GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόδα: Τα καυτά σορτς των σταρ...

Από την Φάρα Φόσετ και την Πάμελα Άντερσον, στην Τζέσικα Σίμπσον και την Μπλέικ Λάιβλι     7  φωτογραφίες Η Ριάνα φοράει καυτά σορτς και ...

Από την Φάρα Φόσετ και την Πάμελα Άντερσον, στην Τζέσικα Σίμπσον και την Μπλέικ Λάιβλι
  
 7  φωτογραφίες
Η Ριάνα φοράει καυτά σορτς και κάνει ποδήλατο στην διάρκεια των διακοπών της στα Μπαρμπέιντος. Η super star της διεθνούς μουσικής σκηνής λατρεύει τα εκτυφλωτικά πορτοκαλί με τις μεγάλες μαύρες «μαργαρίτες» και την υπογραφή του οίκου Blumarine.
Η Κάμερον Ντίαζ λατρεύει τα τζιν σορτς. Τα συνδυάζει με τα ροζ, λευκά και γαλάζια μπικίνι της και κάνει βόλτες στις παραλίες του Μαλιμπού, θυμίζοντας μια άλλη κατάξανθη super star της δεκαετίας του ’70, την ωραία αν και μικρόσωμη Φάρα Φόσετ, η οποία είχε ξετρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις sexy εμφανίσεις της.
Η mrs. Ντίαζ «κληρονόμησε» το ρόλο της Φάρα στην νέα έκδοση των κινηματογραφικών αυτή τη φορά «Άγγελων του Τσάρλι» θα πρέπει όμως να ομολογήσουμε ότι είναι περισσότερο εντυπωσιακή και προκλητική από την προκάτοχό της.
Η Πάμελα Άντερσον εξακολουθεί να κυκλοφορεί με τζιν και στρετς σορτς σε φλούο χρώματα τα οποία αναδεικνύουν τα καλογυμνασμένα πόδια της.
Η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει επίσης ιδιαίτερη αδυναμία στα σορτς. Τα επιλέγει στην καθημερινότητά της κυρίως όμως για τις εκρηκτικές σκηνές των βίντεο κλιπ της. Τα σορτς άλλωστε αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τα πολυσυζητημένα οπίσθιά της.
Η Μπιγιονσέ φροντίζει να «γεμίζει» τις συλλογές ρούχων που σχεδιάζει με πολλά σορτς. Λάτρης των σορτς και η νεαρή συνάδελφός της Τέιλορ Σουϊφτ.
Η μόλις 20 ετών Τζόρτζια Μέι-Τζάγγερ, η μικρότερη όμορφη κόρη του αρχηγού των Rolling Stones ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της, πρώην super model Τζέρι Χολ. Η κ.Χολ λάτρευε τα σορτς τα οποία «συνδύαζε» πάντα με στράπλες μπλουζάκια και ψηλοτάκουνα.
Η 40χρονη πλέον Ναόμι Κάμπελ δημιουργεί ένα εκρηκτικό σκηνικό όταν εμφανίζεται στη θαλαμηγό του συντρόφου της, Ρώσου πολυεκατομμυριούχου Βλαντιμίρ Ντορόνιν με… μισοσκισμένα τζιν σορτς.
Η top model Αντριάνα Λίμα δεν τα αποχωρίζεται όταν επισκέπτεται τις παραλίες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η συνάδελφός της Ντούτζεν Κρόες τα επιλέγει ακόμα και για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της σε parties και private clubs στην Νέα Υόρκη, το Παρίσι,  το Λονδίνο.
Η Λίντσεϊ Λόχαν προτιμάει τα καυτά κατακόκκινα σορτς και η Μπλέικ Λάιβλι αυτά σε παστέλ χρωματισμούς.
Η top model Μπαρ Ραφαέλι φοράει πάντα σορτς στη διάρκεια των διακοπών της στην Νότιο Γαλλία, την Τζαμάικα αλλά και την Μύκονο.
Τα σορτς έχουν επανέλθει πανηγυρικά τα τελευταία τρία χρόνια. Την φετινή όμως χρονιά είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στις πασαρέλες.
Οι διάσημοι σχεδιαστές προτείνουν σορτς. Πολλά σορτς. Σορτς κατασκευασμένα από το κλασικό τζιν αλλά και μετάξι και παγέτες.
Τα σορτς είναι άνετα, ευκολοφόρετα και απίστευτα sexy. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει την Τζέσικα Σίμπσον ή την προκάτοχό της Κάθριν Μπαχ στους δημοφιλέστατους “Dukes”-
Τα νούμερα τηλεθέασης χτυπούσαν κόκκινο όταν τα κορίτσια με το πλούσιο μπούστο και τα ατελείωτα ηλιοκαμένα πόδια φορούσαν τα τζιν σορτς τους για να…εξολεθρεύσουν με δυναμικό τρόπο τους αντιπάλους τους ή για να …πλύνουν τα αυτοκίνητά τους. Αυτό το εκρηκτικό μείγμα denim και σαπουνάδας έχει μείνει…ανεξίτηλο στο μυαλό των ανδρών σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Οι επιλογές μας λοιπόν για τα ωραιότερα σορτς της σαιζόν.
Michael Kors
Σε γραμμή σαφάρι. Συνδυάζονται με τουνίκ στα χρώματα της άμμου, μαντίλες και ζώνες δημιουργώντας ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Κάτι μεταξύ σοφιστικέ και… «You Tarzan, me Jane” όπως λέει με χιούμορ και ο ίδιος ο διάσημος σχεδιαστής. Εντυπωσιακή η διαφημιστική καμπάνια με κορίτσια και αγόρια να φωτογραφίζονται κάπου…στην ζούγκλα με σορτς και μπλουζάκια σε animal print.
Nicole Farhi
Λευκά και κίτρινα σορτς με άνετα μπλουζόν για μία designer η οποία μέσα από την συλλογή της εκπέμπει το…joie de vivre.
Chanel
Καυτά σορτς σε ιβουάρ, ροζ, φυστικί και μπλε χρώμα. Τα super models τα συνδύασαν στην πασαρέλα με χαμηλοτάκουνα λευκά μποτίνια.
Diesel
Τζιν σορτς τα οποία συνδυάζονται με t-shirts και μπουφάν από βινύλιο. Η ελληνικής καταγωγής creative director Σοφία Κοκοσαλάκη γέμισε την συλλογή με πολλά «λαμέ» ζακέτα και αξεσουάρ τα οποία χάρισαν ένα διαφορετικό φως στα τζιν σορτς.
Philipp Plein
Κόκκινα σορτς. Φοριούνται με τζιν μπουφάν και ψηλοτάκουνα.
Louis Vuitton
Σορτς στο χρώμα της καραμέλας. Κάτω από τα δαντελένια μαντώ.
Diane Von Furtsenberg
Σε εκτυφλωτικό κίτρινο. Η Diane τα συνδυάζει με πράσινα μπλουζόν.
Proenza Schouler
Μαύρα με τα λεγόμενα ιριδίζοντα effects.
Dolce %26  Gabbana
Πορτοκαλί, μοβ, πράσινα, κίτρινα με τεράστια λουλούδια.
Emilio Pucci
Σορτς από μαύρη δαντέλα.
Versace
Λευκά με ασημένια τρουκς. Γαλάζια, ροζ, ιντιέν και κίτρινα.
Jil Sander
Σε κλασική γραμμή. Μαύρα. Συνδυάζονται με κοντά σακάκια.
Max Mara
Καυτά nude σορτς.
Balmain
Τα ωραιότερα, τα πιο sexy περίτεχνα και καλοδουλεμένα σορτς για την καλύτερη συλλογή του καλοκαιριού. Συνδυάζονται με χρυσές ζώνες και μπλούζες «ζωγραφισμένες» στο χέρι.
Givenchy
Σε ροζ απαλό χρώμα που αναδεικνύει μοναδικά η Ζιζέλ.
Chloé
Η Clare Waight Keller «υπέκυψε» κι εκείνη στη γοητεία του ροζ. Το παρουσιάζει με πορτοκαλί τουνίκ.
Tsumori Chisato
Σοκολά με λευκά πουκάμισα.
Issey Miyake
Ροζ σορτς με μακριές κεντημένες καζάκες.
Manish Arora
Μπλε και πράσινα.
Rochas
Ριγέ. Μπλε και πορτοκαλί.
Barbara Bui
Κοντά λευκά σορτς. Φοριούνται με μπουφάν. Μαύρα με λαχανί prints.
Kanye West
Ο διάσημος ράπερ σχεδιάζει λευκά και μαύρα σορτς.
Anthony Vaccarello
Τα πιο sexy μαύρα σορτς της σαιζόν.
Hussein Chalayan
Με λουλούδια. Οι μπλούζες που φοριούνται πάνω από τα σορτς έχουν επίσης flower prints και «παιχνιδιάρικα» κορδόνια.
Isabel Marant
Σορτς-φόρμες με λαμέ λεπτομέρειες.
Loewe
Λευκά και εκρού. Τα συνδυάζει με μακριά μεταξωτά πουκάμισα.
Victor %26 Rolf
Εντυπωσιακά από ροζ σατέν.
Jean Paul Gaultier
Λευκά σορτς τα οποία προτείνει να τα φορέσετε με μπλε-ριγέ μπλέιζερ.
Blumarine
Πορτοκαλί και ροζ με τεράστια λουλούδια.
DSquared
Τζιν σορτς με sexy t-shirts. Στάμπες με την αμερικάνικη σημαία και αρκετά κρόσια…
Marni
Light green σορτς με λευκές και ροζ «μαργαρίτες».
Tommy Hilfiger
Χακί σορτς. Συνδυάζονται με καζάκες στο ίδιο χρώμα και μεγάλα μαντίλια.
Guess
Η καμπάνια της Guess με το κατάξανθο κορίτσι ντυμένο με καυτό τζιν σορτς και καρό πουκάμισο να αγκαλιάζει ένα ναύτη, θυμίζει σκηνικό της δεκαετίας του ’50. Τα κορίτσια του σήμερα λατρεύουν το συγκεκριμένο look και το επιλέγουν για τις πρωινές και βραδινές εμφανίσεις τους.
Είναι άλλωστε μια «εικόνα», ένα διαχρονικό στιλ απόλυτα θηλυκό το οποίο παραπέμπει στις stars του Hollywood τη δεκαετία του ’50. Η Ρίτα Χέιγουορθ να κυκλοφορεί με σορτς, πουκάμισα δεμένα σε ένα μεγάλο κόμπο πάνω από την κοιλιά και ψηλά τακούνια.
Στην ελληνικό κινηματογράφο οι μόνες οι οποίες κατάφεραν να «στηρίξουν» στη διάρκεια της δεκαετίας του ’60 το στιλ «σορτς-πουκάμισο δεμένο κόμπο» ήταν η Ζωή Λάσκαρη και Χλόη Λιάσκου.
Τα σορτς του φετινού καλοκαιριού συνοδεύονται επίσης από πλατφόρμες και 12ποντα του Roger Vivier, της Charlotte Olympia και άλλων μεγάλων οίκων.

9 σχόλια

  1. ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. S&P: Προειδοποιεί με πιθανή υποβάθμιση την Ελλάδα
    - πριν από 55 λεπτά

    «Εάν οι πολιτικές ή οι πολικές προθέσεις έρθουν σε σύγκρουση με τις πρωτοβουλίες και τους στόχους του προγράμματος και οι επίσημοι πιστωτές αποσύρουν τη στήριξή τους, ή οποία έως τώρα είναι ανοιχτή, ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΤΙΚΗ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ
    Αύριο αναμένεται η δήλωση του Α. Σαμαρά, από την Συγγρού όμως αρχίζουν και διαρρέουν ότι η πρόταση για κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι πολύ κοντά στις προτάσεις που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία. Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο ως προς το πρόσωπο...
    του πρωθυπουργού, εν τούτοις, εκτιμάται ότι τον Κουβέλη τον θέλει ο Σαμαράς. Παρ' ότι ο Αβραμόπουλος θα ήθελε να ακούσει το δικό του όνομα, το ενδεχόμενο να προταθεί ο Κουβέλης για πρωθυπουργός αρχίζει και ανεβαίνει σε πιθανότητες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

    Χέρι-χέρι... ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκική ακροδεξιά. (*

    Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της οργάνωσης Ξάνθης κ. Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την κα Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία

    Με το κόμμα του γνωστού εξτρεμιστή της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ επιχειρεί ο Συνασπισμός.
    DEB ιδρύθηκε με σκοπό να... προσεταιριστεί όσους δηλώνουν Τούρκοι και πιστεύουν στην αυτόνομη παρουσία τους στα πολιτικά αυτοδιοικητικά θέματα και όχι μόνο.

    Ουσιαστικά ο ΣΥΝ με την κίνηση του αυτό αναγνωρίζει ένα κόμμα που προωθεί την εθνική διάσταση των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό κράτος.

    Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο Τύπου που είχε λόγους για να νομιμοποιήσει και την πολιτική του υπόσταση το DEB, πληροφορούμαστε ότι η συνάντηση έγινε στη νομαρχιακή επιτροπή Ξάνθης του ΣΥΝ το Σάββατο 7 Ιανουαρίου με τον αντιπρόεδρο Οζάν Αχμέτογλου όπου συμμετείχε και η πρόεδρος του τμήματος γυναικών του DEB, ιατρός Νέτζιλά Τσαβούς.



    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.
    της Μακεδονίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετά φταίμε εμείς οι άνδρες και μας κατηγορούν και για σεξουαλική παρενόχληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζων = Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιστολή Βόμβα Τσίπρα, τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους...

    Μετά από πολλές συσκέψεις τωρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ,
    Παπαδημούλη - Στρατούλη - Γλέζου
    προς το τέλος ήρθαν και οι Μίκης και Χάλυ Κλυνν -
    για να βοηθήσουν με τις οικονομικές τους γνώσεις, αποφασίστηκε το επιχείρημα που θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στους Ευρωπαίους, ώστε να αποδείξουμε το απεχθές, επαχθές, ιπαχθές, οπα-χθες, άλλα-είπα-χθες και λοιπά "χθες" του δημοσίου χρέους!!!

    Το επιχείρημα που αναμένεται να κονιορτοποιήσει τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων είναι:___________

    Δεν σας χρωστάμε τίποτα διότι το δημόσιο χρέος δημιουργήθηκε από τα δάνεια που υπέγραψε και πήρε ο Ανδρέας Παπανδρέου τη δεκαετία του 1980 και τα οποία πληρώνουμε μέχρι σήμερα...

    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ...
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ !!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟ 1996 !!!
    - Ικανοποιούνται πλήρως και οι ΚΟΠΡΙΕΣ του Πασοκ που μαζί με τον Πάγκαλο τα φάγανε και τα ΧΕΣΑΝΕ -

    Κάπου εκεί οι Ευρωπαίοι θα αρχίσουν να τρέχουν πανικόβλητοι και η Μέρκελ θα αρχίσει να πακετάρει σε κούτες τα ευρώ που θα μας στείλει...€ € € € € € € € € € € € € € € € € € €
    ________________________________
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ.. Η απόλυτη ανωριμότητα.
    "Δεν κάνει το παιδί"...μια φράση που είχε πει κι ο Μητσοτάκης για τον ΓΑΠ. Ετσι και ο Αλέξης με το πασοκοΚΚΕ επιτελείο του.
    Αερολογίες, αερολογίες και μια ζωή αερολογίες.

    Βαρέθηκα να τους ακούω.

    Με πορδες δεν βάφονται αυγά.
    Αν έχει την λύση ο Τσιπρας ας πάει να την πει στην Ευρώπη.
    Η αριστερά έμαθε μια ζωή να καταγγέλλει και να κάνει αντιπολίτευση.
    Τώρα που ήρθε η ώρα να κυβέρνηση στρίβει δια του αρραβώνος.
    Καλή η διαμαρτυρία και εγώ μαζί σας αλλά ποιος θα πλήρωση την γιαγιά και τον πάππου και τους μισθούς των ΠασοκοΣυριζαιοΚουβέληδων ΚΗΦΗΝΩΝ!

    Οι πρωτεργάτες της διάλυσης της κοινωνίας μας δεν μπορεί να ταυτόχρονα και σωτήρες της.

    Όσο νωρίτερο το συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός τόσο μικρότερες θα είναι οι επιπτώσεις στη ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση