GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΟΧΙ» στην μεταφορά νέων λυμάτων στην Ψυτάλλεια από το Επιμελητήριο Πειραιά

Αντιδρούν oι φορείς του Πειραιά στα σχέδια μεταφοράς των λυμάτων της Ανατολικής Αττικής στην Ψυττάλεια. Ήδη  μετά από πρωτοβουλία του Αν...

Αντιδρούν oι φορείς του Πειραιά στα σχέδια μεταφοράς των λυμάτων της Ανατολικής Αττικής στην Ψυττάλεια.
Ήδη  μετά από πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Στέφανου Χρήστου έγινε σύσκεψη φορέων όπου  αποφασίστηκε »να ξεκινήσουν όλες οι πολιτικές και νομικές διαδικασίες κατά των εν λόγω σχεδίων, για την αποτροπή της περαιτέρω επιβάρυνσης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά» .
Το  Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά  με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι συντάχθηκε με την άποψη του συνόλου των παρισταμένων για μη μεταφορά του όγκου των λυμάτων από την Ανατολική Αττική στην Ψυττάλεια.
Το Επιμελητήριο , αναφέρει επιπρόσθετα  ότι θα πρέπει η πολιτεία να επιταχύνει τις διαδικασίες εξοικονόμησης των 800.000 τόνων νερού επεξεργασμένου που χάνεται στη θάλασσα του Σαρωνικού, με το οποίο θα μπορούσε να ποτιστεί όλο το περιαστικό και αστικό πράσινο της Σαλαμίνας και του Αιγάλεω, με σημεία επαναφοράς τις πιο κοντινές αποστάσεις που είναι ο Ακροκέραμος Κυνοσούρας για τη Σαλαμίνα και η περιοχή Αρμού για το Πέραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση