GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΤΟ ΔΝΤ!..

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη. http://www.nasostsaganelis.gr/ .  «Ποιος δίνει την υπερεξουσία σ’ αυτό το «τσούρμο των αρπακτικών» -τύπου Τόμσεν...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.
http://www.nasostsaganelis.gr/.
 «Ποιος δίνει την υπερεξουσία σ’ αυτό το «τσούρμο των αρπακτικών» -τύπου Τόμσεν- να εξοντώνουν λαούς και να χλευάζουν την εκλογική απόφαση πολιτών».
 Με υψωμένο περίστροφο ξενύχτησε το ΔΝΤ -ο στυγνός δανειστής- πάνω από τις ανοικτές ελληνικές κάλπες…
Μόλις άκουσε την πολιτική ανατροπή τρομοκρατήθηκε.
Απασφάλισε, το όπλο.
Είδε τους Έλληνες ψηφοφόρους σας τρομοκράτες και άρχισε να τους πυροβολεί!!!
«Χωρίς τα νέα μέτρα λιτότητας δεν έχει δόση»Ο πολυπαιγμένος εκβιασμός του…
Το ΔΝΤ περιφρονεί τη Δημοκρατία.
Συνεχώς, την προσβάλει. Δεν τη σέβεται:
Θέλει να αποφασίζουν οι τραπεζίτες.
 Όχι, οι πολίτες. Οι λαοί!
Δεν θέλει να έχουν εξουσία οι πολλοί. Τους σιχαίνεται.
Μόνο, οι λίγοι., οι χρηματάρχες του!..
Το νέο τρομοκρατικό τελεσίγραφο που εξαπέλυσε δεν είναι απλώς μία διορία τρόμου του «δώστα μου ή σε σακατεύω» που δίνει το «κοράκι» στον (ανήμπορο) οφειλέτη…
Είναι ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ στις δημοκρατικές διαδικασίες κάθε χώρας. Στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Στην παγκόσμια δημοκρατική ισορροπία. Συνέχεια εδώ.

4 σχόλια

  1. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1926!
    ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΙΩΝΑ!
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠ'ΤΟ 1974.
    ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.
    ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΑ 4.
    ΓΑΤΖΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΑΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΝΤΕ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
    ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.ΠΑΡΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ,ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΗΘΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΓΑΤΖΩΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ.
    ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΣΑΡΚΟΖΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ!!!
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΔΡΑΚΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΔΟΡΩΝ!!!
    ΧΡΕΙΖΑΟΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ.
    ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ 18,8%.ΤΕΛΟΣ.
    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 33,5%.
    ΕΣΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΜΕ 18,8% ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΣΟΥ ΤΟΝ GAP.ΕΣΥ ΚΑΙ Ο GAP ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ7 Μαΐ 2012, 6:13:00 μ.μ.

    Με αυτον τον εκλογικο νομο του +50 εδρες στο πρωτο κομμα
    θελουν να ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ τον λαο
    οπως και το κανουν
    ΓΙΑΤΙ δεχτηκατε ρε σεις αρχηγοι κομματων
    αυτο τον ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ νομο;
    Η ΝΔ με 18% παιρνει 108 εδρες
    και ο ΣΥΡΙΖΑ με 16% παιρνει 52 !!Ειναι αυτο δημοκρατια;
    τ σ ο γ λ α ν ι α ολοι σας

    φασιστες
    την επομενη φορα ψηφιζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    να ξεβρωμισει η Βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρή γριά πουτάνα της Συγγρού, Τζων?

    Που χάθηκες μανάρι μου, δεξιό αρχίδι?

    Ακόμα προσπαθείτε να αναστήσετε το Πολιτικό Πτώμα - τον κωλοτούμπα Σαχλαμαρά, εκεί στη Συγγρού, παρέα με τον Συμπιλίδη και τον Φαήλο??

    Τζων, τελικά τα κατάφερε ο κωλοτούμπας, να κάνει τη Νουδούλα "Πολιτική Άνοιξη", έέέέ?

    ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Ο "ΣΤΡΕΨΟΛΑΙΜΗΣ" (σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ)- ΚΟΙΝΩΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!

    Τζων, άντε σάλτα και γαμήσου τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ Τσαγκανέλη

    Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι η παγκοσμιοαλητοελιτ.

    Οι λέσχες τους είναι η bildberg η τριμερής και το ιδρυμα διεθνων σχέσεων του Ροκφελλερ που έχει αμοιβόμενα κοπροσκυλα προβοκατορες και αποπροσανατολιστές-φωτισμένα τσογλάνια και λόγιους της δεκαρας σε όλο τον κόσμο.

    Τα "μαγαζιά" αυτών των αλητήριων καθαρμάτων είναι η FED ο ΟΗΕ η Παγκόσμια τράπεζα και το εκτελεστικό της όργανο το ΔΝΤ. Το στρατιωτικό τους σκέλος είναι το ΝΑΤΟ για τους πολέμους και τις επεμβασεις κλοπης φυσικού πλούτου του υπό στόχου κράτος.
    Ο ειρηνευτικός στρατός του ΟΗΕ είναι για την τηρηση της αρπαγής μετά τον πόλεμο που επιβάλλουν. Οι χώρες που συμμετεχουν σε αυτούς τους οργανισμούς "υποτίθεται" ότι προστατεύονται απο τους συμμάχους μέχρι να γινουν στόχος οι ιδιοι.

    Μια άλλη οργάνωση τους είναι οι "αγορές" εταιρείες διακίνησης κεφαλαίων που το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς μεσω του holding και μεσα απο μια δαιδαλώδη πορεία καταλήγουν σε τράπεζες όπου πισω από αυτές φιγουράρουν τα ονόματα της παγκοσμιοαλητοελιτ.
    Ολα τα κτηνη αυτά εχουν κοινούς μασονικούς δεσμούς και κοινα αποφασισμενο σχέδιο επιβολής της παγκοσμιοποίησης της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ελέγχοντας τα τρόφιμα την ενεργεια την υγεία και το νόμισμα. Κόβουν όσο θελουν δανείζουν όποιον θελουν με στόχο την υπερχρέωση και την καταδική του έτσι ωστε να μην μπορει να αποπληρώσει και συνεπώς να δεχθεί τα πάντα χωρίς αντίδραση.
    Οι οικονομικοί τους δολοφόνοι είναι έμμισθοι υπάλληλοι των μυστικων υπηρεσιών της παγκοσμιας πουτάνας Αμερικής όπου ο καθένας αναλαμβάνει αποστολή στο να εξαθλιώσει ένα κράτος κατ' εντολή τους μεσω της υπερχρέωσης. Οι πολιτικοί που δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις αυτομαχαιρωνονται πισώπλατα και μετα αυτοκτονούν ή στην καλύτερη περίπτωση αν μπορουμε να την πούμε έτσι αρρωσταίνουν από βαρειας μορφής ανίατο και ανίκητο καρκίνο.

    Το δυστύχημα για εμας τον Ελληνικό λαό είναι οτι είχαμε στην χώρα μας πολιτικούς που συμφώνησαν επεδίωξαν και πετυχαν τον σκοπό τους να μας οδηγησουν ως πρόβατα στην σφαγή στα χέρια τους και να ανοίξουν την πόρτα εισβολής τους στην Ευρώπη για την ολοκλήρωση του θανατηφόρου σχεδίου τους. Βλέπετε στην ευρώπη υπάρχουν λαοί που δεν μασάνε και οι πολιτικοί τους είναι ανισχυροι στο να επιβάλλουν τετοιας μορφής θέσεις απεναντι τους, έπρεπε να βρεθεί λοιπον ο αδύναμος κρίκος για αρχισει το ξετύλιγμα του πουλόβερ που το βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστα στα ματια και στις αλλες χωρες της ευρώπης με την μέγγενη της ασφυξίας στην οικονομία.

    Κατα την άποψη μου ο Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ πρέπει να δικαστεί και να επανελθει η θανατική ποινή ειδικά για τα εγκλήματα που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ διέπραξε στην χώρα και κατ επέκταση μετέφερε στην ευρώπη και εννοώ τους λαόύς και όχι τους πολιτικούς τους που βρηκαν την ευκαιρία και αυτοί να δράσουν αναλογα όπου δεν μπορούσαν να κανουν μονοι τους κατι αντίστοιχο.
    Στο πρόσωπο αυτου του ανθρώπου που καποιοι βλεπανε την ευγένεια και την πολιτισμενη συμπεριφορά κρυβεται ενα αιμοσταγές και χωρίς δισταγμούς κτήνος με ξεπουλημένη ψυχη στο διάολο.
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    Πολιτικοί τύπου Σαμαρα ΓΑΠ εχουν εκκολαφθεί και στρατολογηθεί εδω και χρόνια από αυτα τα κτηνη που ακόμα και μεσα στα πανεπιστημια της Αμερικής εχουν στήσει σφηκοφωλιές για την παρακολούθηση υποψηφιων μελλοντικών ανδρείκελων που θα υλοποιήσουν τα βρωμερά σχέδια τους.
    Δυστυχως δεν είναι μόνο αυτοί εχουν πάντοτε εναλλακτικές και υποψηφιους οταν καίγονται τα "χαρτιά" τους κατα την υλοποίηση των εντολών τους. Ασφαλώς δεν το γνωρίζουν μεταξύ τους και το μαθαίνουν την στιγμή της μετάβασης όταν πλέον είναι αργά για τους ίδιους.
    Ελπίζω να απαντησα στο ερώτημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση