GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H αναγκαστική μετανάστευση είναι άγριο πράμα...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη. Διάβασα την είδηση ότι:  (Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζει η μετανάστευση άνεργων Ελλήνων με προορισμό τη Γερμανί...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη.

Διάβασα την είδηση ότι:  (Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζει η μετανάστευση άνεργων Ελλήνων με προορισμό τη Γερμανία, γεγονός το οποίο σπεύδουν να εκμεταλλευτούν ομογενείς εργοδότες. Σε μεγάλο ποσοστό, αναβιώνουν «ήθη και έθιμα» της πατρίδας, όπως η παραβίαση ωραρίων, η ανασφάλιστη εργασία και η περικοπή εισοδημάτων …)
Αντίστοιχη πληροφόρηση είχα προ μηνών από φίλο που ζει στην Αυστραλία την οποία δημοσιοποίησα αλλά και από άλλον από τον Καναδά και σημείωνα ότι , η αναγκαστική μετανάστευση , είναι άγριο πράμα .
Με είχε ξαφνιάσει αρχικά αλλά δεν με απογοήτευσε το γεγονός . Και κατά τη διάρκεια της πρώτης γερμανικής κατοχής (έλληνες) ήταν οι μαυραγορίτες , δεν ήταν εξωγήινοι ή λαθρομετανάστες ! Και οι μαυραγορίτες φυσικά έχουν αφήσει στον τόπο μας απογόνους , οι οποίοι δοθείσης ευκαιρίας , σήμερα , ντροπιάζουν ξανά τη ράτσα μας!
Υπήρξαν όμως τότε και οι Άλλοι , οι μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων της συστράτευσης και της αλληλεγγύης που απότρεψε την λιμοκτονία και επέτρεψε την επιβίωση του λαού . Ευτυχώς άφησαν και αυτοί απογόνους , εμάς τους πολλούς, τους περισσότερους Έλληνες , τους και τώρα έτοιμους για συστράτευση και αλληλεγγύη !
Οφείλω να αναφέρω εδώ , για την άρση κάθε παρεξήγησης ότι από όσα μηνύματα λαβαίνω, τα ποιο μεστά σε νοήματα , γεμάτα από ειλικρινή αγάπη και ανησυχία για την πατρίδα , προέρχονται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ της διασποράς !

12 σχόλια

  1. Οι άνθρωποι εκεί στη Συγγρού, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, Υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη (που εξαιτίας του καιροσκοπισμού του και του "τζάμπα μάγκα-εθνικισμού" του, δεν λύθηκε πριν 20 χρόνια το θέμα των Σκοπίων, όπως ΜΟΝΟΝ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε από τότε, αλλά συμφωνούσε και ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης, για "ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ" και συναινούσε σε αυτό και ο ίδιος ο Κίρο Γκλιγκόρωφ, ο Πρόεδρος τότε της ΠΓΔΜ!!!!!),

    το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, ο άνθρωπος που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, ο κυκλοφορών μόνο στα μεγάλα σαλόνια της διαπλοκής, ο "Βασιλάκης Λεβέντης" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ακόμα γελάνε μαζί του οι Ευρωπαίοι...

    ο "Θέλω να γίνω Πρωθυπουργός με το Στανιό", ακόμα κι αν χρειαστούν αλλεπάλληλες εκλογές", ο άνθρωπος, που η θλιμμένη φάτσα του μετά την 6η Μαΐου, ήταν σαν να τον πάτησε ελέφαντας...

    ΖΗΤΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ (!?!?!?!)...Ουαχαχαχαχα....Ουαχαχαχα

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ

    ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ,

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!

    Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρή Γαμημένη Πούστρα του ελέους Τζωωωωων$$$$$$$$$$///////++++++,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ????

    ΕΕΕΕΕΕΕ?????????

    ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ,

    ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,

    ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,

    ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρή Γαμημένη Πούστρα του ελέους Τζωωωωων$$$$$$$$$$///////++++++,

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ????

    ΕΕΕΕΕΕΕ?????????

    ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ,

    ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,

    ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,

    ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

    ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΛΑΕ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και φυσικα τοπαμε!
    Χρυση Αυγη δαγκωτο....

    Ψοφος στο συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων)..ειναι μια μαλακια και μιση..

    Ψοφος στην αλητοσυμμορια πασοκ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!

    Ψηφιστε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτος απο αυτες ις συμμοριες,αγαπητοι μου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει τζων και σενα ο κώλος σου τα θέλει. Βλάκα ε βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ περιορισμένη η εμβέλεια του προβληματισμού σχετικά και γύρω μόνο από τους μαυραγορίτες!

    Το τραγικό είναι ότι με τη στάση του ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑ.Ο.Σ υπέρ του μνημονίου, να ξεπουλήσουν τη χώρα, ήδη ξεπούλησαν και ΥΠΕΡεπιτοκίασαν ΚΑΙ τα έξοδα και της δημόσιας παιδείας και τα έξοδα των γονέων για της σπουδές των παιδειών τους, χωρίς κανένα όφελος για την ανάπτυξη της χώρας, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ οι μνημονιακοί ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Ελλάδας, με το μηδαμινό κοστολόγιο γι αυτούς, καρπώνονται ΚΑΙ την επιστήμη των σπουδών των παιδιών της Ελλάδας, και των νέων μεταναστών, όπως και επί Χούντας!

    Έτσι είναι όταν μας κυβερνούν τα "αλογά", και μάλιστα αχαλίνωτα, γιατί υπερασπίζουν τα βοσκοτόπια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ NΔ

    Πάει ο Αντωνάκης.

    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥ ΝΔ ΑΛΛΑ,

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΑΞΙ ΨΗΦΙΖΟΥ ΝΔ ΑΛΛΑ,

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΨΗΦΙΖΟΥ ΝΔ ΑΛΛΑ,

    Σε όλες τις Κυριακάτικες δημοσκοπήσεις είναι δεύτεροι.

    Τελειωμένοι πραγματικά λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΥΓΗ εγκαλούν τους Ποντίους για εγκλήματα εναντίων των Τούρκων...!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ..

    * Ο Νάσος Θεοδωρίδης είναι δικηγόρος και μέλος της Π.Κ. του ΣΥΝ Αμπελοκήπων

    http://udemand.wordpress.com/
    /////////////////////////////

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;;;

    ΔΗΜ.ΑΡ.: Η Ρεπούστη πήγε για κατούρημα...γιαυτό έλειπε

    "Πήγε για κατούρημα".~~~~~~~~~~~
    Αυτό λέει, μέσες-άκρες, η ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. για την εμετική ενέργεια της καθηγήτριας Γαλλικής φιλολογίας, Mαρίας Rεπούση (βρέθηκε στο κοινοβούλιο με 1.629 ψήφους),
    να αποχωρήσει από τη Βουλή την ώρα που... ο Πρόεδρος κήρυξε ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη του Ολοκαυτώματος των Ποντίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν της ...βγαίνει η λέξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    ρε-πούστη μου λαγνοΛάθρε
    του ..κώλου σου ..."αριστερέ" !
    άρρωστε, ανάπηρε, σακάτη
    ζητιάνε της μάυρης ψωλής !!


    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί» λέει η Ρεπούση στην ανακοίνωσή της για να μπαλώσει την αποχώρησή της από τη Βουλή κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής την Παρασκευή για τη γενοκτονία των Ποντίων.

    Μα καλή μου, σήμερα δεν ήταν ημέρα "μνήμης του Ποντιακού ελληνισμού", αλλά... ημέρα "μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού".
    Δεν πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός για να υπάρχει ημέρα μνήμης!!!!!

    Δεν λέμε:
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί»,
    αλλά
    «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί».

    Έτσι δεν είναι κύριε Κουβέλη;

    Καταλάβατε το ζόρι τους; Κι οι ξεφτίλες δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν αυτή την εμετική "διευκρίνιση", ως ...ικανοποιητική.
    Τολμούν να γράψουν ότι "έδωσε απάντηση η Ρεπούση".

    Μα, ρε τρόμπα ολίγιστε δημοσιογράφε,
    είναι απάντηση το "Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού..".

    Πέθανε ο ποντιακός ελληνισμός και του κάνουμε μνημόσυνο;
    Μυαλό θέλει ;


    αλλά που να το βρείς gay Συνιστώσα
    "μοδατε" πούσταρε αλήτη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης..

    ΟΧΙ ΕΔΏ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΉΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ...ΘΑ ΦΎΓΟΥΝ ΑΥΤΟΊ...

    Βλέπω ότι είθισται οι πιο πολλοί κολλημένοι, με τα εθνικά Θέματα..{δεν λέω ότι είναι λάθος } Λάθος είναι ο χρόνος που ανακινείτε αυτά τα θέματα ως πρωτεύοντα..

    Όταν ΕΙΣΑΙ σε μια Ε.Ε , πιστός υπερασπιστής της ελεύθερης αγοράς πιστεύετε ακόμα σε εθνικά θέματα;

    Αν έλθει ένας ΤΟΥΡΚΟΣ, ένας Σκοπιανός και ρίχνει χρήματα στην αγορά {{ επενδύει που ΛΕΝΕ και λέτε}} αγοράζει γη και ύδωρ πια είναι η διαφορά; θα δώσει και 10.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας, αν πάρει και μια ποδοσφαιρική ομάδα τι θα λέτε; Ερωτώ και θέλω σοβαρές απαντήσεις...

    Για να τελειώνουμε αυτές της μπούρδες ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ δεν υπάρχει εθνική πολιτική.. διαβάστε και κανένα βιβλίο δεν κάνει ΚΑΚΟ..

    Θα το ξαναγράψω μπας και το μάθετε εσείς, αλλά και οι υποψήφιοι σωτήρες όλων τον παρατάξεων ΆΛΛΟ δανειακή συμβάσει και άλλο τα μνημόνια ..

    Τα μνημόνια τα πετάμε αύριο τα σκίζομαι, ΜΕ ΤΗΝ δανειακή συμβάσει τι γίνετε; ΆΝΤΕ και μας πάνε ένα δυο χρόνια πείσω ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , εε και τι έγινε;; ΜΙΑ ΤΡΎΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΆΦΩ ... Η δανειακή σύμβαση λέει μέσα για εγγυητικές που είναι δημόσιος και ιδιωτικώς πλούτος= εθνική κυριαρχία ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΊΑ, ΝΕΡΌ, ΓΗ , ΦΤΗΝΌ ΑΝΘΡΩΠΙΝΌ ΕΡΓΑΤΙΚΌ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ...

    ΟΛΑ τα κόμματα παίζουν σήμερα μια κακή μικροκομματική πολιτική που δεν θα τους βγει σε καλό..

    Όσο προδότες είναι αυτοί που ψηφίσαν και ΥΠΕΡΓΑΨΑΝ της δανειακές συμβάσεις ΆΛΛΟ τόσο θα είναι όσοι μιλάνε για δραχμή ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΆΛΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΑΡΓΆ Η ΓΡΉΓΟΡΑ ...

    Το εθνικό μας νόμισμα μας θα πρέπει εμείς να το προσδιορίσουμε ας λέγεται ΟΒΟΛΟΣ Η ΔΡΑΧΜΉ...

    Αυτή η τρομοκρατία που έχουν σπείρει εντέχνως ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ..ΣΚΑΙ...ΠΑΣΟΚ ...ΜΕΚΑ... ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ , που αν μπορούσα θα τους έδινα τα πτυχία τους να τα φανέ.. κυριολεκτικά..

    Η χώρες που δεν είναι στο ευρώ πως κάνουν συναλλαγές; ΠΩΣ; με συνάλλαγμα ρε βλήτα ; εγώ θέλω ένα εθνικό νόμισμα που θα το κάνω εγώ κουμάντο ..Και η προπαγάνδα θα έλθουν να μας αγοράσουν ΤΖΆΜΠΑ, του ΑΥΤΙΆ, ΟΧΙ θυμάστε πως έγινε η αλλαγή της δραχμής από το ευρώ; ΣΕ ΈΝΑ ΒΡΑΔΎ ... έχεις ΝΌΜΙΜΑ 100.000 ΕΥΡΩ σε καταθέσεις στην Ελλαδα; θα σου της μετατρέψουν ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΊ δραχμές με αξία 341.75 δραχμές ...ΣΗΜΕΡΑ ,ΟΧΙ ΌΤΑΝ ΈΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ... Και ας φέρουν όλοι οι Ευρωπαίοι τα ευρώ τους να τους τα κάνομε δραχμές με ισοδύναμο 341.75 να αποκτήσουμε και συνάλλαγμα άμα λάχει να βγαίνουμε να πλερώνομαι μετρητής ΟΤΙ εισάγουμε...

    ΚΑΛΆ ΜΥΑΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΈΞΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΎΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΉ ΔΡΑΧΜΉ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΣΦΑΞΊΜΑΤΑ.. NENEKOI ΕΕΕ ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση