GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θυσίες χωρίς τέλος...

Από τον  Γιώργο Βερναδάκη . Τ. Πρόεδρο ΟΑΕΔ Αν. Τομεάρχη Εργασίας. Πολιτευτή Β' Αθηνών με την Ν.Δ. Η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσ...

Από τον  Γιώργο Βερναδάκη.
Τ. Πρόεδρο ΟΑΕΔ
Αν. Τομεάρχη Εργασίας.
Πολιτευτή Β' Αθηνών με την Ν.Δ.

Η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, σε συνδυασμό με τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων απεικονίζει, μια καταρχήν, αντίφαση στην βούληση του εκλογικού σώματος.
Οι πολίτες επιθυμούν, σε συντριπτικό ποσοστό, την παραμονή στην ευρωζώνη και το ευρώ και παράλληλα με το ίδιο περίπου ποσοστό δεν επιθυμούν την συνέχιση της πολιτικής του μνημονίου.
Εύκολες απαντήσεις για την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος έχουμε ακούσει πολλές.
Τα ΜΜΕ και πολλοί δημοσιογράφοι που έχουν ταχθεί στην υπηρέτηση των συμφερόντων των αφεντικών τους, επισημαίνουν την δήθεν αντίφαση και ζητούν από τους πολίτες να ανανήψουν και να ακολουθήσουν την ορθή γραμμή πορείας, όπως την καθορίζουν οι ίδιοι και τα συμφέροντα τους.
Θυσίες χωρίς τέλος, εξαθλίωση και σκυμμένο κεφάλι για τον λαό, διατήρηση και αύξηση των εισοδημάτων για τους φοροφυγάδες και ημέτερους.
Το μήνυμα των εκλογών είναι κρυστάλλινα καθαρό, οι πολίτες δεν αντέχουν άλλη λιτότητα χωρίς προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας.
Ο Γερμανό-Γαλλικός άξονας Μέρκελ, Σαρκοζύ, απέτυχε να αντιληφθεί ότι τα συμφέροντα των αγορών δεν ταυτίζονται με τα συμφέροντα των λαών της Ευρώπης.
Επέβαλλαν μια απάνθρωπη λιτότητα, εξουθένωσαν τους πολίτες και κατέστρεψαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας. Είναι γενικά αποδεκτό στην οικονομική θεωρία ότι περιοριστικά μέτρα των εισοδημάτων, δεν μπορούν να ισχύουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα και σίγουρα δεν μπορούν να ισχύουν χωρίς παράλληλα μέτρα ανάπτυξης και αναδιάρθρωσης των δομών του κράτους.
Η ΝΔ εγκαίρως επεσήμανε το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείτο η χώρα με την υπογραφή του μνημονίου.
Πρότεινε μέτρα και λύσεις οι οποίες οδηγούσαν την χώρα σε έξοδο από το αδιέξοδο του μνημονίου και λοιδορήθηκε από τα μέσα της διαπλοκής και τους πολιτικούς αντιπάλους της.
Όταν η χώρα έφτασε ένα βήμα πριν την καταστροφή τότε και πάλι, με την υπευθυνότητα που πρέπει να έχει ένα κόμμα εξουσίας, έβαλε πλάτη και η χώρα πήρε μια ανάσα για να ανασυνταχθεί και να οργανώσει τα επόμενα βήματα της.
Θλίβομαι και εξοργίζομαι, που η Εθνική στάση της ΝΔ παραποιήθηκε, δεν υποστηρίχτηκε επαρκώς και στην πεποίθηση του λαού εδραιώθηκε η εντύπωση, ότι η ΝΔ είναι μνημονικό κόμμα.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου και η δεινή ήττα που υπέστη, επιβεβαίωσαν την εμφανή αδυναμία του επικοινωνιακού επιτελείου, να πείσει τους πολίτες για τις θέσεις της παράταξης.
Τώρα βρισκόμαστε σε μια νέα εκλογική αναμέτρηση, η ταύτιση της ΝΔ με τις καταστροφικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και η μονόπλευρη στοχοποίηση της ανεύθυνης και επικίνδυνης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ εγκυμονεί και πάλι τον κίνδυνο η ΝΔ να θεωρηθεί συνοδοιπόρος του ΠΑΣΟΚ.
Όμως το χειρότερο είναι να θεωρηθεί και συνοδοιπόρος της καγκελαρίου Μέρκελ, της οποίας ουσιαστικά η πρόταση για δημοψήφισμα παραμονής στο Ευρώ, ταυτίζεται με το προεκλογικό σύνθημα – δίλημμα «Ευρώ ή δραχμή», καθώς και τα δυο κατατείνουν στην αποδοχή λιτότητας άνευ όρων.
Το ξεκάθαρο μήνυμα του λαού προς την πολιτική και τους πολιτικούς είναι, όχι στο μνημόνιο και τις καταστροφικές πολιτικές του, αναδιαπραγμάτευση και ελπίδα για το αύριο.
Η φιλελεύθερη παράταξη έχει καθήκον να πείσει ότι, έχει τις πολιτικές τα άτομα και το σχέδιο να βγάλει την χώρα από τα αδιέξοδα.

11 σχόλια

  1. "Πήγε για κατούρημα".

    Αυτό λέει, μέσες-άκρες, η ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. για την εμετική ενέργεια της καθηγήτριας Γαλλικής φιλολογίας, Mαρίας Rεπούση (βρέθηκε στο κοινοβούλιο με 1.629 ψήφους),
    να αποχωρήσει από τη Βουλή την ώρα που... ο Pρόεδρος κήρυξε ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη του Ολοκαυτώματος των Ποντίων.

    __________________________________
    Η Ρεπούση παρακαλεί τα "φασισταριά" να μην την ενοχλούν με τη Γενοκτονία των Ποντίων...
    Θα παρακαλούσα πολύ όσοι και όσες θέλετε να ανταλλάξετε τις απόψεις σας για το ζήτημα της γενοκτονίας των Ποντίων, να το κάνετε από τη δική σας σελίδα. Να πάψετε να με ενοχλείτε.

    Αυτό έγραψε πριν λίγο (δείτε και μόνοι σας εδώ)
    και δεν πιστεύω να πάει κανένας φασίστας εδώ:
    facebook.com/MariaRepousi να της γράψει διάφορα και να μη σεβαστεί την επιθυμία της!!!

    ΑΠΟ taxalia.blogspot.com

    ΣΧΟΛΙΟ
    Καλά είναι, αλλά εκτός από το φεης κοντρόλ αλλά έχει ενεργοποιηθεί και όλος ο μηχανισμός της προπαγάνδας μαζί, οι "δημοκράτες" γιά,
    οι αριστεροί και οι προοδευτικοί, οι αντίφες και το λουρί της μάνας.

    Το ξέρουν καλά το κόλπο η Μαρία και οι εργοδότες της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκατα στο Παγκαλο20 Μαΐ 2012, 1:37:00 μ.μ.

    Βουτιά θανάτου έκανε μια νέα κοπέλα χθες από τη γέφυρα του Ισθμού στην Κόρινθο. Άνδρες του Λιμενικού ανέσυραν την αγνώστων στοιχείων νεαρή γυναίκα από την θάλασσα, η σορός της οποίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία - νεκροτομή.

    Η νεαρή ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στον Ισθμό μέσα σε λιγότερες από δέκα ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά ακριβώς απειλή συνιστά η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην ελληνική πολιτική σκηνή και γιατί όλοι (εντός και εκτός της χώρας) έπεσαν να τον φάνε ζωντανό;
    Τι είδους κίνδυνος απειλεί την Ευρώπη (ακόμη και στην Σύνοδο της G8 εξετάστηκαν τρόποι αντιμετώπισης του «φαινομένου Τσίπρα») από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Κάμερον και οι άλλοι κραταιοί ηγέτες να βλέπουν εφιάλτες κάθε βράδυ;
    Αν οι Ευρωπαίοι τσαμπουκάδες που στέλνουν τα εκβιαστικά μηνύματα στον ελληνικό λαό δεν φοβούνται τους «Τσίπρες» αυτού του κόσμου, τότε γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πιθανόν το πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;
    Οι θέσεις των άλλων ελληνικών κομμάτων για τον Αλέξη Τσίπρα και ότι αυτός εκφράζει δεν είναι της παρούσης (θα πρέπει να αναλυθούν όροι όπως: «ενδοτισμός», «εθνική μειοδοσία» κ.ά.), καθώς, πρωτίστως, πρέπει να κατανοήσουμε την επικινδυνότητα του Τσίπρα για τους Ευρωπαίους.
    Λένε ότι αν ο ελληνικός λαός προτιμήσει τον ΣΥΡΙΖΑ (που τους θέτει το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους), τότε θα σταματήσουν να δίνουν χρήματα στην Ελλάδα που δεν θα έχει πλέον λεφτά για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, δαπάνες νοσοκομείων και σχολείων και όλα τα άλλα έξοδα της χώρας.
    Λένε ότι αυτό θα επιφέρει την αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (ίσως και από την Ε.Ε., ίσως και από την… Οικουμένη) και άρα θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και ο Αρμαγεδδών για τους άμοιρους Έλληνες (που τόσο τους αγαπούν οι ευρωπαϊκές ηγεσίες και θρηνούν νυχθημερόν γι αυτούς).
    Ο Αλέξης Τσίπρας είναι, λοιπόν, ο μοιραίος άνθρωπος για την καταστροφή της Ελλάδας (ευθύνεται επίσης για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, για τις ταραχές στη Συρία, για τις δοκιμές πυραύλων της Β. Κορέας, για τις κλιματικές αλλαγές στον Πλανήτη και άλλα δεινά) και πρέπει με κάθε τρόπο να εξουδετερωθεί για να μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε, ο Όλι Ρεν, ο Ρομπάϊ (ο Ποπάϊ, ο Ντόναλντ Ντακ, ο Γκούφι και οι υπόλοιποι της παρέας των καρτούνς) και να μην βλέπουν εφιάλτες.
    Δεν απομένει παρά να μπουν σε λειτουργία οι προβλεπόμενοι «κατάλληλοι μηχανισμοί» και να… δολοφονηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, που τόσα κακά έχει επιφέρει με τις θέσεις του στην ανθρωπότητα, ενώ άλλωστε ελλοχεύει και ο κίνδυνος να βρει μιμητές που θα ακολουθήσουν τις απαράδεκτες και επιζήμιες για την Πλάση συνταγές του.
    Αυτό είναι τελικά που φοβούνται. Τους μιμητές του Τσίπρα!
    (Xkarfoma)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι δηλώνει ο χοντροΜπένυ, ο άνθρωπος που εξαθλίωσε τους Έλληνες με το χαράτσι στη ΔΕΗ, τις έκτακτες εισφορές, και τις επερχόμενες φορολογικές δηλώσεις και αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις ;

    Είπε ο μέγκαΜπένυ : Αντίπαλός μου είναι ο Σαμαράς,όχι ο Τσίπρας !

    Του απαντάμε : αντίπαλος σου είναι το μονοψήφιο νούμερο, που κάθε μέρα θα έρχεται και πιο κοντά, όσο έρχονται στις ελληνικές οικογένειες οι φορολογικές δηλώσεις και το ΕΤΑΚ του 2009 μαζί με τα χαράτσια. Η πληρωμή είναι μαύρισμα. Οι ψηφοφόροι σου φεύγουν προς όλες τις κατευθύνσεις, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Αριστερά, Ανεξάρτητους Έλληνες. Ποιος είναι μαζόχας να σε ξαναψηφίσει ; Ποια στελέχη θα τρέξουν να εκτεθούν στο κόσμο ; Δεν ντρέπεσαι καθόλου ; Αντί να πας στην έπαυλή σου, ζητάς και τα ρέστα ; Κι αληθεύει το δημοσίευμα ότι κυκλοφορείς ακόμα με τη θωρακισμένη λιμουζίνα του ΥΠΟΙΚ των 750.000 ευρώ, την ώρα που οι ψηφοφόροι σου ψωμολυσσάνε, λόγω περικοπών και φόρων ; Τσίπα δεν έχεις καθόλου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ20 Μαΐ 2012, 2:12:00 μ.μ.

    Τα πολλά λόγια είναι περιττά.Στις εκλογές της 17 Ιουνίου η ψηφίζεις την κυρία Μέρκελ μέσω νδ-πασόκ η τον Αλέξη Τσίπρα.Εθνικό χρέος η καταδίκη των εκβιαστών του λαού!!!

    "ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΝΤΡΕΘΕΣΘΕ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΕ "ΑΠΟ ΗΜΑΣ" ΣΥΝΘΗΚΗΝ ΜΕ "ΕΝΑΝ" ΚΟΝΤΖΙΑ ΣΚΑΤΟ-ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΑΧΜΟΥΤΗ -ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΖΙΡΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΝ ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ! ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ!"
    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (1782-1827)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    Βλέπω ότι είθισται οι πιο πολλοί κολλημένοι, με τα εθνικά Θέματα..{δεν λέω ότι είναι λάθος } Λάθος είναι ο χρόνος που ανακινείτε αυτά τα θέματα ως πρωτεύοντα..

    Όταν ΕΙΣΑΙ σε μια Ε.Ε , πιστός υπερασπιστής της ελεύθερης αγοράς πιστεύετε ακόμα σε εθνικά θέματα;

    Αν έλθει ένας ΤΟΥΡΚΟΣ, ένας Σκοπιανός και ρίχνει χρήματα στην αγορά {{ επενδύει που ΛΕΝΕ και λέτε}} αγοράζει γη και ύδωρ πια είναι η διαφορά; θα δώσει και 10.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας, αν πάρει και μια ποδοσφαιρική ομάδα τι θα λέτε; Ερωτώ και θέλω σοβαρές απαντήσεις...

    Για να τελειώνουμε αυτές της μπούρδες ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ δεν υπάρχει εθνική πολιτική.. διαβάστε και κανένα βιβλίο δεν κάνει ΚΑΚΟ..

    Θα το ξαναγράψω μπας και το μάθετε εσείς, αλλά και οι υποψήφιοι σωτήρες όλων τον παρατάξεων ΆΛΛΟ δανειακή συμβάσει και άλλο τα μνημόνια ..

    Τα μνημόνια τα πετάμε αύριο τα σκίζομαι, ΜΕ ΤΗΝ δανειακή συμβάσει τι γίνετε; ΆΝΤΕ και μας πάνε ένα δυο χρόνια πείσω ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , εε και τι έγινε;; ΜΙΑ ΤΡΎΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ... Η δανειακή σύμβαση λέει μέσα για εγγυητικές που είναι δημόσιος και ιδιωτικώς πλούτος= εθνική κυριαρχία ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΊΑ, ΝΕΡΌ, ΓΗ , ΦΤΗΝΌ ΑΝΘΡΩΠΙΝΌ ΕΡΓΑΤΙΚΌ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ...

    ΟΛΑ τα κόμματα παίζουν σήμερα μια κακή μικροκομματική πολιτική που δεν θα τους βγει σε καλό..

    Όσο προδότες είναι αυτοί που ψηφίσαν και ΥΠΕΡΓΑΨΑΝ της δανειακές συμβάσεις ΆΛΛΟ τόσο θα είναι όσοι μιλάνε για δραχμή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΑΡΓΆ Η ΓΡΉΓΟΡΑ ...

    Το εθνικό μας νόμισμα μας θα πρέπει εμείς να το προσδιορίσουμε ας λέγεται ΟΒΟΛΟΣ Η ΔΡΑΧΜΉ...

    Αυτή η τρομοκρατία που έχουν σπείρει εντέχνως ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..ΣΚΑΙ...ΠΑΣΟΚ ...ΜΕΚΑ... ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ , που αν μπορούσα θα τους έδινα τα πτυχία τους να τα φανέ.. κυριολεκτικά..

    Η χώρες που δεν είναι στο ευρώ πως κάνουν συναλλαγές; ΠΩΣ; με συνάλλαγμα ρε βλήτα ; εγώ θέλω ένα εθνικό νόμισμα που θα το κάνω εγώ κουμάντο ..Και η προπαγάνδα θα έλθουν να μας αγοράσουν ΤΖΆΜΠΑ, του ΑΥΤΙΆ, ΟΧΙ θυμάστε πως έγινε η αλλαγή της δραχμής από το ευρώ; ΣΕ ΈΝΑ ΒΡΑΔΎ ... έχεις ΝΌΜΙΜΑ 100.000 ΕΥΡΩ σε καταθέσεις στην Ελλαδα; θα σου της μετατρέψουν ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΊ δραχμές με αξία 341.75 δραχμές ...ΣΗΜΕΡΑ ,ΟΧΙ ΌΤΑΝ ΈΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ... Και ας φέρουν όλοι οι Ευρωπαίοι τα ευρώ τους να τους τα κάνομε δραχμές με ισοδύναμο 341.75 να αποκτήσουμε και συνάλλαγμα άμα λάχει να βγαίνουμε να πλερώνομαι μετρητής ΟΤΙ εισάγουμε...

    ΚΑΛΆ ΜΥΑΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΈΞΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΎΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΉ ΔΡΑΧΜΉ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΣΦΑΞΊΜΑΤΑ.. NENEKOI ΕΕΕ ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν της ...βγαίνει η λέξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    ρε-πούστη μου λαγνοΛάθρε
    του ..κώλου σου ..."αριστερέ" !
    άρρωστε, ανάπηρε, σακάτη
    ζητιάνε της μάυρης ψωλής !!


    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί» λέει η Ρεπούση στην ανακοίνωσή της για να μπαλώσει την αποχώρησή της από τη Βουλή κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής την Παρασκευή για τη γενοκτονία των Ποντίων.

    Μα καλή μου, σήμερα δεν ήταν ημέρα "μνήμης του Ποντιακού ελληνισμού", αλλά... ημέρα "μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού".
    Δεν πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός για να υπάρχει ημέρα μνήμης!!!!!

    Δεν λέμε:
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί»,
    αλλά
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».

    Έτσι δεν είναι κύριε Κουβέλη;

    Καταλάβατε το ζόρι τους; Κι οι ξεφτίλες δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν αυτή την εμετική "διευκρίνιση", ως ...ικανοποιητική.
    Τολμούν να γράψουν ότι "έδωσε απάντηση η Ρεπούση".

    Μα, ρε τρόμπα ολίγιστε δημοσιογράφε,
    είναι απάντηση το "Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού..".

    Πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός και του κάνουμε μνημόσυνο;
    Μυαλό θέλει ;


    αλλά που να το βρείς gay Συνιστώσα
    "μοδατε" πούσταρε αλήτη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλες οι δημοσκοπήσεις ( εκτός της Καθημερινής που δείχνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4% ), δείχνουν μια μάχη ψήφο με ψήφο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

    Όσο περνάνε οι μέρες, όμως, θα αναγκαστούν οι ψηφοφόροι του Πασοκ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χ. Α , του ΛΑΟΣ, του Μάνου, της Δημιουργίας Ξανά και των άλλων μικρότερων κομμάτων, να πάρουν θέση για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε μια Βουλή, όπου θα παιχθούν ζητήματα οικονομικά και εθνικά.

    Οι ψηφοφόροι του πασοκ θα πρέπει να σκεφτούν τις φορολογικές τους δηλώσεις, που έρχονται με σημαντικότατες επιβαρύνσεις, παρά τις μειώσεις μισθών ή την ανεργία, το ΕΤΑΚ 2009, οι συνταξιούχοι τις νέες μειωμένες συντάξεις. Είναι σίγουρο ότι οι Βενιζέλος-Σαχινίδης που επέβαλλαν αυτά τα μέτρα, μαζί με το χαράτσι, δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν την οικονομία, αφού εδώ και 1 χρόνο, παρά τα χαράτσια, η κατάσταση παραμένει στάσιμη.

    Από την άλλη, όλοι σταθμίζουν τις επιπτώσεις που θα έχει μια πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο κυβερνητικό αδιέξοδο, στις επιπτώσεις στην οικονομία και στα εθνικά θέματα. Τι θα πρυτανεύσει στη λογική της ψήφους ;

    Ο σύριζα παίρνει ψήφους από το πασοκ, τους οικολόγους, το κκε, τη κοινωνική συμφωνία, από όπου , όμως, αντλεί ψήφους και σταθεροποιείται και η Δημ. Αριστερά.

    Η λογική λέει :
    Σχεδόν όλες οι φιλοευρωπαϊκές ψήφοι για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και αναπτυξιακή πολιτική θα κινηθούν προς τη Νέα Δημοκρατία, όπως προς τα εκεί θα κινηθούν- για λόγους ιδεολογικούς ή "εθνικούς"- οι κεντροδεξιοί και πατριωτικοί ψήφοι.

    Στο Σύριζα θα κινηθούν όσοι θεωρούν ως ευκαιρία της αριστεράς να κυβερνήσει.

    Το Πασοκ, λογικά, θα χάσει εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους προς Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητους Έλληνες, ΣΥΡΙΖΑ και Δημ. Αριστερά.

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν πτώση προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα εισπράξουν ψήφους από άλλα αντιμνημονιακά κινήματα ή και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Η Χ.Α θα κινηθεί γύρω στο 4%, αφού οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι φοβούνται την πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναλόγως θα συμπιεστούν προς το 1% όλα τα άλλα κόμματα, πλην του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση