GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΒΒC...

16 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΗΔΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ,
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ, ΣΙΩΠΗΛΑ Ή ΦΑΝΕΡΑ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΔΗΜ.ΑΡ. ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ, ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΩΜΜΑ ΣΑΠΙΟ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΛΗΞΕ,ΚΥΡΙΩΣ, "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΚΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ισχυρό σοκ θα υποστούν φέτος περίπου 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα όταν θα παραλάβουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους, τα οποία θα προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα του 2011. Μισθωτοί και συνταξιούχοι που υπέστησαν απώλειες έως και 30% στα εισοδήματά τους κατά τη διάρκεια του 2011 (λόγω των αλλεπάλληλων περικοπών που τους επέβαλαν η…
    κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η Τρόικα) θα κληθούν να πληρώσουν έως και 6 φορές υψηλότερα ποσά φόρων από αυτά που πλήρωσαν πέρυσι! Ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα για όσους τα εισοδήματα του 2011 είναι στα ίδια επίπεδα με τα εισοδήματα του 2010.


    Στο… απόσπασμα Οπως προκύπτει από αναλυτικά παραδείγματα που παραθέτει σήμερα ο «Ε.Τ.»:


    * Μισθωτοί, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με μεσαία εισοδήματα θα κληθούν να καταβάλουν φόρους αυξημένους έως και 522%, παρά το γεγονός ότι τα ετήσια εισοδήματα του έτους 2011 υπέστησαν πρωτοφανείς μειώσεις που φθάνουν το 30%!


    * Χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι που μέχρι πέρυσι δεν πλήρωναν καθόλου φόρο επειδή τα ετήσια εισοδήματά τους ήταν μικρότερα του παλαιού αφορολογήτου ορίου των 12.000 ευρώ θα κληθούν φέτος για πρώτη φορά, με τα νέα εκκαθαριστικά, να καταβάλουν τριψήφια ή ακόμη και τετραψήφια ποσά φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης!



    Εργο Βενιζέλου
    Ολες αυτές οι αναμενόμενες δυσμενέστατες εξελίξεις θα οφείλονται στην εφαρμογή των επαχθών φοροεισπρακτικών μέτρων που νομοθέτησε στο δεύτερο εξάμηνο του 2011 ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος. Τα μέτρα αυτά προβλέπουν:


    * Μείωση του βασικού αφορολόγητου ορίου από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ.
    * Δυσμενέστερο σύστημα υπολογισμού της αξίας των αποδείξεων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο. Για να κατοχυρωθεί το μειωμένο στις 5.000 ευρώ αφορολόγητο όριο πρέπει να συγκεντρωθούν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του μεγαλύτερου ποσού μεταξύ του πραγματικού και του τεκμαρτού ετήσιου ατομικού εισοδήματος, όποιο κι αν είναι το ύψος του.
    * Μειώσεις έως και 10.000 ευρώ στα πρόσθετα αφορολόγητα ποσά για τριτέκνους και πολυτέκνους. Το συνολικό αφορολόγητο όριο εισοδήματος για κάθε τρίτεκνο φορολογούμενο μειώθηκε από τις 23.500 στις 12.000 ευρώ, ενώ για κάθε φορολογούμενο με 4 τέκνα το συνολικό αφορολόγητο περιορίστηκε από τις 25.000 στις 15.000 ευρώ!
    * Αυξήσεις στα τεκμήρια διαβίωσης για κατοικίες και Ι.Χ. αυτοκίνητα κατά 33% έως και 70%.
    * Περικοπή των εκπτώσεων δαπανών από το φόρο εισοδήματος. Οι ετήσιες δαπάνες για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα ζωής, ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΟΑΕΕ και τόκους στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας εκπίπτουν πλέον κατά ποσοστό 10% από το φόρο εισοδήματος αντί 20% που εξέπιπταν μέχρι πέρυσι.
    * Αύξηση των φορολογικών συντελεστών για τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα! Ο συντελεστής φόρου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 5.000 έως τις 12.000 ευρώ ανέρχεται πλέον σε 10%, ενώ μέχρι πέρυσι το τμήμα αυτό του εισοδήματος ήταν αφορολόγητο. Εξάλλου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 16.000 έως τις 22.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου αυξήθηκε από 24% σε 25%, ενώ στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 26.000 έως τις 32.000 ευρώ ο φόρος αυξήθηκε από 32% σε 35%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή πολλά κρίνονται και από τον δημόσιο λόγο της ΝΔ, στα ΜΜΕ, κάτι πρέπει να γίνει να μην εμφανίζονται άλλο βουτυρομπεμπέδες, υιοί τω πατεράδων τους, που ούτε τον σύγχρονο λόγο χρησιμοποιούν, ούτε καν τις θέσεις της ΝΔ δεν ξέρουν να υποστηρίξουν.
    Η Συγγρού πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή στο θέμα και να επιλέγει αυστηρά τους ανθρώπους που θα την εκπροσωπούν στο δημόσιο διάλογο.
    Πάντως αυτοί που κατά κόρον εμφανίζονται, είναι ξεπερασμένοι, ο κόσμος ακόμα και της ΝΔ, εξοργίζεται που δεν μπορούν ν΄αρθρώσουν ανθρώπινο λόγο.
    Έχει στελέχη η ΝΔ, που μπορεί να τα ρίξει στην μάχη. Γιατί δεν το κάνει και φαίνεται σαν απαρχαιωμένο κόμμα , με τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα;
    Πραγματικά αυτή η δημόσια εικόνα της ΝΔ, έχει κουράσει και το χειρότερο έχει απαξιώσει τον από ψυχής λόγο του Σαμαρά, κάθε φορά που μιλάει.
    Για να το πω άλλη μια φορά καθαρά, κάθε φορά που ακούμε λόγο από τον Σαμαρά παίρνουμε τ΄απάνω μας και όταν ακούμε λόγο από τους βαρετούς άλλους της ΝΔ, καταρρέουμε ψυχολογικά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΠΑΓΑΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΔ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ... ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΠΑΓΑΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΔ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ... ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας δούμε τα μέχρι τώρα δεδομένα.

    Η ΝΔ, για διάφορους λόγους, είτε οικονομικούς, είτε ιδεολογικούς, συσπειρώνει μεγάλη μάζα ψηφοφόρων από όλα τα κόμματα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

    Ειδικότερα, απορροφά τη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ, του ΛΑΟΣ, κι ένα μεγάλο μέρος ψηφοφόρων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δράσης-Δημιουργία Ξανά, της Χρυσής Αυγής, του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, της Κοινωνίας και ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ψηφοφόρων ( κεντρών και από το πατριωτικό χώρο ) του ΠΑΣΟΚ !

    Ο Σύριζα αντλεί ψήφους από το Πασοκ, τους Οικολόγους, το ΚΚΕ και τη Κοινωνική Συμφωνία, αλλά και χάνει ψήφους προς Νέα Δημοκρατία και Ανεξάρτητους Έλληνες!

    Το Πασοκ, χτυπημένο από τα ημερολόγια του Άκη και τον πλουτισμό στελεχών ( και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που έχει γίνει γνωστή ), από την είδηση για τις διακοπές Παπανδρέου σε πολυτελή ξενοδοχείο της Κρήτης ( που έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών !!! ), και τις εγκληματικές οικονομικές ενέργειες του Βενιζέλου ( χαράτσι στη ΔΕΗ, τεκμηρια και μείωση αφορολογήτου στις φορολογικές δηλώσεις, αναδρομικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, προβλημα στα φάρμακα,στους γιατρούς, στα νοσοκομεία, το κούρεμα των ομολόγων απλών αποταμιευτών, ασφαλιστικών ταμείων και δημοσίων ιδρυμάτων, το ΕΤΑΚ του 2009,ΦΑΠ 2010 και 11 ), με τις απίστευτες γκάφες του Υπουργείου Παιδείας ( επιτελείο Αννούλας ) σε Νεοελληνική Γλώσσα, Βιολογία, Φυσική ( όπου όλοι σχεδόν οι μαθητές νοιώθουν αδικημένοι και εξοργισμένοι ), βλέπει καθημερινά να πέφτουν τα ποσοστά του, και οι συγκεντρώσεις του Βενιζέλου σε Ίλιο, Κόρινθο και Ναύπλιο ήταν των 50-100 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων, των οικογενειών τους, των δημοσιογράφων-τεχνικών ΜΜΕ, και της προσωπικής ασφαλείας του κ.Βενιζέλου και των συνοδών του βουλευτών !

    Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε μια δημοσκόπηση, μέσα σε μια εβδομάδα έχασε 3 μονάδες ! Και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές, αφού περισσότερο εξοργισμένοι είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι του, όπως φάνηκε στο Ναύπλιο! Λογικά, και παρά τη στήριξη, θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα, ίσως και πιο κάτω από τους ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά.

    Οι ΑΝΕΛ χάνουν το 1/3 της δύναμης τους προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα κερδίσουν ψήφους από τον Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ, το ΟΧΙ ( ΕΠΑΜ ) και άλλα μικρότερα αντιμνημονιακά κινήματα, και κάπως θα ισορροπήσουν στο 7%. Επίσης, στα πλαίσια τα ιδεολογικά θα επαναπατρίσουν ψήφους που πήγαν στο Σύριζα ή και ψήφους της Χ.Α.

    Στα ίδια περίπου ποσοστά θα μείνει η Δημ. Αριστερά, το ΚΚΕ και η Χ.Α με πτωτικές τάσεις.

    Η Δράση- Δημιουργία Ξανά συμπιέζονται από το ενδεχόμενο πρωτιάς του Σύριζα, οπότε δύσκολα θα ξεπεράσουν, σε συνθήκες πόλωσης, το 2%, γιατί θα θεωρηθεί "χαμένη ψήφος", το ίδιο και οι Οικολόγοι- Πράσινοι.

    Η αδυναμία του Σύριζα, όσο και των ΑΝΕΛ να δώσουν κυβερνητική λύση, μένοντας ανυποχώρητοι σε κάποιες θέσεις τους, αντί να ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αρχικά ) σε μερικά βασικά σημεία ( πχ χαράτσι στη ΔΕΗ, φορολογικές δηλώσεις, οριζόντες μειώσεις μισθών και συντάξεων, φόροι στα ακίνητα κλπ ), οδήγησαν στην άποψη ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν κυβερνητικοί εταίροι σε κυβέρνηση συνεργασίας, με αποτέλεσμα μια διαρκώς αυξανόμενη μάζα ψηφοφόρων ( από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μέχρι σε όλο το χώρο της κεντροδεξιάς και δεξιάς, ακόμα και στις παρυφές της πατριωτικής αριστεράς ) να στρέφεται προς τη Νέα Δημοκρατία, ζητώντας και κυβερνητική σταθερότητα και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( πάγωμα μέτρων Ιουλίου, όπως πρότεινε ο Αβραμόπουλος, αλλαγή στο χαράτσι στη ΔΕΗ, όπως είπε ο κ. Σαμαράς σήμερα στην εφημερίδα REAL κλπ ). Η τάση αυτή θα διαφανεί και στις επόμενες δημοσκοπήσεις, με ακόμα πιο ισχυρή άνοδο της Ν.Δ, ώστε να μη χρειάζεται να στηρίζεται στις εμμονές κάποιων αδιάλλακτων προσώπων, που θέτουν σε κίνδυνο την πορεία της Οικονομίας.

    Μερικοί, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι θα δούμε και μετακίνηση ψηφοφόρων του Σύριζα προς ΝΔ και ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά, όπως αυτό παρατηρείται και στους ψηφόρους του ΠΑΣΟΚ, για λόγους σταθερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου άρεσε και το αντέγραψα :

    Οι άνθρωποι εκεί στη Συγγρού, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, Υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη (που εξαιτίας του καιροσκοπισμού του και του "τζάμπα μάγκα-εθνικισμού" του, δεν λύθηκε πριν 20 χρόνια το θέμα των Σκοπίων, όπως ΜΟΝΟΝ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε από τότε, αλλά συμφωνούσε και ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης, για "ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ" και συναινούσε σε αυτό και ο ίδιος ο Κίρο Γκλιγκόρωφ, ο Πρόεδρος τότε της ΠΓΔΜ!!!!!),

    το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, ο άνθρωπος που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, ο κυκλοφορών μόνο στα μεγάλα σαλόνια της διαπλοκής, ο "Βασιλάκης Λεβέντης" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ακόμα γελάνε μαζί του οι Ευρωπαίοι...

    Ο "Θέλω να γίνω Πρωθυπουργός με το Στανιό", ακόμα κι αν χρειαστούν αλλεπάλληλες εκλογές", ο άνθρωπος, που η θλιμμένη φάτσα του μετά την 6η Μαΐου, ήταν σαν να τον πάτησε ελέφαντας...

    Συμπληρώνω : Ο κρύβομαι ένα μήνα , πριν τις πρόσφατες εκλογές.

    Τώρα θέλει και debate ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ... ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΠΑΣΟΚ ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ...
    ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ
    ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ ... ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ... ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΠΑΣΟΚ ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ...
    ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ
    ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ ... ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ.

    ΕΛΕΟΣ

    Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΟ BBC, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΛΙΕΜΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

    ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ;

    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΘΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ;

    ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης...

    Μάνο και Τζημερε ,Τσημανη για βγάλετε μου αυτά τα νούμερα..σαν νούμερα που είστε

    Γιατί όλοι μου θυμίζετε την κ.Παπακώστα της Ν.Δ που όταν την ρωτούν στην tv ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΎΝ η Ν.Δ από το μνημόνιο δεν απαντά, μόνο λέει αλλά ντα άλλων..

    Δυστυχώς λυπάμαι όλους ΕΛΛΗΝΕΣ {ΟΧΙ ΕΣΑΣ} που δεν έχουνε καταλάβει, δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ότι όλοι οι πολιτικοί τους δουλεύουν με τα παπαγαλάκια τους χωρίς να ξέρει τι του ετοιμάζουν απο στης 18 Ιουνίου..

    2012= ΤΌΚΟΙ =10.4 δις... χρέη 8.6 δις = >Σ19 δις. ΜΕ αναχρηματοδότηση τραπεζών =>Σ.50..δις..


    2013 = ΤΌΚΟΙ = 13.4 δις .. χρέη 12.9 δις=>Σ.26.1..δις ..αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΈΝ..

    2014= ΤΌΚΟΙ =13.8 δις.. χρέη 25.4 δις=>Σ.39.2 δις.. αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2015=ΤΟΚΟΙ=13.3 δις.. χρέη 16.9 δις =>Σ 31.2 δις αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0..ΜΗΔΕΝ..

    2016=ΤΟΚΟΙ=14.4 δις... χρέη 13.4 δις =>Σ 27.7 δις.. αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ..

    Είναι κανείς οικονομολόγος εδώ; Τα στοιχεία είναι από την επίσημη έκθεση του ΔΝΤ με ημερομηνία 16-3-2012.

    Αυτά θέλει να μάθει ο κόσμος κύριοι , ώστε να τα ψάξει και ο ποιος άπιστος , και να του πείτε μετά τι κάνετε στα πάνελ τον TV ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    όταν ΛΕΝΕ.. αναχρηματοδότηση τραπεζών=>Σ.0 ΜΗΔΕΝ.. ξέρετε τι σημαίνει ότι πήρατε πήρατε ΤΕΛΟΣ.....{ θέλουμε να τηρηθούν πρώτα όλα τα παραπάνω και μα μετά αν φτανου θα ζήσει ο λαό σας }

    Σας έχουν στην άγνοια του θανάτου μας ώστε να μας ΟΔΗΓΉΣΟΥΝ σαν πρόβατα στην σφαγή εγώ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ΌΛΟΙ ξέρουν την σοβαρότητα της κατάστασης και κανείς δεν μαζεύεις τα πρόβατα να τους εξηγήσεις την πραγματικότητα , ΝΑ ιεραρχείς τι θα έπρεπε να έχουν κανεί; ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΜΕΣΩΣ..

    Βλέπετε εσείς κανένα να ενδιαφέρετε για αυτά; τι Πλάνο Β! έχουν της ΠΛΑΚΑΣ; .. ΕΝΏ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΡΑΊΑ ΚΑΙΡΙΚΆ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ .. ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,,ΑΣ ΤΟ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΚΑΛΆ ΌΛΟΙ ...

    Ίσως ακόμα ακόμα να μην προλάβουμε να πάμε σε εκλογές γιαυτό δεν αναλάμβανε κανείς την πρωτοβουλία να κάνει κυβέρνηση όλοι φοβούνται ΤΩΡΑ μην σκάσει η βόμβα της επίσημης χρεοκοπίας στα χέρια τους και ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΟΎΝ ,θα γράψει ο ιστορικός ο ΧΧΧΧ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ..

    Εκτιμώ ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή που , που ίσως σκάσει στα χέρια του πρωθυπουργού που λέγετε κ. Πικραμένος ... Γιατί; ΠΆΝΤΑ υπάρχει σχέδιο για αυτούς,, εμείς δεν έχομε πολιτικούς να έχουν σχέδιο



    ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΊΖΩ ,ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΊΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΌΣΟ ΠΑΘΟΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψηφιστε Συριζα να ελληνοποιηθουν γρηγορα, αμεσα και με συνοπτικες
    διαδιακασιες Εκατομμυρια Λαθρομεναστες και όποιος ξενος παταει το ποδι του στην Ελλαδα.

    Οι Ελληνες θα γινουμε μειοψηφια με μαθηματικη ακριβεια και επιστροφη
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Ενημερωθειτε τι ειναι το συριζα γιατι δεν ειναι ακριβως αυτο που σας παρουσιαζουν τα ΜΜΕ, τα οποια διαφημιζουν το συριζα απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδω και χρονια, γιατι εξυπηρετει τα συμφεροντα της "πολυπολυτισμικοτητας".


    Άντε και υπουργοί στην περιοχή πρώην Ελλάδας.
    Παράρτημα Βενεζουέλας !!

    Ποιοι είναι οι 19 που αποτελούν την Διοικούσα Επιτροπή του κωλοχανείου ΣΥΡΙΖΑ..

    Πρόεδρός της ο Αλέξης και άλλοι 18 γύρω από το τραπέζι.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ποιοι όμως είναι αυτοί;
    1) Φυσικά, ο Αλέξης Τρίπρας συστάσεις δεν χρειάζεται.
    Ανδρώθηκε μέσα στον ΣΥΝ, ανέλαβε την προεδρία του, κόντεψε να τινάξει το κόμμα στον αέρα και σήμερα κάνει την Ευρώπη να… τρέμει.

    2) Συστάσεις φυσικά δεν χρειάζεται ούτε ο Μανώλης Γλέζος. Επίσημα εκφράζει τους Ενεργούς Πολίτες. Επί της ουσίας είναι το μυαλό του, μόνος του και η ιστορία του. Λειτούργησε ως σύμβολο συσπείρωσης και ο ρόλος του ήταν καταλυτικός στη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο επαναστατικός όμως χαρακτήρας του κάνει πολλούς να κρατούν την ανάσα τους, όταν εκείνος ανοίγει το στόμα του.

    3) Νικόλας Μανιός. Και επίσημα και ανεπίσημα ανένταχτος. Τόσο ανένταχτος που είναι ο Νο1 στις επιλογές των αναρχικών. Ανήκει στον εαυτό του και την επιστήμη του (γιατρός), ενώ προέρχεται από τον υπερεπαναστατικό χώρο της Αριστεράς.

    4) Από τη ΔΕΑ προέρχεται ο Αντώνης Νταβανέλλος. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, είναι μία από τις τρεις αιτίες (οι άλλες δύο ακούν στο όνομα ΡΟΖΑ και ΚΟΕ) που ο Φώτης Κουβέλης και τα στελέχη που στη συνέχεια συγκρότησαν τη Δημοκρατική Αριστερά και πήραν των ομματιών τους από την πλατεία Κουμουνδούρου.

    5) Η Αναστασία Χριστοδουλοπούλου ευρέως γνωστή έγινε ως συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη». Ακόμα και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι άγνωστη μεταξύ αγνώστων και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παραμένει ανένταχτη, προερχόμενη από τον παλιό αριστερίστικο χώρο. Οι «εχθροί» της λένε ότι δεν έχει πρόσβαση στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Στις ρίζες της μπορεί κανείς να ανακαλύψει την ΚΟ Μαχητής.

    6) Από τα πολύ καλά μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ ο Γεράσιμος Σπαθής. Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου παραμένει ανένταχτος, ενώ κινείται ανάμεσα στον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ, την πανεπιστημιακή κοινότητα και στον επαναστατικό χώρο.

    7) Οι φίλοι του ΚΚΕ γνωρίζουν τον Γιάννη Θεωνά, ο οποίος με τον Δημήτρη Κωστόπουλο εγκατέλειψαν τον Περισσό για να δημιουργήσουν την ΚΕΔΑ. Σήμερα είναι ο άνθρωπος που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους δυσαρεστημένους της... Αλέκας!

    8) Ο Πάνος Λάμπρου έγινε γνωστός κυρίως λόγω της κουμπαριάς του στον περιβόητο γάμο των ομοφύλων στην ακριτική Τήλο. Επί της ουσίας έχει σηκώσει μόνος του το βάρος του αγώνα για τα δικαιώματα των φυλακισμένων και ομοφυλοφίλων. Θεωρείται ως ιδιαιτέρως ενεργητικός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ηγετικά. Προέρχεται από την ΑΚΟΑ, θεσμικά δεν έχει ρόλο, αλλά πλέον θεωρείται από πολλούς ως ο Νο1 μετά τον θάνατο του Γιάννη Μπανιά πριν από λίγους μήνες.

    9) Άγνωστο πρόσωπο ο Γιώργος Σαπουνάς, ο οποίος έχει και τη ρετσινιά ότι διεκδικεί ρόλο κυρίως για τον εαυτό του. Ο τροτσκιστής ζωγράφος (ΑΠΟ) παλεύει αντικαπιταλιστικά.
    Υπερασπιστής της «17Ν»

    10) Και όσοι δεν τον ήξεραν, έμαθαν τον Βένιο Αγγελόπουλο, όταν συνελήφθη πριν από τρία χρόνια στο αεροδρόμιο Κένεντι στη Νέα Υόρκη. Τότε δεν του επετράπη η είσοδος στην ΗΠΑ, λόγω του... παρελθόντος του, ενώ ήταν προσκεκλημένος να μιλήσει σε πανεπιστήμιο. Έγινε πρώτο θέμα αλυσοδεμένος. Καθηγητής στο Μετσόβιο και μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11) Άγνωστος επίσης και ο Κώστας Πουλάκης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από κάποιος ως ο δοτός του ΣΥΝ στον Βόλο. Άνθρωπος του γραφειοκρατικού συστήματος. Εφοριακός. Αποσπασμένος από το 1992. Λέγεται ότι οι σχέσεις του με την τοπική οργάνωση δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς –όπως λένε– δεν φαίνεται να έχει επαφή με τον κόσμο

    12) Άνθρωπος του μηχανισμού και ο Δημήτρης Βίτσας. Προερχόμενος από το ΚΚΕ, διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. της Αυγής, και σήμερα είναι γραμματέας του ΣΥΝ.

    13) Ο Κώστας Αθανασίου προέρχεται από τη ΡΟΖΑ, σήμερα είναι συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, οδοντίατρος και μεταφραστής από τα ισπανικά. Άνθρωπος του Δικτύου. Πλέον θεωρείται πολύ πιο κοντά στον ΣΥΝ. Έδωσε τα πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΝ όμως σχεδόν τον εγκατέλειψε στον δρόμο για τις εκλογές...

    14) Μέλος της διοικούσας επιτροπής και ο Αλέξανδρος Καλίδης, προερχόμενος από την ΓΣΕΕ. Υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΝ, και εκπρόσωπος του εργατικού κινήματος.

    15) Η Σοφία Σακοράφα εκπροσωπεί τον εαυτό της. Πρώτη σε ψήφους βέβαια, καθώς ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε κανένα από τα μέτρα. Την ήθελαν υποψήφια στο Επικρατείας για να σηματοδοτήσει το καθαρό ΠΑΣΟΚ.

    Άγνωστοι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ οι Γεώργιος Νικολακάκης, Νικόλαος Μπουζάνης, Ευσταθία Κωτσάκη και Σπυρίδωνας Κότσιας.
    Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε το πολύ απλό, αν και παρανοϊκό.
    Όλοι αυτοί μπορούν να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό.

    Πολύ απλά γιατί όταν μπήκαν στη λίστα ήταν η ανάγκη της στιγμής για να συμπληρωθούν τα έντυπα και να κατατεθεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση ίδρυσης κόμματος, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει το όφελος των 50 εδρών που προκύπτει για το πρώτο σε εκλογική δύναμη κόμμα, με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο. Προχειρότητα ;
    Μάλλον όχι...


    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝΤ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ..
    - ΕΣΕΙΣ ...ζώα έλληναράδες ΠΡΕΠΕΙ να τους ταίζετε,
    να τους πλουτίζετε
    και να ΣΑΣ Γ Α Μ Α Ν Ε ________ οικογενειακώς.

    Η άκριτη νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστων,
    η διάλυση της αστυνομίας και η υποστήριξη της άρνησης στράτευσης θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες μία προκλητική κουβέντα καφενείου
    ή -στη χειρότερη περίπτωση- μία συζήτηση σε φοιτητικό αμφιθέατρο ή υπό κατάληψη λύκειο ανάμεσα σε επίδοξους κοινωνικούς επαναστάτες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην Ελλάδα του 2012 όμως, όσο κι αν δύσκολα μπορεί να το πιστέψει κανείς, αποτελούν επίσημες θέσεις ενός κόμματος εξουσίας (!)
    που προσδοκά να κυβερνήσει!

    Συνεχίζοντας την παρουσίαση των αληθινών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που πολύ απέχουν από τα επικοινωνιακά τερτίπια του συμπαθή Αλέξη Τσίπρα, επικεντρώνουμε σήμερα σε κάποια από τα σοβαρότερα κοινωνικά ζητήματα και τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα του τα αντιλαμβάνεται.
    _____________
    Δείτε λοιπόν: ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ του πλήκτρου και του ΚΩΛΟΥ.

    Νομιμοποίηση Λαθρομεταναστών
    «Νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών και η εξασφάλιση ότι οι εισφορές τους θα πιάνουν τόπο, ακόμα και αν φύγουν». (ΕΠ, σελ. 13)
    «Αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων». (ΕΠ, σελ. 12)
    «Επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά, και η αύξησή του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία». (ΕΠ, σελ. 13)
    «Μας απειλούν ότι θα φύγουμε από το Σένγκεν, μικρό το κακό λέω, η Δανία έχει φύγει δυο φορές», Αλ. Τσίπρας στη ΝΕΤ (2.5).

    (Όλες οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συντείνουν όχι μόνο στη παγίωση της σημερινής κατάστασης με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και θα βαρύνουν ακόμη περισσότερο τον ελλειμματικό κρατικό προϋπολογισμό αλλά και δημιουργούν το ευνοϊκό περιβάλλον για να προσελκυσθούν και νέα κύματα λαθρομεταναστών. Οι θέσεις του δεν ισχύουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα, αντίκεινται στις συμφωνίες της χώρας και θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδό μας από τη συνθήκη Σένγκεν)

    -Επάνοδος στο καθεστώς ανομίας του Πανεπιστημιακού ασύλου
    «Την αναστολή της εφαρμογής του νόμου 4009 μέχρι την οριστική του απόσυρση». (ΕΠ, σελ. 16)

    Αποδυνάμωση της Αστυνομίας παρά την έξαρση της εγκληματικότητας
    «Οι υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης πρέπει να είναι πολιτικές υπηρεσίες.
    Να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό σώμα όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους. Να πάψει η εκπαίδευση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις». (ΕΠ, σελ. 11)

    (Οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στοχεύουν ευθέως στην απόλυτη διάλυση της αστυνομίας και των σωμάτων ασφαλείας που θα σημάνει την αποχαλίνωση του εγκλήματος και τη γενίκευση της ανομίας)

    - «Η άρνηση στράτευσης πρέπει να προστατεύεται». (ΕΠ, σελ. 12)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιστής της Υπατίας και της …17Ν!
    -------------------------
    in.gr 12.06.2003: Οι μάρτυρες υπεράσπισης του Δ.Κουφοντίνα πήραν το λόγο στη δίκη για τη 17Ν

    Με την κατάθεση μαρτύρων υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα συνεχίζεται την Πέμπτη η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη.

    Τη διαδικασία άνοιξε το μέλος του δικτύου για την Υπεράσπιση των Κοινωνικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων, Νίκος Γιαννόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «αγωνιστή με ευγενή κίνητρα» και τη 17 Νοέμβρη «μία αριστερή οργάνωση».

    «Η επιλογή του Δημήτρη Κουφοντίνα να μπει στη 17 Νοέμβρη δεν ήταν εκτροπή από τις προηγούμενες ιδέες του. Ήταν επιλογή ιδεολογικά και πολιτικά εξηγήσιμη και ηθικά σεβαστή. Θα είμαι σαφής μέχρι παρεξηγήσεως. Έχω τη γνώμη ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία, γιατί η Δημοκρατία δεν είναι το τέλος της ιστορίας, το τελικό πολιτικό σύστημα, αλλά έχει τις ανισότητες του Καπιταλισμού» υποστήριξε ο μάρτυρας.

    Ποιός είναι ο κ.Ν.Γιαννόπουλος; Είναι μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα όπως και της ομάδας «Ρόζα», συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η «Ομάδα ΡΟΖΑ» ιδρύθηκε από τον κ. Γιαννόπουλο και τη Μάνια Μπαρσέφσκι, που ένα φεγγάρι πέρασαν από την τροτσκιστική οργάνωση ΟΚΔΕ. Ο κ. Γιαννόπουλος είναι επίσης ο άνθρωπος που έκανε τις διαπραγματεύσεις με τις πρυτανικές αρχές για την είσοδο των μεταναστών-απεργών πείνας στο υπό ανακαίνιση κτίριο της Νομικής στη Σόλωνος. Μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης των Μεταναστών.

    -------------------
    ΤΟ ΒΗΜΑ 30.01.2011:
    "Τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ" η υπόθεση της Υπατίας

    Απόσπασμα από συνέντευξη του κ. Γιαννόπουλου στο ΒΗΜΑ, την εποχής της Υπατίας:

    ΕΡ: Με δεδομένη την πολιτική σας ταυτότητα ως μέλους της ομάδας «Ρόζα» που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, σας προβλημάτισε ότι οι επιλογές σας στην υπόθεση των μεταναστών στη Νομική θα συνδεθούν από πολλούς με τον ΣΥΡΙΖΑ;

    Ν. Γιαννόπουλος: «Είμαι 37 χρόνια στο κοινωνικό κίνημα. Προσπαθώ η ταυτότητά μου να είναι ενιαία. Σε αυτόν τον αγώνα συμμετέχω ως μέλος του Δικτύου που ανήκει στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης και θεωρώ ότι είναι τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ και για όλη την Αριστερά να συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα. Δεν νομίζω ότι κανείς εκθέτει κανέναν συμμετέχοντας σε αγώνες. Αντίθετα, εκθέτει όταν αδιαφορεί».

    ΕΡ: Και αριστερές δυνάμεις όμως εξέφρασαν την αντίρρησή τους στο να οδηγηθούν οι απεργοί πείνας στο κτίριο της Νομικής…

    ΑΠ. «Βεβαίως δεν υπάρχει μία Αριστερά αλλά πολλές και τώρα όπως και τον Δεκέμβρη του 2008 αλλά και στη Νομική του ΄73. Υπάρχει Αριστερά της ευταξίας αλλά και Αριστερά του αγώνα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση