει αργά, αλλά δεν μπορουν να παραβλεφθούν τα όσα διαρρέουν δεξιά και αριστερά. Αντί να δει πως θα κάνει κυβέρνηση μια ώρα αρχύτερα θα παίζει με την εντολή επί 3 μέρες... Σήμερα θα συναντηθεί, αφού κάνει δηλώσεις μιας και γράφει πολύ στην κάμερα, στις...
    3.30μμ με τον Κουβέλη, στις 5.00μμ με τον εκπρόσωπο των Οικολόγων και στις 7.30μμ με την κυρία "λεφτά υπάρχουν" μετά απ' όλα αυτά θα είναι κουρασμένος και θα πάει σπίτι στην Εκάλη να χαλαρώσει με ουισκάκι... αύριο έχει ο θεος... εξάλλου υπάρχουν πολλοί που πρέπει να συζητήσει όπως είπε χθες ο Στρατούλης, στη σειρά περιμένουν Ανταρσυα, ΙΝΚΑ, Κίνημα δεν πληρώνω, Κίνημα "Πολίτες κατά του χρέους" κ.λπ

    Ρε γάμησέ τους όλους και κάνε αυτό που σου είπε ο λαός... άντε να κυβερνήσεις μπας και δούμε,... άσπρη μέρα



    Ο ελληνικος λαος εμπιστευεται για πρωθυπουργο εναν που συναντιεται για να κανει κυβερνηση με κομματα εκτος βουλης !!.....ΟΛΕ !!
    ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ.
    Ιερόδουλες Κουμνουνδούρου και Λάθρο..
    υπογραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!

    ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ.

    ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΤΙ
    ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΡΑ
    ΑΜΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΨΗΦΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ!!!

    ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ''ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ,ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!

    Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

    ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΛΗΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση