GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βέτο» Γιούνκερ στην αλλαγή του συμφώνου της Γαλλίας...

 O επικεφαλής του Γιούρογκρουπ, Zαν Κλωντ Γιούνκερ δήλωσε ότι κατέστησε σαφές στον εκλεγμένο πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ότι δεν μπορ...

 O επικεφαλής του Γιούρογκρουπ, Zαν Κλωντ Γιούνκερ δήλωσε ότι κατέστησε σαφές στον εκλεγμένο πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ ότι δεν μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί το Δημοσιονομικό Σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Γιούνκερ, που είναι πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, είπε στο τηλεοπτικό κανάλι ZDF ότι ο Ολάντ του τηλεφώνησε και ότι ο ίδιος δήλωσε στον εκλεγμένο πρόεδρο ότι ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.
Όπως είπε, δεν γίνει να ξανανοίξει το θέμα του δημοσιονομικού συμφώνου. «Δεν θα είναι δυνατόν να αλλάξει η ουσία του Δημοσιονομικού Συμφώνου, δεν θα υπάρξει κάποια επίσημη νέα διαπραγμάτευση» σε αυτήν την κατεύθυνση. Ωστόσο «είναι δυνατόν να προστεθούν στοιχεία που αφορούν την ανάπτυξη, όχι απαραιτήτως με τη μορφή μιας συνθήκης», συνέχισε.
Ο Γιούνκερ σημείωσε ότι είναι σωστό ότι η Ευρώπη χρειάζεται να επικεντρωθεί στην οικονομική ανάπτυξη, εκτός από το να κάνει οικονομία. «Πρέπει να δώσουμε και ελπίδα. Τα εκλογικά αποτελέσματα στην Ελλάδα δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Πρέπει να λύσουμε αυτό το δίλημμα», είπε.

6 σχόλια

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΙΣΤΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 40
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ.ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙ.ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΑΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΨΟΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ .ΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ.Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΥΣ.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κώστας Καραμανλής και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οι μόνοι που μπορούν να ΕΝΩΣΟΥΝ την παράταξη που έχει γίνει χίλια κομμάτια εξαιτίας της παιδικής χαράς της ΠΟΛΑΝ.
    Πρέπει να υπάρξουν ΑΜΕΣΑ εξελίξεις
    ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
    Η παράταξη διαλύεται.Κι άμα έχουμε εκλογές σε ένα μήνα,μην γελιέστε,
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ 18,8% που μόλις και μετά βίας μαζέψαμε.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ,
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ 20% ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝΕ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pasok

    Αρχισαν τα αργανα στην ΝΔ
    Ο Σαμαράς παρέδωσε την εντολή και παραλαμβάνει το εσωκομματικό πρόβλημα


    Το ιστορικό χαμηλό στα ποσοστά της ΝΔ φέρνει γκρίνια στη ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς, αν και ήταν ο πρώτος που πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, τώρα είναι... στριμωγμένος στα σχοινιά.
    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΖΩΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΥΣ κνένα ΚΟΚΑΛΑΚΙ καμμιά ΠΕΤΣΟΥΛΑ κανένα ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ για πουν οτι φροντίζουν και τον ΛΑΟ ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΝΚΟΥΙΣΤΑΔΟΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΑΣ που μας άφησε και ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ και τι δεν είχε μοιράσει ισότητα Γυναικών για να βγαινουν στη σύνταξη μαζί με τους ανδρες τσιγκακια για το πέτο εθνικής αντίστασης μνημεία για να βγαλουν οι υπευθυνοι και το κατι τις τους και πολλά αλλα κολπάκια.
    Μας προικισε όμως και με μια Συνταγματική αναθεωρηση και με εκλογικους νόμους που κάνουν σχεδον αδύνατη την αποκρυνση των κλεφτών σκεφτητε το ΠΑΣΟΚ ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ή JEFFRY PAPANDREOU ξαναβγήκε ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ ΔΑΒΑΚΗΔΕΣ ΕΥΑΓΟΡΕΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΔΙΔΕΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΗΛΙΟΓΟΥΣΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση