GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «σύστημα» και οι εκλογικές μας…επιλογές!

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.  Στο στυλ του μυθικού βασιλέα Μιθριδάτη, στάζοντας στα μυαλά μας σταγόνα-σταγόνα το πονηρό δηλητήριο οι διαμορφ...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.
 Στο στυλ του μυθικού βασιλέα Μιθριδάτη, στάζοντας στα μυαλά μας σταγόνα-σταγόνα το πονηρό δηλητήριο οι διαμορφωτές της ελληνικής κοινής γνώμης, από το γυαλί, το μικρόφωνο και τις εφημερίδες τους εξυπηρετούν σαφέστατα ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ στόχους προβάλλοντας για την Κυριακή τις τρεις γνωστές επιλογές δηλαδή την ΑΠΟΧΗ, το ΑΚΥΡΟ και το ΛΕΥΚΟ!..
Έτσι, εξυπηρετούν το «Σύστημα» και διασφαλίζουν την επιβίωσή του επιτυγχάνοντας τον στόχο της διαιώνισης του Δικομματισμού, σε στυλ «λάου - λάου» όπως λέει ο λαός μας ή «λέγε, λέγε το κοπέλλι κάνει την Κυρά να…θέλει» όπως λέει το λαϊκό άσμα και οι επαγγελματίες της προπαγάνδας!..
 Βλέποντας τους αριθμούς των εκλογών εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι τελικά εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ ψηφίζουμε ΥΠΕΡ κάποιου Κόμματος που μας εκφράζει αλλά ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ το Κόμμα μας και με την ευγενή «χορηγία» των ΟΦΑτζήδων (Όπου Φυσάει ο Άνεμος), ψηφοφόρων βοηθάμε το «Σύστημα» του Δικομματισμού που στηρίζεται στις συμβολικές «στοές και κατακόμβες» να μας…Κυβερνάει!…
 Τι εμπαιγμός και τι προσβολή της νοημοσύνης μας τώρα που βλέπουμε τα Κόμματα να «χρίζουν» τους «εκλεκτούς» τους και η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ να είναι ανενδοίαστα σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς»…
 Εδώ και 2 χρόνια, από τον Μάη του 2010, το ΠΑΣΟΚ και η τρόικα έχουν οδηγήσει και θα συνεχίσουν να οδηγούν εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες στην απόγνωση της στέρησης εισοδημάτων και της βάρβαρης ανεργίας!
 Εδώ και μερικούς μήνες με πρόφαση την ΣΩΤΗΡΙΑ μας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας Συγκυβερνούν συνεχίζοντας την καλπάζουσα λαίλαπα μείωσης εισοδημάτων, επιβολής φόρων, στασιμοπληθωρισμού και ανεργίας με βάση όσα οι «δήθεν» ΣΩΤΗΡΕΣ μας υπέγραψαν στα συμφωνηθέντα…ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
 Εδώ και 38 χρόνια μετά την πτώση της Χούντας και την μεταπολίτευση τα Παπαγαλάκια Διαμορφωτές της Ελληνικής Κοινής Γνώμης εφαρμόζουν και πάλι το προπαγανδιστικό τους σχέδιο που συντίθεται από τις 3 έννοιες:
 ΑΠΟΧΗ – Έλληνες και Ελληνίδες τιμωρείστε τους και μην πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές της 6ης Μαΐου στέλνοντάς τους ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ μήνυμα(;)
 ΑΚΥΡΟ – Εάν αποφασίσετε να πάτε ρίξτε ΕΝΑ άκυρο ψηφοδέλτιο που θα τους…τσούξει πολύ(;)
 ΛΕΥΚΟ – Δείξτε την αποστροφή και τον αποτροπιασμό σας για ΟΛΑ τα Κόμματα και ιδιαίτερα τα δύο μεγάλα, τα Κόμματα εξουσίας, καταθέτοντας στην κάλπη Λευκό ψηφοδέλτιο(;)
 Η ΑΠΟΧΗ είναι πρόσκληση να πετάξουμε στα σκουπίδια την ψήφο μας, δηλαδή την ιερή υποχρέωση και το κατοχυρωμένο συνταγματικά δικαίωμά μας να επιλέξουμε και να ψηφίσουμε!...
 Την περασμένη Κυριακή 22 Μαΐου οι Γάλλοι «έγραψαν» ιστορία καθώς το 80% των ψηφοφόρων προσήλθε στις κάλπες για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και πολλές εκλογικές αναμετρήσεις!
 Το ΑΚΥΡΟ είναι παραδοχή ότι «πέσαμε στην φάκα» και πράγματι τιμωρούμε αυτούς και αυτές που μας «δούλεψαν» εμπαίζοντάς μας με Εξεταστικές και Προανακριτικές αλλά μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΙΣ και ΚΑΜΙΑ δεν πήγε φυλακή ενώ τα δημοσιευμένα «πόθεν έσχες» των Βουλευτών ΒΓΑΖΟΥΝ μάτια!..
 Με ΛΕΥΚΟ διαβεβαιώνουμε το πολιτικό «Σύστημα» ότι ΔΕΝ έχουμε το σθένος και τον χαρακτήρα να εκφράσουμε την προτίμησή μας!



 Να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους πολιτικούς αφού εμείς σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους δίνουμε το δικαίωμα να μας Κυβερνούν καθώς οι φανατικοί τους οπαδοί, τα αποκαλούμενα «Κομματόσκυλα», θα ψηφίσουν «δαγκωτό» στις 6 Μαΐου το Κόμμα τους!
 Επιμύθιον;
 ΟΧΙ στην αποχή!
 ΟΧΙ στο άκυρο!
 ΟΧΙ στο λευκό!

 Να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τα 2 Κόμματα εξουσίας και μαζί τους παλαιούς και νεότευκτους «δορυφόρους» τους με ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΗ, στο ΑΚΥΡΟ, στο ΛΕΥΚΟ…
Φτάνει πια η προσβολή στη νοημοσύνη μας, και μαζί το δούλεμα από το «Σύστημα» που μας Κυβερνά επί 38 χρόνια στηριζόμενο σε Μαριονέτες και χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ…
 Το βράδυ της Κυριακής 6ης Μαΐου οι κάλπες που θα ανοίξουν δεν θα αποκαλύψουν μόνο πόσους ψήφους πήρε το κάθε Κόμμα που συμμετέχει στη Δημοκρατική εκλογική διαδικασία.
 Οι κάλπες θα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τελεσίδικα και αμετάκλητα ποιοί είμαστε, πώς σκεφτόμαστε και πώς ενεργούμε και θα μας αφαιρέσουν το δικαίωμα να…κατηγορήσουμε κάποιους άλλους!...

11 σχόλια

  1. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΠ'ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ!!!

    ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ SITE ΑΝΤΙΝΕWS
    ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟΝ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ...

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΤΙ ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟΙ;

    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 4

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΑΝ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ (ΕΛΕΟΣ!!!),

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ MANIA ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟΝ
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ!!!

    ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ

    ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΗΔΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

    ΚΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ 2007 ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5 Μαϊ 2012 10.28, 10.54, 11.04 μ.μ. ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ. ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρωτήσουμε τον κ Πιπερόπουλο που είναι Σαλονικιός εκείνο το "αστέρι" των τηλεοράσεων, από Αυτιά σε Οικονόμέα και Παπαδάκη τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης (Πανίκας) Ψωμιάδης που είναι σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές (και πού είναι και ο πρώην ΠΑΣΟΚτσής αδελφός του Διονύσης (Νιόνιος) Ψωμιάδης;
    Εδώ ο κόσμος χάνεται, το σπίτι του Πανίκα η ΝΔ βουλιάζει το πρώην σπίτι του Νιόνιου έχει γίνει στάχτη και οι Αφοί Ψωμιάδη τώρα είναι...απόντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι πρόκειται να ψηφίσουν πασοκ και Βενιζέλο, ας διαβάσουν σήμερα
    την REAL NEWS, όπου έχει αναλυτικά όλα τα μέτρα που έχουν προαποφασίσει , σχετικά με μισθούς,συντάξεις, απολύσεις, φορολογία, επιδόματα κλπ. Το θέμα είναι πόσοι Έλληνες θα αντέξουν να πληρώσουν άλλα 5000 ευρώ σε φόρους, με περικομμένους μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ; Τα μέτρα που περιγράφει σε πολλές σελίδες η REAL NEWS είναι τα ακόλουθα ( πολλά τα δέχεται και η Νδ, όχι όλα ). Σκέψου αν πραγματικά μπορείς να βγάλεις το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα με πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ. Σκέψου τα παιδιά σου :

    1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ
    2) Φόρο για τα αγροτεμάχια ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΠ.
    3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης
    εκκρεμούν στις εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων
    και σπιτιών !
    4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΓΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ και χαράτσια )ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΗΤΗ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις
    6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες
    7)κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων,
    και των κοινωνικών επιδομάτων ΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, αφού θα μπουν πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια.
    8)ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ , άρα διπλασιασμός φόρων και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΕΡΣΙ 1000 Ή 2000 ΕΥΡΩ.
    9) νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ
    10) πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ
    11) ΒΕΝΖΙΝΗ στα 2 ευρώ.
    12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση,
    άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιρίων.
    13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
    14) ΦΟΡΟ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !
    15 )Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους.
    16) μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι
    φόροι κατά 100%
    17 ) νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής οφέλειας.
    18 ) ηλεκτρονικό φακέλλωμα όλων των Ελλήνων.
    19 ) ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ 13OY KAI 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
    20 ) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
    21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    22)Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
    -23)Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    24)Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%
    25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά
    26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
    27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα
    28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
    29)Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας

    Αυτά όλα στα έκρυψαν τα διαπλεκόμενα κανάλια, εφημερίδες ( όπως το Έθνος ) και ορισμένα στρατευμένα μπλογκς, και τα δημοσιεύει αναλυτικά η εφημερίδα REAL. Αντέχεις ; Έχεις τόσες καταθέσεις, ώστε μέσα στη τετραετία να πληρώσεις φόρους 20.000 ευρώ ανά οικογένεια ; Δες το μισθό σου, τη σύνταξή σου, τα επιδόματά σου, τα παιδιά σου. Μπορείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. CNN

    ''ΝΔ:ΜΕΤΑΞΥ 18% ΚΑΙ 22%

    ΠΑΣΟΚ:ΜΕΤΑΞΥ 13% ΚΑΙ 18%''

    ΑΥΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ FINANCIAL TIMES

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ: ΜΕΤΑΞΥ 30 ΚΑΙ 35%''

    ΚΑΙ ΤΟ REUTERS ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ

    ''ΝΔ+ΠΑΣΟΚ:ΤΑΒΑΝΙ 38,ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ''

    ΑΜΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

    δρ Κουτσουκο

    ΕΒΛΕΠΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ"

    ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

    ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ "ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ"

    ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ

    ΠΑΣΟΚΟΙ %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΟΘΕΙΑ.... Εκεί στηρίζονται πλέων , κάποιοι τύποι έχουν κάνει πολλά που αν τους βλέπεις λες αυτός δεν βγαίνει με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ και τσουπ τον βλέπεις και σε περίοπτη θέσει!!!!!!!! ....

    Πως γίνετε ΕΕΕ!!! Οι λέσχες, οι σύλλογοι,οι όμιλοι, οι Στοές, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ...

    Πως γίνετε το μαγείρεμα , τελειώνει η ψηφοφορία και αρχίζει η καταμετρήσει, εκεί θέλει όλη η εφορευτική επιτροπή ΝΑ ΜΈΤΡΗΣΗ ΕΠΊ ΤΌΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ που παίρνει ο κάθε υποψήφιος, να υπογράψουν όλοι από την εφορευτική επιτροπή και ο δικαστικός αντιπρόσωπος ώστε να ξέρουνε ΌΛΟΙ ποιος και πόσους σταυρούς πήρε και να ζητήσει και την κατάσταση αυτή να την πάρουν όλοι υπογεγραμμένη και σφαγισμένη από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, όμως το μαγείρεμα δεν σταματά ΕΔΏ τελειώνει η διαδικασία αυτή σφραγίζετε το σάκος και φεύγει, αμάν!!!! που πάει; ποιοι μπορούνε να τον ξεσφραγεισουν και να τον μαγειρέψουν ΥΠΈΡ του-της ΧΧΧ υποψηφίου; Οι σκοτεινοί ΤΎΠΟΙ, βάζουν και βγάζουν ψηφοδέλτια από το ίδιο κόμμα με άλλο υποψήφιο!!! Μην πέσετε κάτω έτσι βγαίνουν τα κοπρόσκυλα..

    Όμως οπού δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ αντιπρόσωποι ΌΛΩΝ τον κομμάτων ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΌΜΜΑ γίνετε ΑΔΎΝΑΜΟ και ΑΥΤΟ ΤΟ γνωρίζοντας το ΟΙ ΤΎΠΟΙ, βγάζουν και ΒΆΖΟΥΝ και ψηφοδέλτια του ΑΔΎΝΑΜΟΥ κόμματος υπέρ του ΔΥΝΑΤΟΎ κόμματος.. Αν όμως έχουν τηρηθεί κατά γραμμα η παραπάνω διαδικασία θα έχει δικαίωμα το κάθε ΚΌΜΜΑ του ελέγχου ΚΑΙ με αποδείξει, την ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΊ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ...

    Κάποια Όλγα Κεφαλογιάννη την ξέρετε; Στης εκλογές του 2007 βγήκε στο νομό Ρεθύμνης Βουλευτής της Ν.Δ τον αντίπαλο της από το ίδιο κόμμα τον ξανάείδατε; τον ακούσατε; Εμμμμ οι ΤΎΠΟΙ που λέγαμε, οι Λέσχες, οι όμιλοι,οι σύλλογοι, οι στοές!!!

    {{Όταν ο κ. Σχοινάς αντέδρασε στις μεθοδεύσεις εις βάρος του, διαγράφηκε και από τη ΝΔ για "αντικομματική συμπεριφορά"}]Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με 12.520 σταυρούς, μόλις 24 σταυρούς περισσότερους από τον δεύτερο υποψήφιο του ίδιου κόμματος. 24 ,24, 24, 24, μαγικό νούμερο δεν το γνωρίζω όμως γνωρίζω ΟΤΙ Η Όλγα Κεφαλογιάννη γεννήθηκε το έτος 1975 είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός, κόρη του τέως βουλευτή και υπουργού Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της Ελένης Κεφαλογιάννη ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.

    Αυτά θα τα πούνε σήμερα τα ΜΜΕ να τα μαθαίνει ο κόσμος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑΠΟ 1,65 ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 1,40.

    Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠ'ΤΟ 1,55
    ΣΤΟ 1,80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ SITE ΑΝΤΙΝΕWS
    ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟΝ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ...

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΤΙ ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟΙ;

    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 4

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΑΝ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ (ΕΛΕΟΣ!!!),

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ MANIA ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟΝ
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ!!!

    ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ

    ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

    ΗΔΗ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.

    ΚΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΗΛΩΣΗ
    ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ 2007 ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νάτος, νάτος, νάτος ο κ Ψωμιάδης αγκαλιά με τον κ Καραμανλή...

    http://lefteria.blogspot.com/2012/05/blog-post_4352.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση