GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπαν Ολάντ – Γκιουλ στο Σικάγο...

Την ανοικοδόμηση των γαλλοτουρκικών σχέσεων φέρεται να υποσχέθηκε στον Τούρκο Πρόεδρο κ. Γκιουλ ο νέος Γάλλος Πρόεδρος κ. Φρανσουά  Ολάντ σε...

Την ανοικοδόμηση των γαλλοτουρκικών σχέσεων φέρεται να υποσχέθηκε στον Τούρκο Πρόεδρο κ. Γκιουλ ο νέος Γάλλος Πρόεδρος κ. Φρανσουά Ολάντ σε συνάντησή τους στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής ΝΑΤΟ στο Σικάγο.
Η Hurriyet  αναφέρει ότι η συνάντηση των δύο ανδρών ανοίγει μια νέα σελίδα  στις γαλλοτουρκικές σχέσεις . Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Πρόεδρος Γκιουλ ρώτησε τον γάλλο ομόλογό του αν υπάρχει κάποια σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ Γαλλίας Τουρκίας και πρόσθεσε: « Πραγματικά έχουμε  κοινά συμφέροντα σε πολλούς τομείς .  Όμως  γιατί τότε η Γαλλία έχει τόσο εχθρική συμπεριφορά κατά της Τουρκίας; Κανείς Γάλλος Πρόεδρος δεν έχει επισκεφθεί την Τουρκία τα τελευταία 20 χρόνια» .

5 σχόλια

  1. Μπα, μετά τον μέγα "ηγέτη" Μπένυ Χιλλ συναντήθηκε με τον Γκιουλ ; Ε, λογικό είναι να τρέξει, μετά τη συνάντηση με τον Μπενιζέλο Ρούφο, προς Τουρκία μεριά!
    Ο ανίκανος διαπραγματευτής ( σύμφωνα με τον Ν.Παπανδρέου ) στα οικονομικά, τα έκανε θάλασσα και στην εξωτερική πολιτική... Μπένυ Χιλλ σόου. Μαζί με τον δόκτορα κάνουν ντούετο. Τσίρκο περιφερόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1, 5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1, 5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα, τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι μαλακες νομιζουν οτι ο τσιπρας ειναι ο σωτηρας τους βλεπουν ονειρα ορθιοι.

    Ξυπνατε ρεεεεε.
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

    ΒΡΕ .....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!


    Ας παει τωρα παρεα με τους Στρατουλη,
    Λαφαζανη, Βουτση καιτους εξ αποστασιας νεους συντροφους τους Κοτσακα , Ραυτοπουλο, Τσουκαλά κ.λ.στην Ιπποκρατους να σπασουν την τζαμαρια στα γραφεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ
    για να τους φυγει ο καυμος που δεν τον δεχτηκε ο Ολαντ.

    Ενα ονειρο τρελλο Τσιπρα μου απατηλο..



    Reuters: Οι Έλληνες έπλασαν το νέο μύθο τους:
    "Δεν μπορούν να μας βγάλουν από το ευρώ"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ζώντας σε μια χώρα με αρχαίους μύθους, οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν δημιουργήσει τους δικούς τους σχετικά με το μέλλον της χώρας τους που βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία.
    Σύμφωνα λοιπόν με νέο δημοσίευμα του Reuters, ο μύθος αυτός λέει ότι η Ευρώπη δεν θα διώξει ποτέ την Ελλάδα από ευρώ.

    Το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι οι προειδοποιήσεις στην Αθήνα από το εξωτερικό, όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, αντιμετωπίζονται με δυσπιστία από τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι πιστεύουν ότι η χώρα τους συγκεντρώνει το φθόνο των ξένων.
    Όπως αναφέρει το Reuters, οι Έλληνες δεν πιστεύουν ότι η Ευρώπη θα τους διώξει, παρά τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι η χώρα τους οδεύει προς την έξοδο από την ευρωζώνη και προς μια οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

    Μάλιστα, χαρακτηρίζει παράδοξο το γεγονός ότι, στις δημοσκοπήσεις το 75% των πολιτών δηλώνουν πως επιθυμούν να παραμείνουν στο ευρώ, αλλά τα 2/3 αντιτίθενται σε μια διεθνή διάσωση, που είχε ως αποτέλεσμα την σκληρή μείωση μισθών, συντάξεων καθώς και περικοπές στις θέσεις εργασίας.

    "Υπάρχουν πολλά χρήματα στη χώρα. Χρειάζεται μόνο να φορολογήσουν τους πλούσιους και θα λύσουν πολλά προβλήματα" λέει μια 55χρονη μοδίστρα, η οποία σύμφωνα με το Reuters πιστεύει στο μύθο ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ.

    Μεγάλη αυταπάτη

    Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα ρίσκα θα είναι πολύ μεγάλα
    "αν οι Έλληνες μεταφέρουν αυτούς τους μύθους στις κάλπες".

    Είναι μια μεγάλη αυταπάτη" λέει ο Θεόδωρος Κουλουμπής του think tank ΕΛΙΑΜΕΠ. "Τα κόμματα πρέπει να θέσουν το θεμελιώδες ερώτημα: εντός ή εκτός ευρώ; Θα είναι τραγικό εάν μας ρίξουν έξω από το ευρωπαϊκό λεωφορείο επειδή οι πολιτικοί δεν μπορούν να στείλουν το σωστό μύνημα".
    Το βασικό μήνυμα όμως που άκουσαν οι Έλληνες ήταν ότι οι πολιτικοί κατέστρεψαν την οικονομία.

    Σύμφωνα με το Reuters, πολλά κόμματα δεν δείχνουν να ξεκαθαρίζουν στους ψηφοφόρους ότι το διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι "ευρώ ή δραχμή".

    Τα κόμμα κοιτούν να κάνουν συμμαχίες, ενώ το μήνυμά τους δεν έχει αλλάξει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
    "Έλληνες αξιωματούχοι έχουν παραδεχτεί ότι η χώρα θα ξεμείνει από χρήμα τον επόμενο μήνα" αναφέρει το πρακτορείο τονίζοντας, ωστόσο, ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν αυτές τις προφητείες.

    "Όπως και στο μύθο του Αισώπου "Ο βοσκός και ο λύκος", οι Έλληνες εδώ και καιρό ακούνε προειδοποιήσεις ότι τα χρήματα τελειώνουν μα αυτά συνέχεια εμφανίζονται ξανά. Αλλά επίσημες πηγές υποστηρίζουν ότι αυτή τη φορά ο λύκος είναι εδώ…"________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ
    Ελληνικη ταινια
    Πρωταγωνιστουν
    Τσιπρας Μιχαλολιακος Καμμενος
    Γκεστ Σταρ
    Παπαρηγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.ΕΤΣΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ.ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΤΣΙ ΠΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ Ι7 ΙΟΥΝΙΟΥ. Ε.Θ.Ν.Ι.Κ.Η Α.Ν.Ε.Ξ.Α.Ρ.Τ.Η.Σ.Ι.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση