GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Ο πόλεμος της Ευρώπης” (της Monia Benini)...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες (18 Μάη) στην Ιταλία το βιβλίο της Monia Benini για την Ελλάδ...


Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες (18 Μάη) στην Ιταλία το βιβλίο της Monia Benini για την Ελλάδα, με τίτλο “Ο πόλεμος της Ευρώπης” (La guerra dell’Europa).
Η Monia Benini δίνει την ευρωπαϊκή διάσταση στον πόλεμο του τραπεζικού συστήματος και της Ευρώπης εναντίον της Ελλάδας…
Διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο:
Υπάρχει ένας νέος πόλεμος στην Ευρώπη. Ένας πόλεμος χωρίς...
τουφέκια, χωρίς κανόνια, χωρίς βόμβες, αλλά με τα αποτελεσματικά όπλα μαζικής καταστροφής του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Ένας πόλεμος που έρχεται από μακριά, απλώνεται και μεταδίδεται σε ευρωπαϊκές χώρες χάρη στις δυνάμεις κατοχής που φορούν λευκά κολάρα και γραβάτες... που πυροβολούν πληκτρολογώντας και μεταφέροντας εικονικά εξωφρενικά ποσά.
Αλλά η κρίση που βιάζει την Ελλάδα δεν έχει τίποτα το εικονικό. Είναι καθημερινή οδύνη, με ωμότητα, δραματική σε κάθε όψη της καθημερινής ζωής.
Πρόκειται για μια κατάσταση που δεν βίωσε ποτέ ο ελληνικός λαός, ούτε ακόμη όταν είχε ξένη κατοχή.
Το βιβλίο καταγράφει με ντοκουμέντα τη νέα μορφή πολέμου που έχει πρωταγωνιστές, στρατηγικές, τακτικές και συγκεκριμένα θύματα.
Τα κτυπήματα των πρακτορείων rating, την τρόικα. Από τις αποφάσεις του ΔΝΤ και τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Για όποιον θέλει να γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά στην Ελλάδα και δεν ικανοποιείται από τις “επίσημες” ανακοινώσεις.
Η Monia Benini μετά τα πτυχία στις ξένες γλώσσες και τις ευρωπαϊκές λογοτεχνίες, ακολουθεί τη δική της πορεία στις σχέσεις και λειτουργίες του διεθνούς περιβάλλοντος, με εξειδικευμένες σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα, το Ινστιτούτο Διεθνούς πολιτικής του Μιλάνο, το Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας Don L. Sturzo στο Καλτατζιρόνε και το Πανεπιστήμιο Perpignan της Γαλλίας.
Στέλεχος του ιταλικού πολιτικού κινήματος “Per il Bene Comune” (Για το Κοινό Καλό), blogger (www.ilpuntotv.it) που ασχολήθηκε όχι μόνον με την κρίση στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία, με ειδικές εκπομπές (βίντεο-παραγωγές) με θέματα όπως MES, ACTA, τις αναρίθμητες πλέον αυτοκτονίες επιχειρηματιών και όχι μόνον, τους τελευταίους μήνες…
Η σελίδα του βιβλίου στο facebook: ΕΔΩ

16 σχόλια

  1. Και φυσικα αγαπητοι μου ανθρωποι η "χρυση Αυγη¨στις ερχομενες εκλογες ΠΡΕΠΕΙ να παρει 50%

    Και να αρχισει το λεπιδι..
    Και τις κρεμαλες..

    Ειναι το μονο κομμα που κατεβηκε με αυτες τις αρχες ,με αυτο το ξεκαθαρο προγραμμα,δηλαδη την χωρις οικτο και ελεος εκτελεση της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και πηρε απο το πουθενα 7%...

    Εμπρος με 50% να γινει αυτο πραγματικοτητα φιλοι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα!
    Ακουσα πριν λιγο αυτο το χοντρο σιχαμερο κητος με την γουρουνισια μουρη το τουρκογλου/μπενιζελ να καμαρωνει:

    Ειναι επιτυχια που το(η αλητοσυμμορια) πασοκ πηρε τα ιδια ποσοστα με το 1974!! με αρχηγο το (σκατοψυχο) αντρει παπανδρεου!

    Μπορουσε κανεις να φανταστει κατι τετοιο??

    Εγω φιλοι μου οχι.. Να καμαρωνει που πηρε 13%!!!! Αντι να δωσει την παραιτηση του το σιχαμερο γουρουνι!!

    Τι λεγαμε??
    Αυτο το χοντρο σιχαμερο κητος με την γουρουνισια μουρη ειναι ενας επικινδυνος τρελλος και ψυχοπαθης...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΧΑΡΑΤΣΑ.ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ,ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκατα στο Παγκαλο10 Μαΐ 2012, 4:00:00 μ.μ.

    Βοιωτία: "Πήρα να σου πω ότι θα αυτοκτονήσω. Δεν με προλαβαίνετε"

    Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια, που άκουσε στο τηλέφωνο, η υπάλληλος από το αφεντικό της, ιδιοκτήτη καφετέριας... στο Δήλεσι Βοιωτίας.

    Έτρεξε αμέσως στο σπίτι, αλλά ήταν αργά. Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ο 51χρονος επιχειρηματίας είχε πάρει το δίκαννο, που είχε στο σπίτι από τον παππού του, βγήκε στην αυλή, κάθισε σε μια καρέκλα, έβαλε το όπλο όρθιο ανάμεσα στα πόδια και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

    Σε αυτή τη στάση τον βρήκε η σοκαρισμένη υπάλληλος και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 51χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα, ωστόσο όλοι στο Δήλεσι μιλάνε για οικονομικά προβλήματα, που τον οδήγησαν στον θάνατο.

    LamiaReport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΝΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΚΡΙΒΑ .ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ .ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΗΔΗ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ 9%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλο ψώνιο:
    Η χώρα δεν έχει κυβέρνηση και ο Τσίπρας πάει στο Παρίσι!!!

    την Παρασκευή ο Α.Τσίπρας προκειμένου να συναντηθεί με τον κομμουνιστή Ζαν Λουκ Μελανσόν για να ανιχνεύσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε κυβέρνηση αριστεράς στην Ελλάδα :)...

    - Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσε να κάνει μετά το φτύσιμο...
    από τον Φρ. Ολάντ, που απάντησε αρνητικά σε σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία το πρωτόκολλο που δήθεν απαγορεύει τέτοιες επαφές για τον Γάλλο Πρόεδρο.

    ΟΜΠΡΟΣ...Στο δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ.

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ........νο2
    ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες άρθρα ξένων οικονομολογων, καθηγητων, πολιτικων αναλυτών, δημοσιογράφων που αναφέρονται στην χώρα μας, περιγράφωντας με γλαφυρά χρώματα την καταντια την ανέχεια την φτώχεια και τον εξευτελισμό που ζεί σήμερα η πατρίδα μας.
    Οι μόνοι που ακόμα δεν το βλέπουν είναι περιπου 31% των Ελληνων που έδωσαν την ψηφο τους στους εθνικούς καταστροφείς.
    Αυτοί λοιπόν συνεχίζουν και μέσω του διαδικτύου να προσπαθούν να πείσουν τους ηδη κατεστραμένους συμπολιτες τους οτι δεν ειναι τόσο απατεώνες κλέφτες μιζαδόροι όσο κατηγορούνται και ότι αυτοί είναι η " σωτηρία " της χώρας!

    Πραγματικά αρχίζω να πιστεύω πως ειμαστε ο πιο ηλίθιος τελικά λαός του πλανήτη.

    Αρκει μια μικρη περιήγηση στα μπογκς στα αρθρα και στους σχολιασμούς των αναγνωστών για να οδηγηθεί άμεσα κάποιος στο τρελοκομείο με σχιζοφρενική παράνοια.

    Είναι τελικά απίστευτο αυτο που συμβαίνει στην χώρα. Καποιοι να χτυπιούνται αλύπητα χωρίς κανένα οικτο και καποιοι να κανουν πως χτυπιούνται και να πονανε περισσότερο! αρκεί το κομμα να ερθει στην εξουσία και να δικαιολογήσει το απυθμενο βαθος της μαλακισμενης ιδεολογίας του καθενός όταν γυρω ολα εχουν παρει φωτια και καθημερινα δημιουργούνται υλικά και ανθρώπινα ερείπια.

    Τι να πει κανείς...ίσως είμαστε άξιοι της μοίρας μας και αυτο που βιώνουμε μας αξίζει.
    Το χειρότερο είναι να βλέπεις να νέους ανθρώπους να τρέχουν πίσω από επωνυμους απατεωνες και κλέφτες προσδοκωντας κατι απο αυτούς αντι να τους εχουν ήδη κρεμασει που ξεπούλησαν την ζωή τους, δινωντας την ζωη τους υποθηκη και αντίτιμο υποταγής και υποδούλωσης σε ανομα συμφεροντα.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τζων = Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζωωωωων $$$$$$$, φτωχομπινέ κωλόγερε, υμνητή-χειροκροτητή των μεγάλων τζακιών, μην κάνεις κωλοτούμπες βρωμοαδερφή του ελέους, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟ!!

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ!!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιστολή Βόμβα Τσίπρα, τρομοκρατεί τους Ευρωπαίους...

    Μετά από πολλές συσκέψεις τωρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ,
    Παπαδημούλη - Στρατούλη - Γλέζου
    προς το τέλος ήρθαν και οι Μίκης και Χάλυ Κλυνν -
    για να βοηθήσουν με τις οικονομικές τους γνώσεις, αποφασίστηκε το επιχείρημα που θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στους Ευρωπαίους, ώστε να αποδείξουμε το απεχθές, επαχθές, ιπαχθές, οπα-χθες, άλλα-είπα-χθες και λοιπά "χθες" του δημοσίου χρέους!!!

    Το επιχείρημα που αναμένεται να κονιορτοποιήσει τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων είναι:___________

    Δεν σας χρωστάμε τίποτα διότι το δημόσιο χρέος δημιουργήθηκε από τα δάνεια που υπέγραψε και πήρε ο Ανδρέας Παπανδρέου τη δεκαετία του 1980 και τα οποία πληρώνουμε μέχρι σήμερα...

    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ...
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ !!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟ 1996 !!!
    - Ικανοποιούνται πλήρως και οι ΚΟΠΡΙΕΣ του Πασοκ που μαζί με τον Πάγκαλο τα φάγανε και τα ΧΕΣΑΝΕ -

    Κάπου εκεί οι Ευρωπαίοι θα αρχίσουν να τρέχουν πανικόβλητοι και η Μέρκελ θα αρχίσει να πακετάρει σε κούτες τα ευρώ που θα μας στείλει...€ € € € € € € € € € € € € € € € € € €
    ________________________________
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ.. Η απόλυτη ανωριμότητα.
    "Δεν κάνει το παιδί"...μια φράση που είχε πει κι ο Μητσοτάκης για τον ΓΑΠ. Ετσι και ο Αλέξης με το πασοκοΚΚΕ επιτελείο του.
    Αερολογίες, αερολογίες και μια ζωή αερολογίες.

    Βαρέθηκα να τους ακούω.

    Με πορδες δεν βάφονται αυγά.
    Αν έχει την λύση ο Τσιπρας ας πάει να την πει στην Ευρώπη.
    Η αριστερά έμαθε μια ζωή να καταγγέλλει και να κάνει αντιπολίτευση.
    Τώρα που ήρθε η ώρα να κυβέρνηση στρίβει δια του αρραβώνος.
    Καλή η διαμαρτυρία και εγώ μαζί σας αλλά ποιος θα πλήρωση την γιαγιά και τον πάππου και τους μισθούς των ΠασοκοΣυριζαιοΚουβέληδων ΚΗΦΗΝΩΝ!

    Οι πρωτεργάτες της διάλυσης της κοινωνίας μας δεν μπορεί να ταυτόχρονα και σωτήρες της.

    Όσο νωρίτερο το συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός τόσο μικρότερες θα είναι οι επιπτώσεις στη ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΧΑ ΧΑ!
    ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ...

    Τσίπρας: Καταστροφική μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη

    Καταστροφική και με επιπτώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη χαρακτήρισε ο πρόδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μία ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στο δίκτυο CNBC και το Associated Press.
    Τσίπρας: Καταστροφική μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη

    Στην συνέντευξή του στο CNBC, ο κ.Τσίπρας, δήλωσε ότι θα κάνει το καλύτερο για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα χαρακτήριζε «άκυρο και μηδενικό» το Μνημόνιο.
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡ

    Ο Αλέξης Τσίπρας που δεν κατόρθωσε να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας, εμφανίστηκε πρόθυμος να διαπραγματευτεί με την τρόικα για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ. Αλλά η αντίθεσή του στα μέτρα λιτότητας αυτομάτως τον βάζουν σε διαμάχη με την τρόικα, επισημαίνει το CNBC.

    «Διαφωνώ εντελώς με το Μνημόνιο», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «η περαιτέρω λιτότητα θα μας καταστήσει μία τριτοκοσμική χώρα μέσα στην ΕΕ».

    Σε επιστολή που απέστειλε την Πέμπτη στον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον Χέρμαν βαν Ρομπάι και τον Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους προέτρεψε να επανεξετάσουν το αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας της Ελλάδας, καθώς θεωρεί ότι οι συνεχείς περικοπές δεν κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα της χώρας, καταστρέφουν την ανάκαμψη της οικονομίας και απειλούν να προκαλέσουν μία «ελληνική ανθρωπιστική κρίση».

    Στο Associated Press, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι καταστροφική, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη, ωστόσο σημείωσε ότι τα μέτρα λιτότητας για την διάσωση της Ελλάδας είναι πολύ σκληρά και πρέπει να αλλάξουν.

    Ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι μία συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας θα οδηγήσει σε κατακερματισμό την ευρωζώνη, ενώ πρόσθεσε ότι εμποδίζοντας την ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα τίθεται σε κίνδυνο η κοινωνική συνοχή της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΧΑ ΧΑ!
    ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ...

    Τσίπρας: Καταστροφική μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη

    Καταστροφική και με επιπτώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη χαρακτήρισε ο πρόδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μία ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στο δίκτυο CNBC και το Associated Press.
    Τσίπρας: Καταστροφική μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη

    Στην συνέντευξή του στο CNBC, ο κ.Τσίπρας, δήλωσε ότι θα κάνει το καλύτερο για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα χαρακτήριζε «άκυρο και μηδενικό» το Μνημόνιο.
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡ

    Ο Αλέξης Τσίπρας που δεν κατόρθωσε να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας, εμφανίστηκε πρόθυμος να διαπραγματευτεί με την τρόικα για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ. Αλλά η αντίθεσή του στα μέτρα λιτότητας αυτομάτως τον βάζουν σε διαμάχη με την τρόικα, επισημαίνει το CNBC.

    «Διαφωνώ εντελώς με το Μνημόνιο», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «η περαιτέρω λιτότητα θα μας καταστήσει μία τριτοκοσμική χώρα μέσα στην ΕΕ».

    Σε επιστολή που απέστειλε την Πέμπτη στον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον Χέρμαν βαν Ρομπάι και τον Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους προέτρεψε να επανεξετάσουν το αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας της Ελλάδας, καθώς θεωρεί ότι οι συνεχείς περικοπές δεν κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα της χώρας, καταστρέφουν την ανάκαμψη της οικονομίας και απειλούν να προκαλέσουν μία «ελληνική ανθρωπιστική κρίση».

    Στο Associated Press, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι καταστροφική, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ευρώπη, ωστόσο σημείωσε ότι τα μέτρα λιτότητας για την διάσωση της Ελλάδας είναι πολύ σκληρά και πρέπει να αλλάξουν.

    Ο κ.Τσίπρας τόνισε ότι μία συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας θα οδηγήσει σε κατακερματισμό την ευρωζώνη, ενώ πρόσθεσε ότι εμποδίζοντας την ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα τίθεται σε κίνδυνο η κοινωνική συνοχή της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τζων $$$$$$$,
    Πουστράκι του ελέους της Συγγρού, κωλόγερε υμνητή του άεργου τζακιού και ανίκανου Σαχλαμαρά, πεινασμένος ψηφοφόρος και χειροκροτητής κρετίνος, όλων των πολιτικών τζακιών που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία, π.χ. Όλγα Κεφαλογιάννη και λοιπούς βουτηρομπεμπέδες της βρωμερής εγχώριας οικογενειοκρατίας...

    Αυτή είναι η γριά παλιοαδερφή, ο πούστης Τζων.

    Επίσης είναι και ψυχασθενής, το ταγματασφαλίτικο τραβέλι...

    Τζωωωωωωωων, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ!!!

    Ήθελες αυτοδυναμία για τον άεργο, χωρίς ένα ένσημο, κωλοτούμπα σου??

    ΠΑΡ' ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγ​ιο!!
    Ο ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!
    Η διαφθορά της εταιρείας έχει κάνει το γύρω του κόσμου. Εδώ Ελλάδα σιωπή...
    Μάλιστα οιΑnonymous ξεμπρόστιασαν παγκοσμίως την αρρώστεια που λυμαίνεται το λαό, αφού το Εθνικό
    Κτηματολόγιο δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα«χακτιβιστών» του διαδικτύου.
    Επίσης νεο σκανδαλο αποκαλυψε Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ
    ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
    Να δωθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των .........
    απατέωνων υπαλλήλων του Κτηματολογίου που
    ντροπίαζουν τους τίμιους υπαλλήλους και εργαζόμενους αυτής της εταιρίας.
    Καμία παραχώρηση στους κλέφτες και δωσίλογους.Τα ονόματα στη δημοσιότητα τώρα.
    Επίσης οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον.
    Στο Κτηματολογιο λοιπόν ξεκίνησαν οιαπολύσεις στο δημόσιο.2Ο υπαλληλοι αοριστου χρονου
    απολυθηκαν "σιωπηλα"ανοίγοντας το δρόμο για τις απολυσεις των 50 χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων
    που ερχονται τωρα.

    Να θυμήσουμε οτι τις απολυσεις εκαναν οι παρακατω:

    1.Αρβανίτης πρόεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητής τοπογραφίας στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.
    Δηλαδή διπλοθεσίτης και κουμπάρος υφηπουργού.
    2.Καρτελια η γενική διευθύντρια. Είναι απόφοιτος λυκείου και παίρνει 6000 ευρωμισθο. Έλεος πια.
    Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη (ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...) να απολυσει δημοσιους υπαλληλους,
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙEIΝΗΣ (LOL).
    3.Ελισαβετ Γκολφινοπουλου η οποια διορίστηκε την επόμενη των εκλογών και εισηγήθηκε απολύσεις!
    4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ.
    Παλιά έτρωγε και επι ΝΔ.

    Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγιο!!Τέλος θα αναφερθούμε σε κάποιους συναδέρφους που τα έχουν κάνει πλακάκια
    με τη διοίκηση με ανταλλάγματα προαγωγές και προσλήψεις συγγενών. Ακούστε το καλό . Η χώρα δε χωρά άλλους
    δωσίλογους.Τέρμα τα ψέμματα.
    Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγιο!!
    Η εταιρεία αυτή έχει γίνει περίγελως παγκοσμίως.Εδώ βρίσκεται σκάνδαλο μεγαλύτερο απο του Βατοπεδίου.
    Γιατί τέτοια συγκάλυψη?
    Μήπως στα μεγάλα κόλπα εντός της εταιρείας εκτός από υπαλλήλους βρίσκονται και δημοσιόγραφοι και πολιτικοί?

    Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις.
    Να φύγει η δωσίλογη διοίκηση του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ.ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΖΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
    Εμπρός για άτυπο διακλαδικό συνδικαλισμό μακριά από κομματικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγ​ιο!!
    Ο ΕΙΣΑΓΚΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!
    Η διαφθορά της εταιρείας έχει κάνει το γύρω του κόσμου. Εδώ Ελλάδα σιωπή...
    Μάλιστα οιΑnonymous ξεμπρόστιασαν παγκοσμίως την αρρώστεια που λυμαίνεται το λαό, αφού το Εθνικό
    Κτηματολόγιο δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση από την πασίγνωστη ομάδα«χακτιβιστών» του διαδικτύου.
    Επίσης νεο σκανδαλο αποκαλυψε Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ
    ΠΟΥ ΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
    Να δωθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των .........
    απατέωνων υπαλλήλων του Κτηματολογίου που
    ντροπίαζουν τους τίμιους υπαλλήλους και εργαζόμενους αυτής της εταιρίας.
    Καμία παραχώρηση στους κλέφτες και δωσίλογους.Τα ονόματα στη δημοσιότητα τώρα.
    Επίσης οι πρωτες απολυσεις δημοσιων υπαλληλων εγιναν σε αυτο το αρρωστημενο περιβαλλον.
    Στο Κτηματολογιο λοιπόν ξεκίνησαν οιαπολύσεις στο δημόσιο.2Ο υπαλληλοι αοριστου χρονου
    απολυθηκαν "σιωπηλα"ανοίγοντας το δρόμο για τις απολυσεις των 50 χιλιαδων δημοσιων υπαλληλων
    που ερχονται τωρα.

    Να θυμήσουμε οτι τις απολυσεις εκαναν οι παρακατω:

    1.Αρβανίτης πρόεδρος του Κτηματολογιο ΑΕ-καθηγητής τοπογραφίας στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.
    Δηλαδή διπλοθεσίτης και κουμπάρος υφηπουργού.
    2.Καρτελια η γενική διευθύντρια. Είναι απόφοιτος λυκείου και παίρνει 6000 ευρωμισθο. Έλεος πια.
    Απο την αρχη που πηγε στο κτηματολογιο είχε συμφωνησει με την Μπιρμπιλη (ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...) να απολυσει δημοσιους υπαλληλους,
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΑ
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙEIΝΗΣ (LOL).
    3.Ελισαβετ Γκολφινοπουλου η οποια διορίστηκε την επόμενη των εκλογών και εισηγήθηκε απολύσεις!
    4.Καλημερης-ο βαρωνος του κτηματολογιου. Διπλοθεσιτης επαιξε το βρωμικο ρολο του ΠΑΣΟΚΟΥ.
    Παλιά έτρωγε και επι ΝΔ.

    Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγιο!!Τέλος θα αναφερθούμε σε κάποιους συναδέρφους που τα έχουν κάνει πλακάκια
    με τη διοίκηση με ανταλλάγματα προαγωγές και προσλήψεις συγγενών. Ακούστε το καλό . Η χώρα δε χωρά άλλους
    δωσίλογους.Τέρμα τα ψέμματα.
    Δικαιοσύνη τώρα στο κτηματολόγιο!!
    Η εταιρεία αυτή έχει γίνει περίγελως παγκοσμίως.Εδώ βρίσκεται σκάνδαλο μεγαλύτερο απο του Βατοπεδίου.
    Γιατί τέτοια συγκάλυψη?
    Μήπως στα μεγάλα κόλπα εντός της εταιρείας εκτός από υπαλλήλους βρίσκονται και δημοσιόγραφοι και πολιτικοί?

    Να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις.
    Να φύγει η δωσίλογη διοίκηση του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ.ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΖΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
    Εμπρός για άτυπο διακλαδικό συνδικαλισμό μακριά από κομματικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση