GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ της επιστροφής στη ΝΔ ο Πλεύρης...

«Το κάλεσμα για συστράτευση της Κεντροδεξιάς, είναι κάλεσμα στο οποίο θα έπρεπε να ανταποκριθεί ο ΛΑΟΣ», επιμένει ο πρώην βουλευτής του Λαϊκ...

«Το κάλεσμα για συστράτευση της Κεντροδεξιάς, είναι κάλεσμα στο οποίο θα έπρεπε να ανταποκριθεί ο ΛΑΟΣ», επιμένει ο πρώην βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Θ. Πλεύρης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι ποτέ δεν αρνήθηκε τα όσα του έχει προσφέρει ο κ. Καρατζαφέρης, χθες όμως, όπως είπε, έπρεπε να αποφασίσει το κόμμα αν θα προχωρήσει σε αυτόνομη κάθοδο ή θα δεχθεί τους όρους συνεργασίας με τη ΝΔ.
«Εγώ πίστευα το δεύτερο. Το είπα ευθέως», σημείωσε και τόνισε ότι το διακύβευμα είναι μια κεντροδεξιά κυβέρνηση ή μια επικίνδυνη αριστερή κυβέρνηση.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

10 σχόλια

  1. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φυσικα τοπαμε!
    Χρυση Αυγη δαγκωτο....

    Ψοφος στο συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)..ειναι μια μαλακια και μιση..

    Ψοφος στην αλητοσυμμορια πασοκ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!

    Ψηφιστε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτος απο αυτες τις συμμοριες,αγαπητοι μου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψηφο στους χιτλεροφασιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζων κόφτο ρε μαλάκα έχετε γίνει γελοίοι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα αυτος ο Πλευρης δεν ειναι και για πεταμα..

    Ειναι συγκροτημενο ατομο..

    Σταληθεια τον παω..

    Υ.Γ
    Ασχετα τι λενε για το πατερα του..
    Που τουλαχιστον οσον αφορα τους Εβραιους διαφωνω μαζι του εκατο τοις εκατο..
    Τυχαινει να συμπαθω τους Εβραιους.
    Τους βρισκω κυριους σε ολα τους..
    Ε! τωρα που ξεπαστρευουν και κατι μαυρα σκυλια ,"μαυρους σκυλους αραπαδες ταμ ταμ" ,δεν λεει και τιποτα.
    Σιγα τωρα! μαυρους αραπαδες ξεπαστρευουν..

    Συμφωνειτε φιλοι μου?


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ20 Μαΐ 2012, 6:58:00 μ.μ.

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    20 Μαΐου 2012 6:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΑΡΑ ΓΕΡΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ
    ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΧΟΡΕΥΤΕΣ.ΤΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΡΕΠΟΥΣΗ.ΔΙΑΓΡΑΦΗ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ .ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ.ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ. ΤΑ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΥΘΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΟ .ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδήσεις στον άλφα περίπου 7& 15 μμ. Η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας δύο φορέας από τον καθένα 1) Βουλευτής Πλεύρης ¨μελτερίζι αντί μετερίζϊ¨ και από το δημοσιογράφο Βλάχο¨συστήσεις αντί συστάσεις´. Ενα δείγμα από τη μετριότητα των επώνυμων στην ταλαίπωρη πατρίδα μας. Τέλος πάντων δεν έχω απαίτηση να ψηφίζονται όσοι ξέρουν γράμματα ούτε να προσλαμβάνονται από τα πορνοκάναλα οι γνωρίζοντες την Ελληνική γλώσσα. Αλλά στην κρατική ΕΡΤ τι είναι αυτό που γίνεται με την αγραμματοσύνη των ανταποκριτών της. Απίστευτο σχεδόν κάθε μέρα το θέαμα. Ανατριχιάζω με όσα εκστομούν. Ντροπή το λιγότερο που μπορώ να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση