GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H γιορτή της Ελληνίδας μητέρας στον καιρό της οικονομικής κρίσης...

Από την σύνταξη του, medlabnews.gr . Άλλη μια γιορτή της μητέρας...  Είναι όμως στην Ελλάδα γιορτή; Σήμερα η Ελληνίδα μάνα βάλλεται πανταχό...

Από την σύνταξη του,medlabnews.gr.

Άλλη μια γιορτή της μητέρας...  Είναι όμως στην Ελλάδα γιορτή; Σήμερα η Ελληνίδα μάνα βάλλεται πανταχόθεν. Είναι άνεργη, παλεύει με πολλά οικονομικά προβλήματα, αντιμετωπίζει την μιζέρια της γραφειοκρατίας, είναι αυτή που δέχεται της πιέσεις καθημερινά. Και πιέζεται από την ακρίβεια, από την ανεργία, από το περιβάλλον, από την διαλυμένη παιδεία, από την διαλυμένη υγεία και έρχεται αντιμέτωπη με την κατάθλιψη που διαπερνά την χώρα. Ο ρόλος της σημερινής Ελληνίδας μάνας είναι σημαντικός περισσότερο από παλαιότερα..η μεγάλη οικονομική κρίση έχει διαφοροποιήσει πάρα πολύ τα κοινωνικά δεδομένα και η απόκτηση ενός παιδιού δημιουργεί φοβέρες πιέσεις στα σημερινά ζευγάρια. Ως συνέπεια αυτού του διλήμματος, στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί αύξηση των αμβλώσεων από εργαζόμενες γυναίκες, που φοβούνται ότι μια εγκυμοσύνη ίσως γίνει αιτία για απόλυση από την εργασία τους ή ακόμα πιο πολύ δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιβαρύνσεις της σημερινής εποχής. Για την κατάσταση αυτή ευθύνες έχει η πολιτεία αλλά και όσοι λησμονούν να τονίζουν τη μεγάλη αξία της γυναίκας-μητέρας....
read more
 

3 σχόλια

  1. Καμμένο, άκουσε τη φωνή του Αλαβάνου, πάρε την ευθύνη της εξουσίας με βάση το οικονομικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων και οδήγησε την Ελλάδα σε ανάπτυξη και μερική αλλαγή των όρων μνημονίου και δανειακών συμβάσεων. Σχημάτισε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με ΝΔ και Δημ. Αριστερά και σώστε τους Έλληνες. Τώρα η Ευρώπη ακούνε και δέχονται κάποιες αλλαγές. Τώρα, πριν είναι αργά για όλους μας.

    Μήνυμα Αλαβάνου σε Τσίπρα πως ''η Αριστερά οφείλει να πει στην κοινωνία πως έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο οδηγεί στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με μια επώδυνη διαδικασία''.

    Σε σημερινό του άρθρο ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί πως ''Σε μια χώρα εξαρτημένη η σωστή ή λαθεμένη εκτίμηση για τις κατευθύνσεις και τα όρια των Μεγάλων Δυνάμεων (από τη δεξιά για να ευθυγραμμιστεί, την αριστερά για να εναντιωθεί) οδηγεί από τον θρίαμβο μέχρι την πανωλεθρία''.

    Ο Αλαβάνος τονίζει :'' Και με τον Ολάντ και τις προθέσεις του για ανάπτυξη και με ένα «όχι» των Ιρλανδών στο ευρωσύμφωνο, τα όρια τροποποίησης των όρων των δανείων είναι ελάχιστα και σε δευτερεύοντα σημεία, που δεν μπορούν να απαντήσουν στις άμεσες ανάγκες και στην κλιμακούμενη οργή του λαού. Δυνατότητα κατάργησης του μνημονίου δεν υπάρχει παρά μόνο εκτός Ευρωζώνης. Μια λάθος εκτίμηση εδώ για τα περιθώρια ευλυγισίας της Γαλλίας ή της Γερμανίας μπορεί να αποβεί μοιραία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΔΩΣΤΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΝΤΕ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ 10,6% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???
    Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να τον πάτησε ελέφαντας???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είναι επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήραν το μήνυμα??? Δεν κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένοι, οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    Τζωωων, ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση