GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και τώρα μαχητικά αεροσκάφη …Mitsubishi!

Και τώρα μαχητικά αεροσκάφη …Mitsubishi – από την Ιαπωνία φυσικά! Μετά τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα, η Ιαπωνία μπορεί να γίνει η 4η χ...

Και τώρα μαχητικά αεροσκάφη …Mitsubishi – από την Ιαπωνία φυσικά!
Μετά τις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα, η Ιαπωνία μπορεί να γίνει η 4η χώρα, που θα κατασκευάσει και θα πετάξει το δικό της μαχητικό 5ης Γενιάς.
Το νέο μαχητικό, μικρό σε μέγεθος και βάρος, με προηγμένη τεχνολογία stealth, θα καταστεί το πρώτο μαχητικό αεροπλάνο, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από Ιάπωνες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι πληροφορίες είναι σχετικά λίγες.Η σχεδίασή του ξεκίνησε το 2004 με τον κωδικό ATD-X ως προσπάθεια ενσωμάτωσης τεχνολογιών και όχι  παραγωγ’ης.Καθώς όμως οι ΗΠΑ δεν της πωλούν αεροσκάφη , ξεκίνησαν να κάνουν τα σχέδια πιό χειροπιαστά….
Το Μάρτιο του 2012 στο εργοστάσιο της εταιρείας Mitsubishi στο Tobishima, κοντά στην πόλη της Ναγκόγια άρχισε η συναρμολόγηση του πρώτου αεροσκάφους ATD-X για στατικές δοκιμές. Του χρόνου αναμένεται να αρχίσει  η κατασκευή τριών πρότυπων  του αεροσκάφους και η πρώτη πτήση του νέου μαχητικού Mitsubishi, που πήρε το όνομα Shinshin ( «θείο πνεύμα») αναμένεται το 2014.Σε περιορισμένο αριθμό  θα παραχθεί όχι πριν το 2017-18, ενώ η μαζική παραγωγή του θα είναι εφικτή πιο κοντά στα έτη 2020-21.

1 σχόλιο

  1. Σκατα στον Βενιζελο31 Μαΐ 2012, 10:59:00 μ.μ.

    Πετρελαιοκινητα βγαζει;

    Για να κυκλοφορω και στο μικρο δακτυλιο
    -του Βελιγκεκα-

    χωρις ναχει τεκμηριο




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση