GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα στο γραφείο Γερμανού ακροδεξιού βουλευτή...

 Έρευνα στο πολιτικό γραφείο ενός περιφερειακού βουλευτή της άκρας δεξιάς πραγματοποίησε σήμερα η γερμανική αστυνομία, αναζητώντας στοιχεία...

 Έρευνα στο πολιτικό γραφείο ενός περιφερειακού βουλευτή της άκρας δεξιάς πραγματοποίησε σήμερα η γερμανική αστυνομία, αναζητώντας στοιχεία για ένα κωδικοποιημένο μήνυμα που είχε σταλεί το 2002, και το οποίο υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι αποτελεί «ευχαριστήριο» προς νεοναζιστές δολοφόνους.
Το εν λόγω Γραφείο ανήκει στον Νταβίντ Πετεράιτ, που έχει εκλεγεί στην πολιτειακή βουλή του Μεκλεμβούργου-Πομερανίας, στη βόρεια Γερμανία, με το «Εθνικό Δημοκρατικό κόμμα (NPD)», γνωστό για την εχθρότητα έναντι των μεταναστών, που ζουν στη Γερμανία.
Όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία, ο βουλευτής έδωσε ήδη μια «μαρτυρική κατάθεση» και όχι «απολογία ως ύποπτος».
Η γερμανική αστυνομία ερευνά εάν οι οπαδοί του NPD ήταν ενημερωμένοι για το νεοναζιστικό δίκτυο NSU–την παράνομη οργάνωση τριών, σύμφωνα με τα ως τώρα ανακριτικά ευρήματα, μελών.
To NSU μεταξύ των ετών 2000-2007 δολοφόνησε στη Γερμανία εννέα μετανάστες καταστηματάρχες και μια αστυνομικό, ενώ όλες οι δολοφονίες είχαν κίνητρο το φυλετικό μίσος και παρέμειναν καιρό ανεξιχνίαστες.
Η γερμανική αστυνομία δεν είχε καν βρεθεί στα ίχνη του NSU έως ότου τον Νοέμβριο το ένα μέλος δολοφόνησε το δεύτερο και κατόπιν αυτοκτόνησε όπως φέρονται είχαν συμφωνήσει.
Το εν λόγω δελτίο φιλοξένησε κύριο άρθρο το 2002, με την παράγραφο: «Θερμές ευχαριστίες για το NSU, το οποίο έχει γίνει καρποφόρο».
Η μοναδική επιζώσα της τριάδας έχει τεθεί υπό κράτηση χωρίς όμως να αντιμετωπίζει ακόμα σαφές κατηγορητήριο.
Τέλος, ο ραδιοφωνικός σταθμός NDR 1 Radio MV μετέδωσε ότι «η αστυνομία στο πολιτικό γραφείο του Πετεράιτ ή σε κάποιο άλλο από τα Γραφεία, όπου ερεύνησε, βρήκε μια επιστολή από το NSU».

1 σχόλιο

  1. Ψήφος στον κωλοτούμπα Σαχλαμαρά και στον Μπενιζέλο, δηλαδή σε αυτούς, που κατέστρεψαν τη χώρα, οδηγώντας την στα μνημόνια και την εξαθλίωση, είναι ψήφος σε μισθούς και συντάξεις 200-300 ευρώ!

    Είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι εκεί μας οδηγούν τα μνημόνια τους και μην τρώτε το παραμύθι τους και την κινδυνολογία τους!

    Εάν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πάρουν πάνω από 40% στις εκλογές της 6ης Μαϊου, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!

    Θα είμαστε οι κακομοίρηδες, οι προσκυνημένοι της Ευρώπης!

    Και επιπλέον, σκεφτείτε, τώρα που κάτι φαίνεται να αλλάζει στην Ευρώπη, που αρχίζει να αμφισβητείται η πολιτική της Μέρκελ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΤΙΣ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΘΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ????

    Ε, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,

    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση