GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κορίτσι της ζούγκλας...

Βραζιλιάνα σεξοβόμβα φωτογραφίζεται σε εξωτικό τόπο Η Καρολίνα Πράτες (Carolina Prates) έχει δάφνες και στέφανα: «Miss Brazil Interna...


Βραζιλιάνα σεξοβόμβα φωτογραφίζεται σε εξωτικό τόπο
Η Καρολίνα Πράτες (Carolina Prates) έχει δάφνες και στέφανα: «Miss Brazil International» πριν κάνα δυο χρονάκια, φωτογραφίσεις, αφιερώματα, τα πάντα όλα. Και βέβαια όλη αυτή η δημοσιότητα δεν γίνεται χωρίς λόγο…
Ορίστε λοιπόν μερικοί καλοί λόγοι, για τους οποίους η Κάρολ τα πάει περίφημα στο μόντελινγκ!
kar1.jpg
kar3.jpg
kar4.jpg
kar222.jpg

3 σχόλια

  1. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    20 Μαϊ 2012 6:01:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόφαση ελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο υπό την πίεση της τρόικα για άμεση διόρθωση της απόκλισης στο στόχο του ελλείμματος του προϋπολογισμού. Επιβλήθηκε το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) ή αλλιώς χαράτσι Βενιζέλου στα... ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
    Τα προβλήματα από την επιβολή του τέλους που δημιουργήθηκαν στις εφορίες ουσιαστικά διέλυσαν το φορολογικό μηχανισμό καθώς εκατοντάδες υπάλληλοι ασχολούνται ακόμη και σήμερα με γραφειοκρατικές διαδικασίες σχετικές με το χαράτσι, αντί να ασχολούνται με το φορολογικό έλεγχο και τη βεβαίωση φόρων από τη φοροδιαφυγή.

    Χαρακτηριστικό της παραπάνω διάλυσης είναι το εξής.
    Στην εφορία Φορολογίας Ανωνύμων Εταιρειών Αθηνών (ΦΑΕΕ Αθηνών), τη μεγαλύτερη εφορία από πλευράς εισπράξεων στην Ελλάδα, ασχολούνται καθημερινά και αποκλειστικά με το χαράτσι έξι ελεγκτές.
    Συγκεκριμένα, εξετάζουν μια στοίβα εγγράφων και δικαιολογητικών που τους έχουν υποβάλει επιχειρήσεις οι οποίες αιτούνται την απαλλαγή τους από το χαράτσι για διάφορους τυπικούς λόγους που προβλέπει η σχετική απόφαση.
    Πρόκειται για ελεγκτές οι οποίοι θα μπορούσαν να ασχολούνται με το βασικό αντικείμενό τους, δηλαδή την διενέργεια τακτικών φορολογικών ελέγχων σε επιχειρήσεις και τη βεβαίωση πρόσθετων φόρων από τον εντοπισμό φοροδιαφυγής.

    Υπάρχουν όμως και άλλα βάρη που έφερε στο φορολογικό μηχανισμό το χαράτσι και τα οποία τον παρέλυσαν σε μια περίοδο που κάθε ευρώ μετρά για το δημόσιο ταμείο.
    Να θυμίσουμε ότι θεσπίστηκε ειδική διαδικασία για την απαλλαγή όσων «διαβιούν υπό μειονεκτικές οικονομικά και κοινωνικά συνθήκες» μέσω της υποβολής σχετικών αιτήσεων στις εφορίες.
    Χιλιάδες φορολογούμενοι υπέβαλαν τις σχετικές αιτήσεις σε μια γραφειοκρατική διαδικασία που δέσμευσε πολύ μεγάλο αριθμό υπαλλήλων των εφοριών.

    Σε αυτά έρχονται να προστεθούν οι χιλιάδες επισκέψεις πολιτών στις εφορίες για να διορθώσουν τα στοιχεία βάσει των οποίων έγινε η βεβαίωση του χαρατσιού, η απευθείας πληρωμή του χαρατσιού στις εφορίες από όσους διόρθωσαν τα στοιχεία κλπ.

    «Το χαράτσι μπορεί να έφερε έσοδα στο δημόσιο ταμείο, ωστόσο διέλυσε τις φορολογικές υπηρεσίες», λέει έμπειρο υπηρεσιακό στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.
    «Το πραγματικό κόστος από τη διαχείριση του συγκεκριμένου φόρου είναι τεράστιο και επιδρά αρνητικά στην αποτελεσματικότητα των φοροεισπρακτικών υπηρεσιών»...
    Πηγή capital

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση