GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Joseph Daul καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον του Horst Reichenbach, επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας της ΕΕ για την Ελλάδα...

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, Joseph Daul, καταδικάζει έντονα τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του επικεφαλής της Ομάδα...

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, Joseph Daul, καταδικάζει έντονα τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας της ΕΕ, Horst Reichenbach, το αυτοκίνητο του οποίου καταστράφηκε σε μία εμπρηστική επίθεση όπως επίσης τον εκσφενδονισμό μπογιάς στο σπίτι του στο Βερολίνο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την ευθύνη ανέλαβε μια άγνωστη ομάδα που αυτοαποκαλείται "Λουκάνικος" .
"Καταδικάζω έντονα τις άνανδρες επιθέσεις αυτού του είδους. Ο επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας της ΕΕ για την Ελλάδα έχει τη λεπτή αποστολή να φέρει εις πέρας εμπράκτως την αλληλεγγύη των Ευρωπαίων προς όφελος του ελληνικού λαού. Στεκόμαστε στο πλευρό του και υποστηρίζουμε την αποστολή του στην Ελλάδα. Ελπίζω ότι εκείνοι οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τις επιθέσεις αυτές, σύντομα θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη."

5 σχόλια

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ! ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ 1.000.000 ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΕΣΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΟΣΟΣΤΩΝ.

    ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ 3-4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Η ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ 2-3% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.

    Η Χ.Α, ΤΟ ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 8/10 ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΟΓΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΆΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 11- ΕΩΣ 120 ΕΔΡΕΣ, ΑΡΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ !!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΕΡΣΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΕΡΑΜΙΔΑ 500,1000, 2000 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΣ !


    1000.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΥΨΗΛΑ ΤΕΛΗ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ !

    ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΠΑΣΟΚ ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ , ΛΟΓΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ;

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.
    ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ Ή ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση προς τους «Υπερπατριώτες» της Συγγρού,

    τους Δεξιούς Νοικοκυραίους της Δεκάρας και του Φαλημέντου ελέω Μνημονίου,

    τους υποκριτικά ανησυχούντες για τα εθνικά θέματα, που είναι άσοι στην Πατριδοκαπηλία, αλλά που περνάει ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, γιατί απ’ έξω απ’ αυτήν, κανείς δεν τους πιστεύει, όλοι τους ρίχνουν φάσκελα...

    Εκτός του ότι η παράταξη σας, η Χούντα σας και ο Βασιλιάς σας, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, τι έχετε κάνει ποτέ για την πατρίδα σας?

    Θα σας πω εγώ τι έχετε κάνει, δεξιοί πατριώτες του κώλου...

    Οι μόνοι πόλεμοι, που κάνατε ψευτοπατριώτες της Π...ας, ήταν στην Κατοχή, ως συνεργάτες των Γερμανών με τα Τάγματα Ασφαλείας, τους Χίτες και τους Γερμανοτσολιάδες, ενάντια ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, μετά στον Εμφύλιο πάλι, ως εγκάθετοι των Αγγλο-Αμερκάνων, μετά στην Κορέα ως υποτελείς του Πιουριφόϊ...

    ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μαζί με τους γελοίους βασιλιάδες σας - Φρειδερίκη και Κοκού και τις συνωμοτικές σας Χούντες!!!

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΞΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

    Τη δεκαετία του 1990, ο γελοίος σας τωρινός αρχηγός, το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, που δεν έχει δει ένσημο στη ζωή του, ο άσος στην τέχνη της Κωλοτούμπας, Αντωνάκης Σαχλαμαράς, εκτός του ότι άνοιξε το 1991 τα σύνορα, για να μπουν υποτίθεται... τα «αδέλφια μας Βορειο-Ηπειρώτες» (ενώ στην πραγματικότητα εισήλθαν όλοι οι κατάδικοι της Αλβανίας),

    το βλαμμένο από τη Μεσσηνία, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ, Κ. Μητσοτάκη - ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ «ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ» στο θέμα της ΠΓΔΜ και δεν δεχόταν ούτε καν παράγωγο του ονόματος Μακεδονία (υποκριτικά και λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων – ΉΘΕΛΕ ΤΟ ΠΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΚΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!)...

    Εκείνη την εποχή να θυμίσω, στην ηγεσία της ΠΓΔΜ, ήταν ο Κίρο Γκλιγκόροφ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΣ στην υιοθέτηση σύνθετης ονομασίας!!!

    Στην τότε Ελλάδα των «εθνικών συλλαλητηρίων», ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΣΥΝ τότε) ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, κόντρα στο ρεύμα, είχαν την ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, περί «Σύνθετης Ονομασίας με Γεωγραφικό Προσδιορισμό», θέση την οποία, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από τότε ΚΑΙ ΤΩΡΑ «ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ» ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!!!

    Αλλά βλέπεις το χαζό παιδί από τη Μεσσηνία, τότε έκανε «εθνικιστική γυμναστική»!!

    ΉΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΕΝΤΙ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ, ΝΑ ΓΚΙΝΕΙ ΠΡΩΤΥΠΟΥΡΓΟ !!!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ??

    Εκτός του ότι, μαζί με τον συμμαθητή του - το άλλο χαζό πεντί από τη Βοστώνη, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ???

    Άντε από δω βρε, προδώτες της πατρίδας, δεξιά τραβέλια της Συγγρού, που θα κάνετε μαθήματα πατριωτισμού στην Αριστερά!!!

    ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,

    ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ...
    «ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ» ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!!

    «ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΤΗΝ... ΤΟΥΡΚΙΚΗ Zaman...!!

    «Η υφαλοκρηπίδα να γίνει αιτία συνεργασίας και όχι έντασης»,
    δήλωσε η Ρένα Δούρου Βουλευτής
    τού «κουραδόμαγκα» Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Τουρκικη εφημερίδα Zaman
    και αναφέρθηκε στο πως βλέπει το κόμμα της τις σχέσεις... Τουρκίας –Ελλάδας...!!!

    Το κόμμα της δραχμής και της πτώχευσης σύμφωνα με τα συμφέροντα των ξένων και ντόπιων μαζί με την πτώχευση και την εκτός Ευρωζώνης αδύναμη Ελλάδα, επιδιώκουν
    ως τελικό σκοπό την παραχώρηση του Αιγαίου--Θράκης- τού ονόματος Μακεδονία στους Σκοπιανούς και
    ποιός ξέρει και την «Τζαμουριά» στους Αλβανούς...

    ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Τάξη πού είναι υπέρ της πολυτισμικότητος, του διεθνισμού και της Οικουμενικότητας είναι και κατά της καθαρότητας των Εθνών.

    Ή μήπως δεν ήσαν οι Συριζαίοι υπερ της εισβολής των Αμερικανών στην Γιουγκοσλαβία και του διαμελισμού της;;;

    - Δεν ειχαμε καμια αμφιβολια για την προδοτικη συμπεριφορα της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ...ΠΡΩΤΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαχλαμαρά, Μάνο, Ντόρα, Βενιζέλο, Καρατζαφέρη,

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ...

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!!!

    Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΖΟΜΠΙ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 40-ΧΡΟΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

    ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ,ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ...

    ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΖΩΑ, ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ", ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!!!

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΧΡΕΙΟΙ,

    ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση