GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είπε ότι λεφτά δεν υπάρχουν; Ο Σαμαράς τα βρήκε...

Κάτι παραπάνω από γενναιόδωρος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή ομιλία του στο ΕΒΕΑ όπου κι ανέλυσε τις οικονομικές θέσεις της Νέας Δ...

Κάτι παραπάνω από γενναιόδωρος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή ομιλία του στο ΕΒΕΑ όπου κι ανέλυσε τις οικονομικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Αν και δεν μας αποκάλυψε που θα βρει τα χρήματα για να τα υλοιποίησει όλα, πρότεινε τη λήψη των εξής μέτρων:
1) Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα που ήταν το 2009.
2) Επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια.
3) Έκτακτο επίδομα ανεργίας και για μη μισθωτούς.
4) Να ρυθμιστούν οι αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις των επομένων μηνών.
5) Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.
6) Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση των εσόδων, σταδιακή άνοδος του αφορολόγητου ορίου από τις 5.000 σήμερα στις 8.000.
7) Αντικατάσταση του χαρατσιού από νέο διευρυμένο ΕΤΑΚ, υποφερτό για όλους.
8) Σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών.
9) Η περικοπή 11,7 δισεκατομμυρίων δημοσίων δαπανών για 2012-13 να επεκταθεί για δύο ακόμα χρόνια, ώς το 2016 τουλάχιστον.
10) Το πλεονάζον προσωπικό από οργανισμούς του δημοσίου να μην απολύεται, αλλά να μπαίνει σε ειδικό καθεστώς για τρία χρόνια τουλάχιστον.
11) Μέτρα για τους δανειολήπτες.
12) Αναστολή των συνεπειών εγγραφής στον Τειρεσία για όσους γράφτηκαν την τελευταία διετία.
13) Εξασφάλιση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και ειδικότερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
14) Εφαρμογή του αναγκαίου και δίκαιου συμψηφισμού οφειλών από και προς το Δημόσιο, που θα απελευθερώσει και ρευστότητα για την αγορά.
15) Άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αποδέσμευση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.
16) Προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και πέρα από τις προβλέψεις της δανειακής σύμβασης.
17) Αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη με ανακοπή της λαθρομετανάστευσης.
18) Επίσπευση της ανακήρυξης της ΑΟΖ.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Έτσι μου έρχεται να σβήσω τον τωρινό τίτλο της ανάρτησης και να τον αντικαταστήσω με το εύγλωττο "που τα πουλάς αυτά ρε Μαυρογιαλούρε;" ή με το πιο προκλητικό "που θα τα βρεις τα λεφτά ρε Μάγε των Οικονομικών;".

24 σχόλια

  1. 1.Κοινοτης εκαλης
    ΝΔ+μανος+τζημερος+πασοκ=68%
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ=5%
    2.κοινοτης φιλοθεης
    ΝΔ+μανος+τζημερος+πασοκ=63%
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ=10%
    3.κοινοτης ψυχικου
    ΝΔ+μανος+τζημερος+πασοκ=61%
    ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ=11%

    οι πλουσιοι εχουν αποδειξει οτι ξερουν το συμφερον τους.
    οι υπολοιποι ποτε θα ξυπνησουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pou ta vrhke?stis kaltses;

    greek-reporters.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΑΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ [ΔΗΜΑΡ]ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΘΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΗ Η ΒΟΘΡΥΛΑ ΣΑΣ.ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΩΝ 5.000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ,ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΡΙΜΑΧΤΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ

    Ψ
    Ο
    Φ
    Α

    ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ

    Μ
    Α
    Υ
    Ρ
    Ο

    ΥΠΕΡΓΗΡΟ ΣΚΥΛΙ

    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΡΟΜΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ.

    Χ
    Ο
    Υ
    Ν
    Τ
    Ι
    Κ
    Ο
    ΑΠΟΒΛΗΤΟ....

    ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
    ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Κ
    Ρ
    Ε
    Τ
    Ι
    Ν
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
    ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.
    ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ!
    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ.
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ.
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝΑΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11/4 ΒΡΩΜΕΡΕ ΛΕΤΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΗΝ
    ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ 1960 ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ
    ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ Η ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΥΦΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχεις την ίδια απορία και με τον Τσίπρα που:
    - Θα καταργήσει φόρους
    - Θα διορίσει 100.000 δημόσιους
    - Θα κρατικοποιήσει Τράπεζες και ΔΕΚΟ
    - Θα δώσει κατώτατους μισθούς 1300 €
    - Θα θα θα θα θα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ!
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ(ΒΛ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑΤΟΣ- ΤΣΙΠΡΑΣ.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ ...
    ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΧΙΝΟ...ΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΤΕ.
    ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΟΜΜΑ ... ΠΗΓΕ ΣΥΡΙΖΑ ... ΟΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΞΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τωρα μιλουσε η ντορα στον αλφα υποσχεται νεοδημοκρατικη σωτηρια
    δε μπορει ρε πουστη μου να είμαστε τοσο ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πασοκ των Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου εφάρμοσε μια εγκληματική πολιτική από τον Οκτώβριο του 2009 : με συνεχείς δηλώσεις υπονόμευσαν τη πιστοληπτική ικανότητα της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο μνημόνιο και στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύτηκαν ΠΟΤΕ, αλλά δουλικά εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα μαζικής εξόντωσης των Ελλήνων, με οριζόντιες περικοπές, διπλές και τριπλές φορολογήσεις εισοδημάτων, ακινήτων και αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βουλιάξουν τη χώρα στην ύφεση,καθημερινά βούλιαζαν την ελληνική οικονομία και την οικονομία των Ελλήνων και σήμερα η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο. Αν χρεωκοπούσαμε το 2010, οι Έλληνες είχαν οικονομικά αποθέματα για να αντέξουν, είχαν αποταμιεύσεις και τότε οι ξένοι, επειδή είχαν ελληνικά ομόλογα,θα βοηθούσαν χωρίς επαχθείς όρους. Το Πασοκ τους έδωσε το χρόνο να τα ξεφορτωθούν, να αποδυναμώσουν οικονομικά το 80% των Ελλήνων και να τους φτάσουν σε αυτό το σημείο σήμερα, όπου η ανεργία έχει φτάσει το 1,5 εκατομμύριο, οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ το 1,5 εκατομμύριο, οι σιτιζόμενοι στα συσσίτια της Εκκλησίας στις 200.000 ! Σήμερα, αν γίνει πτώχευση, οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ.
    Από την άλλη ο Σύριζα, έχει ένα νεφελώδες οικονομικό πρόγραμμα, που "σπάει" τις σχέσεις με την Ε.Ε. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι έχουν προετοιμαστεί για σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας,όσο και το γεγονός ότι μπορεί να σταματήσουν αναπτυξιακά προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ, πέραν της διακοπής της δανειοδότησης. Το άσχημο με τον Σύριζα δεν είναι στο εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό της Ελλάδας. Καλώς ή κακώς, πέραν του 25 ή 30% που τον υποστηρίζουν, υπάρχει μια φοβία στους υπόλοιπους Έλληνες, σχετικά με την οικονομική του πολιτική. Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, αν η μια μετά την άλλη οι επιχειρήσεις κλείσουν και φύγουν από την Ελλάδα ; Πως θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα, εάν οι εφοπλιστές, την άλλη μέρα, σηκώσουν ξένη σημαία ; Πως θα φορολογήσει υψηλά εισοδήματα, εάν οι ξένοι επενδυτές αποσυρθούν από το ισχνό - έτσι κι αλλιώς- Χρηματιστήριο ή οι Έλληνες επιχειρηματίες κλείσουν τις εδώ επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε γειτονικά κράτη, φοβούμενοι τη πολιτική του Σύριζα ; Το άσχημο για το Σύριζα είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους περισσότερους πολίτες, οι οποίοι- βλέποντας το προβάδισμά του- θα πανικοβληθούν και θα κάνουν κινήσεις που θα οδηγήσουν σε χρεοκοπία,όπως μαζικές αναλήψεις από τράπεζες,αγορά τροφίμων για να έχουν σε περίπτωση χρεοκοπίας κλπ. Ο Σύριζα, πράγματι, παίρνει ένα υψηλό ρίσκο κινδύνου,όχι τόσο από τις δηλώσεις των ξένων που μπορεί να μπλοφάρουν, όσο από το κλίμα πανικού που δημιουργείται καθημερινά από το ασαφές και υψηλού ρίσκου πρόγραμμά του. Αν πανικοβληθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία και αρχίζει να φεύγει η ανεργία θα εκτοξευθεί στα ύψη μέσα σε 1-2 μήνες ακόμα περισσότερο,τα ασφαλιστικά ταμεία και ο ΟΑΕΔ θα καταρρεύσουν,λόγω έλλειψης εσόδων.
    Σε αυτή τη συγκυρία, λοιπόν, που μας οδήγησε η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΙΚΑΝΗ πολιτική του πασοκ, δηλαδή, στο χείλος του γκρεμού χρειάζεται μια μέση λύση, σε σχέση με τα δύο άκρα που περιγράφονται παραπάνω. Χρειάζεται μια πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου ΑΛΛΑ και μεγάλα κίνητρα για ανάπτυξη και επενδύσεις από την ΕΕ, τη ναυτιλία και τον τουρισμό,μείωση φορολογίας, ώστε να ενισχυθεί η κατανάλωση ( αλλά με δρακόντεια μέτρα για τη πάταξη της φοροδιαφυγής ), αναδιοργάνωση του Δημοσίου ( χωρίς μαζικές απολύσεις ). Αυτή την ενδιάμεση πολιτική, καλώς ή κακώς, ίσως μπορέσει να την εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς, που μπορεί να οδηγήθηκε σε ένα συμβιβασμό ανεπίτρεπτο, αλλά τώρα είναι και ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αφενός αυτή την ΗΛΙΘΙΑ, ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ πολιτική του Πασοκ και αφετέρου να προστατεύσει την Ελλάδα από μια άτακτη χρεοκοπία, λόγω Σύριζα, με την μαζική απόσυρση καταθέσεων από Τράπεζες την παραμονή των εκλογών μέχρι και αποχώρηση ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών πριν ή και αμέσως μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αμα περιμένεις απο τη ΝΔ προκοπή είσαι ...........
    Δεν είδες τι παπαριές είπαν πάλι απόψε; Για να μην ξαναπούμε τι παπαριές έκαναν επί Μπουκομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΡΑΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΠΕΡΣΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.000 ΕΩΣ 3000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΣΗ ΑΛΛΕΣ 3.000 ΕΩΣ 5000 ΕΥΡΩ ( ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ).

    ΑΛΛΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 40%, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ; ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΕ ΜΙΣΘΟ Ή ΣΥΝΤΑΞΗ, ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΚ ΤΟΥ 2009, ΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΦΑΠΑΞ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ; ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ !

    ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ Ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ - ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ- ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ... ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1 Ιουν 2012 12:38:00 π.μ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ "ΚΑΚΗ" ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ". ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΟΠΑΣΟΚ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΤΥΧΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο κοσμος θα παει μαζικα συριζα,
    γιατι ξερει οτι το μνημονιο ειναι το προγραμμα της δεξιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τραγικό.
    Και στη Γλυφάδα μαζεύτηκαν λιγότερο από 100 άτομα σε μια αίθουσα συνεδριάσεων για να ακούσουν τον Βενιζέλο. Όλες οι συνοικίες της Αττικής γυρνάνε τη πλάτη τους στον άνθρωπο που φέσωσε με χαράτσια και φορολογικές δηλώσεις τους Έλληνες.
    Είναι άξιο απορίας, βέβαια, ότι υπάρχουν και 70-80 άτομα, κυρίως μεγάλης ηλικίας, που τρέχουν να ακούσουν τον κ. Βενιζέλο !!! Με τέτοιες συγκεντρώσεις, παντού όλες ήταν κάτω 100 ατόμων, Ίλιον, Καλλιθέα, Κόρινθος, Ναύπλιο.

    Πλήρης αποτυχία. Βάζουν και καμιά δεκαριά νέους, μαϊντανούς, για να δείχνουν ότι έχουν και κάποιο κόσμο νέο. Στις ηλικίες κάτω των 55 ετών,το πασοκ είναι 7ο ή 8ο κόμμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο κοσμος θα παει μαζικα συριζα,
    γιατι ξερει οτι το μνημονιο ειναι το προγραμμα της δεξιας..

    1 Ιουν 2012 1:11:00 π.μ.

    ΝΑΙ,ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με παράσταση νίκης στη ΝΔ και επτακομματική Βουλή δείχνει το βαριόμετρο της Public Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 31,5%, η ΝΔ συγκεντρώνει 25,5%, το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο 13,5% και ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 7,5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν 5,5% , το ίδιο ποσοστό με το ΚΚΕ. Υποχωρεί η Χρυσή Αυγή στο 4,5%.Η Δημιουργία Ξανά – Δράση χάνοντας μισή μονάδα συγκεντρώνει 2,5% και μένει εκτός βουλής (όπως δείχνουν άλλωστε όλες οι δημοσκοπήσεις).

    Με βάση τα ποσοστά αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 134 έδρες, η ΝΔ 68, το ΠΑΣΟΚ 36, η ΔΗΜΑΡ 20 το ΚΚΕ 15 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 15 και η Χρυσή Αυγή 12.

    Διαφορετική εικόνα εμφανίζει η παράσταση νίκης. Οι πολίτες θεωρούν σε ποσοστό 58%, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν οι ίδιοι ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές ενώ μόλις 34% θεωρεί πιθανή την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με 22% και ακολουθούν Αντώνης Σαμαράς με 20%, Ευάγγελος Βενιζέλος με 16% και Φώτης Κουβέλης με 14%.

    Δημοφιλέστερος αρχηγός κόμματος είναι ο Φώτης Κουβέλης με 67% και ακολουθούν Αλέξης Τσίπρας με 49%, Πάνος Καμμένος με 39%, Αντώνης Σαμαράς με 36% και Ευάγγελος Βενιζέλος με 34%.
    I-Reporter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ;;;;;


    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πόσο μεγαλος συγγραφεας ήταν τελικά ο Οργουελ!!

    Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!!! επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε.

    Μας τα ειπαν τα φωναξαν τα έγραψαν αλλα εμείς τραβήξαμε τον δρόμο που μας οδήγησε εδω που είμαστε σήμερα, εμπιστευόμενοι αλητήριους πολιτικούς απατεώνες με ψευτικες ιδεολογίες και δόλιους σκοπούς.

    Κοιμήσανε τον κόσμο με τα δανεια της εικονικής πραγματικότητας για να τον πεταξουν από τα συννεφα με πάταγο και να ξυπνήσει σακατεμένος.

    Σαν λαός έχουμε τις ευθύνες μας για αυτό που συνέβη στην χώρα μας με την προκλητική αδιαφορία μας στα πολιτικά δρώμενα και την αποχη μας απο αυτή, αφήνωντας τους ψεύτες και απατεώνες να λεηλατούν να αλωνίζουν και να κλέβουν χωρις κανένα δισταγμό.

    Ποτε δεν είναι αργά για ένα λαό να συνέλθει να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει λύσεις, αρκεί να υπάρχει αλληλεγγύη μαζικότητα και ενότητα προς τον επιθυμητο στόχο και προορισμό.

    Όλο αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα με τα τζακια τους κληρονόμους τους συγγενείς πρέπει να σταματήσει άμεσα και να σταλεί στο σπίτι του και κάποιοι από αυτους στις φυλακές ως κοινοί εγκληματίες και να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους που είναι απο τα σπλαχνα του λαού να αναδυθουν να αξιολογηθούν και να αναλαβουν τις ευθυνες της διακυβερνησης του λαου προασπίζοντας τα συμφεροντα και την ευημερία της πατρίδας άμεσα ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ καθημερινά.

    Σε αυτη την χωρα γεννήθηκε ο πολιτισμός και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ποτε δεν θα πεθανει γιατι είναι στο dna των Ελλήνων.

    Στην χωρα που διαλεξαν τα νεοταξιτικα γουρούνια για να επιβαλλουν τα βρωμερά σχεδια τους τους διαβεβαιουμε οτι εδώ δεν θα περάσει και οι καρτες του πολίτη η φορκαρτες τα παραμυθενια εμβολια,τα μεταλλαγμενα και όλες τις μαλακιες που εχουν σχεδιάσει ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ οσο και αν ξεφτιλισμενα πολιτικά πτώματα και αν προσπαθήσουν θα τους θαψουμε μαζι με τα κωλοσχεδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ
    ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΔΕΞΙΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΠΑΡΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ
    ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΝΖΩΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΤΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
    ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΜΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟΙ.
    ΤΟ ΚΚΕ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΜΕΡΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΣ
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.
    Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΤΩΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΜΙΖΕΡΙΕΣ.
    ΗΔΗ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΤΗΝΑ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΗΤΑ.
    ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!

    Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο 1ο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…

    Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

    ΝΑΙ όμως στο 1ο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

    Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο 2ο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ (!?!)

    Η Ντόρα, που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών πού ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια!!

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ (ΛΑΟΣ και λοιποί), ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ (!?!?!)

    Και μετά το 18%... πήρε και τη Ντόρα (με την καταδικασμένη από το εκλογικό σώμα, αποτυχημένη νέο-φιλελεύθερη συνταγή), που ψήφισε και στα 2 Μνημόνια ΝΑΙ (!?!)

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ...

    Όταν έχεις απέναντί σου τέτοια πολιτικά πρόσωπα, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, που η μοναδική σταθερή αξία τους, είναι ο καιροσκοπισμός, η πολιτική σκοπιμότητα, η αναξιοπρέπεια, η πλειοδοσία σε υποταγή και δηλώσεις κατοχικής νομιμοφροσύνης ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, τότε τι αξία μπορεί να έχει ο πολιτικός τους λόγος και για ποιό λόγο θα επέλεγες αυτά τα πρόσωπα προκειμένου να ηγηθούν στην πορεία για την ανάκτηση της εθνικής και της προσωπικής σου αξιοπρέπειας; ; ; ;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΓΑ,

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση