GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Διαφωνώ. Αποχωρώ από τη Δημοκρατική Συμμαχία..."

Από τον  ευρωβουλευτή  Θόδωρο  Σκυλακάκη. Η συμφωνία Νέας Δημοκρατίας και Δημοκρατικής Συμμαχίας περιορίζει καταλυτικά το ρόλο της Δημοκρ...

Από τον ευρωβουλευτή
 Θόδωρο  Σκυλακάκη.

Η συμφωνία Νέας Δημοκρατίας και Δημοκρατικής Συμμαχίας περιορίζει καταλυτικά το ρόλο της Δημοκρατικής Συμμαχίας ως αυτόνομης πολιτικής δύναμης και δεν επιτρέπει την εκπλήρωση της βασικής της επιδίωξης, που ήταν -με βάση την ιδρυτική της διακήρυξη- να λειτουργήσει ως «καταλύτης …σαρωτικών αλλαγών, τις οποίες θα επιφέρει μια διευρυνόμενη συμμαχία πολιτών από το μεγαλύτερο μέρος του δημοκρατικού φάσματος, κεντροδεξιών, φιλελεύθερων και κεντροαριστερών».
Ταυτόχρονα το πολιτικό αποτέλεσμα της συμφωνίας, η αποδοχή ως υποψηφίου πρωθυπουργού του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και η έλλειψη ουσιαστικής συζήτησης για τα μέτρα και τις πολιτικές που θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση, δεν αποτελεί συγκρότηση ενός ευρύτερου φιλοευρωπαϊκού μετώπου, που θα έχει σοβαρές πιθανότητες να διαχειριστεί την εφιαλτικά δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει την επομένη των εκλογών. Αντιθέτως οδηγεί σε αναγκαστική προσχώρηση σε επιλογές τις οποίες η Δημοκρατική Συμμαχία κατήγγειλε από την πρώτη ώρα της ύπαρξής της.
Προσωπικά δεν μπορώ να αναιρέσω με τις πολιτικές μου πράξεις τα όσα βαθύτατα πιστεύω. Για τους λόγους αυτούς με λύπη μου ανακοινώνω ότι από σήμερα δεν συμμετέχω πλέον στη Δημοκρατική Συμμαχία και θα παραμείνω ανεξάρτητος στις τάξεις των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων.
Δεν αμφιβάλω για την καλή πρόθεση της Ντόρας Μπακογιάννη. Η αντίθεσή μου όμως στην επιλογή αυτή είναι θεμελιώδης. Εύχομαι με όλους όσους συμμετείχαν στην ίδρυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας και αγωνίστηκαν σκληρά και με ανιδιοτέλεια τα τελευταία δύο χρόνια, να ξανασυναντηθούμε μετά τις εκλογές στον ευρύτερο φιλελεύθερο-μεταρρυθμιστικό χώρο. Χώρο που αποτελεί, σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, αξιόλογη και πολύτιμη δύναμη για την τεράστια προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας.
Στις εκλογές που έρχονται δεν αρκεί να επικρατήσουν τα κόμματα που θέλουν να μείνουμε στο Ευρώ, πρέπει να προκύψει και μια κυβέρνηση που αντικειμενικά να μπορεί να το επιτύχει. Απαιτείται συνεπώς αξιόπιστος υποψήφιος πρωθυπουργός, συγκεκριμένο πρόγραμμα και η ευρύτερη δυνατή πολιτική νομιμοποίηση, για να προσφερθεί ρεαλιστικά στον ελληνικό λαό αυτή η επιλογή.

32 σχόλια

  1. Από τον παχυλό μισθό του ευρωβουλευτής όμως δεν παραιτείσαι !

    Να χαρώ εγώ φιλελεύθερα άτομα, που κάθονται σε θεσάρες, εκλεγμένοι με άλλα κόμματα !

    Όταν υποφέρει ο ελληνικός λαός από τα χαράτσια και τους φόρους του Βενιζέλου, που είσαι εσύ μεγάλε ευρωβουλευτά ; Τι έκανες για να εμποδίσεις την εξαθλίωση των Ελλήνων ; Και τι θα πεις στους κεντρώους-φιλελεύθερους ψηφοφόρους σου, αν αύριο καταρρεύσει η ελληνική Οικονομία ;

    Να σε ρωτήσω. Το Χρηματιστήριο έπεσε άλλο - 1,01 %. Μηδενίζεται το κοντέρ μέχρι τις 18 Ιουνίου ; Και όταν όλα κλείσουν, όπως με το κραχ του 1929, τι θα πεις στους ψηφοφόρους σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στά ουμπαλάκια μας κόπρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω με ενδιαφερον το πρεσσ.γρ να ασχολείται με τις αντιδράσεις μερίδας του δησυ και κάποιων παρακμιακών νεοφιλελεύθερων, αλλά να μην ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων, χαράτσια, έκτακτες εισφορές, ανεργία, φορολογικές δηλώσεις, μειώσεις, ελλείψεις σε φάρμακα, ιατρούς, νοσοκομεία. Επειδή φαίνεται ότι έχουν μεγάλη αγωνία να τους δώσω κι άλλη διαφωνία. Σας παρακαλώ αναρτήστε την κι αυτήν, γιατί πράγματι το μεγάλο πρόβλημα των Ελλήνων είναι οι απόψεις Σκυλακάκη και Αχμέτ ! Να χαρώ εγώ επίπεδο των μπλογκς ! Συναγωνίζεται επίπεδο Μέγκα και Σκαι...

    lhan Ahmet
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Κομοτηνή, 21-05-2012
    Δημοσιεύθηκε στο διαδικτυακό τόπο tovima.gr αναφορά στην οποία γίνεται λόγος στην δήθεν συμμετοχή μου στις εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Ροδόπης κατόπιν συμφωνίας με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
    Θα ήθελα να διαψεύσω για πολλοστή φορά ότι αφενός μεν δεν
    μου έγινε παρόμοια πρόταση, αφετέρου δε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να αποδεχθώ μία θέση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, διότι η πολιτική μου φιλοσοφία δεν συνάδει με την φιλοσοφία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Α. Σαμαρά αλλά και με το πολιτικό-ιδεολογικό υπόβαθρο της Νέας Δημοκρατίας με την παρούσα ηγεσία.

    Δηλώνω ότι παραιτούμαι από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τους παραπάνω πολιτικούς λόγους και δηλώνω στους συμπολίτες μου της Ροδόπης, ότι θα εξακολουθήσω να τιμώ την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αποδεχόμενοι τις θέσεις μου, θα συνεχίσω δε να αγωνίζομαι δίπλα τους υπηρετώντας τις αρχές της δημοκρατίας, την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

    Ιλχάν ΑΧΜΕΤ
    Δικηγόρος-Πρ. Βουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΝΤΟΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ πχ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την

    κ
    λ
    ε
    μ
    έ
    ν
    η απο την ΝΔ έδρα Ευρωβουλευτή

    που την κουβάλησες στην Δυση
    Τώρα θα την πάρεις στο χωριό σου
    ή
    επιτέλους θα την παραδόσεις
    παπάρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ; ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ...

    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ εγκαταλείπουν το κόμμα. Τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για μην πάρει η Ντόρα το κόμμα. Φαντάσου πού με κατάντησαν. Παλιός Δαπίτης και θα ψηφίσω τον Τσίπρα γιατί κάποιοι μέσα στο κόμμα είναι πιο ανθέλληνες κι απ΄την πιο ακραία συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Πού με κατάντησες ΝΔ;Πώς σε κατάντησαν ΝΔ; Αίσχος. Πάντως μετά τις εκλογές να είστε σίγουροι πως η ντόρα θα ξαναφύγει απ'το κόμμα με τις κλωτσιές. Με τη διαφορά ότι θα κάνει παρέα με τον Αντώνη.

    Υ.ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΑΠΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΩ. Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. π
    ρ
    ο
    ς

    τί το .......ζόρι ΠΑΣΟΚΙΑ ?

    εείς..
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις Φλωρίδη..

    («όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»)

    καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Λ.Κατσέλη...
    αντιλαμβανόμαστε πως, μάλλον, το κόμμα του κου Τσίπρα φιλοδοξεί να γίνει το ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, παρά ένα κόμμα που θα φέρει τον «σοσιαλισμό».

    Το τι από τα δύο είναι χειρότερο, αποφασίστε το εσείς…


    Πήρε τέτοιους προφέσορες $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ο Τσίπρας;
    Αλλάχ...αχαχ... !!

    θα κλέψουν και τους Τάφους των Ελλήνων ...τώρα !

    ΜΥΡΙΣΤΙΚΑΝΕ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    Οπότε μπαχαλάκηδες
    και Λαθρο εγκληματίες + κλέφτες με κουκούλα + παρακράτος...
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ πρώηνΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ
    Στο πλευρό του Αλέξη..
    Τα φιλαράκια του Άκη και του Γιωργάκη..... ΤΩΡΑ Σύριζα ΟΛΕ !!

    Παλιοί συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, πολιτικοί φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου , άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και εντάχθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, συνέβαλαν στην οργανωτική ανασύσταση αλλά και στην εκλογική του εκτόξευση.

    Η μεταφορά της «τεχνογνωσίας» του ΠΑΣΟΚ στην Κουμουνδούρου αλλά και η «ικανότητα» του Αλέξη Τσίπρα να ακούει τις συμβουλές των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μετέτρεψαν το ΣΥΡΙΖΑ -υποστηρίζουν πολλοί- σε κόμμα εξουσίας.
    Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», ακόμα και το «σύνθημα» για κυβέρνηση της Αριστεράς φημολογείται ότι ειπώθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

    Αντώνης Κοτσακας:
    Ο οργανωτικός νους του νεου ΣΥΡΙΖΑ.
    Στενός συνεργάτης του Άκη Τσοζατζόπουλου, διετέλεσε υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου από το 1989 έως το 2000 στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου.
    Παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν απο ένα χρόμο. Θεωρείται ο στρατηγός της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Του προτάθηκε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά το γεγονός της σύλληψης του Ακη, «φρέναρε» την υπόθεση.

    Ευάγγελος Χωραφάς:
    O Τακτικός συνομιλητής του Αλέξη.
    Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης
    και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    είναι απο τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακούει προσεκτικά τις συμβουλές του για πολιτικά και οργανωτικά θέματα.

    Γιώργος Ραφτόπουλος:
    Ουσιαστική συμβολή στην ανασύνταξη.
    Από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του συνδικαλιστικού κινήματος. Πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, προσχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Σπύρο Κότσια που διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Την δεκαετία του '80 είχε συγκρουστεί με στελέχη της Αριστεράς που προέρχονταν κυρίως από το ΚΚΕ ενώ ήταν θύμα της 17ης Νοέμβρη που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει πυροβολώντας τον στο κεφάλι.
    Εχει συμβάλει σημαντικά στην οργανωτική ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Παναγιώτης Κουρουμπλής:
    που...Ανοιξε το δρόμο.
    Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη δυνατή φωνή, αρνήθηκε να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση, διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε την Ενωτική Κίνηση μαζί με τον Νίκο Κοτζιά.
    Στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και επανεξελέγη.

    Νίκος Κοτζιάς:
    Ειδικός στα οικονομικά θέματα
    Πανεπιστημιακός καθηγητής με αντιδιδακτορική δράση στην ΚΝΕ και πολυετή πορεία στο ΚΚΕ. Δημιούργησε μια φιλική σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ΙΣΤΑΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσω της Ενωτικής Κίνησης ανέλαβε τον ρόλο του «μυστικού» οικονομικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Λούκα Κατσέλη: To φλερτ γίνεται...αρραβώνας.
    Η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ απάντησε με ιδιαίτερη θέρμη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Άλλωστε το ...δαχτυλίδι ο Αλέξης το έδωσε με την πρότασή του να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο παλιός υπουργός Εθνικής Οικονομίας του Ανδρέα, Γεράσιμος Αρσένης, που είναι σύζυγός της.
    – η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ψήφισε τα Μνημόνια τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αποτάσσεται - !!!!
    Μετεκλογικά θεωρούν πολλοί ότι ο Τσίπρας
    θα την αξιοποιήσει εαν η ίδια δεν επιδιώξει να ενταχθεί νωρίτερα στο δυναμικό του κόμματος.
    ________________________
    ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέμε…ΠΑ$$ΟK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΟΕ (ΣΥΡΙΖΑ): Στις καλένδες η έξοδος από το ευρώ -Είμαστε και υπερ των μονοπωλείων προκειμένου να γίνει ο Τσίπρας Πρωθυπουργός..

    Ιδιαίτερα αμυντικά βγήκε η ΚΟΕ για να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται ότι είναι υπερ της εξόδου από το ευρώ.

    Η απορία είναι πως μια σταλινική και αντιευρωπαϊκή συνιστώσα λέει ότι ξαφνικά είναι υπέρ του ευρώ!!!.

    Δεν συζητάμε βέβαια τι άλλαξε από το 2010 που έβγαλαν την αφίσα αριστερά...

    Η απολογητική ανακοίνωση της πάντως θυμίζει περισσότερο δήλωση νομιμοφροσύνης στον Τσίπρα ο οποίος προφανώς τους έβαλε χέρι να κόψουν τις παπαριές τώρα που βρίσκονται στον προθάλαμο της εξουσίας και έχουν πιάσει στο χέρι την κουτάλα...

    Κωλοτούμπα το λένε στο χωριό μου και φοριέται πολύ τελευταία
    Αλλά το Σφυροδρέπανο
    ε..συντρόφια
    είναι αιχμηρό και μπαίνει άσχημα στον κώλο Συριζοφασιστάκια .

    ¨Οπως το ΜΑΧΑΙΡΙ στον κώλο του Ιδάλματός σας.. του Καντάφι





    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ
    ... Επαναδιαπραγμάτευση των συνόρων απαιτούν οι Αλβανοί!!!

    Οι Αλβανοί θέλουν να αλλάξουν τα ... σύνορα με την Ελλάδα!
    Ναι καλά διαβάσατε…
    Μάλιστα μιλάνε για αποκατάσταση και επανίδρυση των συνόρων τους.

    Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρές είναι αυτές οι απόψεις, ωστόσο στην κίνηση για αλλαγή των συνόρων με την Ελλάδα, πρωτοστατεί το Σοσιαλιστικό κόμμα, με το οποίο συνεργάζεται το ΚΕΑΔ (κόμμα των Ελλήνων Μειονοτικών της Αλβανίας).

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνεδρίαση της Νομικής Επιτροπής της αλβανικής Βουλής ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Ilir Gjoni υποστήριξε ότι σήμερα η Αλβανία δεν έχει τα πραγματικά της σύνορα. Σύμφωνα με τους σοσιαλιστές, σε αντίθεση με τη νομοθεσία του 2008, η οποία άφησε τη χώρα χωρίς σύνορα, η νέα πρωτοβουλία καθορίζει σαφώς τα νότια θαλάσσια σύνορα, αλλά και τα βόρεια ρυθμίζοντας και τις ακριβείς συντεταγμένες. Αν θέλετε, ελάτε!

    Βομβαρδιζόμαστε από παντού από τη μια τα Σκόπια από την άλλη οι Αλβανοί.

    Θα απαντήσει κάποιος ό, τι η Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας δεν διαπραγματεύεται;

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

    Εμείς τρικοσμικό κράτος εξαθλιομένο μπατιρισμένο
    εκτός Ευρωπαικής Ένωσης

    Ταυτόγχρονα η ΑΛΒΑΝΙΑ μέλος της Ε.Ε..
    εεεε....ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΓΑΛΟΣ στην νότιανατολικό
    άκρο της !!!!

    ο
    λ
    ο
    ι
    ..ΤΣΙΠΡΑ-Καμμένο και συνιστώσες
    για την μεγάλη απαλλαγή
    απο την Ε.Ε και τα βρομολεφτά της και τα κωλομνημόνια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. /////////////////////

    Στα παπάρια μας μήπως;


    Δεν προσχωρεί στη ΝΔ ο Σκυλακάκης... μακάρι να τον ακολουθούσε κι ο Αυγενάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μεγάλη απώλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στης 17 Ιουνίου φιλε..21 Μαϊ 2012 9:59:00 μ.μ. ..ΑΝ ΘΈΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    θα ακολουθήσουν ΌΛΟΙ αυτό που τους αξίζει.. αλλά δεν το βλέπω έχομε κοντούς πολίτες, άρα και κοντούς πολιτικούς ..2000 αυτοκτονίες σε δυο χρόνια ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΏΤΟ , ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΈ... ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΊ ΜΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ

    ΕΔΏ ΛΕΜΈ { ΟΤΙ ΣΚΑΤΆ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ}

    Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μα τι λες? Όχι! Μη μας το κάνεις αυτό!
    Πρώτα ήσουν κολλητός του Μάνου, μετά της Ντόρας, τώρα να δούμε πού θα πάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εχει κονομησει ο σκυλακακης με το φλεσσα..
    ο συριζα πρεπει να κοψει τα λεφτα σε τετοια παρασιτικα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΒΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ;

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο συρφετός που ακολουθεί την Ντοράκουλα, έτσι όπως λειτουργεί, αντικατοπτρίζει όλη την παθογένεια της εγχώριας πολτικό-οικονομικής ζωής και κυρίως την άθλια νοοτροπία της ντόπιας νομενκλατούρας ,που έχει μια δυσκολία να διακρίνει την διαφορά μεταξύ του δημοσίου ταμείου και των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών.

    Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με το πόθεν έσχες του 2008 η κ. Μπακογιάννη με το σύζυγό της είχαν οικογενειακό εισόδημα άνω των 2.000.000 ευρώ.
    Μόνο για ένα έτος !(τα φανερά !!!… οι χορηγίες πόσα ;;; οι πιστώσεις πόσα ;;;τα αδήλωτα πόσα ;;;)

    Δεν ξέρω αν οι υποτακτικοί της της έχουν ανάλογα εισοδήματα και την γηροκομούν με τόσο πάθος.

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΕ ΧΑΖΟ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΝΤΟΡΟ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ Η ΝΤΟΡΟ-ΩΔΕΙΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΑBΓΙΖΕΙ


    Ε
    Π
    Ι
    Τ
    Ε
    Λ
    Ο
    Υ
    Σ

    Η

    Μ
    Α
    Ν
    Α

    Σ
    Ο
    Υ

    Ε
    Ι
    Ν
    Α
    Ι

    Π
    Ο
    Ρ
    Ν
    Η

    Α
    Π
    Λ
    Α
    !
    !
    !
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση