GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έπεισε ο Σαμαράς την Ντόρα...





16 σχόλια

  1. Ειδήσεις στον άλφα περίπου 7:15 μμ. Η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας δύο φορές από τον καθένα 1) Βουλευτής Πλεύρης ¨μελτερίζι αντί μετερίζϊ¨ και 2)δημοσιογράφος Βλάχος¨συστήσεις αντί συστάσεις´. Ενα δείγμα από τη μετριότητα των επώνυμων στην ταλαίπωρη πατρίδα μας. Τέλος πάντων δεν έχω απαίτηση να ψηφίζονται όσοι ξέρουν γράμματα ούτε να προσλαμβάνονται από τα πορνοκάναλα οι γνωρίζοντες την Ελληνική γλώσσα. Αλλά στην κρατική ΕΡΤ τι είναι αυτό που γίνεται με την αγραμματοσύνη των ανταποκριτών της. Απίστευτο σχεδόν κάθε μέρα το θέαμα. Ανατριχιάζω με όσα εκστομούν. Ντροπή το λιγότερο που μπορώ να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τι γίνεται για την καρεκλίτσα και τον μισθουλάκο Πλευρης Βελοπουλος Λουλούκα Ντόρα Κιλτιδης και ποσους αλλους θα δουμε ακομη να αλλάζουν στρατόπεδο με σκοπό την εκλογή τους και την μισθοδοσία τους Βεβαιως Βεβαιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς φίλε 8:24 είναι πράγματι τόσο ρηχή η πολιτική διαδικασία. Η πολιτική έχει αυτονομηθεί από το συλλογικό και υπηρετεί σκοπούς καριέρας. Οι δε πολίτες αντιμετωπίζονται ως πελάτες. Με τον τρόπο αυτό δομήθηκε το πελατειακό σύστημα που διέλυσε την πατρίδα μας. Το σύστημα αυτό χρησιμοποίησε το κράτος ως λάφυρο για την κομματική νομενκλατούρα και για τους πελάτες ψηφοφόρους. Συγκροτήθηκε το κράτος αυτό με αναξιοκρατικά κριτήρια και επομένως δεν είναι περίεργο που ήταν τόσο ευάλωτο στη διαφθορά. Πολλοί υπουργοί συμπεριφέρθηκαν με λογική μαφίας στις παροχές (πχ Οικονομικών) για να είναι απερίσπαστοι από το υπηρεσιακό και συντεχνιακό κατεστημένο στις μεγάλες δουλειές. Με αυτό το κράτος μη περιμένεις να γίνει τίποτα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 8:24:00 μ.μ.

    Εχεις μπερδέψει το σόβρακο με τον φερετζέ,
    Ο Πλεύρης ίσως να εννοούσε πελτέ με ρύζι ή λυωμένο ρύζι (meltedryzi) ή επίσης το πιθανότερο να διέπραξε πληκτρολογικό λάθος.

    Ομως εσύ καλέ μου φίλε
    σε ποιό σχολείο έμαθες πως η λέξη "μετερίσι ή μετεριζι" είναι Ελληνική ;

    απο έναν συμπατριώτη της διασποράς . . .
    (Δηνμοτικό σχολείο "Saint George" in Bethesda Maryland)

    "make sure brain is in gear
    before operating mouth"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΟΛ-ΑΝ ΔΗΣΟ ΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΡΕΜΠΕΣΚΙΕΔΩΝ!!!

    Για μια ακόμη φορά ο Κομανέτσης …πρωτοτυπεί.
    Μέχρι τώρα ξέραμε και ακούγαμε για κομματικό μαντρί. Όμως ο φοβερός Καλαματιανός υπερκέρασε τον .., κολλητό Αβέρωφ.

    Έτσι αντί για μαντρί άνοιξε …. ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ !!!

    Νέο αίμα
    (Ανδρεουλάκος ,Παυλόπουλος, Μπέζας, Παπαθανασίου ,Νάκος…κτλ..)
    νέες …ιδέες.

    ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

    ΚΟΤΕΣ ΜΕ...ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κάποιος" θα πήρε τηλ. και τους δύο και μετά θα έστειλε και sms σε κάποιους στο Λα.Ο.Σ. Υποθέτω.
    Αυτό το σκηνικό μόνο αυτό μου φέρνει στο μυαλό (τηρουμένων των αναλογιών), τη πτώση της Σαϊγκόν στα χέρια των Βιετκόνγκ... http://www.youtube.com/watch?v=mcQoQDkhbYw&feature=related προς το τέλος του βίντεο οι "Συριζαίοι" μπαίνουν στη Βουλή ως κυβέρνηση, ενώ ήδη η κεντροδεξιά έχει εγκαταλείψει τα έδρανα που τόσο καιρό κατείχε ως κυβέρνηση με.. ελικόπτερα :-)

    Το Βιετνάμ της Μεταπολίτευσης.

    Καπετάν Μακρύς. Όλα είναι πιθανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    20 Μαϊ 2012 6:01:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώς έπεισε ο Σαμαράς την Ντόρα...

    --Tης είπε ότι θα κάνουν ΣΕΧ χωρίς προφυλακτικό...

    --Ο Μαρινακης πρόεδρός του παναθηναϊκού, για να μη διάλυση το διαλυμένο ποδόσφαιρο.


    --Ο Μεσι στο Ολυμπιακό Βόλου ..η μεταγραφή στοίχισε 2.000.000.000.000.000.000. ευρω τα πληρώνει ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΣ...

    --Γεννήθηκε μωρό με δυο κεφαλιά και δυο σκουλαρίκια στο κάθε αυτί..

    ---Ο Αδωνις Γνωστός ΚΑΙ Ως ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ κατεβαίνει επικεφαλής στο επικρατείας με τον ΖΥΡΙΖΑ ...

    ---Μιχαλολιακος της Χρύσης αυγής αγοράζει την ΛΑΤΣΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..
    ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΖΩΑ {{ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ}} ΝΕΝΕΚΟΙ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΜΑΛΑΚΕΣ


    Βλέπω ότι είθισται οι πιο πολλοί κολλημένοι, με τα εθνικά Θέματα..{δεν λέω ότι είναι λάθος } Λάθος είναι ο χρόνος που ανακινείτε αυτά τα θέματα ως πρωτεύοντα..

    Όταν ΕΙΣΑΙ σε μια Ε.Ε , πιστός υπερασπιστής της ελεύθερης αγοράς πιστεύετε ακόμα σε εθνικά θέματα;

    Αν έλθει ένας ΤΟΥΡΚΟΣ, ένας Σκοπιανός και ρίχνει χρήματα στην αγορά {{ επενδύει που ΛΕΝΕ και λέτε}} αγοράζει γη και ύδωρ πια είναι η διαφορά; θα δώσει και 10.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας, αν πάρει και μια ποδοσφαιρική ομάδα τι θα λέτε; Ερωτώ και θέλω σοβαρές απαντήσεις...

    Για να τελειώνουμε αυτές της μπούρδες ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ δεν υπάρχει εθνική πολιτική.. διαβάστε και κανένα βιβλίο δεν κάνει ΚΑΚΟ..

    Θα το ξαναγράψω μπας και το μάθετε εσείς, αλλά και οι υποψήφιοι σωτήρες όλων τον παρατάξεων ΆΛΛΟ δανειακή συμβάσει και άλλο τα μνημόνια ..

    Τα μνημόνια τα πετάμε αύριο τα σκίζομαι, ΜΕ ΤΗΝ δανειακή συμβάσει τι γίνετε; ΆΝΤΕ και μας πάνε ένα δυο χρόνια πείσω ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , εε και τι έγινε;; ΜΙΑ ΤΡΎΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ... Η δανειακή σύμβαση λέει μέσα για εγγυητικές που είναι δημόσιος και ιδιωτικώς πλούτος= εθνική κυριαρχία ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΊΑ, ΝΕΡΌ, ΓΗ , ΦΤΗΝΌ ΑΝΘΡΩΠΙΝΌ ΕΡΓΑΤΙΚΌ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ...

    ΟΛΑ τα κόμματα παίζουν σήμερα μια κακή μικροκομματική πολιτική που δεν θα τους βγει σε καλό..

    Όσο προδότες είναι αυτοί που ψηφίσαν και ΥΠΕΡΓΑΨΑΝ της δανειακές συμβάσεις ΆΛΛΟ τόσο θα είναι όσοι μιλάνε για δραχμή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΑΡΓΆ Η ΓΡΉΓΟΡΑ ...

    Το εθνικό μας νόμισμα μας θα πρέπει εμείς να το προσδιορίσουμε ας λέγεται ΟΒΟΛΟΣ Η ΔΡΑΧΜΉ...

    Αυτή η τρομοκρατία που έχουν σπείρει εντέχνως ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..ΣΚΑΙ...ΠΑΣΟΚ ...ΜΕΚΑ... ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ , που αν μπορούσα θα τους έδινα τα πτυχία τους να τα φανέ.. κυριολεκτικά..

    Η χώρες που δεν είναι στο ευρώ πως κάνουν συναλλαγές; ΠΩΣ; με συνάλλαγμα ρε βλήτα ; εγώ θέλω ένα εθνικό νόμισμα που θα το κάνω εγώ κουμάντο ..Και η προπαγάνδα θα έλθουν να μας αγοράσουν ΤΖΆΜΠΑ, του ΑΥΤΙΆ, ΟΧΙ θυμάστε πως έγινε η αλλαγή της δραχμής από το ευρώ; ΣΕ ΈΝΑ ΒΡΑΔΎ ... έχεις ΝΌΜΙΜΑ 100.000 ΕΥΡΩ σε καταθέσεις στην Ελλαδα; θα σου της μετατρέψουν ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΊ δραχμές με αξία 341.75 δραχμές ...ΣΗΜΕΡΑ ,ΟΧΙ ΌΤΑΝ ΈΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ... Και ας φέρουν όλοι οι Ευρωπαίοι τα ευρώ τους να τους τα κάνομε δραχμές με ισοδύναμο 341.75 να αποκτήσουμε και συνάλλαγμα άμα λάχει να βγαίνουμε να πλερώνομαι μετρητής ΟΤΙ εισάγουμε...

    ΚΑΛΆ ΜΥΑΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΈΞΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΎΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΉ ΔΡΑΧΜΉ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΣΦΑΞΊΜΑΤΑ.. NENEKOI ΕΕΕ ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Aνακοίνωση της ΝΔ>

    Παρακαλούνται οι βουλευτές του ΛΑ.ΟΣ. που επιθυμούν να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία να αφήνουν στην είσοδο τσεκούρια και ...άλλα μεταλλικά αντικείμενα.


    Ο εκπρόσωπος Τύπου
    Ιωάννης Μιχελάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕ 11:55:00.... Αυτοί θα καταλάβουν τα προβλήματα σου ,ποτε;


    Ο νεοφιλελευθερισμός λέει αυστηρά, ναι στις ανοιχτές αγορές ναι στις ανοιχτές οικονομίες , αλλά της ζημίες τους να της επωμίζονται ΠΑΝΤΑ τα κράτη με τους πολίτες τους , όμως τα κέρδη ΠΑΝΤΑ θα τα καρπώνονται οι ιδιώτες , Έλληνες η ξένους μεγάλο κεφαλαιοκράτες,

    Ξέρεις πως λέγονται αυτά ; κρατοϊδιωτικά Καρτέλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περίεργες φήμες κυκλοφορούν ότι οι Γερμανοί ήθελαν να διακόψουν την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου στο Ντύσελντορφ γιατί, λέει, έβριζε συνέχεια τον... Καραμανλή! ΄Ελεγε ότι... 'Το μεγάλο οικονομικό έγκλημα έγινε την περίοδο 2007-2009, από την Κυβέρνηση Καραμανλή"! Είναι αλήθεια ότι μια εμπάθεια και ανεξήγητη εμμονή με τον Καραμανλή την έχει ο Λάκης... Ούτε να είχε υπογράψει... συμβόλαιο να τον εξοντώσει! ΄Ενα τέτοιο πράμα... για τον Καραμανλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα, μα τώρα που ξύπνησαν τα φίδια, εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια, και δεν δακρύζεις ποτέ σου μάνα ΕΛΛΑΔΑ που τα παιδιά σου ΣΚΑΒΟΥΣ ξεπουλάς ...

    ΡΕ ΝΤΟΡΑ πως πας σε κόμμα που έφαγε και χρωστά λεφτά του Ελληνικού ΛΑΟΥ!!!... ΑΘΏΟΙ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ZIMMES ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΥΤΙΛΊΖΟΝΤΕ ΠΑΣΟΚ --ΝΔ--...

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΩΒΑΜΑΙ ΡΕ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΤΕ ΤΑ @@@@@@@@@@... ΜΑΎΡΟ ΓΙΑΟΎΡΤΗ ΥΠΑΡΧΉ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ;

    ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!!!!!

    ΣΤΟ 14% ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.


    ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση