GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας «προφυλακίσουμε» εκλογικά τα «ορφανά» του Άκη...

Της Γ.Τερζιδου. Μετά το ξεχείλισμα του πολιτικού βόθρου και την προφυλάκιση του «έλληνα Lafontaine»ή «κόκκινου Άκη», τρομάρα μας, άρχι...

Της Γ.Τερζιδου.

Μετά το ξεχείλισμα του πολιτικού βόθρου και την προφυλάκιση του «έλληνα Lafontaine»ή «κόκκινου Άκη», τρομάρα μας, άρχισε μια συζήτηση στο διαδίκτυο για τα πολιτικά του παιδιά (taxalia)ή τα «πρωτοπαλίκαρά» του (kourdistoportokali).Με σαφείς περιγραφές, αλλά χωρίς ονόματα στο taxalia και με αναφορά σε συγκεκριμένο όνομα, που τώρα όμως ιδιωτεύει στο kourdistoportokali.
Το πρώτο δημοσίευμα έθεσε το ερώτημα «…τί γίνεται με τα πολιτικά τέκνα του Άκη;».Μίλησε για «άπληστους συνδικαλιστές,που μέσα σε λίγο καιρό έγιναν βιοτέχνες εκατομμυριούχοι…,..εκκολαπτόμενους πολιτικούς, δημάρχους, …δημοσιογράφους,ειδικούς συμβούλους, επιχειρηματίες αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων,….που το μόνο προσόν το οποίο είχαν ήταν ότι κατάφεραν να εισχωρήσουν στο πανίσχυρο πολιτικό γραφείο του Άκη.»
Μας θύμισε ότι «Εκεί μέσα χτίστηκαν καριέρες! Από εκεί ξεπήδησαν πολιτικά στελέχη, βουλευτές, ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες με έφεση στις κρατικές προμήθειες και τις δημόσιες εργολαβίες...
Και κατέληξε: «σήμερα μαθαίνουμε ότι τα περισσότερα από τα χρήματα που διαχειρίστηκε ο Άκης ήταν μίζες και γενικά βρώμικο χρήμα. Συνεπώς, το χρήμα που διακίνησε ο ίδιος προς τον συρφετό του πολιτικού του γραφείου πρέπει να ελεγχθεί όπως και όποιος το πήρε αφού πρόκειται για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.
Να δούμε μέχρι πού θα φτάσει η Δικαιοσύνη...»
Η Δικαιοσύνη λοιπόν έδειξε ότι πράγματι είναι αποφασισμένη να καθαρίσει την κόπρο του βρώμικου πολιτικού χρήματος και αυτό το θέλει και το εύχεται η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων.
Όμως η Δικαιοσύνη χρειάζεται χρόνο και εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να τη βοηθήσουμε άμεσα.
Μπορούμε όμως να θυμηθούμε ποιοί «έχτισαν τις πολιτικές τους καριέρες» στο περιβάλλον του Άκη Τσοχατζόπουλου και συνεχίζουν ανενδοίαστα σήμερα να διεκδικούν την ψήφο μας, νομίζοντας ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, και να τους στείλουμε στο σπίτι τους στις εκλογές που έρχονται.
Δεν λέμε ότι οι συγκεκριμένοι είναι «αποδέκτες προϊόντων εγκλήματος», αλλά σίγουρα υπήρξαν αποδέκτες πολιτικής δύναμης,η οποία εκπορεύθηκε και στηρίχθηκε στις μίζες και το μαύρο χρήμα του «ηγέτη»και προστάτη τους.
Η λίστα της πολιτικής αυτοκρατορίας του Άκη είναι μεγάλη και αξίζει να θυμηθούμε για την ιστορία ποιοί ήθελαν να τον κάνουν πρωθυπουργό καιποιοί ήταν οι στενοί του συνεργάτες και τις διαμάχες τους μετά την απώλεια της πρωθυπουργίας το 1996. Πολλοί από αυτούς έχουν αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική παλιότερα, άλλοι αποσύρονται τώρα,κάποιοι όμως συνεχίζουν ακάθεκτοι να διεκδικούν την επιβράβευση των πολιτών ποντάροντας στην ασθενή μνήμη και τη λήθη.
Μετά την προφυλάκιση του Άκη, αξίζει να «προφυλακίσουμε» πολιτικά όλους αυτούς με την ψήφο μας, στέλνοντάς τους στο σπίτι τους. Για κάποιους από αυτούς ίσως έρθει και η σειρά της Δικαιοσύνης.

15 σχόλια

  1. απο 7 μαιου αρχιζει το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    τοσο απλο ειναι..
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια
    ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    αρκει να καταλαβαινουν τη θεση τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eίδα ένα κόμμα που δεν γνώριζα χθες στην ΕΤ1. Λέγεται “δημιουργία ξανά” και φαίνονται σοβαροί άνθρωποι των γραμμάτων και των επιχειρήσεων που δεν εντάσσονται στα παλαιοκομματικά χαρακτηριστικά! Το έχετε ακουστά; Νομίζω αξίζει να μπει στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ!
    ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΕΓΛΥΣΤΡΗΣΕΤΕ

    σημιτης απο SIEMENS
    παπανδρεου απο παντου,εμπορους οπλων,αραβες,κερδοσκοπους..
    μπακατσελος-βενιζελος απο λαθρεμπορια με σκοπια,απο ολυμπιακους προμηθευτες..

    ΨΟΦΗΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΠΑΣΟΚΟΠΟΥΤΑΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι σοβαροι ανθρωποι
    των γραμματων και των επιχειρησεων
    μας φαλιρισαν 4.40..

    τα ιδια λεγατε για σημιτη και γιοργακι..

    μη δειτε κουστουμια και σοβαροφανες μειλιχιο υφος..
    μυριζετε λεφτα και λιποθυματε απο τη λιγουρα..
    παραλιγο να σας τη φερει και ο κουβελης
    αλλα ευτυχως καποιοι ξυπνησανε
    δυστυχως οχι αρκετοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, όσοι πήγατε και ψηφίσατε την ντυμένη αγελάδα για αρχηγό του κόμματος/σπείρας με εμπορικό σήμα την εγκάρσια τομή ενός πράσινου σκαντζόχοιρου ετοιμαστείτε, στην πρώτη αθηνών κατεβαίνει η γιουρτωτέα, χαμηλοκώλα, σούρδα, κολοκυθοκούτελη,σταφιδιασμένη γυφτογκόμενα με τις παχουλούτσικες γαμπίτσες (τύπου ντορούκλας), τη μεγαλούτσικη περιφέρεια , ένα μορφασμό ξινίλας στη θέση του χαμόγελου, το παγωμένο βλέμμα, τις οδοντοστοιχίες από σκυλόψαρο και με το ίχνος ενός μαύρου μαρκαδόρου στη θέση του ξυρισμένου φρυδιού.
    Η συγκεκριμένη σκατούλα αφού τα σκάτωσε στο Παιδείας (φωτοτυπίες και cdιά αντί για βιβλία, άφησε τα παιδιά μας στην πρώτη Λυκείου στον αέρα και χωρίς να καθορίσει ύλη των δύο επομένων τάξεων στο σύστημα που η ίδια άλλαξε)την έκανε για το μπουρδέλο ανάπτυξης όπου και εκεί τα σκάτωσε και τα σταφίδιασε όπως και τα μούτρα της.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ και στις 7 Μαΐου, όταν θα πάτε να πάρετε την σύνταξη (στημένοι από τις 6 το πρωί μπροστά στην τράπεζα), θα σας δώσουν τα χαρτονομίσματα σε ασπρόμαυρες φωτοτυπίες, ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με το πουλι στο χερι θα μεινετε 5.00
    οπως παντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΛΥΣΗ ΚΚΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΑΙ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στη ζώρα που και ο τελευταίος παπάρας στους δήμους έχει φεσώσει με πουστιές το ελληνικό δημόσιο και ο ψηφοφόρος καραδοκεί να γλύψει κατι και αυτός τι άλλο να περιμένεις;
    ας τελειώσει και με τη βούλα να ησυχάσουμε
    αι σιχριρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑνώνυμοςMay 2, 2012 08:30 AM

    Βρήκαν νέους λογαριασμούς του Άκη με κίνηση 20 εκατ. ευρώ
    Νέους λογαριασμούς σε τράπεζες της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας του Ακη Τσοχατζόπουλου, του Νίκου Ζήγρα και της Βίκυς Σταμάτη βρέθηκαν μετά από την έρευνα της αστυνομίας. Πρόκειται για στοιχεία τα οποία κατασχέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού στην οδό Κομνά Τράκα. Όπως δημοσιεύει tovima.gr κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, για τουλάχιστον μια εβδομάδα, πραγματοποίησε ενδελεχή έλεγχο στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου και φαίνεται να αποκάλυψε εντυπωσιακά στοιχεία...


    Οπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο site «στο έγγραφό μας δεν υπάρχουν μόνο στοιχεία για τους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της Βίκυς Σταμάτη και του Νίκου Ζήγρα στην τράπεζα UBS με αριθμούς αντιστοίχως 240-205752 και 240-205575. Υπάρχουν και άλλοι πολλοί λογαριασμοί των πρωταγωνιστών της υπόθεσης σε άλλες τράπεζες».

    Ο κύκλος των διακινούμενων ποσών υπερβαίνει τα 15-20 εκατομμύρια ευρώ.


    Το ζώωωωωωωωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοο, στα σχόλια
    πασοκ
    να πάει να φιλήσει κανένα
    μεταχειρισμένο
    κωλόχαρτό του
    στην φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΟΚΤΟΝΗΣΕ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ....ΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΟΚΤΟΝΗΣΕ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ....ΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βίκη του Άκη: Συνεχίζω την απεργία πείνας... πίνω μόνο γάλα ΒΛΑΧΑΣ

    Συνεχίζει την απεργία πείνας η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη η οποία δηλώνει ότι θα συνεχίσει μέχρις εσχάτων.

    Σύμφωνα με οικείους της που την επισκέφθηκαν το τελευταίο τετραήμερο, η κατηγορούμενη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ηδη ενημερώθηκε και η διεύθυνση των φυλακών για το πρόβλημα που έχει.
    Φαίνεται πως η κ. Σταμάτη είχε πάρει την απόφασή της πριν ακόμη προφυλακιστεί. Παρασκευή βράδυ προφυλακίστηκε και το Σάββατο πρωί ξεκίνησε την απεργία πείνας θέλοντας με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθεί για την «άδικη», όπως θεωρεί η ίδια, προφυλάκισή της, που είναι αποτέλεσμα «πολιτικής δίωξης».

    Οι συνήγοροί της Βασίλης Χειρδάρης και Θεόδωρος Ζευκιλής αποφάσισαν έχουν καταθέσει ήδη αίτηση αποφυλάκισης με βασικό επιχείρημα ότι το ανήλικο παιδί του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη, ζει χωρίς τους γονείς του που είναι στη φυλακή.

    Άλλωστε κατά την απολογία της αυτή ήταν η βασική υπερασπιστική γραμμής της, αφού παρουσίασε εαυτήν ως «καλή σύζυγο και καλή μητέρα», αποφεύγοντας έτσι τις δύσκολες ερωτήσεις του ανακριτή σχετικά με τις διαδικασίες αγοράς του νεοκλασσικού επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

    Μάλιστα όταν ερωτήθηκε από τον δικαστή Γαβριήλ Μαλλή για το περίφημο έμβασμα των 3 εκατ. δραχμών, που κατατέθηκε από την offshore Torcaso κατ' εντολή του Άκη Τσοχατζόπουλου, εκείνη είχε δηλώσει άγνοια λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι η «εξομολόγος» του συζύγου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τετάρτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χιχιχιχι...νάτος πάλι νυχτωμένος
    Ο ΑΝΙΑΤΟΣ Συφιλιασμένος
    ο γελοίος, το σίχαμα
    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.


    ο Γλύφτης του Αυτοκράτορα Μπένυ Χασέχαλασιέ
    με το διοριμενο ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ, στο δημόσιο....
    ....του του έγραψε και σχόλιο ..
    Η ΨΩΛΕΤΑ του ΠΑΣΟΚ !!!!!


    _________________
    ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΛΕΩ..


    Οι ιερόδουλες με το AIDS παλεύονται.
    ______________________Η σύφιλη στον εγκέφαλο, με τίποτα.


    Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από δυο διαφορετικά γεγονότα της επικαιρότητας που φαινομενικά δεν έχουν καμμια σχέση μεταξύ τους:
    Από τη μια οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS, και από την άλλη η φωτογραφία από μια προεκλογική συγκέντρωση του στη Θεσσαλονίκη.
    Μεγάλη η συζήτηση για το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα πρόσωπα των ιερόδουλων, όσο και σχετικά με την συν-ευθύνη όσων συνευρέθηκαν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

    Αντιθέτως, δεν υπήρξε και πολλή συζήτηση για την άλλη φωτογραφία, οπου διακρίνεται κάποιος με εμφανώς Καμένο εγκέφαλο να …φιλάει το χέρι ενός πολιτικού απατεώνα.

    Τον λένε και Βενιζέλο στα μεταγλωτισμένα απο τα Τούρκικα.
    Ενός απίθανου αριβίστα που σε κάθε πέντε κουβέντες που λέει οι έξι είναι ψέματα.

    Και εκείνος, με προφανές Ναπολεώντειο σύνδρομο, σαν μια υπέρβαρη Μαρία Αντουανέτα και σαν εκκολαπτόμενος Χιτλεράκος απολαμβάνει αυτάρεσκα την “υποταγή” του υπηκόου του.

    Δείτε τις δυο φωτογραφίες και απαντήστε στον εαυτό σας ειλικρινά:
    - Ποιά φωτογραφία σας προκαλεί περισσότερο τρόμο ;

    Δώδεκα ιερόδουλες με AIDS στο γκέτο της οδού Φυλής, ή μερικές χιλιάδες εκφυλισμένοι εγκέφαλοι διασκορπισμένοι ανεξέλεγκτα ;

    _____________________
    Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα
    (φώτο απόδειξη).
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:

    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...

    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του..ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +

    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ..το γουρούνι με κοστούμι.

    ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΡΕ
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η.

    ΤΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙΚΟ με μαχαίτι ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ_______
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση