GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντόρα (και ο Καρατζαφέρης;) επιστρέφουν στη ΝΔ...

Συζητήσεις, με στόχο την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές του Ιουνίου, διεξάγονται, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου μεταξύ το...

Συζητήσεις, με στόχο την κοινή κάθοδό τους στις εκλογές του Ιουνίου, διεξάγονται, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου μεταξύ του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη. Οι σχετικές διαβουλεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ, σύμφωνα με κάποιες πηγές, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν τεθεί και όροι της ενδεχόμενης συμφωνίας, η οποία, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται οριστικά «κλεισμένη». Για αυτό και επισήμως και οι δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνουν τις υπάρχουσες πληροφορίες.
Η πρόταση που φέρεται να δέχτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από τον Αντώνη Σαμαρά είναι να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά η ίδια φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι καθόλου υποψήφια.
Διεργασίες με το ίδιο αντικείμενο γίνονται και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος, αν και πάμε επισήμως προς εκλογές, δεν έχει κάνει μέχρι τώρα καμιά δημόσια δήλωση.

42 σχόλια

  1. ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΠΑΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡΡΡ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ... ΌΛΟΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΊ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΟΣΟΥΝ ΤΗΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ .. ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΗΔΗ ΑΑΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΕΡΟ ΕΕΕΕ ΜΗΝ ΑΦΗΣΤΕ ΕΞΩ ΑΥΤΑ Τ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ

    ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ..

    ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΡΙ 0.00001%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΝΤΟΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΜΙΑ ΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ? ΡΕ ΝΤΟΡΑ ΑΣΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΗ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ!!!!!!ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ...ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα ενα τα ποντικια γυριζουν πισω. Τι εγινε ρε σαμαρα? Εκει που φτυνεις γλυφεις ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ? ΝΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΣΑΜΑΡΟΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡΟΔΡΑΚΟΥΜΕΛ. ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ης ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ



    Ίσως και θέμα ωρών είναι η τελική συμφωνία Σαμαρά- Ντόρας ώστε μαζί να κατεβούν στις εκλογές του Ιουνίου κάτω από την ομπρέλα της ΝΔ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του enikos.gr.

    Στην ουσία θα πρόκειται για επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ. Εκτός μένει από το σενάριο συνεργασίας, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο Στέφανος Μάνος. Θυμίζουμε ότι τελευταία έκανε αλλεπάλληλες δηλώσεις ότι θα επέστρεφε στη ΝΔ μόνο αν ο Κώστας Καραμανλής επανερχόταν στη ενεργό πολιτική και προχωρούσε στη δημιουργία μιας σύγχρονης ΕΡΕ.

    Η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά προς τη Ντόρα Μπακογιάννη είναι να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και στελέχη της να μπουν σε εκλόγιμες θέσεις στις λίστες των υποψηφίων με βάση τις οποίες θα γίνουν οι επόμενες εκλογές (δεν θα υπάρχει σταυρός). Θα υπάρξει και ένα σχέδιο κοινής προγραμματικής σύγκλισης.

    Ο επόμενος που θα ακούσει στην άκρη της τηλεφωνικής του γραμμής τον Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από έγκυρες πηγές.


    ΑΑΑΑ ΧΧΧΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΑΑΑΑΧΧΧΧΑΑΑΑΑΧΧΧ...

    ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 15%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ! ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ 1.000.000 ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΕΣΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ.

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ 3-4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ 2-3% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.

    Η Χ.Α, ΤΟ ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 8/10 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΆΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 11- ΕΩΣ 120 ΕΔΡΕΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΣΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΑΣΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ- ΑΡΧΙΚΑ- ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Χ.Α ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ.
    ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΜΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ- ΜΑΙΟΥ, ΙΣΩΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΡΑΧ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ!!!ΑΣ ΔΑΚΡΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!


    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ....1.000.000 ΞΕΧΑΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΥΦΗΣΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ,,ΑΝ ΝΑΙ ...ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργος..

    Ο πόλεμος είναι εδω έρχεται η ώρα πλησιάζει στο τέλος θα καεί το μπουρδελο η βουλη γιατι έχει ειτζ μέσα εκει και μας έχουν έτοιμους για εξέτασης για να δουν αν μας έχουν κολλήσει και μας με την ασθένεια αυτη και να τους ψηφίσουμε σαν μαλακες αυτούς τους δυο μαζί δεν ξέρω πόσο ποσοστό θα πάρει η χρυσή αυγη να τους κάψει μέσα εκει στο κτήριο της ντροπής. Που λέγεται βουλη Εκει που πήγε η μάνα ΤΗΣ εκει Να πάτε όλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ, , , , ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

    ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΚΕΤΟ...

    ΑΡΑ... ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ!!!!

    ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιωργος απο Μοναχο

    Τοσο γλυκια ειναι η καρεκλα της εξουσιας που ακομα και ο απολυτος εξεφτελισμος ειναι υποδιεστερος? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η ξεφτιλλα της ξεφτιλλας ω!!!!!!ξεφτιλα!!!!!!τωρα ειναι που θα πιασεις πατο τον καρατζαφερη δεν θα τον παρεις!!!!!!!ελα τωρα , , , , ποιος αλλος κολοτουμπας εμεινε???????μαζεψε τους ολους και ακολουθησε το παραδειγμα μπενι!!ονομασε το κομμα (το νεο αθλημα των αποτυχημενων)οι μπακοσαμαραιοι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ(ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ) ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ.ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΓΓΝΩΜΗ, Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;;;

    ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

    ΑΡΑ... ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΣΙΠΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ερώτηση προς τους «Υπερπατριώτες» της Συγγρού,

    τους Δεξιούς Νοικοκυραίους της Δεκάρας και του Φαλημέντου ελέω Μνημονίου,

    τους υποκριτικά ανησυχούντες για τα εθνικά θέματα, που είναι άσοι στην Πατριδοκαπηλία, αλλά που περνάει ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, γιατί απ’ έξω απ’ αυτήν, κανείς δεν τους πιστεύει, όλοι τους ρίχνουν φάσκελα...

    Εκτός του ότι η παράταξη σας, η Χούντα σας και ο Βασιλιάς σας, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, τι έχετε κάνει ποτέ για την πατρίδα σας?

    Θα σας πω εγώ τι έχετε κάνει, δεξιοί πατριώτες του κώλου...

    Οι μόνοι πόλεμοι, που κάνατε ψευτοπατριώτες της Π...ας, ήταν στην Κατοχή, ως συνεργάτες των Γερμανών με τα Τάγματα Ασφαλείας, τους Χίτες και τους Γερμανοτσολιάδες, ενάντια ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, μετά στον Εμφύλιο πάλι, ως εγκάθετοι των Αγγλο-Αμερκάνων, μετά στην Κορέα ως υποτελείς του Πιουριφόϊ...

    ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μαζί με τους γελοίους βασιλιάδες σας - Φρειδερίκη και Κοκού και τις συνωμοτικές σας Χούντες!!!

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΞΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

    Τη δεκαετία του 1990, ο γελοίος σας τωρινός αρχηγός, το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, που δεν έχει δει ένσημο στη ζωή του, ο άσος στην τέχνη της Κωλοτούμπας, Αντωνάκης Σαχλαμαράς, εκτός του ότι άνοιξε το 1991 τα σύνορα, για να μπουν υποτίθεται... τα «αδέλφια μας Βορειο-Ηπειρώτες» (ενώ στην πραγματικότητα εισήλθαν όλοι οι κατάδικοι της Αλβανίας),

    το βλαμμένο από τη Μεσσηνία, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ, Κ. Μητσοτάκη - ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ «ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ» στο θέμα της ΠΓΔΜ και δεν δεχόταν ούτε καν παράγωγο του ονόματος Μακεδονία (υποκριτικά και λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων – ΉΘΕΛΕ ΤΟ ΠΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΚΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!)...

    Εκείνη την εποχή να θυμίσω, στην ηγεσία της ΠΓΔΜ, ήταν ο Κίρο Γκλιγκόροφ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΣ στην υιοθέτηση σύνθετης ονομασίας!!!

    Στην τότε Ελλάδα των «εθνικών συλλαλητηρίων», ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΣΥΝ τότε) ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, κόντρα στο ρεύμα, είχαν την ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, περί «Σύνθετης Ονομασίας με Γεωγραφικό Προσδιορισμό», θέση την οποία, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από τότε ΚΑΙ ΤΩΡΑ «ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ» ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!!!

    Αλλά βλέπεις το χαζό παιδί από τη Μεσσηνία, τότε έκανε «εθνικιστική γυμναστική»!!

    ΉΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΕΝΤΙ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ, ΝΑ ΓΚΙΝΕΙ ΠΡΩΤΥΠΟΥΡΓΟ !!!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ??

    Εκτός του ότι, μαζί με τον συμμαθητή του - το άλλο χαζό πεντί από τη Βοστώνη, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ???

    Άντε από δω βρε, προδώτες της πατρίδας, δεξιά τραβέλια της Συγγρού, που θα κάνετε μαθήματα πατριωτισμού στην Αριστερά!!!

    ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,

    ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυο... ξένοι(!) στο ίδιο κόμμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρε Ντορα , παρε Μανο, παρε Σουφλια, παρε Μητσοτακη, πάρε Mπουμπουκους, πάρε όποιο ξωανο θελεις ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ, τους Νεοδημοκρατες δεν ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΊΣΩ.To 9% το εχεις σιγουρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ντροπή σας ρε αρπακτικά! Ντροπή λυσσάξατε πια, αμάν!

    Ας γίνει ένα θαύμα θεέ μου να μην τους ξαναδούμε ποτέ στη Βουλή, να εξαφανιστούν!

    Αυτή τη φορά κλειδώστε όλα τα γερόντια, χωρίς πλάκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    Θα έχουμε την ευκαιρία να μαυρίσουμε με ένα σμπάρο 2 αρχίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαμαρά άντε και γαμήσου αγόρι μου που κατάντησες την Ν.Δ σαν το μουνί της μάνας σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ..
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ
    ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...
    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ .. ΚΑΙ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΩΛΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ..
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ
    ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...
    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ .. ΚΑΙ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΩΛΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ,ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ... ΘΑ ΠΕΙΣ
    ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ... ΤΟΣΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ... ΕΛΑ .. ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ .. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΙΑΣΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ..
    ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΙΑΣΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ
    ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
    ΝΑ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ
    ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ... ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥΤΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΤΩΝΗ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.


    ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ.

    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΝΔ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΛΕΞΙΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .


    ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ .

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΡΕΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Την εφαγε τη φόλα πάλι ο βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ... ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΦΤΩΧΩΝ.
    ΑΝΘΥΠΑΤΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.
    Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 50 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΑΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΧΑΣΟΥΝ,
    ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,
    ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ..

    η τρομοκρατια των πλουσιων θα θυμισει εμφυλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΡΙΜΑ ΝΤΟΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. KAI Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ...
    «ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!!

    «ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΤΗΝ... ΤΟΥΡΚΙΚΗ Zaman...!!

    «Η υφαλοκρηπίδα να γίνει αιτία συνεργασίας και όχι έντασης»,
    δήλωσε η Ρένα Δούρου Βουλευτής
    τού «κουραδόμαγκα» Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Τουρκικη εφημερίδα Zaman
    και αναφέρθηκε στο πως βλέπει το κόμμα της τις σχέσεις... Τουρκίας –Ελλάδας...!!!

    Το κόμμα της δραχμής και της πτώχευσης σύμφωνα με τα συμφέροντα των ξένων και ντόπιων μαζί με την πτώχευση και την εκτός Ευρωζώνης αδύναμη Ελλάδα, επιδιώκουν
    ως τελικό σκοπό την παραχώρηση του Αιγαίου--Θράκης- τού ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς και
    ποιός ξέρει και την «Τζαμουριά» στους Αλβανούς...

    ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Τάξη πού είναι υπέρ της πολυτισμικότητος, του διεθνισμού και της Οικουμενικότητας είναι και κατά της καθαρότητας των Εθνών.

    Ή μήπως δεν ήσαν οι Συριζαίοι υπερ της εισβολής των Αμερικανών στην Γιουγκοσλαβία και του διαμελισμού της;;;

    - Δεν ειχαμε καμια αμφιβολια για την προδοτικη συμπεριφορα της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ...ΠΡΩΤΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ε ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ... Ο ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΕΙΝΑΙ
    ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είδα την εκπομπή του Χασαπόπουδο και Αναγνωστάκη την Κυριακή στο ΜΕΚΑ ο κ. Γλέζο και έλεγε κάτι μπαρούφες για τα οικονομικά..
    Και τον Μπουμπούκο ΑΔΩΝΙ Γεωργιάδης να κάνει πλακά , ποιος ο Γεωργιάδης!!!!

    Κάπως έτσι βγαίνουν μερικοί βουλευτές , ΈΛΕΓΕ ο κ. Γλέζος πράγματα που δεν τα γνωρίζει, ότι θα κάνουν εσωτερικό δάνειο 100 ευρώ τον μήνα σε όσους έχουν εισόδημα άνω τον 20--30 χιλιάδες ευρώ όμως ήθελα και να ήξερα γιατί αφήνουν αυτόν κατά αλλά σεβαστό άνθρωπο να λέει πράγματα που δεν γνωρίζει Για να βγει ο Μπουμπούκας Βουλευτής;..

    Το ίδιο λάθος έκανε και ο κ. Στρατούλης, είπε θα πάρουν χρήματα από της καταθέσεις των Ελλήνων ώστε να γίνονται επένδυσης σωστό έτσι Μπουμπουκο; με αυτό τον τρόπο δουλεύει το τραπεζικό σύστημα ΠΑΝΤΟΥ.. Εδώ όμως αλλά γενάτε ένα τεράστιο θέμα, υπάρχουν καταθέσεις; ε Μπουμπουκο;

    Αυτά γίνονται μόνο όταν λειτουργούν υγιής τράπεζες και σε υγιής οικονομίες , τα παπαγαλάκια τον ΜΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ μαζί με τον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ , έχουν αφήσει ΚΑΝΕΝΑ σέντσι από καταθέσεις τον Ελλήνων;

    Άπλα είναι τα πράγματα να το μάθουμε Μπουμπουκο δεν χρειάζεται καμιά έκθεση της ΜΠΛΑΚ ΡΟΚ και μπούρδες ..

    Η Τράπεζα της Ελλάδος δήλωσε στης 3 ΜΑΪΟΎ ότι πήραν στης αρχές του 2012 οι Τράπεζες 73 δις ευρω.

    Οι τράπεζες δηλαδή δανείστηκαν 73 δις ευρώ από την Ε.Κ.Τ μέσω του ΙΕΛΕΪ ,προεκλογικά ΤΩΡΑ δηλαδή, τους έδωσε ο Παπαδημος αλλά 25 δις ευρώ, από αυτά ΟΛΑ ΑΥΤΑ έδωσαν 13 δις ευρώ σε χορήγησης ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ..ρε κλεφτές για κάνετε μια ερεύνα γι’ αυτό και πάρουν και αλλά 18 δις ευρώ τον άλλο μήνα για να σωθούμε έτσι πάμε στα 53 δις ευρώ στην περιβόητη ανακεφαλαιοποίηση...

    Αν Πιστεύει λοιπών κανείς καταθέτης ότι έχει λεφτά στης τράπεζες κάνει ΛΑΘΟΣ .. Οι καταθέτες σήμερα του Ελληνικού ΛΑΟΥ είναι 73.2 δις ευρώ στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος , αυτό το ποσό το κατέχει περίπου το 16% του Ελληνικού λαού …

    Οι καταθέσεις που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ είναι μόνο σαν νούμερα στους υπολογιστές τους..

    Αν βάλετε λοιπόν 73 δις δάνειο και 25 δις έχουν πάρει μας κάνουν 98 δις ευρω ,θα πάρουν και αλλά 18 δις πάμε 116 δις ευρώ σύνολο, όλα με εγγύηση του κράτους ,,και ΑΥΤΆ μόνο εφέτος , βγάλετε τώρα τα 13 δις που έδωσαν για χορηγίες πόσα μένουν; 103 δις θα πρέπει να έχουν στα θησαυροφυλάκια τους . ΑΛΛΑ δεν είναι μόνο αυτά Βάλετε και τα 73 δις ευρω τον Ελλήνων καταθετών σύνολο 176 δις ευρω, να βγάλουμε και όλα τα τοκοχρεολύσια του 2012 που είναι 12.8 δις ευρώ ,μένουν περίπου 163.2 δις ευρω .

    ΑΡΑ θα πρέπει να έχουν οι τράπεζες 163 .2 δις ευρώ μαζί με της καταθέσεις των Ελλήνων..

    Υπάρχουν; η τα έχουν τσεπώσει οι τραπεζίτες και είναι στο εξωτερικό; ; Αν υπάρχουν γιατί δεν τα κείνουν για ανάπτυξη στην αγορά οι μπινέδες;

    Εγώ υποθέτω ότι δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ τα έχουν βγάλει έξω για να κάνουν τα παιγνίδια τους εδώ, και μας λένε ότι έχουμε λεφτά μόνο μέχρι στης 15 Ιουνίου!!!!! ΨΕΜΑ …..

    Αυτό φοβούνται και τρομοκρατούν τον κόσμο ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ, ώστε να τα ξεπουλάνε όσο όσο πλούτο, νερό ήλιο υδρογονάνθρακες κ.τ.λ έτσι θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ όλη την η δημόσια και ιδιωτική περιούσια...


    Ποιοι θα πρέπει να πάνε φυλακή να τελειώνει το παραμύθι ; λέτε ποίος; ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΚΟΙ ΤΑ ΦΆΓΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΕΕΕ

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΠΙΑΤΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΓΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΟΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΦΛΗΔΕΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η "ΤΣΑΤΣΑ" ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Fund από τα νησιά keyman πήραν τα 324 εκατομμύρια Ευρώ του ομολόγου που πληρώθηλε...

    Συγκεκριμένο fund με την ονομασία dart (βέλος) που αγοράζει ομόλογα χρεοκοπημένων χωρών, είναι αυτό που πλήρωσε ο Παπαδήμος εχτές τα 325 εκατομμύρια Ευρώ!

    Στα νησιά keyman βρίσκεται παρακαλώ το συγκεκριμένο fund και παλαιά αγόραζε και ομόλογα της Αργεντινής (πριν χρεοκοπήσει!)

    Αυτό για μερικούς κυρίους που δεν έχουν τι να πουν βάζουν στα κείμενα τους .. Μετανάστες, Σκόπια και ΌΛΗ ΤΗΝ ΜΑΎΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

    Για να τελειώνουμε λοιπών .. Ποιοι παίζουν με την Ελλαδα; ΤΑ ΜΜΕ και και 106 οικογένειες ...ΣΕ λίγο θα σας δώσω επίσημα έγραφα να ΤΑ ΔΕΊΤΕ και πόσα έδωσε το ΔΝΤ στα κανάλια του Μπομπολα , Βαρδινογιάννη, Κοντομηνα, Αλαφούζου .. και παλιά ήταν οι Ελληνες φτωχοί αλλά είχαν το γέλιο στα χείλη ΣΗΜΕΡΑ σας το πήραν και ΑΥΤΟ ...ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΈΛΕΤΕ ΨΗΦΊΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ..ΕΙΝΑΙ ΔΊΚΑΙΟΜΑΣΑΣ

    Ο ΧΑΤΖΙΝΗΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. οι νουδουπασοκοι εχουν τρελαθει γιατι χανουν την εξουσια,και τα λεφτα.
    η διαμαντω εχει βολεψει με εμμεσες αναθεσεις εκατομμυριων ευρω πολλους πασοκομαλακες και νουδουλους..
    τωρα περιμενει να τη σωσει η ΝΔ,γιατι ΠΑΣΟΚ τελος.
    τα πασοκια,που καποτε μας λεγανε οτι η δεξια ειναι το σκοτος και αυτοι το φως,τωρα τρεχουν πανικοβλητα να βρουν δεξιο προστατη.
    δεν εχει χωρο για ολους πασοκια μου.
    επρεπε να ειχατε φροντισει να χωσετε φραγκακια και σε ισχυρους δεξιους οταν μοιραζατε πιτες και πακετα ντελορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΝΤΟΡΑΚΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΧΡΩΤΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΓΛΟΓΕΣ;;;

    ΡΕ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ !!!!!!!!!!...ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΥΦΗΖΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ; ΠΟΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ;

    Το έλαβα στο ταχυδρομείο μου και το παραθέτω ως έχει:

    Ο Σαμαράς διέγραψε τη Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η
    γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ.

    Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ.

    Στη συνέχεια κάποιοι απo τους διαγραφέντες είχαν επαφές με τη Ντόρα για να ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ.

    Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που
    ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική
    σχιζοφρένεια.

    Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ.

    Να προσθέσω όμως κάτι κι εγώ.

    Το mail που έλαβα είχε τίτλο "Ω ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ!"

    Όχι παιδιά, μόνο για σχιζοφρενείς δεν πρόκειται.

    Είναι νηφαλιότατοι και κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει.

    Δεν μας περνάνε για μαλάκες.

    ΕΙΜΑΣΤΕ μαλάκες και ακριβώς γι' αυτό τα κάνουν απροκάλυπτα. Επειδή το έχουν δει τόσες φορές και το ξέρουν.

    Και θα αποδειχτεί περίτρανα για μια ακόμα φορά στις προσεχείς εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σαχλαμαρά, Μάνο, Ντόρα, Βενιζέλο, Καρατζαφέρη,

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ...

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!!!

    Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 40-ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

    ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ,ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ...

    ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ", ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!!!

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΧΡΕΙΟΙ,

    ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση