GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσκληση...


5 σχόλια

  1. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναιιιιι..καλάαααααααα
    Μην φάτε.....έχουμε Σύριζα @#%%$%^

    Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκτακτη εισφορά σε 700.000 νοικοκυριά μετά τις εκλογές.

    [Προσπαθούν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής κάτι αποτυχημένους δημοσιογράφους να πούνε ότι το μέτρο είναι πολύ καλό γιατί αφορά όσους φοροδιαφεύγουν!!

    Άρα Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν ένα άλλο ΠΑΣΟΚ 2009 μας λέει ότι λεφτά υπάρχουν και θα τα βρούνε από την πάταξη της φοροδιαφυγής... όπως λένε όλοι.
    Το ερώτημα όμως για το σαϊνι "καθηγητή πανεπιστημίου που διδάσκει το μάθημα της Μαρξιστικής Ανάλυσης (!!) είναι:
    Πως θα ξέρουν ποιοι φοροδιαφεύγουν για να τους βάλουν το χαράτσι;
    Αν ξέρουν ότι φοροδιαφεύγουν γιατί δεν τους φορολογούν κανονικά;
    Θα υποθέσουν ότι κάποια επαγγέλματα φοροδιαφεύγουν και θα τους χαρατσώσουν όλους δηλ. οριζόντια;

    Ερωτήματα βέβαια που δεν θα απαντηθούν αφού κανένας δημοσιογράφος δεν ρωτάει τίποτα πέρα από τα τετριμμένα "που θα βρείτε τα λεφτά"... και εκεί τελειώνει η κουβέντα και μετά ο καθένας λέει
    ότι θέλει.... εγώ απλά να θυμήσω ότι ο Καραμανλής το 2009 είπε μόνο ότι θα πρέπει να παγώσουν οι μισθοί... και έγινε της πουτάνας...]~~~~~~~

    Tην επιβολή μιας νέας έκτακτης εισφοράς σε 600.000 με 700.000 νοικοκυριά εξετάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της υστέρησης των εσόδοων, σύμφωνα με το στέλεχος του κόμματος, Γιώργο Σταθάκη.
    Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Ράδιο 9 και ερωτώμενος από το δημοσιογράφο πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το θέμα της υστέρησης των εσόδων, ο κ. Σταθάκης ανέφερε πως στις σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει η επιβολή μιας έκτακτης εισφοράς συνολικού ύψους 1% ή κάτι λιγότερο του ΑΕΠ, σε 600.000 με 700.000 νοικοκυριά.

    Οταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο ποιους ακριβώς θα αφορά αυτό το νέο χαράτσι, ο κ. Σταθάκης εξήγησε ότι υπάρχει η σκέψη να επιβληθεί σε όσους δηλώνουν εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ και κατά τα προηγούμενα χρόνια φοροδιέφευγαν και απολάμβαναν φοροαπαλλαγών [Οι ελ. επαγγελματίες που στο παρελθόν φοροδιέφευγαν είναι πάνω από 600.000;
    Πως θα ξέρει ότι φοροδιέφευγαν;
    Αν δεν φοροδιέφευγαν γιατί σήμερα
    θα κληθούν να πληρώσουν χαράτσι
    για φοροαπαλλαγές που τους είχε δώσει το ίδιο κράτος; ].

    ..Πελάαατεεεςςςςς μουυυυυυυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γαμω την αραπια σας μουνοσκυλα και ψωλοαρπαχτρες δεν ειναι πολλα τα ψωμια σας αντε μεχρι το σεπτεμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι τοσο δυσκολο να σχολιασετε
    το κειμενο που γινετε αναρτηση απο το ιστολογιο και να γραφετε αλλα αντ αλλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαυρούλες τις προσκλήσεις σας στο ΣΥΡΙΖΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση