GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή κ. Τσίπρα! Ως εδώ και μη παρέκει…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  The Ellinofreneia Times , ο επικίνδυνος κ. Τσίπρας απειλεί με αποχώρηση της Ελλάδος από την Euro...


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Ellinofreneia Times, ο επικίνδυνος κ. Τσίπρας απειλεί με αποχώρηση της Ελλάδος από τηνEurovision.
Ενώπιον της επαπειλουμένης εθνικής καταστροφής, οι πολιτικοί αρχηγοί, αρθέντες εις το ύψος των περιστάσεων, προέβησαν στις ακόλουθες κινήσεις :
Ο κ. Σαμαράς με σκληρή δήλωσή του κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για ανευθυνότητα, ενώ παράλληλα για να ενισχύσει το φιλοευρωβιζιονιστικόμέτωπο,  ανακοίνωσε την προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία των : Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Καλομοίρας, Άννας Βίση αλλά και άλλων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.
Από την μεριά του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος κ. Βενιζέλος, θορυβημένος από τις καταστροφικές συνέπειες μια τέτοιας αποχώρησης, βρίσκεται την στιγμή αυτή καθ΄ οδόν προς το Αζερμπαϊτζάν, με ειδικά ναυλωμένη πτήση,  προκειμένου να
εξηγήσει στους διοργανωτές του διαγωνισμού ότι το ΠΑΣΟΚ αν κερδίσει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα υπογράψει μνημόνιο με ρήτρα αγγλικού δικαίου, για την πιστή τήρηση των υποχρεώσεων της Ελλάδος απέναντι στην Eurovision.
Ο κ. Καμμένος έστειλε φαξ στο Μπακού με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision.
Η κ. Παπαρήγα περιορίστηκε να σχολιάσει ότι αν δεν είχε διαλυθεί η Σοβιετική Ένωση, δεν θα γινόταν ο διαγωνισμός στο Αζερμπαϊτζάν.
Ο κ. Κουβέλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα μετάσχει σε κυβέρνηση που δεν θα υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την πρωτοβουλία Τσίπρα, και ζήτησε μάλιστα να τοποθετηθούν τηλεοράσεις στα καταλύματα των λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, ώστε να μπορέσουν οι εκλεκτοί συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό της Eurovision.
Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε με νόμα ότι το ΤΗΛΕΑΣΤΥ θα μεταδίδει  επι 24ώρου βάσεως όλους τους διαγωνισμούς της Eurovision, από το 1956 στο Λουγκάνο της Ελβετίας, μέχρι σήμερα.
Τέλος ο κ. Μάνος ανήγγειλε  την προσχώρηση στο κόμμα του της ισραηλινής τρανσέξουαλ τραγουδίστριας Dana International.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται δηλώσεις της κ. Μέρκελ, του κ. Σόϊμπλε και των λοιπών φίλων της Ελλάδος.
filotimia

11 σχόλια

  1. ___________________________
    Η ηλιθιότητα είναι αήττητη

    coyoteΠαράδειγμα # 1035

    Ο Αλέξης Τσίπρας εχθές στην Γερμανία σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε είπε για την Τρόικα:
    "Τα μέλη της είναι συχνά πιο συζητήσιμα, από ότι οι εκπρόσωποι της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας"

    Λίγο καιρό(7/2/2012) πριν σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ (video στο 11.35) είχε πει:

    "Εμείς την Τρόικα θα την απελάσουμε από την χώρα. Θα την απελάσουμε γιατί είναι επικίνδυνοι αυτοί οι άνθρωποι. Είναι κάτι υπαλληλίσκοι δεύτερης κλάσης και δεύτερης γραμμής.

    http://epikairo.gr

    _____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναλύσεις για μυαλά ζυμάρια...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Διαβάζω σε εθνικο-σοσιαλιστο-πατριοτικο-δεξιο-αριστερο-λαικιστικά blogs , ότι ο Α. Τσίπρας βρίσκεται με το ένα πόδι στο βάθρο της αυτοδυναμίας ...
    Το στηρίζουν αυτό στον εξής παραλογισμό :
    Όσο του κάνουν κριτική οι ξένοι , τόσο ανεβαίνει η δημοτικότητά του στην Ελλάδα...
    Τί να σχολιάσεις σε αυτό ;;;

    Την ΆΓΝΟΙΑ περί τα κοινά που έχουν οι Έλληνες ;;;
    Το "επίπεδο" της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού ;;;
    Τις φαντασιώσεις των δημοσιογράφων-κολλητών-διαπλεκόμενων -προπαγανδιστών bloggers , που για μερικά ευρώ μπορούν να έχουν αλλαγή σημαίας στην θεματολογία των blogs τους ;;;

    Ακόμα και τον ΦΙΛΟ της Ελλάδας (ΑΡΙΣΤΕΡΟ)
    Κον Μπετίτ (δείτε το Video) χρησιμοποιούν ΑΡΝΗΤΙΚΑ (!!!) για να περάσουν το μήνυμα στους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ να πάνε να "στηρίξουν" τον Α. Τσίπρα ...

    ΑΝΑΞΙΟΣ ο μισθός τους.



    Ανδρεοπαπανδρεισμος συγχρονης
    κοπης ειναι ο Τσιπρισμος.

    Οταν αναλαβει περιμενουμε και αστερισκους στα ανακοινωθεντα του ΝΑΤΟ.
    Οσο για τους Ευρωπαιους θα επρεπε να το ηξεραν οτι η Ελλαδα ειναι αλλη κατηγορια πολιτικα.
    Πουθενα αλλου δεν υπαρχουν αριστερες τρομοκρατικες οργανωσεις,πουθενα αλλου δεν υπαρχει κομμα ιδεολογιας του ΚΚΕ και σε καμμια αλλη χωρα δεν καταψηφισθηκε το ψηφισμα για τα εγκληματα του κομμουνισμου απο ολα τα κομματα.
    Ο εισηγητης του ψηφισματος Σουηδος Λιμπλαντ δηλωσε οτι ελαβε 4000 επιστολες διαμαρτυριας,μερικες και απειλητικες και ολες αποκλειστικα απο Ελληνες.
    ----------------------------------
    Καιρος να διορθωσουν το λαθος τους.

    Μεχρι και η Σερβια που βομβαρδισθηκε απο αυτους θελει να μπει στην ΕΕ.

    Ας πεταξουν εξω την Ελλαδα και ας βαλουν τα υπολοιπα Βαλκανια που δεν υπαρχουν αριστεροι λογω ...εμπειριων.


    αρκετά με τις παπαριές

    ΚΛΟΟΥΝ ...ΡΟΥΖ-ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΥΡΟΙ καφροι
    και Τουρκοκαραγκιόζηδες _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΑΚΗ ΜΑΚΗ ΤΟΥΛΑ ΜΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέο πρόβλημα για το μεταλλαγμένο πασοκ τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

    Σε μια χρονιά που οι μαθητές πήραν τα βιβλία με 2 μήνες καθυστέρηση, το επιτελείο της Αννούλας φρόντισε να βάλει δύσκολα και δυσνόητα θέματα στους μαθητές της Γ' Λυκείου, εξοργίζοντας αυτούς και τις οικογένειές τους.
    Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, όπου πολλά παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν φροντιστήρια, δεν έκαναν πολλές εβδομάδες κανονικό μάθημα από έλλειψη βιβλίων ή και καθηγητών, οι φωστήρες του Υπουργείου ( βασικά κρατήθηκε το επιτελείο της Αννούλας ) έβαλαν δύσκολα θέματα και εξόργισαν τους μαθητές, που απογοητεύτηκαν τόσο από την Έκθεση, όσο και από το μάθημα επιλογής.
    Αυτό που φοβούνται τώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι,μετά τη φυγή εξοργισμένων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις αναδρομικές μειώσεις στις συντάξεις πολιτών, χάνουν το μεγαλύτερο μέρος των νέων ψηφοφόρων που θα στραφούν ακόμα πιο μαζικά προς Νέα Δημοκρατία, Σύριζα και Ανεξάρτητους Έλληνες, συμπαρασύροντας μαζί τους φίλους, αδέλφια, γονείς και συγγενείς !

    Αυτό καθιστά ανέφικτο το να πιάσει το πασοκ πάνω από 10% και οδηγείται πλέον σε ξεκάθαρα μονοψήφια νούμερα του 7 και 8% !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται υπεύθυνα για την ύπαρξη σχεδίου Β, στο οποίο προβλέπονται νέοι ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΦΟΡΟΙ! Διαβάστε τις απαντήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκη:
    Ρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης αν υπάρχει plan B στο ΜΕΓΚΑ, σε περίπτωση την οποία οι Ευρωπαίοι ενδώσουν στην επαναδιαπραγμάτευση (πρώην ακύρωση) αλλά κλείσουν τη στρόφιγγα της δανειακής σύμβασης μέχρι να καταλήξουν σε κάποιο ασφαλές πόρισμα (διαπραγμάτευση με Λαφαζάνη μπορεί να διαρκέσει μέχρι κ 4ετία). Ο Σταθάκης -προς τιμήν του- είναι ο πρώτος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που απάντησε δίχως να δημαγωγεί και να εκμεταλλεύεται την αγωνία και τα προβλήματα των πολιτών. Ο ίδιος εξήγησε πως υπολογίζει το πρωτογενές έλλειμμα του 2012 στα 4 δις και σε περίπτωση plan B, θα παρθούν έκτακτα μέτρα, τα οποία προσδιόρισε αναλυτικότερα ως έκτακτα έσοδα, δηλαδή φορολόγηση των πολιτών, τουλάχιστον 1 δις (θα είναι σαφώς >1δις), μείωση δαπανών (μισθοί-συντάξεις) βραχυχρόνιο δανεισμό.

    Σε επόμενη -δικαιολογημένη- ερώτηση αν αυτά τα μέτρα αυξάνουν την ήδη υπάρχουσα ύφεση (σαφώς κ την αυξάνουν), ο Σταθάκης εξήγησε πως εφόσον τα έκτακτα έσοδα δεν έχουν οριζόντια διάσταση, δεν θα αυξήσουν την ύφεση. Αν και η εκτίμηση αυτή είναι λανθασμένη, τουλάχιστον παίρνουμε επιτέλους μία συγκεκριμένη απάντηση από κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα συγχαρητήρια μου στον αναρτητή γιά την ....σοβαρότητα του άρθρου του.

    Ειρωνέψου και απαξίωσε filotimia όσο θέλεις.

    Και το 1981 γελούσατε και πανηγυρίζατε με τον Ανδρέα και τώρα κλαίτε.

    Προσέξτε μήπως τώρα με τον Τσιπρανδρέου μετανοιώσετε πικρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΜΟΥ

    ΠΑΡ'ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

    ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ
    ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.


    30 % ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 24 Μαϊ 2012 11:27:00 μ.μ.


    ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 450 € ΛΟΓΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ !!!!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 500 € ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ + ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 17 iouniou

    thavoume
    to prasino komma ton lamogion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και αναδεικνύουμε το ροζ κόμμα όπου κατέφυγαν τα πράσινα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση