GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kelly Brook.. τα πέταξε στην παραλία.. (Φωτο)

...και δεν ήξερε καν ότι υπήρχαν paparazzi εκεί να απαθανατίζουν την κάθε της γυμνή στιγμή.. Η πασίγνωστη σεξοβόμβα δεν ήταν μόνη της...


...και δεν ήξερε καν ότι υπήρχαν paparazzi εκεί να απαθανατίζουν την κάθε της γυμνή στιγμή..
Η πασίγνωστη σεξοβόμβα δεν ήταν μόνη της αλλά με τον σύντροφό της του οποίου το όνομα αγνοούμε αυτή την στιγμή αν και δεν νομίζουμε ότι σαν ενδιαφέρει.. Απολαύστε την!
kelly_brook_13.jpg
kelly_brook_09.jpgkelly_brook_07.jpgkelly_brook_06.jpgkelly_brook_03.jpgPhotos-nue-Paparazzi.jpg

13 σχόλια

  1. Το είχε δηλώσει ο Ελληνικής καταγωγής Ελβετός βουλευτής. Ότι, η Ελληνική κυβέρνηση δεν ζήτησε ποτέ να εξετασθούν οι καταθέσεις στις εκεί τράπεζες. Είχε ακουσθεί ότι ο Πάγκαλος το επεξεργάζονταν το πώς θα διεκδικούσαμε κάτι τέτοιο. Μα τολμούν οι νεόπλουτοι, πρώην ξεβράκωτοι βουλευτές να ζητήσουν κάτι τέτοιο να αποκαλυφθεί τι έχει ο καθ΄ ένας τους, πάψε ρε !!!
    Εμείς τι κάνουμε αγαπητή συμπατριώτες, μιλάμε για πολλά δις που τα περισσότερα θα είναι μαύρα που σημαίνει ότι πρέπει να καταβληθεί πρόστιμο που δεν δηλώθηκαν στην εφορία όπως ορίζει ο νόμος.
    Με αυτό αγαπητοί να καταπιαστούμε διότι οι αρμόδιοι το αποσιωπούν και είναι εύλογο και μιλάμε για 600 δις, ακούστηκε αυτό το ποσό. Επιμένω με αυτό να καταπιαστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ ΖΗΤΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ;

    - Νέος με 9.000 εισόδημα με σπίτι 80τμ που του παραχωρούν οι γονείς του θα πληρώσει 1252,40 ευρώ
    - Όσοι έχουν αφορολόγητο έως 9.000 ευρώ εάν το ξεπεράσουν τότε ξαναπέφτουν σε αφορολόγητο 5.000 ευρώ
    - Ο φοροτεχνικός Β. Αμπελιώτης προειδοποιεί ότι σε ένα-δύο μήνες οι επιχειρήσεις δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς
    - Σε όλα αυτά τα φορολογικά βάρη θα προστεθούν σύντομα το νέο χαράτσι και το ΕΤΑΚ 2009

    Το επόμενο χρονικό διάστημα η ύφεση στην Ελλάδα θα γίνει ακόμα βαθύτερη και πως στην πραγματικότητα το κράτος δεν έχει να εισπράξει γιατί απευθύνεται στους μη έχοντες οι οποίοι δεν δίνουν γιατί δεν έχουν, με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομίας να καλεί την Τετάρτη σε έκτακτη σύσκεψη τους 10 εφόρους των μεγαλύτερων ΔΟΥ, λόγω εκτροχιασμού των εσόδων.

    Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00, όπου φιλοξενήθηκε ο γνωστός φοροτεχνικός, Βαγγέλης Αμπελιώτης, ο οποίος έκανε λόγο για μία παράμετρο του φορολογικού όχι ιδιαιτέρως γνωστή και η οποία αποτελεί πασιφανή τρόπο τιμωρίας των φορολογουμένων. Όπως τόνισε για έναν νέο μέχρι 30 ετών ή έναν συνταξιούχο ισχύει το αφορολόγητο στις 9.000 ευρώ και όχι στις 5.000 όπως ισχύει για όλους. Εάν όμως κάποιος από αυτούς ξεπεράσει τις 9.000 ευρώ το κράτος "τον τιμωρεί" κατεβάζοντας το αφορολόγητό του στις 5.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με όσα εξήγησε ένας νέος φορολογούμενος με ετήσιο εισόδημα 9.000 ευρώ που του έχει παραχωρηθεί από τους γονείς του κατοικία 80 τετραγωνικά μέτρα και παλιό αυτοκίνητο 1.600 κυβικά, αυτός με βάση το εισόδημά του θα έχει φόρο 0. Αλλά με βάση τα τεκμήρια ο φόρος κύριος και προκαταβολή θα ανέρχονται στα 1252,40 ευρώ.

    Αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης αυτός ενώ δεν θα φορολογείτο με βάση το παλιό σύστημα θα φορολογηθεί με 1252,40 ευρώ, μία φορολόγηση που είναι περίπου μιάμιση φορά ο βασικός μηνιαίος του μισθός ή 100 ευρώ το μήνα. Να σημειωθεί εδώ ότι με βάση το συγκεκριμένο παράδειγμα εάν αυτός ο πολίτης ξεπεράσει τα 12.000 ευρώ καλείται να πληρώσει και έκτακτη εισφορά.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


    Με βάση αυτό το παράδειγμα, τις αδικίες, αλλά και το γεγονός πως ένας πολίτης δεν θα ΜΠΟΡΕΙ πλέον να πληρώσει αυτά που τον καλεί το κράτος, ο κ. Αμπελιώτης προειδοποίησε ότι σε έναν-δύο μήνες με βάση την υπάρχουσα κατάσταση, οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να πληρώνουν μισθούς.

    Σε ένα άλλο παράδειγμα που ανέλυσε ο κ. Αμπελιώτης φαίνεται επίσης ότι η φορολογία αντί να βοηθήσει έναν πολύτεκνο ή τρίτεκνο έρχεται να τον δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, ένας πατέρας 3 παιδιών με εισόδημα 20.000 ευρώ για το 2010 δεν πλήρωσε φόρο, ενώ φέτος θα πληρώσει φόρο 1720 ευρώ, κάτι που δείχνει ότι το κράτος τον "τιμωρεί" επειδή έχει τρία παιδιά.

    Στα δύο προηγούμενα παραδείγματα είναι επίσης απαραίτητο να διευκρινιστεί πως δεν αποτυπώνεται η έκτακτη εισφορά στο ρεύμα και για το ΕΤΑΚ το 2009.

    Στο τελευταίο παράδειγμα με τα τραγικά του φορολογικού συστήματος, αποτυπώνεται ένας φορολογούμενος χωρίς εισόδημα που μένει σε κατοικία 70 τετραγωνικά, την οποία του την έχουν παραχωρήσει οι γονείς του. Αυτός ο φορολογούμενος θα υποβάλλει δήλωση και επειδή δεν έχει εισόδημα δεν δηλώνει αποδείξεις. Επειδή όμως τον πιάνει το τεκμήριο λόγω της κατοικίας και το τεκμήριο διαβίωσης θα κληθεί να πληρώσει φόρο 201,50 ευρώ.

    Αυτή η εικόνα αποδεικνύει το τραγικό κράτος και τις τραγικές ευθύνες των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και το μόνο σίγουρο είναι πως εάν δεν το αλλάξουν από μόνοι τους αυτό το σκηνικό, θα αλλαχτεί αναγκαστικά γιατί ο κόσμος δεν ΕΧΕΙ να δώσει άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E,όχι να βάζετε κάθε ξ....λο,
    και να έχετε στη καραντίνα, τον ένα και μοναδικό δόκτορα, μέγα προφήτη και συνομιλητή Ολάντ !

    νομίζετε ότι χάθηκε;

    χαχαχαχαχαχαχαχα

    καραδοκεί να επανέλθει με νέο άρθρο που θα βλέπει το πασοκ 24% μονάδες μπροστά ( στη Ζιμπάμπουε )...

    Τελευταία δημοσκόπηση μέσα στην Ιπποκράτους έδειξε ότι το 50% είναι αναποφάσιστοι και όλοι θα ψηφίσουν πασοκ !

    ακης four seasons paris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, Κέλλυ μου, μην πας κατά Μύκονο μεριά, γιατί κυκλοφορούν κάτι ζεν πρεμιέ, άλλο να στα λέω και άλλο να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια.

    Ένας μάλιστα μου έκλεινε προκλητικά το μάτι. Είχε ένα βλέμμα, ένα βλέμμα... Και πρέπει να ήταν σοσιαλιστής, γιατί είχε στο πέτο κονκάρδα του ολάντ και του βενιζέλου ( η δεύτερη ήταν λίγο μεγαλούτσικη )... Λες και κατέβηκαν οι θεοί του Ολύμπου στο νησί!

    σουηδέζα τουρίστρια μύκονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουίζ

    Ο ένας μασάει φύλλα στη Δήλο και κάνει προβλέψεις ( + 27 μονάδες το πασοκ στις φυλακές κορυδαλλού ).

    Ο άλλος μασάει τα ρούχα ( ριγέ φόρμα, από δέρμα ζέβρας, αξίας 20.000 ευρώ ) μέσα στις φυλακές και τρώει τα κορδόνια του ( αξίας 3000 ευρώ ).

    Ο τρίτος κάνει μπανάκια σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης και εθεάθη με κανό στο Λιβυκό πέλαγος να μονολογεί : εγώ δεν θα γίνω Καντάφι !

    Ο τέταρτος πετάει έξω τους φωτορεπόρτερ,γιατί τον ενοχλούν τα φλας και η μεγάλη πτώση των ποσοστών του και τρώει 2-3 μπριζόλες στη καθισιά του από τη στεναχώρια του ( κάποιος να του πει ότι αν δεν ήταν οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί, οι φωτογράφοι, τότε οι αίθουσες συνεδριάσεων που κάνει τις ομιλίες θα ήταν άδειες )!!!

    Ποιοι είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε, προβληματίζομαι αρκετή ώρα.

    Ο πρώτος είναι ο πασίγνωστος δρ. κουτσούκος!

    Για τους άλλους δεν πάει πουθενά το μυαλό μου.Μήπως μπορείς να μας βοηθήσεις λιγάκι να το βρούμε ;

    Έλληνες κροίσοι με πολλά ...γράμματα.
    Ποιοι νάναι ; Ποιοι νάναι ;

    Αχ. Κούλα, Άνω Πετράλωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Guardian:

    "Eurozone crisis: if Greece goes, Germany's prosperity goes with it"

    "Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, η ευημερία της Γερμανίας θα χαθεί"

    Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει λόγο για την εξάρτηση της Γερμανίας από τις »μικρότερες» οικονομίες της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας.

    «Αν Ελλάδα φύγει από το ευρώ η ευημερία της Γερμανίας… πάει περίπατο», γράφει η Guardian εξηγώντας ότι αν οι »αιχμάλωτες» οικονομίες φύγουν από το ευρώ δεν θα μπορούν να κάνουν εισαγωγές όπως σήμερα, ένα βαρύ πλήγμα για την Γερμανία και τις εξαγωγές της.

    Με σκληρά λόγια μιλά για την »αποτυχημένη» πολιτική των Μερκοζί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη καταλήγοντας ότι: «Η Γερμανία την τελευταία δεκαετία έχει αποκομίσει ήσυχα από τη συμμετοχή της στο ενιαίο νόμισμα οικονομικά μερίσματα και θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει φόρο αλληλεγγύης σε κλίμακα-ευρώ».

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΑ,

    ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ;;;

    ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ;;;

    ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΡΚΕΛΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ, ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΗΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ;;;;

    ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ,

    ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ,

    ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΣ,

    ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΖΥΓΟ!!!

    ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚΕ με τομάρι Σύριζα τώρα...θα την ΠΑΘΕΙΣ άσχημα, σου λέω!
    ___________________________
    Στα ύψη η τιμές των δονητών
    αν επιστρέψουμε στην δραχμή !

    "Ένας δονητής που σήμερα κοστίζει 20 ευρώ, αν η χώρα επιστρέψει στη δραχμή...θα κοστίζει 50", αναφέρει το δημοσίευμα!

    Reuters: Απειλείται με καταστροφή η βιομηχανία του σεξ στην Ελλάδα !!!
    Το τελευταίο θύμα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα είναι η εγχώρια βιομηχανία του σεξ σε όλο το εύρος της, από τα ερωτικά βοηθήματα και την πορνογραφία έως τα γαργαλιστικά εσώρουχα.......Το πρακτορείο Reuters ασχολείται σε δημοσίευμά του και με αυτή την πτυχή της ελληνικής κρίσης.

    Ως ενδεικτικό στοιχείο της κατάστασης επικαλείται τη μειωμένη προσέλευση κατά την έναρξη γνωστού τριήμερου ερωτικού φεστιβάλ.
    Το 2008, όταν άνοιγε για πρώτη φορά τις πύλες του, είχε προσελκύσει πλήθος επισκεπτών.
    Επίσης, σε σχέση με το 2008 η συμμετοχή των εκθετών έχει μειωθεί κατά το ήμισυ. Άλλωστε, από τα 300 με 400 sex shop που υπήρχαν στην Αθήνα, αυτή τη στιγμή επιβιώνει μόλις το ένα τέταρτο.
    Μάλιστα, οι εκλογές της 6ης Μαΐου «βύθισαν ακόμα περισσότερο τις δουλειές», υποστηρίζει ένας επαγγελματίας.

    Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι κάποτε η Ελλάδα είχε μια μικρή αλλά επιτυχημένη παραγωγή ταινιών σεξ, στην οποία απασχολούνταν περίπου 1000 άτομα. Όμως τόσο το Internet όσο και οι ταινίες παραγωγής σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, έδωσαν τα πρώτα χτυπήματα στην εγχώρια παραγωγή. «Πέντε από τις επτά πορνοστάρ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουν καταγωγή από την Ουγγαρία», λέει ενδεικτικά η ίδια πηγή.
    Μόνο μία ελληνική εταιρεία έχει απομείνει, η οποία συμμετέχει στην έκθεση για να προωθήσει την τελευταία της ταινία: «Αποπλάνηση στη Σαντορίνη».

    Φαίνεται ότι οι Έλληνες δεν έχουν πια ούτε 15 ευρώ για να πληρώσουν είσοδο για μια έκθεση ερωτικού περιεχομένου. Τη χαριστική βολή στην ερωτική βιομηχανία της Ελλάδας θα δώσει μια ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή. «Ένας δονητής που τώρα κοστίζει 20 ευρώ, τότε θα κάνει 50 ευρώ», λέει ένας ιδιοκτήτης sex shop στο Reuters.


    Αναδημοσίευση: newsbomb.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////,

    Η ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    Ο ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το "βαθύ" ΠΑ$$$$$$$$$$$ΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ!
    Φωτόπουλος, Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και λοιποί

    Ο Αλ.Τσίπρας ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το παλιό ΠΑΣΟΚ ("Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981"). Και η στρατηγική που ακολουθεί αυτό ακριβώς φανερώνει...
    Το "άνοιγμα" στον Γ. Αρσένη ήταν μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να..σκυλεύσει το ΠΑΣΟΚ.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, τις τελευταίες μέρες, επαφές με την Κουμουνδούρου έχει και ο Ν.Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Οι σχέσεις του κ.Φωτόπουλου με το ΠΑΣΟΚ έχουν "παγώσει" από τη περίοδο της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Βενιζέλος δεν έχει επιχειρήσει κάποιο "άνοιγμα" προς τον συνδικαλιστή. Έτσι, ο κ. Φωτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον ίδιο τον Αλ. Τσίπρα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.
    Συν τοις άλλοις, πολλά ιστορικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει, εδώ και αρκετούς μήνες, στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικοί από αυτούς είναι οι κ. Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και Γκόβας.

    Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, ήταν στο πλευρό του Ακ.Τσοχατζόπουλου, στη "μεγάλη σύγκρουση" του 96'.

    Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται και οι εκλεγέντες, στις τελευταίες εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής και Σ. Σακοράφα, ενώ συζητήσεις με τον Αλ. Τσίπρα έχει κατά καιρούς και ο Ν. Κοτζιάς, παλιός συνεργάτης του Θ. Πάγκαλου και του Γ. Παπανδρέου. Από το ΠΑΣΟΚ, τέλος, προέρχεται και ο εργατολόγος, Αλ. Μητρόπουλος.

    Με τον Τσίπρα ο Φωτόπουλος.
    Όλα τα μπάζα του ΠΑ$$$$$$$ΟΚ μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ήταν επόμενο !

    Που θα πήγαινε δηλαδή ο Φωτόπουλος;
    Ο κύριος εκφραστής του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ο μαχητής των κεκτημένων και βολεμένων.

    Μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να βρει καταφύγιο και ένα απάνεμο κομματικό χώρο που εγγυάται την διατήρηση του αμαρτωλού και κρατικοδίαιτου παρελθόντος.
    Μαζί με τους παχυλούς φυσικά μισθούς που πληρώνει τώρα πολύ ακριβά ολόκληρος ο ελληνικός λαός! ...

    - Aπό τη στιγμή που μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για εξουσία και κυβέρνηση, γέμισε από Πασόκους.
    Αποτελεσματική πολιτική ..100% !
    τα ΛΑΜΟΓΙΑ θα πάν΄ ΕΚΕΙ.



    Χαμός στο διαδίκτυο με μηνύματα που αναφέρονται στις προεκλογικές παροχές του ΣΥΡΙΖΑ.

    Μάλλον αυτοί που τα εμπνεύστηκαν γνωρίζουν ότι όχι μόνο δεν μπορούν να υλοποιηθούν αλλά αφορούν και άλλες εποχές πλέον.

    Οι ...νέες υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ:

    1. Για αύξηση μισθού, γράψε ALEXIS (κενό)
    το ποσό που επιθυμείς και αποστολή στο 2009.

    2. Για πρόσληψη / επαναπρόσληψη στο Δημόσιο.... γράψε PAPADIMOULIS (κενό), την Υπηρεσία που επιθυμείς και αποστολή στο 1984.

    3. Για το ποσό που θέλεις να σου κατασχέσουν, γράψε GLEZOS (κενό), τον αριθμό λογαριασμού σου, (κενό),το ποσό που διαθέτεις και αποστολή στο 1945.

    SYRIZA !!!!! Αν όχι τώρα... πότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////,

    Η ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    Ο ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ,

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση