GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αστυνομικό κλοιό τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

Αυξημένα είναι τα αστυνομικά μέτρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Γερμανού στην Πάτρα, μετά τα χθεσινά επεισόδια στην π...

Αυξημένα είναι τα αστυνομικά μέτρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Γερμανού στην Πάτρα, μετά τα χθεσινά επεισόδια στην περιοχή των Ιτεών, όπου βρίσκεται πρόχειρος καταυλισμός προσφύγων, στα οποία πρωτοστάτησαν μέλη της οργάνωσης, γιατί υπάρχουν πληροφορίες για πιθανά αντίποινα από αντιεξουσιαστές.

3 σχόλια

  1. οι βρωμιαρηδες οι απλυτοι τα αποβρασματα της κοινωνιας αντι να κανουν το αυτονοητο δηλαδη να σταθουν διπλα στους κατοικους οπως εκαναν τα παιδια της χρυσης αυγης αυτα τα κατακαθια οι αριστεροαναρχες τα βαζουν με τη χρυση αυγη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ______________________________
    Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Indymedia: Συνέλαβαν τον Αφγανό ταξικό αδερφό μας για το φόνο του φασιστάκου Λαζανά!!!

    Δείτε τι γράφει το indymedia για τη σφαγή του Λαζανά στην Πάτρα από τα λαθροζώα!!!

    Αυτούς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ:

    (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
    ---------------------------------




    «ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Η... ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ) ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ»...!!!

    Άρχισαν από τώρα οι «αντεξουσιαστές» και όλα τα πολιτικά και κοινωνικά «περιθώρια» να αισθάνονται κυρίαρχοι του εκλογικού αποτελέσματος από τον ΣΥΡΙΖΑ και να αναλαμβάνουν... «Κυβερνηρική δράση» Σταλινικού τύπου, εναντίον παντός αντιφρονούντος.

    Θύμα σήμερα ο Θανάσης Πλεύρης πού δέχθηκε άνανδρη επίθεση από τα ανθρωποειδή,τα συμπαθούντα τον Σύριζα.
    Χαρακτηριστικό δείγμα τού τί θα συμβεί, τι διώξεις και προπυλακισμούς Σταλινικού τύπου
    θα υποστεί κάθε πολίτης, πού δεν είναι με τον... Συριζα και δεν ασπάζεται τις πολιτικές θέσεις του Τσίπρα...!!!

    ΑΝΕΛΑΒΑΝ... «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...!!!
    ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ..."ΚΑΛΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση