GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενεργή συμμετοχή της Google στον πόλεμο κατά της πειρατείας

Η Google φαίνεται πως έχει κηρύξει για τα καλά τον πόλεμο στο πειρατικό υλικό και γενικότερα σε όσους παραβιάζουν το copyright. Όπω...

Η Google φαίνεται πως έχει κηρύξει για τα καλά τον πόλεμο στο πειρατικό υλικό και γενικότερα σε όσους παραβιάζουν το copyright. Όπως αποκάλυψε η νέα έκδοση Transparency Report που δημοσίευσε η εταιρεία-μεγαθήριο της τεχνολογίας, κάθε μήνα 1,2 εκατ. διευθύνσεις ιστοτόπων αφαιρούνται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων της δημοφιλούς μηχανής, κατόπιν αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.
Στην κορυφή σχετικών αιτήσεων για αφαίρεση URL που σχετίζονται με πειρατικά υλικό, βρίσκεται ένας άλλος γίγαντας της πληροφορικής, η Microsoft. Ακολουθούν οι NBCUniversal, RIAA και BPI.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στην πέμπτη θέση βρίσκεται το στούντιο πορνογραφικών ταινιών Elegant Angel.
Το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου 2011, η Google έκανε δεκτό το 97% σχετικών αιτήσεων, τα οποία αυξάνονται μάλιστα με ταχείς ρυθμούς.

1 σχόλιο

  1. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ :
    Ο κ. Βενιζέλος μιλάει στο Ίλιον σε συγκέντρωση 100 ατόμων, 80 από τους οποίους είναι άνω των 60 ετών.

    Πράγματι δικαιώνονται οι προβλέψεις ότι, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, οι εκλογείς-ψηφοφόροι του πασοκ φεύγουν προς άλλα κόμματα, κυρίως προς Νέα Δημοκρατία και Δημ. Αριστερά, και είναι αμφίβολο αν θα κρατήσει τη 3η θέση ή θα πέσει πιο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση