GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κόλαση» η Kate Upton (Video)..!

Δείτε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την «καυτή» της φωτογράφιση Ηλιοκαμένη και με τις καμπύλες της να αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό, ...

Δείτε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την «καυτή» της φωτογράφιση
Ηλιοκαμένη και με τις καμπύλες της να αναστατώνουν τον ανδρικό πληθυσμό, η Kate Upton φωτογραφήθηκε με τα μαγιό της εταιρείας «Beach Bunny».
Οι σέξι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια που απέσπασαν ήταν άκρως κολακευτικά. Για το λόγο αυτό κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο από την φωτογράφιση με την «πρωταγωνίστρια» να χαρίζει καυτά στιγμιότυπα.

8 σχόλια

  1. Τα κόλπα της Ιπποκράτους δεν πιάνουν πιά.
    Και αυτό γιατί ο κόσμος έχει μπροστά του την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης και όσο περνάνε οι μέρες το πασοκ θα συρρικνώνεται, όσο περισσότεροι βλέπουν τα κόλπα με τα τεκμήρια και τη μείωση του αφορολογήτου, που αναγκάζει το κόσμο, ενώ είναι άνεργος ή έχει χάσει το 1/3 των εισοδημάτων του να πληρώνει τριπλάσιους φόρους από πέρσι.
    Είναι το δεύτερο "σατανικό" σχέδιο του κ. Βενιζέλου, μετά το επάρατο χαράτσι, για να αρπάξει ότι έχει απομείνει από τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων, να αρπάξει τα 1-2 ακίνητα που έχουν από κληρονομιά ή από στεγαστικό δάνειο, όπως "έφαγε" τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων, των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων ιδρυμάτων με το "κουρεμα" ! Κι ετοίμαζε και άλλα μέτρα, πέρα από τις δυσβάσχατες αναδρομικές μειώσεις όλων των συντάξεων, όπως φορο ιδιοκατοίκησης, φόρο στα αγροτεμάχια και στα οικόπεδα, φόρο στα ενοίκια, και στέλνει ( παράλληλα με το χαράτσι ) άλλους 4 φόρους με ΕΤΑΚ και ΦΑΠ μέσα στην ίδια χρονιά !
    Ο λαός, όμως, κυρίως οι ψηφοφόροι του, τον σταμάτησαν ! Τώρα ήρθε η ώρα σε όσους απέμειναν ( γιατί πολλοί ήδη έχουν διαρρεύσει προς Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητους Έλληνες, Σύριζα και Δημ. Αριστερά ) να τον σταματήσουν και να τον τιμωρήσουν, για τις ΑΝΗΘΙΚΕΣ φορολογικές δηλώσεις και το ακόμα πιο ΑΝΗΘΙΚΟ χαράτσι στη ΠΡΩΤΗ κατοικία των Ελλήνων! Χθες στο Ίλιον μαζεύτηκαν μόνο καμιά 100αριά άτομα, σε μια αίθουσα 70 ατόμων ! Η τιμωρία έρχεται από όσους πρόδωσαν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους ταπείνωσαν, στέλνοντας τους στην ανεργία, στα συσσίτια, στις ουρές για πατάτες και ρύζι ! Την ίδια ώρα που αποκαλύπτεται ο πλουτισμός του Άκη ( που ειναι η κορυφή του παγόβουνου γιατί καλύπτονται όλοι οι άλλοι ... ), οι καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, οι επαύλεις, τα κότερα και κανό, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα πολυτελή ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό. Ένα σάπιο κόμμα, τι δουλειά έχει να μπει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση.
    Ξέρετε τι κάνουν τώρα ; Το παίζουν δίπορτο ; Αν βγει ο Σύριζα να μπουν στη κυβέρνηση με Δημ. Αρ. Αν βγει πρώτη η ΝΔ να μπουν σε κυβέρνηση της ΝΔ ! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι με τις καρέκλες, την εξουσία, την κουτάλα ! Στείλτε τους σπίτια τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεται άρμεγμα επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ!

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ,

    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ!

    ΟΙ ΒΥΖΑΡΟΥΔΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ,

    ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μας αποχαυνωσαν οι τσοντες οι πουτανες και οι πουστηδες ειναι καιρος να ξυπνησουμε και να αρχησουν τα κλωτσομπουνιδια στους δοσιλογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα συνελληνες μιλαει ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ.
    χΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Οτι και να λεει εμεις δεν καταλαβαινουμε τιποτα
    ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΒΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε? ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ.ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΕΤΣΙ; ΠΑΝΙΒΛΗΞ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας δούμε τα μέχρι τώρα δεδομένα.

    Η ΝΔ, για διάφορους λόγους, είτε οικονομικούς, είτε ιδεολογικούς, συσπειρώνει μεγάλη μάζα ψηφοφόρων από όλα τα κόμματα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

    Ειδικότερα, απορροφά τη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ, του ΛΑΟΣ, κι ένα μεγάλο μέρος ψηφοφόρων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δράσης-Δημιουργία Ξανά, της Χρυσής Αυγής, του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, της Κοινωνίας και ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ψηφοφόρων ( κεντρών και από το πατριωτικό χώρο ) του ΠΑΣΟΚ !

    Ο Σύριζα αντλεί ψήφους από το Πασοκ, τους Οικολόγους, το ΚΚΕ και τη Κοινωνική Συμφωνία, αλλά και χάνει ψήφους προς Νέα Δημοκρατία και Ανεξάρτητους Έλληνες!

    Το Πασοκ, χτυπημένο από τα ημερολόγια του Άκη και τον πλουτισμό στελεχών ( και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που έχει γίνει γνωστή ), από την είδηση για τις διακοπές Παπανδρέου σε πολυτελή ξενοδοχείο της Κρήτης ( που έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών !!! ), και τις εγκληματικές οικονομικές ενέργειες του Βενιζέλου ( χαράτσι στη ΔΕΗ, τεκμηρια και μείωση αφορολογήτου στις φορολογικές δηλώσεις, αναδρομικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, προβλημα στα φάρμακα,στους γιατρούς, στα νοσοκομεία, το κούρεμα των ομολόγων απλών αποταμιευτών, ασφαλιστικών ταμείων και δημοσίων ιδρυμάτων, το ΕΤΑΚ του 2009,ΦΑΠ 2010 και 11 ), με τις απίστευτες γκάφες του Υπουργείου Παιδείας ( επιτελείο Αννούλας ) σε Νεοελληνική Γλώσσα, Βιολογία, Φυσική ( όπου όλοι σχεδόν οι μαθητές νοιώθουν αδικημένοι και εξοργισμένοι ), βλέπει καθημερινά να πέφτουν τα ποσοστά του, και οι συγκεντρώσεις του Βενιζέλου σε Ίλιο, Κόρινθο και Ναύπλιο ήταν των 50-100 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων, των οικογενειών τους, των δημοσιογράφων-τεχνικών ΜΜΕ, και της προσωπικής ασφαλείας του κ.Βενιζέλου και των συνοδών του βουλευτών !

    Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε μια δημοσκόπηση, μέσα σε μια εβδομάδα έχασε 3 μονάδες ! Και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές, αφού περισσότερο εξοργισμένοι είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι του, όπως φάνηκε στο Ναύπλιο! Λογικά, και παρά τη στήριξη, θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα, ίσως και πιο κάτω από τους ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά.

    Οι ΑΝΕΛ χάνουν το 1/3 της δύναμης τους προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα κερδίσουν ψήφους από τον Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ, το ΟΧΙ ( ΕΠΑΜ ) και άλλα μικρότερα αντιμνημονιακά κινήματα, και κάπως θα ισορροπήσουν στο 7%. Επίσης, στα πλαίσια τα ιδεολογικά θα επαναπατρίσουν ψήφους που πήγαν στο Σύριζα ή και ψήφους της Χ.Α.

    Στα ίδια περίπου ποσοστά θα μείνει η Δημ. Αριστερά, το ΚΚΕ και η Χ.Α με πτωτικές τάσεις.

    Η Δράση- Δημιουργία Ξανά συμπιέζονται από το ενδεχόμενο πρωτιάς του Σύριζα, οπότε δύσκολα θα ξεπεράσουν, σε συνθήκες πόλωσης, το 2%, γιατί θα θεωρηθεί "χαμένη ψήφος", το ίδιο και οι Οικολόγοι- Πράσινοι.

    Η αδυναμία του Σύριζα, όσο και των ΑΝΕΛ να δώσουν κυβερνητική λύση, μένοντας ανυποχώρητοι σε κάποιες θέσεις τους, αντί να ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αρχικά ) σε μερικά βασικά σημεία ( πχ χαράτσι στη ΔΕΗ, φορολογικές δηλώσεις, οριζόντες μειώσεις μισθών και συντάξεων, φόροι στα ακίνητα κλπ ), οδήγησαν στην άποψη ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν κυβερνητικοί εταίροι σε κυβέρνηση συνεργασίας, με αποτέλεσμα μια διαρκώς αυξανόμενη μάζα ψηφοφόρων ( από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μέχρι σε όλο το χώρο της κεντροδεξιάς και δεξιάς, ακόμα και στις παρυφές της πατριωτικής αριστεράς ) να στρέφεται προς τη Νέα Δημοκρατία, ζητώντας και κυβερνητική σταθερότητα και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( πάγωμα μέτρων Ιουλίου, όπως πρότεινε ο Αβραμόπουλος, αλλαγή στο χαράτσι στη ΔΕΗ, όπως είπε ο κ. Σαμαράς σήμερα στην εφημερίδα REAL κλπ ). Η τάση αυτή θα διαφανεί και στις επόμενες δημοσκοπήσεις, με ακόμα πιο ισχυρή άνοδο της Ν.Δ, ώστε να μη χρειάζεται να στηρίζεται στις εμμονές κάποιων αδιάλλακτων προσώπων, που θέτουν σε κίνδυνο την πορεία της Οικονομίας.

    Μερικοί, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι θα δούμε και μετακίνηση ψηφοφόρων του Σύριζα προς ΝΔ και ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά, όπως αυτό παρατηρείται και στους ψηφόρους του ΠΑΣΟΚ, για λόγους σταθερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση