GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχω ένα βάρος...

Από την Τζένη Χαιρετάκη. Άραγε τι νοιώθει κανείς όταν η ύπαρξη του σταματάει να είναι ουσιώδης; Πως νοιώθει κάποιος όταν βλέπει τη ζωή το...

Από την Τζένη Χαιρετάκη.

Άραγε τι νοιώθει κανείς όταν η ύπαρξη του σταματάει να είναι ουσιώδης; Πως νοιώθει κάποιος όταν βλέπει τη ζωή του να ξετυλίγεται σαν όνειρο και να συνεχίζει σαν απλός θεατής των δρώμενων της και όχι σαν πρωταγωνιστής που κανονικά θα έπρεπε να είναι;
Κατάθλιψη!! Είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι το κυρίαρχο συναίσθημα. Όταν ακόμα και η ψευδαίσθηση της ελευθερίας παύει να υπάρχει. Όταν η ζωή μας προγραμματίζεται από άλλους, όταν σταματάμε να ονειρευόμαστε και όταν τα όνειρα μας γίνονται εφιάλτες.... τι άλλο μπορεί να νοιώσουμε;
Μάιος και ο καιρός είναι αν μη τι άλλο φθινοπωρινός, και αυτός ενισχύει τις σκέψεις για το δύσκολο επερχόμενο χειμώνα. Λογαριασμούς, μειωμένα ή ανύπαρκτα έσοδα, δάνεια που πρέπει να αποδοθούν, θέρμανση που δεν θα υπάρχει. Αγωνία που σίγουρα υπάρχει και θα υπάρχει μεγαλύτερη στη συνέχεια. Όμως η ζωή είναι δώρο, όμως η ζωή είναι μοναδική, έρχεται και φεύγει και κάθε στιγμή μόνο μια φορά μπορείς να τη ζήσεις.
Τι αξία έχει η ζωή αν δεν μπορείς να τη ζήσεις; Την απάντηση την δίνουν καθημερινά οι σιωπηλές αυτοκτονίες που χαρακτηρίζονται ως πράξεις δειλίας και απελπισίας από την σαθρή κοινωνία μας. Όταν η αξία της ανθρώπινης ύπαρξης γίνεται ευτελής, κάτι που λέγεται ψυχή δεν σηκώνει το βαρύ φορτίο. Όμως αυτή δεν είναι λύση παρά μόνο παράλυση.
Λύση είναι να δώσουμε τέλος στις αρνητικές σκέψεις, να κλείσουμε το χαζοκούτι και να αποστομώσουμε τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης που σκοπό τους έχουν να εντείνουν τις ανησυχίες και να μεταδώσουν την τρομοκρατία. Αυτό που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι η συλλογική σκέψη έχει δύναμη, και ότι εκεί αποσκοπεί η σημερινή κρίση. Σκοπός της είναι να αποσυντονίσει και να αποπροσανατολίσει τον συλλογικό νου από τις πραγματικές αξίες της ζωής, στις αξίες εκείνες που αγοράζονται και πωλούνται.
Βρισκόμαστε σε μια περίοδο αναμονής και τρόμου μέχρι να γίνουν οι επερχόμενες εκλογές. Όλοι μας ανεξαιρέτως είμαι βέβαιη ότι αναβάλλουμε να κάνουμε σχέδια και κατά συνέπεια όνειρα για το προσεχές διάστημα. Ακούμε το ένα και το άλλο, ακούμε για μέτρα, περικοπές, φορολογία, ανεργία και τίποτε όμως θετικό. Όμως σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό. Που είναι όμως;
Θετική σίγουρα δεν είναι η αναβολή. Αυτή η αναβολή δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και στην ψυχολογία μας και πολύ περισσότερο στην οικονομία μας η οποία σαν καπιταλιστική που είναι θα καταρρεύσει από αυτήν την αναβολή και μόνο. Όταν ο καθένας μας αναβάλει από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο όνειρό του, αναβάλει και την ανάπτυξη. Και επειδή αυτός είναι ο στόχος κάποιων, και επειδή εμείς έχουμε τα όπλα στην ύπαρξή μας, είναι ανόητο να το μεταδίδουμε και να το αφήνουμε να εξαπλωθεί.
Το επόμενο λοιπόν δευτερόλεπτο, αφεθείτε, ονειρευτείτε και βάλτε σε πράξη όλα όσα επιθυμείτε. Αν ξεκινήσουμε, τότε να είστε σίγουροι ότι ο ένας με τον άλλον θα το μεταφέρουμε στην κοινωνία μας.
Είναι όπως όταν το πρωί ξεκινάς την μέρα σου και κάποιος επειδή του πήγαν όλα στραβά είναι τόσο στην τσίτα που φαίνεται πως θα εκραγεί... αν εσύ όχι μόνο δεν τον αποπάρεις αλλά του χαμογελάσεις, του πεις μια εγκάρδια καλημέρα, του αφήσεις να παρκάρει στη θέση σου...τι νομίζετε ότι θα συμβεί;
Πιστεύω ότι θα χαμογελάσει η ψυχή του και θα νιώσει. Και θα νιώσει συναισθήματα χαράς, αγάπης, ευτυχίας που είναι και τα συναισθήματα που θρέφουν τη ψυχή και ενισχύουν την ανθρώπινη φύση.
Σήμερα αυτοί που χαμογελάνε είναι "παράξενοι", ή ίσως αλλαφροϊσκιωτοι. Όμως σήμερα έχουμε ανάγκη το χαμόγελο όσο ποτέ άλλοτε. Σήμερα έχουμε ανάγκη την αγκαλιά, σήμερα έχουμε ανάγκη τον καλό λόγο ακόμα και αν μέσα μας ξέρουμε ότι τίποτε δεν θα πάει καλά είναι όμορφο να πούμε σε κάποιον ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
...ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ
...όπως λέω και εγώ ... Με το που γεννιόμαστε, γνωρίζουμε ότι κάποτε θα πεθάνουμε. Αν λοιπόν αποφασίσουμε να μη ζούμε, αλλά να αγωνιούμε για το πότε θα πεθάνουμε...απλά δεν ζούμε... και απλά έχουμε πεθάνει.
www.exoenavaros.blogspot.com  

8 σχόλια

  1. Μετά τα νέα δεδομένα, η λιγότερο "κακή" λύση είναι η Νέα Δημοκρατία και σε αυτήν θα κινηθεί μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων των άλλων κομμάτων.
    Η αδυναμία συνενόησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργί κυβέρνησης, η ολική αποτυχία του προγράμματος του Βενιζέλου, που εξαθλιώνει τα μεσαία και τα κατώτερα στρώματα ( πέρσι με το χαράτσι, φέτος με τις απίστευτες φορολογικές δηλώσεις, τους 5 φόρους στα ακίνητα, τις αναδρομικές νέες μειώσεις στις συντάξεις και τις περικοπές στα φάρμακα ) δημιουργούν την εικόνα αδιεξόδου και οικονομικής κατάρρευσης. Μέσα σε αυτό το σκηνικό η ΝΔ προβάλλει ( και δευτερευόντως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ) ως η μόνη ικανή δύναμη να επαναδιαπραγματευτεί βασικούς όρους στο μνημόνιο και την ύφεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη φοβάσαι, άλλη μια μέρα ξημέρωσε, αλλη μια μέρα πιο κοντά στον στόχο.
    Μη φοβάσαι, ότι ακούς είναι φθηνή χυδαία προπαγάνδα.
    Μη φοβάσαι, αυτοί σε φοβούνται γιατι ξύπνησες.

    Εκεί σε ιστό δυσθεωρητο, κρέμασαν τις σημαίες τους. Εσυ σαν ενας συγχρονος Απολλωνας ακολουθησε τον Ηλιο κι' ανεβα ως εκει, ξεκρεμασε τες και τραβα ψηλοτερα!
    Μπορείς να επιβίωσεις και χωρίς τα στολιδια που σου δάνεισαν.

    Σηκω, να πιασουμε δουλειά. Να φυλαξουμε τα σύνορα μας όπως αρμόζει στην αξία του τόπου μας.
    Γιατι ότι πολυ αξίζει, με αίμα το φυλάς.

    Σηκω, πάρε μια ανάσα ήλιο και πάμε να τιμωρησουμε, τους κλέφτες, τους δολοπλόκους, τους εργολάβους της φτωχοποίησης μας, οσους το μελλον των παιδιων μας υποθηκεψαν!
    Χωριό μην μεινει, ουτε σπιτι, χωρις να υψώσει ξανά τη γαλανόλευκη, γεροντας μη μείνει χωρίς βοήθεια, παιδί χωρίς παιχνίδι, μανα χωρις ελπιδα, νεος χωρις ονειρα!

    Η Δύναμη και το Θάρρος του Λεωνίδα και των Παλικαριών του '21 και του '40, δεν χαθηκαν, ειναι μεσα σου! Προσεξε: ΕΣΥ τα κουβαλας!

    Ελα εξω, κι' αν η Δυση "ξεχασε", εμεις ειμαστε εδω να τους θυμιζουμε, αιωνια, ότι σε μας εδω ανέτειλε το Φως κι η Δημοκρατία.

    Πιάσε το χέρι μου να γινουμε πολλοι και μην φοβασαι .
    Αριστερός η δεξιός δεν έχει σημασία.

    Έλληνες είμαστε κι εγω κι εσύ.
    Έλληνες, παντοτινα, Ελεύθεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Πήρε τέτοιους προφέσορες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ο Τσίπρας;
    Αλλάχ...αχαχ... !!

    θα κλέψουν και τους Τάφους των Ελλήνων ...τώρα !

    ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΝΕ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.

    Οπότε μπαχαλάκηδες
    και Λαθρο εγκληματίες + κλέφτες με κουκούλα + παρακράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑBΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανακοίνωση προς χαχόλους Έλληνες :

    Συμπατριώτες, στη συνάντηση Ολάντ - Βενιζέλου, ο κ. Ολάντ υποσχέθηκε :

    1) Να αναστήσει όλους τους πεθαμένους λόγω μνημονίου Έλληνες και να περιθάλψει όλα τα ορφανά του ΔΝΤ !
    2) Θα πληρώσει το χαράτσι σε 1,5 εκ. Έλληνες που δεν μπορούν να το πληρώσουν !
    3)Θα δώσει δουλειά ( στη Γαλλία ; ) στο 1,5 εκ. Έλληνες !
    4) Θα πληρώσει τους επαχθείς φόρους στις νέες φορολογικές δηλώσεις, έργο μοναδικό του Βενιζέλου- Σαχινίδη
    5) Θα καλύψει όλο το πετρέλαιο θέρμανσης ή το φυσικό αέριο για τη νέα χρονιά !
    6)Θα επιστρέψει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επέβαλλε ο κ. Βενιζέλος!
    7)Δεν θα κόψει τα 200.000 κοινωνικά επιδόματα που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος με την Τρόικα από το Μάιο!
    8) Δεν θα βάλει φόρο ιδιοκατοίκησης, το χαράτσι για το 2012, το ΕΤΑΚ του 2009, τους φόρους σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια που έχει συμφωνήσει ο κ. Βενιζέλος !
    9) Θα καλύπτονται όλες οι ιατροφαρμακευτικές δαπάνες των Ελλήνων, θα επιστραφούν τα κουρεμένα ομόλογα,τα εφάπαξ κλπ
    10) Θα επιστραφούν προς τους Έλληνες πολίτες τα 7 δισ. ευρώ που τους χρωστάει εδώ και 3 χρόνια το ελληνικό δημόσιο. Και η αδέκαστη δικαιοσύνη παραγράφει σε 2 χρόνια τις υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους πολίτες, αλλά τις υποχρεώσεις των πολιτών προς το Δημόσιο σε 5 χρόνια ! Αυτό θα το διορθώσει ο Ολάντ !

    Και επειδή, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα γίνει, αλλά η συναντηση είναι μια ακόμα ΦΟΥΣΚΑ ( όχι σαν του Χρηματιστηρίου ) και δεν έχει καμία σχέση με τα καθημερινά μας προβλήματα, αλλά μόνο για να ξεγελάσει ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΚΗ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΑ 20 ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης..

    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα, μα τώρα που ξύπνησαν τα φίδια, εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια, και δεν δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου ΕΛΛΑΣ που τα παιδιά σου ΣΚΛΑΒΟΥΣ ξεπουλάς ...

    Ήρθε η ώρα να πείτε στο κόσμο αλήθειες … Πιο είναι το πλάνο Β! του εκάστοτε κόμματος για το καλό της πατρίδος που λένε ΣΗΜΕΡΑ όλοι και όλα τα κόμματα,..

    1} πάνε στης Βρυξέλες και τρώνε ξύλο {δεν δεχόμαστε τίποτα προχωράμε σε ότι έχετε υπογράψει ΤΕΛΟΣ.} τι γίνετε; Δεν έχει μας απαντήσει πειστικά κανείς τους…

    2} Βγαίνουν τα σκύβαλα της πολιτικής και βάζουν μόνο εκβιαστικά ερωτήματα , αλλά ξεχνούν το 1.500.000 άνεργους επίσημα, ανεπίσημα είναι πάνω 2.300.000 άνθρωποι, που η πλειοψηφία τους είναι νέοι, μορφωμένοι, ότι καλλίτερο δηλαδή διαθέτει η χώρα μας ,το μέλλων της χώρας μας, η ξέχασαν τους 600.000 χιλιάδες ανθρώπους που στήνονται στης ουρές για να φανέ ώστε να μη πεθάνουν από πείνα ,η για τους ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες που πεθαίνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περιλθαψη στην ισχυρή Ελλάδα του ευρώ !! και όλα αυτά εν έτη 2012 …


    3} Ρωτήθηκε κανείς σας γιατί δεν γίνονται επένδυσης σήμερα σε όλη την ΕΥΡΩΠΗ; Αν πιστέψουμε ότι εμείς στην ΕΛΛΑΔΑ είμαστε όλοι ένας ΛΑΟΣ από τεμπέληδες, απατεώνες , γραφειοκράτες, κλέφτες , μιζαδόρους κ.ο.κ όπως μας διαφήμιζαν και συνεχίζουν ακάθεκτα και σήμερα όλα αυτά τα σκύβαλα πολιτικοί και πράκτορες δημοσιογράφοι τους μαζί με τα τηλεοπτικά κανάλια σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, να θυμηθούμε Γ.Α.Παπαντέρου , Παπακωσταντινου, Σαμαρά , Βενιζέλο, Πάγκαλο, Τσίμερος, Μάνος, Ντόρα Κουβελου- Μπακογιαννη-Μητσοτάκη , Λοβέρδος , Διαμαντόπουλου, Αργύρης Ντινόπουλος , Μπουμπούκος, Βορίδης , Πρετεντέρης, Κάψης , Τρέμη ,Τσίμας Προτοψάλτε, Οικονόμου ,Λυρίτζης , Καμπουράκης ,Οικονομέας , ο ΜΠΑΜΠΗΣ, οι ιδικοί {καθηγητές και αναλυτές με πολλά εισαγωγικά} και πολλοί πολλοί άλλοι , όλα αυτά σιχάματα της Ελλάδος.. Όμως εδώ υπάρχει το εξής παράξενο φαινόμενο που τους ξευτελίζει όλους αυτούς , η Ιταλία χωρίς επενδύσεις ,η Ισπανία χωρίς επενδύσεις, η Πορτογαλία χωρίς επενδύσεις η Ελλάδα χωρίς επενδύσεις και το φαινόμενο αυτό εξαπλώνεται παντού στην Ευρώπη σαν πανούκλα ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ θα μας πείτε μια ημέρα , γιατί αν υπήρχαν επενδύσεις δεν θα υπήρχε ανεργία, πείνα, εξαθλίωση, θλίψει , αυτοκτονίες σε αυτές της Ευρωπαϊκές χώρες .. Ρωτηθήκατε ποτέ κανείς σας ΓΙΑΤΙ; και αν ναι; τι απαντάτε στο κόσμο που σας ακούει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης.


    4} Η Απάντηση μου: Ακόμα και η ίδια η Γερμανία επενδύει εκτός Ευρωπαϊκή Ένωσης, σε Ασία, Σιγκαπούρη, Κίνα κ.τ.λ γιατί για ανταγωνιστικότητα;

    ΟΧΙ κατηγορηματικά ΟΧΙ , δεν είναι πια μυστικό ,αλλά θέμα χρόνου όχι για ότι έχει καταρρεύσει η Ελλάδα ,αυτή έχει καταρρεύσει παταγωδώς, μαζί με όλο το παλιό πολιτικό προσωπικό της, ίσως κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί , τα μεγάλα ψάρια το ξέρουν πάρα πολύ καλά και θέλουν να βγάλουν της εύθηνες από επάνω τους, ώστε να πληρώσουν τα στελέχη τους Γ! ,,Δ! ,,Ε!,, ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ μαζί με τους αναλώσιμους προπαγανδιστές τους..

    Ειδικά στα δυο κόμματα της Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά. Γι’αυτό βλέπετε σήμερα στην Ν.Δ να ενώνονται, ώστε να κάνουν ένα ανθρώπινο τοίχος, από φανατισμένους οπαδούς που θα τους υπερασπίζει την ώρα της κρίσεως.. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΈΤΩΠΌ ΛΕΝΕ, ενάντια στο ΚΑΚΟ , πιο είναι αλήθεια το κακό που φοβούνται; ο προδομένος, ο άνεργος, ο πεινασμένος ,ο εξαθλιωμένος , ο ασθενής, ο κατεστραμμένος ΛΑΟΣ από της πολιτικές τους; Αυτό είναι το ΚΑΚΟ ;Αυτόν φοβούνται και ενώνονται με τόσο εξευτελιστικό τρόπο; στο όνομα τάχα της σωτηρίας της πατρίδος, εγώ λέω ευθέως ότι το κάνουν ΑΠΟ ΦΟΒΟ για την δικιά τους ΣΩΤΉΡΙΑ να προλάβουν να φύγουν..


    Σήμερα δεν είναι πια μυστικό σε όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση ότι το έκτρωμα που λέγεται νόμισμα του ΕΥΡΩ καταρρέει , είναι θέμα μηνών η ενός έτους το πολύ ώστε να σκάσει η φούσκα με πάταγο..
    Αυτός είναι και ο λόγος που κανένας κεφαλαιοκράτης δεν επενδύει πια σε χώρες της Ε.Ε φοβούνται, ξέρουν ότι το ευρώ έκανε τον κύκλο του και πάνε για άλλες {πολιτείες} … Εδώ έχουν όλοι μια πιπίλα στο στόμα μας την λένε κάθε ημέρα, ξεπούλημα =αποκρατικοποιήσεις , ώστε να έλθουν επένδυσης και έτσι θα μας έλθει η αναπτύξει με 185 ευρω τον μήνα , αλλά θα πρέπει να είμαστε στο ευρώ και στο μνημόνιο ,το πάνε ήπια να προλάβουν να φύγουν .. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ; Οι κεφαλαιοκράτες ξέρουν ότι αν επενδύσου στην Ε.Ε κινδυνεύουν σοβαρά ανά πάσα στιγμή από μια Παν Ευρωπαϊκή εξέγερση και φεύγουν ,αφήνουν βέβαια το αγγούρι που ψάχνει να βρει ποπό .. θα ξανά έλθουν , θα έλθουνε με άλλη μορφή έχοντας της Λαόφίλιας είναι ιδικοί σε αυτά..

    Έτσι θα βλέπετε καθημερινά το δικός μας πολιτικό προσωπικό – κύκλωμα- να πολώνει το κλίμα, για ένα πόλεμο που ξέρουν ότι τον έχουν χάσει από τώρα ακόμα και αν ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .θα έχουμε τέτοιες ραγδαίες εξελίξεις που θα τρομάξει ακόμα και ο ΜΑΜΩΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης.

    Εμείς τι κάνομε; Πως οργανωνόμαστε; Γιατί οι πρώτοι μήνες ,ο πρώτος χρόνος , θα εξελίσσονται τόσο σοβαρά γεγονότα που δεν ξέρω να σας το περιγράψω , θα υπάρξουνε ελλείψεις σε βασικά είδη , θα χαθούνε ζωές , θα βγούνε παλιά μίση , εκδίκησης, θα υπάρξουνε λεηλασίες , όλα αυτά τα ξέρουν πολύ καλά ότι θα συμβούν .. Ένα απλό απλό παράδειγμα θα πω, λένε ότι υπάρχουν 160 δις ευρω από της καταθέσεις σας , όσοι έχετε ακόμα; αν πάτε π.χ αύριο όλοι μαζί οι νόμιμοι καταθέτες να τα ζητήσετε υπάρχουν να τα πάρετε; ; ΟΧΙ.. Με στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος είναι γύρω στα 11—14 δις ευρω όλα τα μετρητά , τα δικά σας μετρητά , δ.λ του απλού κόσμου, τα αλλά 145 δις ευρώ είναι χρεόγραφα , ομόλογα… τι θα γίνει ΤΟΤΕ σν κυβέρνηση είναι η ΝΔ ρε Μπουμπούκο; που σήμερα κινδυνολογείς και προπαγανδίζεις; Αν χάσουν η Ν.Δ ΣΩΤΗΡΕΣ το ίδιο παιγνίδι θα παίξει ο Μπομπούκος, το κακό είναι ότι το ίδιο ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Κομανέτσι , αυτά βέβαια είναι η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ,αλλά το παίζουν αυτό το παιγνίδι οι ανίκανοι –η αυτό θέλουν οι ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ.. ιδού η απορία!!!

    Ξανά γράφω , πια είναι τα πλάνα τους ,Β! ,,Γ! ,, όλων τον πολιτικών κόμματων αν υπάρξει αύριο, σε δυο μήνες, σε ένα χρόνο, η κατάρρευση του ΕΥΡΩ; Για την κατάρρευση της χώρας δεν εγείρονται ερωτήματα, ΕΧΟΜΕ ΙΔΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩ ..


    Δεν είναι σημερινή κατάσταση για πολιτικά παιγνίδια με τον ΛΑΟ ,αν δεν το έχουν καταλάβει τα κόμματα τόσο χειρότερο για όλους τους, αλλά και τα τσιράκια τους…

    Πιο απλά δεν γίνετε να τα γράψω , με κυνηγάνε που με κυνηγάνε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση