GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοψήφισμα(!) θέλει τώρα (και) ο ΣΥΡΙΖΑ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. "Δημοψήφισμα" αν αποτύχει η ιδέα της επαναδιαπραγμάτευσης και η χώρα βρεθεί μπροστά στην επώδυνη ε...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

"Δημοψήφισμα" αν αποτύχει η ιδέα της επαναδιαπραγμάτευσης και η χώρα βρεθεί μπροστά στην επώδυνη επιλογή της εξόδου από το ευρώ, είναι η νέα θέση  που εκφράζουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο βουλευτής Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης  ρωτήθηκε  πώς θα αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που δεν πετύχει η προσπάθεια αλλαγής του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Ο κ. Βούτσης απάντησε πως η επόμενη κίνηση θα είναι η προσφυγή στο λαό και σε δημοψήφισμα. Οπως  είπε, το δημοψήφισμα θα θέτει στους πολίτες το θέμα της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ. .
Για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που η χώρα βρεθεί προ αδιεξόδου μίλησε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνασπισμού και στενός συνεργάτης του Αλ.Τσίπρα  Πάνος Σκουρλέτης στο Mega.
Δημοψήφισμα ήταν η ιδέα που κατέθεσε και η Σοφία Σακοράφα, βουλευτής στη Β' Αθήνας με το ΣΥΡΙΖΑ, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1.
Ετσι πάντως  τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την μια να εγκαλούν την Άνγκελα Μέρκελ για ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά θέματα, με αφορμή όσα είπε στον Καρ. Παπούλια, και από την άλλη προαναγγέλουν δημοψήφισμα σε περίπτωση που αποτύχει η  "ακύρωση" του μνημονίου!

16 σχόλια

  1. giati re niko.mazi me to mnhmonio mphkame sth nomismatikh enosh.mporei kapoios na moy apanthsei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ PLAN B, ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ, ΑΝ Η '' ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ '' ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ταμβακάκης έδωσε δάνειο 5 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό ...

    ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΑΝΙΟΔΟΤΗΤΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    ΔΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΓΑΠ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ? ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1, 5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1, 5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα, τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δημοψηφισμα για το ευρω.

    πρεπει επιτελους να πει τι θελει ο λαος,
    να αναλαβει την ευθυνη των επιλογων του,
    οχι να γκρινιαζει και να σερνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΡΕ ΒΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΣΟΥ..
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΥΙΟΣ ΣΟΥ;[ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν υπαρχει καλυτερη αποδειξη της πασοκοβλαχιας,
    απο την υπερηφανη πασοκοκραυγη
    "εμας μας δεχεται ο ολλαντ"

    αυτα ελεγε και ο ανθρωποφαγος μποκασα στην αφρικη..
    "εγκο φιλο ζισκαρ"
    διαβαστε και απολαυστε επαρχιωτικη πασοκοκαφριλα
    In the early days of his regime, Bokassa engaged in self-promotion before the local media, showing his countrymen his French army medals.
    After Bokassa threatened to withdraw from the franc monetary zone, President Charles de Gaulle decided to make an official visit to the CAR on 17 November 1966.
    In 1975, the French president Valéry Giscard d'Estaing declared himself a "friend and family member" of Bokassa
    The "friendly and fraternal" cooperation with France—according to Bokassa's own terms—reached its peak with the imperial coronation ceremony of Bokassa I on 4 December 1977.The French Defence Minister sent a battalion to secure the ceremony; he also lent 17 aircraft to the new Central African Empire's government, and even assigned French Navy personnel to support the orchestra.The coronation ceremony lasted for two days and cost 10 million GBP, more than annual budget of the Central African Republic.The ceremony was organized by French artist Jean-Pierre Dupont. Parisian jeweller Claude Bertrand made his crown, which included diamonds. Bokassa sat on a two-ton throne modeled in the shape of a large eagle made from solid gold.
    On 10 October 1979, the Canard Enchaîné satirical newspaper reported that President Bokassa had offered the then Minister of Finance Valéry Giscard d'Estaing two diamonds in 1973. This soon became a major political scandal known as the Diamonds Affair, which contributed significantly to Giscard d'Estaing's losing his reelection bid

    η απελπισμενη φυλη των πασοκοκαφρων θα κανει τα παντα για να μην εξαφανιστει εκλογικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΓΛΥΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ Ο ΟΛΑΝΤ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΠΕ ΟΧΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΛΥΓΟΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσοι μαλακες νομιζουν οτι ο τσιπρας ειναι ο σωτηρας τους βλεπουν ονειρα ορθιοι.

    Ξυπνατε ρεεεεε.

    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

    ΒΡΕ .....ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ!

    Ας παει τωρα παρεα με τους Στρατουλη,
    Λαφαζανη, Βουτση καιτους εξ αποστασιας νεους συντροφους τους Κοτσακα , Ραυτοπουλο, Τσουκαλά κ.λ.στην Ιπποκρατους να σπασουν την τζαμαρια στα γραφεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ
    για να τους φυγει ο καυμος που δεν τον δεχτηκε ο Ολαντ.

    Ενα ονειρο τρελλο Τσιπρα μου απατηλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Reuters: Οι Έλληνες έπλασαν το νέο μύθο τους:
    "Δεν μπορούν να μας βγάλουν από το ευρώ"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ζώντας σε μια χώρα με αρχαίους μύθους, οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν δημιουργήσει τους δικούς τους σχετικά με το μέλλον της χώρας τους που βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία.
    Σύμφωνα λοιπόν με νέο δημοσίευμα του Reuters, ο μύθος αυτός λέει ότι η Ευρώπη δεν θα διώξει ποτέ την Ελλάδα από ευρώ.

    Το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει ότι οι προειδοποιήσεις στην Αθήνα από το εξωτερικό, όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, αντιμετωπίζονται με δυσπιστία από τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι πιστεύουν ότι η χώρα τους συγκεντρώνει το φθόνο των ξένων.
    Όπως αναφέρει το Reuters, οι Έλληνες δεν πιστεύουν ότι η Ευρώπη θα τους διώξει, παρά τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι η χώρα τους οδεύει προς την έξοδο από την ευρωζώνη και προς μια οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

    Μάλιστα, χαρακτηρίζει παράδοξο το γεγονός ότι, στις δημοσκοπήσεις το 75% των πολιτών δηλώνουν πως επιθυμούν να παραμείνουν στο ευρώ, αλλά τα 2/3 αντιτίθενται σε μια διεθνή διάσωση, που είχε ως αποτέλεσμα την σκληρή μείωση μισθών, συντάξεων καθώς και περικοπές στις θέσεις εργασίας.

    "Υπάρχουν πολλά χρήματα στη χώρα. Χρειάζεται μόνο να φορολογήσουν τους πλούσιους και θα λύσουν πολλά προβλήματα" λέει μια 55χρονη μοδίστρα, η οποία σύμφωνα με το Reuters πιστεύει στο μύθο ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ.

    Μεγάλη αυταπάτη

    Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα ρίσκα θα είναι πολύ μεγάλα
    "αν οι Έλληνες μεταφέρουν αυτούς τους μύθους στις κάλπες".

    Είναι μια μεγάλη αυταπάτη" λέει ο Θεόδωρος Κουλουμπής του think tank ΕΛΙΑΜΕΠ. "Τα κόμματα πρέπει να θέσουν το θεμελιώδες ερώτημα: εντός ή εκτός ευρώ; Θα είναι τραγικό εάν μας ρίξουν έξω από το ευρωπαϊκό λεωφορείο επειδή οι πολιτικοί δεν μπορούν να στείλουν το σωστό μύνημα".
    Το βασικό μήνυμα όμως που άκουσαν οι Έλληνες ήταν ότι οι πολιτικοί κατέστρεψαν την οικονομία.

    Σύμφωνα με το Reuters, πολλά κόμματα δεν δείχνουν να ξεκαθαρίζουν στους ψηφοφόρους ότι το διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι "ευρώ ή δραχμή".

    Τα κόμμα κοιτούν να κάνουν συμμαχίες, ενώ το μήνυμά τους δεν έχει αλλάξει από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.
    "Έλληνες αξιωματούχοι έχουν παραδεχτεί ότι η χώρα θα ξεμείνει από χρήμα τον επόμενο μήνα" αναφέρει το πρακτορείο τονίζοντας, ωστόσο, ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν αυτές τις προφητείες.

    "Όπως και στο μύθο του Αισώπου "Ο βοσκός και ο λύκος", οι Έλληνες εδώ και καιρό ακούνε προειδοποιήσεις ότι τα χρήματα τελειώνουν μα αυτά συνέχεια εμφανίζονται ξανά. Αλλά επίσημες πηγές υποστηρίζουν ότι αυτή τη φορά ο λύκος είναι εδώ…"________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πλήρες ΑΛΛΑΛΟΥΜ στο Σύριζα-κωλοχανείο

    Δραγασάκης: Ο Τσίπρας δύσκολα θα τηρήσει τις υποσχέσεις του.
    (Από άρθρο του Spiegel).
    Ούτε όλα τα μέλη της νέας πολιτικής δύναμης της Ελλάδας ωραιοποιούν τα πράγματα. Ο Γιάννης Δραγασάκης, 64 ετών, είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σπούδασε Οικονομικά στο London School of Economics.

    Ψυλλιάζεται ότι θα είναι δύσκολο...
    για τον αρχηγό του κόμματός του να τηρήσει τις υποσχέσεις του.
    Η μεγάλη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει προπάντων μεγάλη ευθύνη, υπογραμμίζει. Ωστόσο, είναι απόλυτα σαφές ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει όλα τα χρέη της,
    «το βουνό είναι υπερβολικά ψηλό»,
    η χώρα είναι καταβυθισμένη στην ύφεση και δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς βοήθεια..... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νέα εκδοχή από τον πατέρα του καθεστωτικού ληστή Βούτση..

    Αν αποτύχει η διαπραγμάτευση του μνημονίου, πάμε σε δημοψήφισμα.

    [Ο κάθε ΣΥΡΙΖΑίος έχει και μια διαφορετική πρόταση όσον αφορά την καταγγελία ή την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου... έτσι και ο Βούτσης που έγινε γνωστός όταν ο γιος του συνελήφθηεπ' αυτοφόρω από πολίτες να κλέβει τράπεζα]

    Για διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην περίπτωση που αποτύχει η επιχειρούμενη επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου από ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Βούτσης.
    Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ο κ. Βούτσης δέχτηκε ερώτησεις για το πώς προτίθεται να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που δεν θα ευοδώσει η προσπάθεια αλλαγής του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.
    Ο κ. Βούτσης αποκρίθηκε πως η επόμενη κίνηση θα είναι η προσφυγή στο λαό και σε δημοψήφισμα.
    Το δημοψήφισμα θα θέτει στους πολίτες το θέμα της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ.

    ______________________
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ. O γυιὀς του,
    αν και καταδικἀστηκε σε δεκαετἠ κἀθειρξη, κυκλοφορεἰ ελεὐθερος.

    Ατόν τουλάχιστον του ΣΥΡΙΖΑ τον έπιασαν... πόσοι ακόμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε δράση ;

    θα τους κάνουν και Υπουργούς Δημόσιας Τάξης ;;;
    Ρεεεεεεεεε ......ουστ ρεμάλια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8.58
    ΕΙΝΑΙ ΑλΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,
    ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ...ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,
    ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση