GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιορτή δημοκρατίας και (πρώτης) ΤΙΜΩΡΙΑΣ!

* (Και πώς τα κάστρα πέφτουν από ...μέσα) Από τον Νάσο Σκούρα - Πύργος  Από σχεδόν 55% πήγε στο 18% το ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, στο μόλις 22% κι η...

* (Και πώς τα κάστρα πέφτουν από ...μέσα)

Από τον Νάσο Σκούρα - Πύργος
 Από σχεδόν 55% πήγε στο 18% το ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, στο μόλις 22% κι η ...αυτοδύναμη ΝΔ! Γιατί; Ε, πολύ απλά, η ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι κακό πράγμα! Και φέρνει και ...αντιδράσεις καμιά φορά!
Πήραν ψήφο οι του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 βάση ενός συγκεκριμένου προγράμματος. Και μιας έστω σχετικής, πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης (και δικής τους και των ψηφοφόρων)!
Αυτό βέβαια που ακολούθησε, ούτε στα πιο εφιαλτικά όνειρα του ο οποιοσδήποτε δε μπορούσε να το φανταστεί!Αφού πρώτα η κυβέρνηση "αθώωσε" κάθε υπεύθυνο απο οποιαδήποτε ευθύνη για το ότι φτάσαμε ως εδώ (ούτε την εξεταστική για την Οικονομία δεν έκανε), ακολούθως εγκατέλειψε τη χώρα στους "τοκογλύφους" των αγορών, της Ε.Ε., της Ε.Κ.Τ. και του ΔΝΤ, παραχωρώντας όλο και περισσότερο ακόμα και εθνική κυριαρχία! Οι μέχρι τώρα θυσίες μας, πήγαν ...άπατες! Κι όσο για ευθύνες; Πάλι σε κανέναν!
Λεφτά υπάρχουν! Αυτά μας έλεγε το 2009, ο κύριος Παπανδρέου. Σωστά όμως τα έλεγε, άνευ πλάκας! Κι ας χλευάζεται μετά γι' αυτό! Έλα, όμως, που, αντί να πιάσει τα μαύρα λεφτά από τους απατεώνες, που είχαν κονομήσει απίστευτα μύρια (ακόμα κι επί των άθλιων ημερών του Καραμανλή, που ο Παπανδρέου στην τελική τον "αθώωσε" κι ας φώναζε στα μπαλκόνια 'θα ματώσουμε αλλά θα καθαρίσουμε και θα κάνουμε νέα αρχή'), αυτό που έκανε ήταν ότι άρπαξε 'στην ψύχρα' τις οικονομίες των μισθωτών και των συνταξιούχων και γονάτισε την αγορά και τις ελληνικές επιχειρήσεις! Και οι πονηροί (ακόμα και των δομημένων ομολόγων) τοκίζουν τα λεφτά τους στις Ελβετίες.
  • Την ίδια ώρα επίσης, παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι, το «ξεθεμέλιωμα των πάντων» στα εργασιακά - κοινωνικά, τους συνεχείς και ατελείωτους φόρους κάθε είδους, τα χαράτσια, την απίστευτα κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, τη "νέκρωση" της αγοράς κ.τ.λ.
  • Κι ακόμα: Η αποτυχία της κυβέρνησης ήταν ολική. Αυξήθηκε το εξωτερικό χρέος, αυξήθηκε η ανεργία, αυξήθηκε η έμμεση φορολογία, που πλήττει κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους καταναλωτές, αυξήθηκε η μετανάστευση στο εξωτερικό Ελλήνων, νέων σε ηλικία και μάλιστα με πανεπιστημιακή παιδεία, αυξήθηκε η εισροή αλλοδαπών μεταναστών στην Ελλάδα που έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι (με ευθύνη των δυο τους), αυξήθηκε κατακόρυφα η εγκληματικότητα (Παυλόπουλοι και Παπουτσήδες κ.τ.λ, υπουργοί Δημ Τάξης, τέτοια ήταν τα έργα τους) αυξήθηκε η διαφθορά, αυξήθηκε η λεηλασία της χώρας από εγχώρια και αλλοδαπά τρωκτικά
Η κυβέρνηση αυτή, με τη σύμπραξη και της ΝΔ από ένα σημείο και μετά, κατ΄ επιταγή της τρόικας μετέτρεψε πλέον την πατρίδα μας σε εταιρεία ...περιορισμένης ευθύνης, της οποίας αλλάζουν κατά το δοκούν το καταστατικό της, υποθηκεύοντας το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών, το αύριο αυτής της χώρας και των πολιτών της.
Γιατί το πρόγραμμα και η βασική ιδέα του Μνημονίου, που υιοθέτησε χωρίς αντίσταση και διαπραγμάτευση, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και ακολούθησε μετά η ΝΔ του Σαμαρά, βασίζεται μόνο στην μείωση των μισθών και των συντάξεων!!! Και στο ξεθεμέλιωμα κάθε κοινωνικής μέριμνας και ασφάλειας του εργασιακού περιβάλλοντος! Με το «φοβερό και τρομερό» να έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι, και να μας εκβιάζουν, θέτοντας νέους όρους και προβάλλοντας όλο και νέες απαιτήσεις!!! Αν είναι δυνατόν αυτό!
Την ίδια ώρα, ξεχείλισε κι η αγανάκτηση για τα θέματα στο Νομό μας! Και την ανάπτυξη, και τα μεγάλα απαραίτητα έργα, και όλα! Ζήσαμε, και τώρα και με την προηγούμενη κυβέρνηση, συνολικά δηλαδή απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, την απόλυτη απαξίωση, την κοροιδία, τις απατηλές υποσχέσεις και την υπανάπτυξη! Ούτε στο ...χάρτη δεν υπάρχουμε! Χάνουμε και τα ελάχιστα που είχαμε ή που θεωρούσαμε αυτονόητο να γίνουν (π.χ. ΤΕΙ, Λιμάνι, ΣΕΤΤΗΛ, Νέα Εθνική Οδός - ΈΓΚΛΗΜΑ ο μη ερχομός της τουλάχιστον ως τον Πύργο, διαχείριση απορριμμάτων, Ταμείο Μολυβιάτη, και πολλά άλλα) Μια απίστευτη αντιμετώπιση από μια κυβέρνηση, που αυτός ο Νομός την ΤΙΜΗΣΕ με το εκκωφαντικό 54,64% το 2009!
Και που πάντα στήριζε βασικά το ΠΑΣΟΚ αλλά και γενικότερα τα δυο μεγάλα κόμματα (σχεδόν 90% και τα δυο μαζί σε κάθε εκλογή)! Λες και μας ...εκδικούνταν έτσι! Τι σας κάναμε κύριοι; Ίσα - ίσα που τόσα χρόνια σας δίναμε την ψήφο μας για να την διαχειριζόσαστε όπως θέλατε εσείς! Ακόμα και με περισσή ασυδοσία πολλές φορές! Και οι βουλευτές, και οι κομματάρχες, και οι λοιποί αποκρουστικοί παρατρεχάμενοι!
Έγινε το μεγάλο βήμα για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με τη μοιρολατρία. Με την παθητικότητα και την υποχώρηση. Με το σκύψιμο του κεφαλιού. Με τον συμψηφισμό των ευθυνών που ανήκουν στους Πάγκαλους αλλά μας τις φορτώνουν ΕΜΑΣ. Με τη δημοκρατία της μορφωτικής και κοινωνικής παρακμής και της οικονομικής χρεοκοπίας της χώρας. Με τη δημοκρατία της διάλυσης των πάντων και την απίστευτη ατιμωρησία των πολιτικών (κι όχι μόνο)!
Είχαμε πει και προεκλογικά: "Δυο πράγματα προέχουν πάνω από όλα.
α) Το σύστημα, που μας έφερε μέχρι εδώ, πρέπει να ανατραπεί.
β) Να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ (και πολιτικά, και όπως αλλιώς χρειάζεται) όσοι μας έφεραν ως εδώ κι όσοι μας αποτελειώνουν και τώρα.
Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγίδα αν ακούτε π.χ. "ότι έγινε, έγινε, να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα"! Όχι. Δεν είναι έτσι! Αυτά είναι δικά τους και μόνο αυτούς συμφέρουν!".
Γεύτηκαν μια (πρώτη, κι απολύτως νόμιμη και δημοκρατική) απάντηση του κόσμου στη δική τους βία, στις δικές τους κλεψιές και το πλιάτσικο! Οι "λεφτά υπάρχουν", οι "σώσαμε τη χώρα", οι κωλοτούμπες "αντιμνημονιακοί", οι επαγγελματίες πολιτικοί και εξουσιομανείς κυβερνώντες, οι φοροφυγάδες, οι κλέφτες και οι φαρισαίοι, οι κλίκες των Βατοπεδίων, τα «λευκά κολάρα» και οι υποδουλωτές μας!
Προχωράμε! Ο αγώνας συνεχίζεται!!!

37 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντοδεξιό μέτωπο

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ("ΑΝΑΠΗΡΟΙ", ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ,ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ) ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ", ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΑΛΑΞΑΝ "ΜΑΓΑΖΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10 Μαϊ 2012 12:32:00 μ.μ.
    ==
    Θα σκυλιασεις πουστρονι ..
    Εδω θα εκλιπαρεις..

    Και οταν με νευριασεις?

    Ω! θα σου ξαναμαυρισω το κωλαρακι με την ζωστηρα πουστρονι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΕΞΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!
    τα τελευταια τρια χρονια οι πασοκοι αγορασαν χρονο με δικα μας εξοδα..
    σημερα χρωσταμε περισοτερα απο το 2009..
    εβγαλαν εκατομυρια ευρω απο την εξυπηρετηση του χρεους..
    αγορασαν χρονο για να μεταφερουν τις περιουσιες τους εξω,να φτιαξουν επαφες εξω,παντα με εξοδα δικα μας..
    εκαναν τοσες "εξυπηρετησεις" στις ξενες τραπεζες,δικηγορικα γραφεια,επενδυτικους οικους,που εχουν ετοιμες δουλειες εξω οταν θα σκασει το κανονι στα χερια αλλων..
    αυτοι ειναι οι υπευθυνοι κυβερνητες
    ενα κομματι του λαου τους καταλαβε.
    ενα αλλο,μεγαλυτερο,κοιμαται η φοβαται..
    ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
    ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ,
    ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ..
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ..

    τα στοιχεια και τα ονοματα ειναι γνωστα..
    αλλα δεν εχουν προλαβει ολοι,
    παιζονται ακομα πολλα λεφτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντοδεξιό μέτωπο

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. *__________________________________________________
    Διέρρευσε στο Facebook η επιστολή Τσίπρα στην τρόικα.

    Μια παρωδία της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Πρόντι κάνει τον γύρο του facebook εδώ και λίγες ώρες, στα αγγλικά.
    Το διαδίκτυο είναι γνωστό για το χιούμορ του, το οποίο βεβαίως δεν είναι και πάντα επιτυχημένο!

    Τί θα μπορούσε να λέει προς την Τρόικα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;
    Η "επιστολή" διακινείται στα αγγλικά, την παραθέτουμε μεταφρασμένη.

    "Αγαπητή Τρόικα,
    Ο Σαμαράς και ο Μπένι υπέγραψαν το Μνημόνιο και δεν παίρνουν την υπογραφή τους πίσω. Τώρα που έχετε το Μνημόνιο με υπογραφές όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα.
    Παρακαλώ όπως αποστείλετε 18 δισεκατομμύρια σε ελληνική τράπεζα για να τα «εγγυηθούμε», να τα κουρέψουμε και να τα κάνουμε ντουζάκι, για να σταματήσουμε να θυμίζουμε χίπηδες.

    Τον επόμενο μήνα χρειάζομαι 10 δισεκατομμύρια για τους μισθούς.
    Καλό θα ήταν τα χρήματα να τα στείλετε σε βαλίτσα.

    Η χρήση της τράπεζας δεν είναι ασφαλής.


    ____
    Υ.Γ. Αντιγράψτε αυτό το μήνυμα σε 10 αντίτυπα και στείλτε το σε 10 διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ κ.α.) και θα δείτε μεγάλη τύχη στη ζωή σας με πολλή ευτυχία.

    Ο ΓΑΠ το έκανε και κέρδισε δισεκατομμύρια στα CDR.
    Η οικογένειά του ήταν εκατομμυριούχοι και τώρα είναι δισεκατομμυριούχοι.

    Εάν δεν στείλετε τα 10 αντίγραφα θα έχετε κακή τύχη για τα επόμενη 5 οικονομικά τρίμηνα.
    Ο Άκης Τσοχ. δεν το έστειλε και κατέληξε στη φυλακή.
    Η σύζυγός του σταμάτησε το φαγητό και πάγωσαν οι καταθέσεις του.


    Φιλούδια"

    Αλ. Τσίπρας
    *__________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντοδεξιό μέτωπο

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
    -------------- Αυτη την ωρα οι τηλεορασεις δειχνουν συνεντευξη κομμουνιστων. Εννοειται οτι ΔΕΝ τους ρωτανε τπτ για τα εγκληματα του στάλιν.
    Συνεντευξη Χρυσης Αυγης ΔΕΝ βαζουν.
    Δυο μετρα και δυο σταθμα.
    Αλλα βλακες ΔΕΜ ειμαστε......
    Παμε για το 14%, λεβεντες ελληναρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντοδεξιό μέτωπο

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η ελλαδα καταστραφηκε απο
    το ευρω και τους ολυμπιακους αγωνες.
    τωρα ψαχνουμε ποιος θα φορτωθει το βαρος της επισημης χρεωκοπιας και της επιστροφης στη δραχμη,
    που μας την παρουσιαζουν σαν καταστροφη τα βοθροκαναλα της διαπλοκης,αλλα ειναι η μονη λυση,και ειναι και αναποφευκτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάρε και το ορίτζιναλ:

    Dear Troika,

    Samaras and Benny sign mnemonium, and dont take the sign back.
    ... So, now you have mnemonium sign, all OK, no problem.

    Please send 18 Billion to Greek bank so we "guarantee" them, give hair cut and shower, to stop look like hippies....

    Next month I need 10 billion for salary. Better send money in suitcase.
    Not safe use bank.


    P.S. Copy this letter in 10 copies and send it to another 10 international organizations (like IMF and ECB) and you will see great luck in your life with lots of happiness.

    G.A.P. did and he won billions in the CDR's. His family were millionaires now they are billionaires.

    If you dont send the 10 copies you will have bad luck for the next 5 financial quarters.

    Akis Ts. did not send it, and he end up in jail. His eating and bank accounts frozen.
    * ________________________



    ΑΕροψεκασμένε Μ Α Λ Α Α
    ΣΤΑ σχόλια ~~~~~~~~

    ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΑΣΤΟΚΕ
    που έβαψες τον πράσινο ΔοΝηΤήηη
    σου ...ΡΟΟΥΥΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζων = Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη κλπ. βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ________________________________//

    Μεγάλο ψώνιο:
    Η χώρα δεν έχει κυβέρνηση και ο Τσίπρας πάει στο Παρίσι!!!

    την Παρασκευή ο Α.Τσίπρας προκειμένου να συναντηθεί με τον κομμουνιστή Ζαν Λουκ Μελανσόν για να ανιχνεύσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε κυβέρνηση αριστεράς στην Ελλάδα :)...

    - Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει μετά το φτύσιμο...
    από τον Φρ. Ολάντ, που απάντησε αρνητικά σε σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία το πρωτόκολλο που δήθεν απαγορεύει τέτοιες επαφές για τον Γάλλο Πρόεδρο.

    ΟΜΠΡΟΣ...Στο δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ.

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ........νο2
    ΟΛΕ !




    _________________________________ //
    Τσίπρας ο γελοίος αλαζόνας:

    Θα έπαιρνε πετρέλαιο από τον Τσάβες χωρίς να το ξέρει ο Τσάβες.

    θα αγόραζαν όλο το χρέος οι Κινέζοι, χωρίς να το ξέρουν οι Κινέζοι.

    Θα κατέβαζε 200.000 λαού στο Σύνταγμα για να υποχρεώσει τους άλλους ηγέτες να τον στηρίξουν
    και τώρα που τον στηρίζουν,
    λέει όχι.


    Η απόλυτη γελοιότητα.
    ***********************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (?!?!?)

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ________________________________//

    Μεγάλο ψώνιο:
    Η χώρα δεν έχει κυβέρνηση και ο Τσίπρας πάει στο Παρίσι!!!

    την Παρασκευή ο Α.Τσίπρας προκειμένου να συναντηθεί με τον κομμουνιστή Ζαν Λουκ Μελανσόν για να ανιχνεύσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε κυβέρνηση αριστεράς στην Ελλάδα :)...

    - Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει μετά το φτύσιμο...
    από τον Φρ. Ολάντ, που απάντησε αρνητικά σε σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία το πρωτόκολλο που δήθεν απαγορεύει τέτοιες επαφές για τον Γάλλο Πρόεδρο.

    ΟΜΠΡΟΣ...Στο δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ.

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ........νο2
    ΟΛΕ !




    _________________________________ //

    Τσίπρας ο γελοίος αλαζόνας:

    Θα έπαιρνε πετρέλαιο από τον Τσάβες χωρίς να το ξέρει ο Τσάβες.

    θα αγόραζαν όλο το χρέος οι Κινέζοι, χωρίς να το ξέρουν οι Κινέζοι.

    Θα κατέβαζε 200.000 λαού στο Σύνταγμα για να υποχρεώσει τους άλλους ηγέτες να τον στηρίξουν
    και τώρα που τον στηρίζουν,
    λέει όχι.


    Η απόλυτη γελοιότητα.
    ***********************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (?!?!?)

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ________________________________//

    Μεγάλο ψώνιο:
    Η χώρα δεν έχει κυβέρνηση και ο Τσίπρας πάει στο Παρίσι!!!

    την Παρασκευή ο Α.Τσίπρας προκειμένου να συναντηθεί με τον κομμουνιστή Ζαν Λουκ Μελανσόν για να ανιχνεύσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε κυβέρνηση αριστεράς στην Ελλάδα :)...

    - Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει μετά το φτύσιμο...
    από τον Φρ. Ολάντ, που απάντησε αρνητικά σε σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία το πρωτόκολλο που δήθεν απαγορεύει τέτοιες επαφές για τον Γάλλο Πρόεδρο.

    ΟΜΠΡΟΣ...Στο δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ.

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ........νο2
    ΟΛΕ !




    _________________________________ //

    Τσίπρας ο γελοίος αλαζόνας:

    Θα έπαιρνε πετρέλαιο από τον Τσάβες χωρίς να το ξέρει ο Τσάβες.

    θα αγόραζαν όλο το χρέος οι Κινέζοι, χωρίς να το ξέρουν οι Κινέζοι.

    Θα κατέβαζε 200.000 λαού στο Σύνταγμα για να υποχρεώσει τους άλλους ηγέτες να τον στηρίξουν
    και τώρα που τον στηρίζουν,
    λέει όχι.


    Η απόλυτη γελοιότητα.
    ***********************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (?!?!?)

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήρατε το μήνυμα??? Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα σας πάρουν και τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τζων = Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη κλπ. βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. *__________________________________________________
    Διέρρευσε στο Facebook η επιστολή Τσίπρα στην τρόικα.

    Μια παρωδία της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Πρόντι κάνει τον γύρο του facebook εδώ και λίγες ώρες, στα αγγλικά.
    Το διαδίκτυο είναι γνωστό για το χιούμορ του, το οποίο βεβαίως δεν είναι και πάντα επιτυχημένο!

    Τί θα μπορούσε να λέει προς την Τρόικα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;
    Η "επιστολή" διακινείται στα αγγλικά, την παραθέτουμε μεταφρασμένη.

    "Αγαπητή Τρόικα,
    Ο Σαμαράς και ο Μπένι υπέγραψαν το Μνημόνιο και δεν παίρνουν την υπογραφή τους πίσω. Τώρα που έχετε το Μνημόνιο με υπογραφές όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα.
    Παρακαλώ όπως αποστείλετε 18 δισεκατομμύρια σε ελληνική τράπεζα για να τα «εγγυηθούμε», να τα κουρέψουμε και να τα κάνουμε ντουζάκι, για να σταματήσουμε να θυμίζουμε χίπηδες.

    Τον επόμενο μήνα χρειάζομαι 10 δισεκατομμύρια για τους μισθούς.
    Καλό θα ήταν τα χρήματα να τα στείλετε σε βαλίτσα.

    Η χρήση της τράπεζας δεν είναι ασφαλής.


    ____
    Υ.Γ. Αντιγράψτε αυτό το μήνυμα σε 10 αντίτυπα και στείλτε το σε 10 διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ κ.α.) και θα δείτε μεγάλη τύχη στη ζωή σας με πολλή ευτυχία.

    Ο ΓΑΠ το έκανε και κέρδισε δισεκατομμύρια στα CDR.
    Η οικογένειά του ήταν εκατομμυριούχοι και τώρα είναι δισεκατομμυριούχοι.

    Εάν δεν στείλετε τα 10 αντίγραφα θα έχετε κακή τύχη για τα επόμενη 5 οικονομικά τρίμηνα.
    Ο Άκης Τσοχ. δεν το έστειλε και κατέληξε στη φυλακή.
    Η σύζυγός του σταμάτησε το φαγητό και πάγωσαν οι καταθέσεις του.


    Φιλούδια"

    Αλ. Τσίπρας
    *__________

    .

    Πάρε και το ορίτζιναλ:

    Dear Troika,

    Samaras and Benny sign mnemonium, and dont take the sign back.
    ... So, now you have mnemonium sign, all OK, no problem.

    Please send 18 Billion to Greek bank so we "guarantee" them, give hair cut and shower, to stop look like hippies....

    Next month I need 10 billion for salary. Better send money in suitcase.
    Not safe use bank.


    P.S. Copy this letter in 10 copies and send it to another 10 international organizations (like IMF and ECB) and you will see great luck in your life with lots of happiness.

    G.A.P. did and he won billions in the CDR's. His family were millionaires now they are billionaires.

    If you dont send the 10 copies you will have bad luck for the next 5 financial quarters.

    Akis Ts. did not send it, and he end up in jail. His eating and bank accounts frozen.




    ΑΕροψεκασμένε χοντρο Μ Α Α Α Κ Α
    στα σχόλια_______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. *__________________________________________________
    Διέρρευσε στο Facebook η επιστολή Τσίπρα στην τρόικα.

    Μια παρωδία της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Πρόντι κάνει τον γύρο του facebook εδώ και λίγες ώρες, στα αγγλικά.
    Το διαδίκτυο είναι γνωστό για το χιούμορ του, το οποίο βεβαίως δεν είναι και πάντα επιτυχημένο!

    Τί θα μπορούσε να λέει προς την Τρόικα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;
    Η "επιστολή" διακινείται στα αγγλικά, την παραθέτουμε μεταφρασμένη.

    "Αγαπητή Τρόικα,
    Ο Σαμαράς και ο Μπένι υπέγραψαν το Μνημόνιο και δεν παίρνουν την υπογραφή τους πίσω. Τώρα που έχετε το Μνημόνιο με υπογραφές όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα.
    Παρακαλώ όπως αποστείλετε 18 δισεκατομμύρια σε ελληνική τράπεζα για να τα «εγγυηθούμε», να τα κουρέψουμε και να τα κάνουμε ντουζάκι, για να σταματήσουμε να θυμίζουμε χίπηδες.

    Τον επόμενο μήνα χρειάζομαι 10 δισεκατομμύρια για τους μισθούς.
    Καλό θα ήταν τα χρήματα να τα στείλετε σε βαλίτσα.

    Η χρήση της τράπεζας δεν είναι ασφαλής.


    ____
    Υ.Γ. Αντιγράψτε αυτό το μήνυμα σε 10 αντίτυπα και στείλτε το σε 10 διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ κ.α.) και θα δείτε μεγάλη τύχη στη ζωή σας με πολλή ευτυχία.

    Ο ΓΑΠ το έκανε και κέρδισε δισεκατομμύρια στα CDR.
    Η οικογένειά του ήταν εκατομμυριούχοι και τώρα είναι δισεκατομμυριούχοι.

    Εάν δεν στείλετε τα 10 αντίγραφα θα έχετε κακή τύχη για τα επόμενη 5 οικονομικά τρίμηνα.
    Ο Άκης Τσοχ. δεν το έστειλε και κατέληξε στη φυλακή.
    Η σύζυγός του σταμάτησε το φαγητό και πάγωσαν οι καταθέσεις του.


    Φιλούδια"

    Αλ. Τσίπρας
    *__________

    .

    Πάρε και το ορίτζιναλ:

    Dear Troika,

    Samaras and Benny sign mnemonium, and dont take the sign back.
    ... So, now you have mnemonium sign, all OK, no problem.

    Please send 18 Billion to Greek bank so we "guarantee" them, give hair cut and shower, to stop look like hippies....

    Next month I need 10 billion for salary. Better send money in suitcase.
    Not safe use bank.


    P.S. Copy this letter in 10 copies and send it to another 10 international organizations (like IMF and ECB) and you will see great luck in your life with lots of happiness.

    G.A.P. did and he won billions in the CDR's. His family were millionaires now they are billionaires.

    If you dont send the 10 copies you will have bad luck for the next 5 financial quarters.

    Akis Ts. did not send it, and he end up in jail. His eating and bank accounts frozen.




    ΑΕροψεκασμένε χοντρο Μ Α Α Α Κ Α
    στα σχόλια_______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τζων = Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη κλπ. βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. *__________________________________________________
    Διέρρευσε στο Facebook η επιστολή Τσίπρα στην τρόικα.

    Μια παρωδία της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Πρόντι κάνει τον γύρο του facebook εδώ και λίγες ώρες, στα αγγλικά.
    Το διαδίκτυο είναι γνωστό για το χιούμορ του, το οποίο βεβαίως δεν είναι και πάντα επιτυχημένο!

    Τί θα μπορούσε να λέει προς την Τρόικα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;
    Η "επιστολή" διακινείται στα αγγλικά, την παραθέτουμε μεταφρασμένη.

    "Αγαπητή Τρόικα,
    Ο Σαμαράς και ο Μπένι υπέγραψαν το Μνημόνιο και δεν παίρνουν την υπογραφή τους πίσω. Τώρα που έχετε το Μνημόνιο με υπογραφές όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα.
    Παρακαλώ όπως αποστείλετε 18 δισεκατομμύρια σε ελληνική τράπεζα για να τα «εγγυηθούμε», να τα κουρέψουμε και να τα κάνουμε ντουζάκι, για να σταματήσουμε να θυμίζουμε χίπηδες.

    Τον επόμενο μήνα χρειάζομαι 10 δισεκατομμύρια για τους μισθούς.
    Καλό θα ήταν τα χρήματα να τα στείλετε σε βαλίτσα.

    Η χρήση της τράπεζας δεν είναι ασφαλής.


    ____
    Υ.Γ. Αντιγράψτε αυτό το μήνυμα σε 10 αντίτυπα και στείλτε το σε 10 διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ κ.α.) και θα δείτε μεγάλη τύχη στη ζωή σας με πολλή ευτυχία.

    Ο ΓΑΠ το έκανε και κέρδισε δισεκατομμύρια στα CDR.
    Η οικογένειά του ήταν εκατομμυριούχοι και τώρα είναι δισεκατομμυριούχοι.

    Εάν δεν στείλετε τα 10 αντίγραφα θα έχετε κακή τύχη για τα επόμενη 5 οικονομικά τρίμηνα.
    Ο Άκης Τσοχ. δεν το έστειλε και κατέληξε στη φυλακή.
    Η σύζυγός του σταμάτησε το φαγητό και πάγωσαν οι καταθέσεις του.


    Φιλούδια"

    Αλ. Τσίπρας
    *__________

    .

    Πάρε και το ορίτζιναλ:

    Dear Troika,

    Samaras and Benny sign mnemonium, and dont take the sign back.
    ... So, now you have mnemonium sign, all OK, no problem.
    Please send 18 Billion to Greek bank so we "guarantee" them, give hair cut and shower, to stop look like hippies....
    Next month I need 10 billion for salary. Better send money in suitcase.
    Not safe use bank.

    P.S. Copy this letter in 10 copies and send it to another 10 international organizations (like IMF and ECB) and you will see great luck in your life with lots of happiness.

    G.A.P. did and he won billions in the CDR's. His family were millionaires now they are billionaires.

    If you dont send the 10 copies you will have bad luck for the next 5 financial quarters.
    Akis Ts. did not send it, and he end up in jail. His eating and bank accounts frozen.




    ΑΕροψεκασμένε χοντρο Μ Α Λ Α Κ Α
    στα σχόλια_______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τζων $$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. *__________________________________________________
    Διέρρευσε στο Facebook η επιστολή Τσίπρα στην τρόικα.

    Μια παρωδία της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Πρόντι κάνει τον γύρο του facebook εδώ και λίγες ώρες, στα αγγλικά.
    Το διαδίκτυο είναι γνωστό για το χιούμορ του, το οποίο βεβαίως δεν είναι και πάντα επιτυχημένο!

    Τί θα μπορούσε να λέει προς την Τρόικα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;
    Η "επιστολή" διακινείται στα αγγλικά, την παραθέτουμε μεταφρασμένη.

    "Αγαπητή Τρόικα,
    Ο Σαμαράς και ο Μπένι υπέγραψαν το Μνημόνιο και δεν παίρνουν την υπογραφή τους πίσω. Τώρα που έχετε το Μνημόνιο με υπογραφές όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα.
    Παρακαλώ όπως αποστείλετε 18 δισεκατομμύρια σε ελληνική τράπεζα για να τα «εγγυηθούμε», να τα κουρέψουμε και να τα κάνουμε ντουζάκι, για να σταματήσουμε να θυμίζουμε χίπηδες.

    Τον επόμενο μήνα χρειάζομαι 10 δισεκατομμύρια για τους μισθούς.
    Καλό θα ήταν τα χρήματα να τα στείλετε σε βαλίτσα.

    Η χρήση της τράπεζας δεν είναι ασφαλής.


    ____
    Υ.Γ. Αντιγράψτε αυτό το μήνυμα σε 10 αντίτυπα και στείλτε το σε 10 διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ κ.α.) και θα δείτε μεγάλη τύχη στη ζωή σας με πολλή ευτυχία.

    Ο ΓΑΠ το έκανε και κέρδισε δισεκατομμύρια στα CDR.
    Η οικογένειά του ήταν εκατομμυριούχοι και τώρα είναι δισεκατομμυριούχοι.

    Εάν δεν στείλετε τα 10 αντίγραφα θα έχετε κακή τύχη για τα επόμενη 5 οικονομικά τρίμηνα.
    Ο Άκης Τσοχ. δεν το έστειλε και κατέληξε στη φυλακή.
    Η σύζυγός του σταμάτησε το φαγητό και πάγωσαν οι καταθέσεις του.


    Φιλούδια"

    Αλ. Τσίπρας
    *__________

    .

    Πάρε και το ορίτζιναλ:

    Dear Troika,

    Samaras and Benny sign mnemonium, and dont take the sign back.
    ... So, now you have mnemonium sign, all OK, no problem.
    Please send 18 Billion to Greek bank so we "guarantee" them, give hair cut and shower, to stop look like hippies....
    Next month I need 10 billion for salary. Better send money in suitcase.
    Not safe use bank.

    P.S. Copy this letter in 10 copies and send it to another 10 international organizations (like IMF and ECB) and you will see great luck in your life with lots of happiness.

    G.A.P. did and he won billions in the CDR's. His family were millionaires now they are billionaires.

    If you dont send the 10 copies you will have bad luck for the next 5 financial quarters.
    Akis Ts. did not send it, and he end up in jail. His eating and bank accounts frozen.




    ΑΕροψεκασμένε χοντρο Μ Α Λ Α Κ Α
    στα σχόλια_______________________

    και
    Κ
    Λ
    Α
    Ψ
    Ε
    ..ΟΣΟ ΘΕΣ με
    Ο
    Υ
    Ρ
    Λ
    Ι
    Α
    Χ
    Τ
    Α
    .
    πάω να γευματίσω με τον Πάνο
    που θα με κάνει Σαουδάραβα με πετρελαιοπηγές,
    νηστικέ ΠΑΣΟΚΕ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τζων $$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. *__________________________________________________
    Διέρρευσε στο Facebook η επιστολή Τσίπρα στην τρόικα.

    Μια παρωδία της επιστολής που αναμένεται να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Πρόντι κάνει τον γύρο του facebook εδώ και λίγες ώρες, στα αγγλικά.
    Το διαδίκτυο είναι γνωστό για το χιούμορ του, το οποίο βεβαίως δεν είναι και πάντα επιτυχημένο!

    Τί θα μπορούσε να λέει προς την Τρόικα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ;
    Η "επιστολή" διακινείται στα αγγλικά, την παραθέτουμε μεταφρασμένη.

    "Αγαπητή Τρόικα,
    Ο Σαμαράς και ο Μπένι υπέγραψαν το Μνημόνιο και δεν παίρνουν την υπογραφή τους πίσω. Τώρα που έχετε το Μνημόνιο με υπογραφές όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα.
    Παρακαλώ όπως αποστείλετε 18 δισεκατομμύρια σε ελληνική τράπεζα για να τα «εγγυηθούμε», να τα κουρέψουμε και να τα κάνουμε ντουζάκι, για να σταματήσουμε να θυμίζουμε χίπηδες.

    Τον επόμενο μήνα χρειάζομαι 10 δισεκατομμύρια για τους μισθούς.
    Καλό θα ήταν τα χρήματα να τα στείλετε σε βαλίτσα.

    Η χρήση της τράπεζας δεν είναι ασφαλής.


    ____
    Υ.Γ. Αντιγράψτε αυτό το μήνυμα σε 10 αντίτυπα και στείλτε το σε 10 διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΕΚΤ κ.α.) και θα δείτε μεγάλη τύχη στη ζωή σας με πολλή ευτυχία.

    Ο ΓΑΠ το έκανε και κέρδισε δισεκατομμύρια στα CDR.
    Η οικογένειά του ήταν εκατομμυριούχοι και τώρα είναι δισεκατομμυριούχοι.

    Εάν δεν στείλετε τα 10 αντίγραφα θα έχετε κακή τύχη για τα επόμενη 5 οικονομικά τρίμηνα.
    Ο Άκης Τσοχ. δεν το έστειλε και κατέληξε στη φυλακή.
    Η σύζυγός του σταμάτησε το φαγητό και πάγωσαν οι καταθέσεις του.


    Φιλούδια"

    Αλ. Τσίπρας
    *__________

    .

    Πάρε και το ορίτζιναλ:

    Dear Troika,

    Samaras and Benny sign mnemonium, and dont take the sign back.
    ... So, now you have mnemonium sign, all OK, no problem.
    Please send 18 Billion to Greek bank so we "guarantee" them, give hair cut and shower, to stop look like hippies....
    Next month I need 10 billion for salary. Better send money in suitcase.
    Not safe use bank.

    P.S. Copy this letter in 10 copies and send it to another 10 international organizations (like IMF and ECB) and you will see great luck in your life with lots of happiness.

    G.A.P. did and he won billions in the CDR's. His family were millionaires now they are billionaires.

    If you dont send the 10 copies you will have bad luck for the next 5 financial quarters.
    Akis Ts. did not send it, and he end up in jail. His eating and bank accounts frozen.




    ΑΕροψεκασμένε χοντρο Μ Α Λ Α Κ Α
    στα σχόλια_______________________

    και
    Κ
    Λ
    Α
    Ψ
    Ε
    ..ΟΣΟ ΘΕΣ με
    Ο
    Υ
    Ρ
    Λ
    Ι
    Α
    Χ
    Τ
    Α
    .
    πάω να γευματίσω με τον Πάνο
    που θα με κάνει Σαουδάραβα με πετρελαιοπηγές,
    νηστικέ ΠΑΣΟΚΕ +

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΕΚΛΑΣΑ

    Ρ
    Ο
    Υ
    Φ
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τζων $$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ10 Μαΐ 2012, 4:37:00 μ.μ.

    ΑΛΕΞΗ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΑ ΝΑΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΑΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΖΗΜΙΑ.ΠΕΣΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΘΕΤΙΚΗ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ
    Αύριο αναμένεται η δήλωση του Α. Σαμαρά, από την Συγγρού όμως αρχίζουν και διαρρέουν ότι η πρόταση για κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι πολύ κοντά στις προτάσεις που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία. Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο ως προς το πρόσωπο...
    του πρωθυπουργού, εν τούτοις, εκτιμάται ότι τον Κουβέλη τον θέλει ο Σαμαράς. Παρ' ότι ο Αβραμόπουλος θα ήθελε να ακούσει το δικό του όνομα, το ενδεχόμενο να προταθεί ο Κουβέλης για πρωθυπουργός αρχίζει και ανεβαίνει σε πιθανότητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

    Χέρι-χέρι... ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκική ακροδεξιά. (*

    Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της οργάνωσης Ξάνθης κ. Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την κα Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία

    Με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός.
    DEB ιδρύθηκε με σκοπό να... προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο.

    Ουσιαστικά ο ΣΥΝ με την κίνηση του αυτό αναγνωρίζει ένα κόμμα που προωθεί την εθνική διάσταση των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.

    Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο Τύπου που είχε λόγους για να νομιμοποιήσει και την πολιτική του υπόσταση το DEB, πληροφορούμαστε ότι η συνάντηση έγινε στη νομαρχιακή επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΝ το Σάββατο 7 Ιανουαρίου με τον αντιπρόεδρο Οζάν Αχμέτογλου όπου συμμετείχε και η πρόεδρος του τμήματος γυναικών του DEB, ιατρός Νέτζιλά Τσαβούς.



    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.
    της Μακεδονίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΠΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ , ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ
    ΜΙΚΡΟ ( ή μάλλον μηδαμινό ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ! !
    ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ..

    Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ

    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ
    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ
    ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...

    Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ,

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...

    ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ...ΛΗΜΝΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" .....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Γ.ΑΛΥΦΑΝΤΗ, Α' ΕΚΔΟΣΗ , ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ............

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...)

    ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ...ΑΠΟΘΗΚΕΣ....
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ............

    ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

    Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.

    Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

    Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου,Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

    Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

    Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

    Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκει υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο.

    Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

    Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/1996, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο
    ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους..

    Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και
    λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.

    Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
    Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ ..Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!.

    Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω,
    εμπεριέχονται 48 εκατ. Τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ.
    συνολικά $ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι): 960 τετράκις εκατομμύρια δολ.!!!!

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκ. δολ.!!!!

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....

    Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία.....Λες να ναι αληθεια ......? ? ? ? ποιος θα μας ΠΕΙ :::

    Μπουτζουκας Θ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κάποιοι βαρεμένοι στον εγκέφαλο νομίζουν ότι με ξεφτιλισμένη δραχμή ή με αριστερή κυβέρνηση, θα πέφτουν τα λεφτά απ΄ το παράθυρο και θα περνάνε όμορφα.

    ΡΩΤΗΣΤΕ βρε ανόητοι τις χώρες των Βαλκανίων τι περάσανε.
    Ρωτήστε την Κούβα τι περνάει.
    Ρωτήστε την Κίνα ΓΙΑΤΙ άλλαξε πολιτική;
    Ρωτήστε την Ρωσία ΓΙΑΤΙ άλλαξε πολιτική;

    Αλήθεια, η Τανζανία, Ουζουμπούρη, η Αφρική γενικώς που έχουν δικό τους νόμισμα, αλλά και στην Ασία που έχουν δικό τους νόμισμα και πεινάνε ΠΑΡ΄ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ, γιατί δεν τρέχουν τα λεφτά απ΄ τα πατζάκια στον κοσμάκη;

    Η Ελλάδα είναι ΠΕΘΑΜΕΝΗ από παραγωγή και έχει ένα λαό κακομαθημένο που δεν τον έβαλαν να οργανωθεί σωστά και να παράγει.

    Τα εγκλήματα των μεγάλων κομμάτων δεν είναι λύση να τα διαδεχτεί Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    Χωρίς τα λεφτά της Ευρώπης και την πίεση της Ευρώπης που μπορεί να μας κάνει σοβαρό κράτος, το παγόβουνο θα το φάτε όλο στο κεφάλι.

    Και επειδή είμαστε και η σούπερ παραγωγική χώρα με τους σούπερ παραγωγικούς οργανωμένους ελληναράδες, θα στηριχτούμε στο δικό μας νόμισμα και θα πάμε πολύ καλά αφού θα πουλάμε παντού το... τίποτα!

    Θα έχουμε ΚΑΙ ξεφτιλισμένο νόμισμα (τρομακτική μείωση αγοραστικής δύναμης) ΚΑΙ δεν θα μας βοηθήσει στην παραγωγή αφού τι να παράγεις,
    το τίποτα;
    Τότε θα πάμε στη λύση Καζάκη που έλεγε ότι θα καλλιεργούμε ντομάτες στην Κρήτη και θα τις πουλάμε στην... Αίγυπτο.

    Τράτζικ.

    Πολλοί "μάγκες" μπλοφατζήδες απ΄ τα άκρα λένε με κουραδίσιο ύφος "δεν μπορούν να μας βγάλουν έξω από το ευρώ".

    Τους επαναλαμβάνω λοιπόν εγώ ότι μπορούν να μας βγάλουν έξω από την Ε.Ε. και απ΄ το ευρώ ταυτόχρονα!
    Κλείνει τη στρόφιγγα η ΕΚΤ και αναγκάζεσαι να τυπώσεις ντόπιο νόμισμα για να αποζημιώσεις καταθέτες (έστω με ξεφτιλέ νόμισμα) και να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις.
    Και επειδή τα χρήματα οι καταθέτες θα τα τραβάνε για να αγοράσουν ξένο νόμισμα πριν απαξιωθεί κι άλλο το ελληνικό, θα βάλεις φραγή στις τράπεζες και τότε θα σε πετάξουν έξω από την Ε.Ε.!
    Ο Στρατούλης ήδη μίλησε για ελέγχους στη διακίνηση κεφαλαίων.

    Ψεύτες και υποκριτές, πείτε αλήθειες στο λαό.

    Θα παρακαλάμε χρόνια έπειτα να μπούμε στην Ε.Ε. και δεν θα μας βάζουν. Για να παραδειγματίσουν κιόλας τους πολίτες άλλων χωρών μην τολμήσουν να κάνουν τα ίδια.

    Θα είσαι η μόνη χώρα στην Ευρώπη, η μόνη, που θα είσαι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Η μόνη.

    Και άμα σε πειράξει ο Τούρκος, πήγαινε να διαμαρτυρηθείς στον ΟΗΕ που θα έχεις φάει τα λεφτά των κρατών και του ΔΝΤ. Δηλαδή τα λεφτά των κρατών της Ευρώπης (μέσω των διακρατικών δανείων) αλλά και των ΗΠΑ που είναι ο μεγαλύτερος δανειστής του ΔΝΤ. Μέχρι και τα λεφτά της Ρωσίας η οποία και αυτή δανείζει το ΔΝΤ.

    Και όμως ορισμένοι καραγκιόζηδες που μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα με τη Ρωσία, προτείνουν διαγραφή του χρέους!

    Τότε θα σε βοηθήσουν οι εξωγήινοι που θα έρθουν από έναν άλλο πλανήτη"..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επιστολή Βόμβα Τσίπρα, τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους...

    Μετά από πολλές συσκέψεις τωρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ,
    Παπαδημούλη - Στρατούλη - Γλέζου
    προς το τέλος ήρθαν και οι Μίκης και Χάλυ Κλυνν -
    για να βοηθήσουν με τις οικονομικές τους γνώσεις, αποφασίστηκε το επιχείρημα που θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στους Ευρωπαίους, ώστε να αποδείξουμε το απεχθές, επαχθές, ιπαχθές, οπα-χθες, άλλα-είπα-χθες και λοιπά "χθες" του δημοσίου χρέους!!!

    Το επιχείρημα που αναμένεται να κονιορτοποιήσει τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων είναι:___________

    Δεν σας χρωστάμε τίποτα διότι το δημόσιο χρέος δημιουργήθηκε από τα δάνεια που υπέγραψε και πήρε ο Ανδρέας Παπανδρέου τη δεκαετία του 1980 και τα οποία πληρώνουμε μέχρι σήμερα...

    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ...
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ !!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟ 1996 !!!
    - Ικανοποιούνται πλήρως και οι ΚΟΠΡΙΕΣ του Πασοκ που μαζί με τον Πάγκαλο τα φάγανε και τα ΧΕΣΑΝΕ -

    Κάπου εκεί οι Ευρωπαίοι θα αρχίσουν να τρέχουν πανικόβλητοι και η Μέρκελ θα αρχίσει να πακετάρει σε κούτες τα ευρώ που θα μας στείλει...€ € € € € € € € € € € € € € € € € € €
    ________________________________
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ.. Η απόλυτη ανωριμότητα.
    "Δεν κάνει το παιδί"...μια φράση που είχε πει κι ο Μητσοτάκης για τον ΓΑΠ. Ετσι και ο Αλέξης με το πασοκοΚΚΕ επιτελείο του.
    Αερολογίες, αερολογίες και μια ζωή αερολογίες.

    Βαρέθηκα να τους ακούω.

    Με πορδες δεν βάφονται αυγά.
    Αν έχει την λύση ο Τσιπρας ας πάει να την πει στην Ευρώπη.
    Η αριστερά έμαθε μια ζωή να καταγγέλλει και να κάνει αντιπολίτευση.
    Τώρα που ήρθε η ώρα να κυβέρνηση στρίβει δια του αρραβώνος.
    Καλή η διαμαρτυρία και εγώ μαζί σας αλλά ποιος θα πλήρωση την γιαγιά και τον πάππου και τους μισθούς των ΠασοκοΣυριζαιοΚουβέληδων ΚΗΦΗΝΩΝ!

    Οι πρωτεργάτες της διάλυσης της κοινωνίας μας δεν μπορεί να ταυτόχρονα και σωτήρες της.

    Όσο νωρίτερο το συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός τόσο μικρότερες θα είναι οι επιπτώσεις στη ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση