GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψήφο εμπιστοσύνης ζητάει ο Ρουμάνος πρωθυπουργός...

 Ψήφο εμπιστοσύνης από το ρουμανικό κοινοβούλιο θα ζητήσει σήμερα ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Βίκτορ Πόντα. Η νέα αριστερή κυβέρνηση διεκδικε...

 Ψήφο εμπιστοσύνης από το ρουμανικό κοινοβούλιο θα ζητήσει σήμερα ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Βίκτορ Πόντα. Η νέα αριστερή κυβέρνηση διεκδικεί την ψήφο 231 βουλευτών προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα και να οδηγήσει τη Ρουμανία σε μια νέα πορεία.
Τον Απρίλιο το ρουμανικό κοινοβούλιο είχε καταψηφίσει την προηγούμενη κεντροδεξιά κυβέρνηση, ανοίγοντας τον δρόμο για τις πολιτικές εξελίξεις που ακολούθησαν.
Χθες το βράδυ ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Βίκτορ Πόντα δήλωσε ότι το κυβερνητικό σχήμα που προωθεί έχει τη στήριξη 232 βουλευτών, μεταξύ αυτών μέλη της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης, της Εθνικής Ένωσης για την Πρόοδο της Ρουμανίας, αλλά και μικρότερων κομμάτων που εκπροσωπούν τις εθνικές μειονότητες στη χώρα.

1 σχόλιο

  1. Μωρή γριά πουτάνα της Συγγρού, Τζων?

    Που χάθηκες μανάρι μου, δεξιό αρχίδι?

    Τον παρηγορείτε καλά τον κωλοτούμπα Σαχλαμαρά εκεί στη Συγγρού, παρέα με τον Συμπιλίδη και τον Φαήλο??

    Τζων, τελικά τα κατάφερε ο κωλοτούμπας, να κάνει τη Νουδούλα "Πολιτική Άνοιξη", έέέέ?

    ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Ο "ΣΤΡΕΨΟΛΑΙΜΗΣ" (σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ)- ΚΟΙΝΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!

    Τζων, άντε σάλτα και γαμήσου τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση