GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλωματικό επεισόδιο προκάλεσε η νικήτρια της Eurovision...

Τις ανησυχίες της για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Αζερμπαϊτζάν, τη χώρα που φέτος φιλοξένησε τη Eurovision, εξέφρα...


Τις ανησυχίες της για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Αζερμπαϊτζάν, τη χώρα που φέτος φιλοξένησε τη Eurovision, εξέφρασε η νικήτρια του διαγωνισμού, Λορίν, προκαλώντας εντονότατες διαμαρτυρίες.
Η τραγουδίστρια που χάρισε μία θριαμβευτική νίκη στη Σουηδία, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με εκπροσώπους οργανώσεων που μάχονται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Αζερμπαϊτζάν και δήλωσε στα ΜΜΕ, μετά το τέλος της συνάντησης: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν περάσει πολλά και οι ιστορίες τους πρέπει να ακουστούν. Πρέπει να φανεί η άλλη όψη του νομίσματος».
Οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν αντέδρασαν άμεσα σε αυτές τις δηλώσεις, αλλά και στη συνάντηση με τους ακτιβιστές, κατηγορώντας τη Λορίν ότι προσπαθεί να πολιτικοποιήσει έναν καλλιτεχνικό θεσμό, ενώ το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο APA, έγραψε ότι ο Σουηδός πρέσβης την έβαλε να κάνει «πολιτικές δηλώσεις από το βήμα της Eurovision».
Το δημοσίευμα διέψευσε άμεσα η σουηδική κυβέρνηση, ενώ και η ίδια η Λορίν, όταν μετά τη νίκη της ρωτήθηκε για το ζήτημα είπε: «Έχω δύο πλευρές. Η μία αφορά τις προσωπικές μου ιδέες και η άλλη τη δουλειά μου. Εδώ, σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με αυτό που πετύχαμε στον διαγωνισμό».

8 σχόλια

  1. Ας δούμε τα μέχρι τώρα δεδομένα.

    Η ΝΔ, για διάφορους λόγους, είτε οικονομικούς, είτε ιδεολογικούς, συσπειρώνει μεγάλη μάζα ψηφοφόρων από όλα τα κόμματα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

    Ειδικότερα, απορροφά τη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ, του ΛΑΟΣ, κι ένα μεγάλο μέρος ψηφοφόρων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δράσης-Δημιουργία Ξανά, της Χρυσής Αυγής, του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, της Κοινωνίας και ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ψηφοφόρων ( κεντρών και από το πατριωτικό χώρο ) του ΠΑΣΟΚ !

    Ο Σύριζα αντλεί ψήφους από το Πασοκ, τους Οικολόγους, το ΚΚΕ και τη Κοινωνική Συμφωνία, αλλά και χάνει ψήφους προς Νέα Δημοκρατία και Ανεξάρτητους Έλληνες!

    Το Πασοκ, χτυπημένο από τα ημερολόγια του Άκη και τον πλουτισμό στελεχών ( και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που έχει γίνει γνωστή ), από την είδηση για τις διακοπές Παπανδρέου σε πολυτελή ξενοδοχείο της Κρήτης ( που έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών !!! ), και τις εγκληματικές οικονομικές ενέργειες του Βενιζέλου ( χαράτσι στη ΔΕΗ, τεκμηρια και μείωση αφορολογήτου στις φορολογικές δηλώσεις, αναδρομικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, προβλημα στα φάρμακα,στους γιατρούς, στα νοσοκομεία, το κούρεμα των ομολόγων απλών αποταμιευτών, ασφαλιστικών ταμείων και δημοσίων ιδρυμάτων, το ΕΤΑΚ του 2009,ΦΑΠ 2010 και 11 ), με τις απίστευτες γκάφες του Υπουργείου Παιδείας ( επιτελείο Αννούλας ) σε Νεοελληνική Γλώσσα, Βιολογία, Φυσική ( όπου όλοι σχεδόν οι μαθητές νοιώθουν αδικημένοι και εξοργισμένοι ), βλέπει καθημερινά να πέφτουν τα ποσοστά του, και οι συγκεντρώσεις του Βενιζέλου σε Ίλιο, Κόρινθο και Ναύπλιο ήταν των 50-100 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων, των οικογενειών τους, των δημοσιογράφων-τεχνικών ΜΜΕ, και της προσωπικής ασφαλείας του κ.Βενιζέλου και των συνοδών του βουλευτών !

    Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε μια δημοσκόπηση, μέσα σε μια εβδομάδα έχασε 3 μονάδες ! Και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές, αφού περισσότερο εξοργισμένοι είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι του, όπως φάνηκε στο Ναύπλιο! Λογικά, και παρά τη στήριξη, θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα, ίσως και πιο κάτω από τους ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά.

    Οι ΑΝΕΛ χάνουν το 1/3 της δύναμης τους προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα κερδίσουν ψήφους από τον Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ, το ΟΧΙ ( ΕΠΑΜ ) και άλλα μικρότερα αντιμνημονιακά κινήματα, και κάπως θα ισορροπήσουν στο 7%. Επίσης, στα πλαίσια τα ιδεολογικά θα επαναπατρίσουν ψήφους που πήγαν στο Σύριζα ή και ψήφους της Χ.Α.

    Στα ίδια περίπου ποσοστά θα μείνει η Δημ. Αριστερά, το ΚΚΕ και η Χ.Α με πτωτικές τάσεις.

    Η Δράση- Δημιουργία Ξανά συμπιέζονται από το ενδεχόμενο πρωτιάς του Σύριζα, οπότε δύσκολα θα ξεπεράσουν, σε συνθήκες πόλωσης, το 2%, γιατί θα θεωρηθεί "χαμένη ψήφος", το ίδιο και οι Οικολόγοι- Πράσινοι.

    Η αδυναμία του Σύριζα, όσο και των ΑΝΕΛ να δώσουν κυβερνητική λύση, μένοντας ανυποχώρητοι σε κάποιες θέσεις τους, αντί να ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αρχικά ) σε μερικά βασικά σημεία ( πχ χαράτσι στη ΔΕΗ, φορολογικές δηλώσεις, οριζόντες μειώσεις μισθών και συντάξεων, φόροι στα ακίνητα κλπ ), οδήγησαν στην άποψη ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν κυβερνητικοί εταίροι σε κυβέρνηση συνεργασίας, με αποτέλεσμα μια διαρκώς αυξανόμενη μάζα ψηφοφόρων ( από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μέχρι σε όλο το χώρο της κεντροδεξιάς και δεξιάς, ακόμα και στις παρυφές της πατριωτικής αριστεράς ) να στρέφεται προς τη Νέα Δημοκρατία, ζητώντας και κυβερνητική σταθερότητα και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( πάγωμα μέτρων Ιουλίου, όπως πρότεινε ο Αβραμόπουλος, αλλαγή στο χαράτσι στη ΔΕΗ, όπως είπε ο κ. Σαμαράς σήμερα στην εφημερίδα REAL κλπ ). Η τάση αυτή θα διαφανεί και στις επόμενες δημοσκοπήσεις, με ακόμα πιο ισχυρή άνοδο της Ν.Δ, ώστε να μη χρειάζεται να στηρίζεται στις εμμονές κάποιων αδιάλλακτων προσώπων, που θέτουν σε κίνδυνο την πορεία της Οικονομίας.

    Μερικοί, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι θα δούμε και μετακίνηση ψηφοφόρων του Σύριζα προς ΝΔ και ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά, όπως αυτό παρατηρείται και στους ψηφόρους του ΠΑΣΟΚ, για λόγους σταθερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή. Δείτε τι σας έχει ετοιμάσει το επιτελείο Βενιζέλου- Σαχινίδη ( δεν μιλάμε για τα μέτρα Ιουλίου που είχε συμφωνήσει, αλλά μπορεί να παγώσουν μετά τις εκλογές, είτε κερδίσει η ΝΔ, είτε ο Σύριζα ). Αυτά σας τα αποκρύπτουν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κομματικά όργανα του πασοκ ( δήμαρχοι, περιφερειάρχες ) για να αρπάξουν κανένα ψηφουλάκι και να έχουν μέρος στη εξουσία, καρέκλα, κουτάλα ! Καμαρώστε και αποφασίστε αν θα "αυτοκτονήσετε", εμπιστευόμενοι αυτούς ( Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη ) που έσκαψαν ένα τάφο για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, βάζοντας χέρι στο μισθό, στο σπίτι και στις αποταμιεύσεις μιας ζωής !

    Ρεπορτάζ : Γιώργος Αυτιάς
    (από την Ισοτιμία της Κυριακής)
    Έρχονται πάλι οι φόροι. Αυτή τη φορά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Η μείωση του αφορολογήτου προκαλεί τριγμούς σε πολίτες και νοικοκυριά. Αυτοί που...
    περισσότερο θα πιεστούν είναι οικογένειες, πολύτεκνοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. Οι αλλαγές φέτος στους φόρους.
    1. Αφορολόγητο 5.000 ευρώ
    2.Για κάθε 1000 ευρώ ο φόρος είναι 100 ευρώ
    3. Τα τεκμήρια ανεβάζουν κατακόρυφα το φόρο
    4. Με ΜΗΔΕΝ εισόδημα αν υπάρχει σπίτι 90 τετραγωνικών ή ΙΧ 1600 κυβικά ο φόρος είναι 1400 ευρώ!
    5.Μαζί με το εκκαθαριστικό του φόρου θα έρθει και η έκτακτη εισφορά που θα πληρωθεί σε έως έξι μηνιαίες δόσεις.
    6. Φέτος το τέλος επιτηδεύματος απο 300 ευρώ πάει στα 500
    7. Τα τεκμήρια διαβίωσης ανεβάζουν το φόρο έως 100%
    Από φέτος έχουμε
    - Αύξηση φόρου 58,3% λόγο μείωσης αφορολογήτου στα 5.000 ευρώ.
    - Αύξηση φόρου για 30άρηδες και συνταξιούχους άνω των 65 ,λόγο μείωσης αφορολογήτου σε 9.000 ε.
    - Αύξηση φόρου για χαμηλά και μεσαία εισοδήματα λόγο αλλαγής της φορολογικής κλίμακας.
    -Φόρος 10% αν δεν συγκεντρωθούν αποδείξεις για το 25% του εισοδήματος!
    - Μείωση αφορολογήτου τρίτεκνων από 11.500 στα 7.000 ευρώ
    -Μείωση αφορολογήτου για 4τεκνους από 13.500 στα 10.000 ευρώ .
    - Αύξηση από 10%- 71% στα τεκμήρια για κατοικίες, Ι.Χ., σκάφη και πισίνες.
    - Αύξηση της παρακράτησης φόρου εισοδήματος από τους μισθούς και τις συντάξεις.
    - Διπλός φόρος κάθε μήνα ! Κεφαλικός φόρος και φόρος μισθωτών μαζί! Δηλαδή θα παρακρατείται από το μισθό!
    - Αύξηση προκαταβολής φόρου εισοδήματος 55% !
    - Φόρος σε ακίνητα από 400 - 200.000 ευρώ κατά 0,2% , για το 2011 και 2012!
    - Αύξηση του Εκτάκτου Φόρου Ακινήτων μέσω ΔΕΗ
    - Επιβολή 6 φόρων στην κατοχή της ακίνητης περιουσίας.
    - Είσπραξη τριών φόρων ! Κεφαλικού, επιτηδεύματος , έκτακτης εισφοράς για ΙΧ .
    - Διπλή Πληρωμή Κεφαλικού φόρου 2011 και 2012 .
    - Αύξηση φόρου επιτηδεύματος από 300 σε 500 εύρο.
    - Αύξηση της έκτακτης εισφοράς για Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών.
    - Αύξηση του ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις νέων οικοδομών.
    - Αύξηση φόρου σε μεταβιβάσεις παλαιών οικοδομών, οικοπέδων,αγροκτημάτων.
    - Αυξήσεις στους φόρους για δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές ακινήτων.

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει την απομάκρυνση των φωτορεπόρτερ από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε, οπότε και χωρίς καμία προειδοποίηση ή προηγούμενη συνεννόηση, άνθρωποι του περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ απομάκρυναν ΟΛΟΥΣ τους φωτορεπόρτερ, με την πρόφαση πως ενοχλούν τα «κλικ» των φωτογραφικών μηχανών!

    Διαβάστε τι γράφουν στην καταγγελία τους:

    Τον παραπάνω λόγο τον θεωρούμε παντελώς προσχηματικό με το δεδομένο ότι επανειλημμένα και από ετών, γραπτά και προφορικά, έχουμε υποβάλλει το πάγιο αίτημα της Ένωσής μας για τη συμμετοχή της και τη συμβολή της στο σχεδιασμό για την αρτιότερη και χωρίς προβλήματα φωτοδημοσιογραφική κάλυψη τέτοιων σημαντικών γεγονότων.

    Οι Έλληνες Φωτορεπόρτερ είναι Φωτο-Δημοσιογράφοι και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται από οποιοδήποτε Φορέα και Οργανισμό όταν καλούνται σε εκδηλώσεις που αφορούν τον Τύπο και ο αποκλεισμός τους λειτουργεί σε βάρος της ελευθεροτυπίας και της πλουραλιστικής ενημέρωσης των πολιτών. Μήπως την επόμενη φορά αντί να προσκληθούμε να καλύψουμε αντίστοιχο γεγονός επιθυμούν μα μας υποκαταστήσουν πλήρως αποστέλλοντας αποκλειστικά φωτογραφίες της δικής τους επιλογής;

    Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει πως αυτές οι ενέργειες αντικειμενικά συνιστούν απροκάλυπτη φίμωση της Φωτο-Ειδησεογραφίας και κατά συνέπεια και της ελευθεροτυπίας και ως εκ τούτου, διερμηνεύοντας και την κοινή στάση όλων των θιγόμενων μελών της, θεωρεί ότι είναι πλέον υποχρεωμένη να προβεί στο εξής σε ΕΜΠΑΡΓΚΟ σε οποιαδήποτε εκδήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και έως ότου οι υπεύθυνοί του αποδεχτούν τους Φωτορεπόρτερ ως λειτουργούς του Τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΣΤΗ ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ :

    1) Την κατάργηση του χαρατσιού από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για το 2012

    2) Υπαγωγή σε μειωμένο συντελεστή 1 ευρω το τμ σε όλους τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της ΔΕΗ για το χαράτσι του 2011.

    Μόνο έτσι θα σώσουν τη ΔΕΗ.
    Τεράστιες οι αστικές και ποινικές ευθύνες και του κ. Βενιζέλου αλλά και του Δ.Σ της ΔΕΗ, που δέχθηκε όλα αυτά τα χαράτσια, που οδηγούν σε κατάρρευση της ΔΕΗ.

    ΔΕΗ: Ρεύμα μέχρι τέλος Ιουνίου - Τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας για την επιχείρηση με επιπτώσεις σε όλη την ελληνική οικονομία!Φόβοι ότι αν δεν λυθούν βασικά ζητήματα θα υπάρχει πρόβλημα το καλοκαίρι που αυξάνεται η ζήτηση ρεύματος - Δραματικές προειδοποιήσεις του επικεφαλής της ΔΕΗ - Μεγάλο το πρόβλημα ρευστότητας - Τελευταία στιγμή βρέθηκαν 380 εκατ. ευρώ προκειμένου να λυθεί προσωρινά το πρόβλημα μέχρι το τέλος του Ιουνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 28 Μαϊ 2012 4:19:00 μ.μ

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από εγκυρη πηγη (που εδινε το ΠΑΣΟΚ τριτο κομμα 1 μηνα πριν την 6 Μαιου):
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι πρώτο κόμμα και κάνει αυτοδυναμη κυβέρνηση μόνο με τους βουλευτες της ΔΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια συνιστώσα παρακαλώ !

    Πονηρός ο άπειρος νάρκισσος, με τη χαμηλή νοημοσύνη Τσίπρας!
    Δεν έχει συνισταμένη στις συνιστώσες του, για να διαλέγεις ότι θέλεις.
    Πάρτε μια τώρα που γυρίζει!!
    Κάποια θα πηγαίνει ασορτί με το κουστούμι σας.
    Ενώ αν είχε συνθέσει συνισταμένη θα ήταν πιο καθαρά και δε θάπαιρνε ούτε 5%.

    Η μία είναι υπέρ της αθεΐας.
    Η άλλη υπέρ της 17 Νοέμβρη.
    Άλλη υπέρ των φόρων.
    Άλλη υπέρ των λάθρο.
    Και άλλη χωρίς σχέδιο υπέρ της κατάργησης το λένε, καταγγελίας, επαναπαδιαπραγμάτευσης το....λένε;

    Ούτε οι ίδιοι ξέρουν πώς το λένε!
    Αλλά ο απελπισμένος κόσμος λέει ας είναι και αυτό!
    Δε μας νοιάζει!
    Φτάνει να έχουμε την καραμέλα στο στόμα και την τσίχλα στο μυαλό.

    Δε μας νοιάζει να πάμε χειρότερα.
    Εμείς έχουμε μόνο δικαιώματα όχι υποχρεώσεις. Θα κόψουμε πληθωριστικό νόμισμα και θα διορίσουμε όλη την Ελλάδα δημοσίους υπαλλήλους.
    Αυτό θέλουμε.
    Ναι θα χτυπήσει το χέρι του ο Τσίπρας στο τραπέζι.

    Τόσο απελπισία να πιστεύετε ένα νάρκισσο άπειρο κουτοπόνηρο γιάπη που εξυπηρετεί συμφέροντα ;;
    Τόση έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας;
    Είστε εσείς που μας φέρατε τον ΓΑΠ.
    Είδατε τι έγινε!
    Τωρα θέλετε τον πρωθυπουργό του εμφύλιου,
    της δραχμής και του τρίμηνου;

    Εκτός αν είστε του παλιού ΠΑΣΟΚ και θέλετε να φάτε και βολευτείτε πάλι.
    Έχετε αρχίσει να πηγαίνετε παλιοί πασοκοι.

    Δε θα σας αφήσουμε όμως σήμερα.
    Θα κάνουμε ότι πρέπει κλίκα για να σώσουμε την Ελλάδα.
    Δε θα τα φάτε πάλι πασοκοι με το όνομα ΣΥΡΙΖΑ.
    Δε θα γλιτώσετε τις φυλακές Φωτοπουλαίοι και λοιποί συγγενείς.
    Αργόμισθοι πασοκοι τεμπέληδες που σας πληρώνουμε !

    Ξυπνήσαμε ρεεεεε!!!
    -------------------
    ΅Εχουμε πια σαφή εικόνα για τον αχταρμά τον ιδεολογικό και τους επικίνδυνους ανθρώπους του.
    - Όταν είσαι ψευτομάρτυρας στους κατηγορούμενους της 17 Νοέμβρη, είσαι επικίνδυνος.
    - Όταν υποστηρίζεις την παρανομία, οταν βρίσκεις ελαφρυντικά για τις δολοφονίες των τρομοκρατών είσαι μάρτυρας και υποστηρικτής τους άρα ταυτίζεσαι τότε είσαι και εσύ ιδεολογικά επικίνδυνος


    Δε σώζεστε με τίποτα ελληνοποιημένες απο τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής και Δημόσιοι Υπάλληλοι απο τα γυφτοχώρια της Ελλάδας..Άρχοντες
    ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και βουρ απο 10%-100%
    τα κλεμμένα του Ελληνικού Λαού..

    Κρατικοδίαιτοι που ΦΑΓΑΤΕ ολόκληρη την Ελλάδα

    Επαγγελματίες του ΠΑ$$$$$$$$οκισμού. ΑΛΗΤΕΣ.
    Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι ________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση