GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Deutsche Bank προτείνει «ελληνικό ευρώ» ή «Geuro» για τη χώρα μας...

Η Ελλάδα θα μπορούσε να καταφύγει σε ένα τέχνασμα για να αποφύγει τον εξοστρακισμό της από το ευρώ, ανέφερε ο επικεφαλής οικονομολόγος της ...

Η Ελλάδα θα μπορούσε να καταφύγει σε ένα τέχνασμα για να αποφύγει τον εξοστρακισμό της από το ευρώ, ανέφερε ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank,Τόμας Μάγερ. H Αθήνα θα μπορούσε να εκδώσει χρεόγραφα «ελληνικού ευρώ» ή «Geuro» που θα λειτουργούσαν ως παράλληλο νόμισμα με το οποίο θα εξυπηρετούνταν τουλάχιστον οι υποχρεώσεις της χώρας. Προϋπόθεση γι' αυτό θα αποτελούσε βέβαια η συνέχιση της χρηματοδότησης από την ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αν και σε μικρότερο βαθμό από τώρα.
Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να συνεχιστεί η μεταβίβαση χρημάτων αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του χρέους της χώρας και όχι για την κάλυψη των εσωτερικών της αναγκών, ανέφερε ο Μάγερ σε έκθεσή του. Στην περίπτωση αυτή, συμπλήρωσε, θα έπρεπε να περάσουν οι ελληνικές τράπεζες στην κατοχή μιας ευρωπαϊκής «bad bank» και να ανακεφαλαιοποιηθούν μέσω του ταμείου διάσωσης της ευρωζώνης, του EFSF. Θετική παρενέργεια της λύσης αυτής θα ήταν πως όλες οι καταθέσεις των ελληνικών τραπεζών θα τελούσαν υπό την εγγύηση της ευρωζώνης, ενθαρρύνοντας τους καταθέτες να τις επιστρέψουν στους λογαριασμούς τους.
Με την έκδοση των «Geuro», η Αθήνα θα πετύχαινε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: από τη μία θα απέτρεπε την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και από την άλλη θα προσάρμοζε τη συναλλαγματική της ισοτιμία. «Λογικά, θα έχουμε στην αρχή μαζική υποτίμηση»,έγραψε ο Μάγερ. Mετά θα είναι στο χέρι της κυβέρνησης να εκμεταλλευτεί αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα της χαμηλότερης ισοτιμίας, εφαρμόζοντας τις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα της επιτρέψουν να ξαναμπεί πλήρως στο ευρώ, είπε.
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=458759

12 σχόλια

  1. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα νοσοκομεία και πτέρυγες των νοσοκομείων ( Αλεξανδρούπολη, Πτολεμαίδα κλπ ), λόγω της οικονομικής πολιτικής Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου. Τόσοι φόροι και χαράτσια, αλλά ήδη το δημόσιο έχει κηρύξει στάση πληρωμών. Από μεθαύριο φάρμακα γιοκ και οι συντάξεις μειωμένες. Η μεγαλύτερη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων συνεχίζεται από το επιτελείο Βενιζέλου και συνεργατών. Και αυτό το κόμμα ζητά τη ψήφο μας σε λίγες μέρες ! Πόσοι θα ζουν μέχρι τις 17 Ιουνίου ; Ψηφίστε οτιδήποτε άλλο, εκτός πασοκ, για να σώσετε τους γονείς σας και τα παιδιά σας.

    Αλεξανδρούπολη: Μόνο τα έκτακτα χειρουργεία θα εξυπηρετεί το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
    Αυτό θα ισχύει στο εξής, μέχρι νεωτέρας αποφάσεως της διοίκησης...

    Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, το ίδρυμα χρωστάει σε προμηθευτές για φάρμακα και υλικά περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να μην δίνουν επιπλέον πίστωση.

    Σύμφωνα με το διοικητή, αυτό έχει ως συνέπεια, τα φάρμακα και τα υλικά που βρίσκονται σήμερα στις αποθήκες του νοσοκομείου να επαρκούν μόνο για την αντιμετώπιση των έκτακτων χειρουργικών περιστατικών, για να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

    Συγχρόνως και μέχρι νεωτέρας όλες οι προγραμματισμένες επεμβάσεις αναβάλλονται, καθώς διαπιστώνεται σοβαρό έλλειμμα λειτουργικών πιστώσεων.

    Ο κύριος Ραπτόπουλος είπε ότι το νοσοκομείο έχει σήμερα στη διάθεσή του 100.000 ευρώ, τη στιγμή που για την εύρυθμη λειτουργία του απαιτείται το 20πλάσιο ποσό, καθώς μόνο για προμήθεια πετρελαίου, χρειάζονται μηνιαίως 600 χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε με τον υπηρεσιακό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, από τον οποίο ζήτησε, στο πλαίσιο του νόμου, να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διακριτικής ευχέρειας που διαθέτει, ώστε να μην απελαθεί ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο»

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΕΛΛΗΝΑ ;
    ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΥ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ !

    ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΩΜΟΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΦΗΣΕ 1,5 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΑΦΗΣΕ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
    ΑΦΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΜΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 1000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ 2000 ΦΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΠ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ, ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012.

    ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ Ή ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΝΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΣΑΧΙΝΙΔΗ- Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΦΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΑΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ; ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ 6 ΜΑΗ ΗΤΑΝΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΝΑΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ Ν ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΜΗ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΕ (ΣΥΡΙΖΑ): Στις καλένδες η έξοδος από το ευρώ -Είμαστε και υπερ των μονοπωλείων προκειμένου να γίνει ο Τσίπρας Πρωθυπουργός..

    Ιδιαίτερα αμυντικά βγήκε η ΚΟΕ για να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχεται ότι είναι υπερ της εξόδου από το ευρώ.

    Η απορία είναι πως μια σταλινική και αντιευρωπαϊκή συνιστώσα λέει ότι ξαφνικά είναι υπέρ του ευρώ!!!.

    Δεν συζητάμε βέβαια τι άλλαξε από το 2010 που έβγαλαν την αφίσα αριστερά...

    Η απολογητική ανακοίνωση της πάντως θυμίζει περισσότερο δήλωση νομιμοφροσύνης στον Τσίπρα ο οποίος προφανώς τους έβαλε χέρι να κόψουν τις παπαριές τώρα που βρίσκονται στον προθάλαμο της εξουσίας και έχουν πιάσει στο χέρι την κουτάλα...

    Κωλοτούμπα το λένε στο χωριό μου και φοριέται πολύ τελευταία
    Αλλά το Σφυροδρέπανο
    ε..συντρόφια
    είναι αιχμηρό και μπαίνει άσχημα στον κώλο Συριζοφασιστάκια .

    ¨Οπως το ΜΑΧΑΙΡΙ στον κώλο του Ιδάλματός σας.. του Καντάφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΤΩΣ: Την πού@@ισαν οι δανειολήπτες σε επιστροφή στη ΤΣΙΠΡΟ δραχμή.

    Μια πιθανή επιστροφή στη δραχμή μπορεί να σημάνει μεγάλες απώλειες για όσους έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια, με τα επιτόκια να ξεπερνούν το 15% από 5-6% που βρίσκονται σήμερα στην χειρότερη περίπτωση.

    Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν από τραπεζικούς κύκλους, και δημοσιεύονται σήμερα στα «ΝΕΑ», ζημιωμένοι θα είναι οι δανειολήπτες είτε τα δάνεια τους μετατραπούν σε δραχμές είτε παραμείνουν σε ευρώ είτε ακόμα κι αν έχουν λάβει δάνειο σε κάποιο σκληρό ξένο νόμισμα όπως το ελβετικό φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρόμπα κάνει τα παπαγαλάκια κι ο Ολάντ!!!
    _______________________________________
    Γάλλος ΥΠΟΙΚ: Να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ
    ... τηρώντας τις δεσμεύεσεις εννοείται.

    [Εδώ και 10 μέρες κάποιοι και κάποιες εντός και εκτός Ελλάδος αναπαραγάγουν επιλεκτικά δηλώσεις Ολάντ και Γάλλων προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η Γαλλία θα πλακωθεί με τη Γερμανία για χάρη της Ελλάδος και θα μας υποστηρίξει.
    Έφτασαν να αποκρύψουν από δηλώσεις του Ολάντ
    τη φράση «η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» για να δημιουργούν εντυπώσεις ότι ο Ολάντ συμφωνεί με τον Τσίπρα και θα επαναδιαπραγματευτεί από το μηδέν!

    Τους δικαιολογούμε γιατί σαν ΠΑΣΟΚοι έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και βρήκαν καταφύγιο στο νεοΠΑΣΟΚο Τσίπρα...

    Ακούστε τα τώρα και από τον υπουργό του Ολάντ για να μη σας παραμυθιάζουν ότι όλα είναι απλά αρκεί να βγει ο Τσίπρας...]

    Γερμανία και Γαλλία θα κάνουν «το πάν για να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη», υπογράμμισαν από τη γερμανική πρωτεύουσα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Γάλλος ομόλογός του Πιερ Μοσκοβισί μετά την πρώτη τους συνάντηση, επαναλαμβάνοντας τη σημασία «τήρησης των δεσμεύσεων» από την ελληνικη πλευρά.

    «Όλοι πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει θέση στην ευρωζώνη» όμως η Αθήνα «θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Γάλλος υπουργός.

    Όσον αφορά τα γαλλικά δημοσιονομικά, ο Μοσκοβισί υπογράμμισε πως το Παρίσι δεν απομακρύνεται από το στόχο του για μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματός της, από το 2013, και θα εξισορροπήσει και πάλι τον προϋπολογισμό της το 2017, όπως έχει ήδη δεσμευτεί.

    «Οι δεσμεύσεις που ανέλαβε ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του όσον αφορά τα δημόσια οικονομικά θα τηρηθούν όλες» είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από κοινού με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    Ο Μοσκοβισί επανέλαβε ότι το Παρίσι έχει την πρόθεση να «βάλει στο τραπέζι» όλες τις δυνατές λύσεις για την προώθηση της ανάπτυξης εντός της ευρωζώνης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για πούλημα λοιπόν,
    ό,τι έμεινε από χτες,
    ελπίδες ανεκπλήρωτες
    ευκαιρίες μοναδικές.
    Για πούλημα και το μέλλον,
    είμαι για πούλημα κι εγώ,
    για πούλημα κι ό,τι έμεινε
    απούλητο ως εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω θελω ο εν δυναμει ''Προθυπουργος'' να βεβαιωσει τον κοσμο με κατηγοριματικο τροπο (σιγα μην το κανει) οτι εγγυαται στον Ελληνικο Λαο οτι η πολιτικη που επαγγελεται δεν θα θεσει την Χωρα εκτος ΕΕ και Ευρω και επομενως την επιστροφη στην Δραχμη πραγμα που ειναι και αιτημα του 85% του Ελληνικου Λαου. Αν ακουσετε να λεει τετοιο πραγμα το μεγαλυτερο πολιτικο μορφωμα απατης της μεταπολιτευσης εγω θα γινω δεσποτης. Ολοι προς αυτη την κατευθυνση και με αυτο το ερωτημα και απορω αυτοι οι αλλοι πολιτικοι πως δεν το θετουν και να απαιτησουν μια τετοια δεσμευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΝΧΟ ΑΠΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ 70% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

    ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση