GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"12 συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί τους"...

23 σχόλια

  1. Ισχυρό σοκ θα υποστούν φέτος περίπου 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα όταν θα παραλάβουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους, τα οποία θα προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα του 2011. Μισθωτοί και συνταξιούχοι που υπέστησαν απώλειες έως και 30% στα εισοδήματά τους κατά τη διάρκεια του 2011 (λόγω των αλλεπάλληλων περικοπών που τους επέβαλαν η…
    κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η Τρόικα) θα κληθούν να πληρώσουν έως και 6 φορές υψηλότερα ποσά φόρων από αυτά που πλήρωσαν πέρυσι! Ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα για όσους τα εισοδήματα του 2011 είναι στα ίδια επίπεδα με τα εισοδήματα του 2010.


    Στο… απόσπασμα Οπως προκύπτει από αναλυτικά παραδείγματα που παραθέτει σήμερα ο «Ε.Τ.»:


    * Μισθωτοί, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με μεσαία εισοδήματα θα κληθούν να καταβάλουν φόρους αυξημένους έως και 522%, παρά το γεγονός ότι τα ετήσια εισοδήματα του έτους 2011 υπέστησαν πρωτοφανείς μειώσεις που φθάνουν το 30%!


    * Χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι που μέχρι πέρυσι δεν πλήρωναν καθόλου φόρο επειδή τα ετήσια εισοδήματά τους ήταν μικρότερα του παλαιού αφορολογήτου ορίου των 12.000 ευρώ θα κληθούν φέτος για πρώτη φορά, με τα νέα εκκαθαριστικά, να καταβάλουν τριψήφια ή ακόμη και τετραψήφια ποσά φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης!



    Εργο Βενιζέλου
    Ολες αυτές οι αναμενόμενες δυσμενέστατες εξελίξεις θα οφείλονται στην εφαρμογή των επαχθών φοροεισπρακτικών μέτρων που νομοθέτησε στο δεύτερο εξάμηνο του 2011 ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος. Τα μέτρα αυτά προβλέπουν:


    * Μείωση του βασικού αφορολόγητου ορίου από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ.
    * Δυσμενέστερο σύστημα υπολογισμού της αξίας των αποδείξεων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο. Για να κατοχυρωθεί το μειωμένο στις 5.000 ευρώ αφορολόγητο όριο πρέπει να συγκεντρωθούν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του μεγαλύτερου ποσού μεταξύ του πραγματικού και του τεκμαρτού ετήσιου ατομικού εισοδήματος, όποιο κι αν είναι το ύψος του.
    * Μειώσεις έως και 10.000 ευρώ στα πρόσθετα αφορολόγητα ποσά για τριτέκνους και πολυτέκνους. Το συνολικό αφορολόγητο όριο εισοδήματος για κάθε τρίτεκνο φορολογούμενο μειώθηκε από τις 23.500 στις 12.000 ευρώ, ενώ για κάθε φορολογούμενο με 4 τέκνα το συνολικό αφορολόγητο περιορίστηκε από τις 25.000 στις 15.000 ευρώ!
    * Αυξήσεις στα τεκμήρια διαβίωσης για κατοικίες και Ι.Χ. αυτοκίνητα κατά 33% έως και 70%.
    * Περικοπή των εκπτώσεων δαπανών από το φόρο εισοδήματος. Οι ετήσιες δαπάνες για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα ζωής, ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΟΑΕΕ και τόκους στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας εκπίπτουν πλέον κατά ποσοστό 10% από το φόρο εισοδήματος αντί 20% που εξέπιπταν μέχρι πέρυσι.
    * Αύξηση των φορολογικών συντελεστών για τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα! Ο συντελεστής φόρου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 5.000 έως τις 12.000 ευρώ ανέρχεται πλέον σε 10%, ενώ μέχρι πέρυσι το τμήμα αυτό του εισοδήματος ήταν αφορολόγητο. Εξάλλου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 16.000 έως τις 22.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου αυξήθηκε από 24% σε 25%, ενώ στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 26.000 έως τις 32.000 ευρώ ο φόρος αυξήθηκε από 32% σε 35%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΗΔΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ,
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ, ΣΙΩΠΗΛΑ Ή ΦΑΝΕΡΑ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΔΗΜ.ΑΡ. ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ, ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΩΜΜΑ ΣΑΠΙΟ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΛΗΞΕ,ΚΥΡΙΩΣ, "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΚΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
    ΘΕΛΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΑΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ .ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ.Η ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΜΑΡΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΞΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΠΑΓΑΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΔ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ... ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΠΑΓΑΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΔ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ... ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύγε είχα μια αμφιβολία τι θα ψήφιζα , τώρα ξέρω

    Σίγουρα Συριζα για να σας την σπάσω αμάν πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριακή, 27 Μαΐου 2012
    Συντριβή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ... Στο 32% ΣΥΡΙΖΑ στο 13% οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Νέα δημοσκόπηση διενεργήθηκε απο την δημοσκοπική ομάδα του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών για τον Νομό Αττικής το αποτελέσματα εκπλήσσει...

    Να τονίσουμε οτι ο καθηγητής του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο άνθρωπος που κατέγραψε με απόλυτη επιτυχία τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαϊου...
    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:.....

    1. ΣΥΡΙΖΑ: 31.9%
    2. ΝΔ: 13,8%
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 12,8%
    4. ΠΑΣΟΚ: 8,7%
    5. ΚΚΕ: 6,8%
    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
    7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 5,5%
    8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
    9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 3,4%
    10. ΛΑΟΣ: 3%
    11. ΔΡΑΣΗ: 2,5%
    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,2%
    13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,6%
    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας δούμε τα μέχρι τώρα δεδομένα.

    Η ΝΔ, για διάφορους λόγους, είτε οικονομικούς, είτε ιδεολογικούς, συσπειρώνει μεγάλη μάζα ψηφοφόρων από όλα τα κόμματα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

    Ειδικότερα, απορροφά τη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ, του ΛΑΟΣ, κι ένα μεγάλο μέρος ψηφοφόρων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δράσης-Δημιουργία Ξανά, της Χρυσής Αυγής, του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, της Κοινωνίας και ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ψηφοφόρων ( κεντρών και από το πατριωτικό χώρο ) του ΠΑΣΟΚ !

    Ο Σύριζα αντλεί ψήφους από το Πασοκ, τους Οικολόγους, το ΚΚΕ και τη Κοινωνική Συμφωνία, αλλά και χάνει ψήφους προς Νέα Δημοκρατία και Ανεξάρτητους Έλληνες!

    Το Πασοκ, χτυπημένο από τα ημερολόγια του Άκη και τον πλουτισμό στελεχών ( και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που έχει γίνει γνωστή ), από την είδηση για τις διακοπές Παπανδρέου σε πολυτελή ξενοδοχείο της Κρήτης ( που έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών !!! ), και τις εγκληματικές οικονομικές ενέργειες του Βενιζέλου ( χαράτσι στη ΔΕΗ, τεκμηρια και μείωση αφορολογήτου στις φορολογικές δηλώσεις, αναδρομικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, προβλημα στα φάρμακα,στους γιατρούς, στα νοσοκομεία, το κούρεμα των ομολόγων απλών αποταμιευτών, ασφαλιστικών ταμείων και δημοσίων ιδρυμάτων, το ΕΤΑΚ του 2009,ΦΑΠ 2010 και 11 ), με τις απίστευτες γκάφες του Υπουργείου Παιδείας ( επιτελείο Αννούλας ) σε Νεοελληνική Γλώσσα, Βιολογία, Φυσική ( όπου όλοι σχεδόν οι μαθητές νοιώθουν αδικημένοι και εξοργισμένοι ), βλέπει καθημερινά να πέφτουν τα ποσοστά του, και οι συγκεντρώσεις του Βενιζέλου σε Ίλιο, Κόρινθο και Ναύπλιο ήταν των 50-100 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων, των οικογενειών τους, των δημοσιογράφων-τεχνικών ΜΜΕ, και της προσωπικής ασφαλείας του κ.Βενιζέλου και των συνοδών του βουλευτών !

    Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε μια δημοσκόπηση, μέσα σε μια εβδομάδα έχασε 3 μονάδες ! Και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές, αφού περισσότερο εξοργισμένοι είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι του, όπως φάνηκε στο Ναύπλιο! Λογικά, και παρά τη στήριξη, θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα, ίσως και πιο κάτω από τους ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά.

    Οι ΑΝΕΛ χάνουν το 1/3 της δύναμης τους προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα κερδίσουν ψήφους από τον Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ, το ΟΧΙ ( ΕΠΑΜ ) και άλλα μικρότερα αντιμνημονιακά κινήματα, και κάπως θα ισορροπήσουν στο 7%. Επίσης, στα πλαίσια τα ιδεολογικά θα επαναπατρίσουν ψήφους που πήγαν στο Σύριζα ή και ψήφους της Χ.Α.

    Στα ίδια περίπου ποσοστά θα μείνει η Δημ. Αριστερά, το ΚΚΕ και η Χ.Α με πτωτικές τάσεις.

    Η Δράση- Δημιουργία Ξανά συμπιέζονται από το ενδεχόμενο πρωτιάς του Σύριζα, οπότε δύσκολα θα ξεπεράσουν, σε συνθήκες πόλωσης, το 2%, γιατί θα θεωρηθεί "χαμένη ψήφος", το ίδιο και οι Οικολόγοι- Πράσινοι.

    Η αδυναμία του Σύριζα, όσο και των ΑΝΕΛ να δώσουν κυβερνητική λύση, μένοντας ανυποχώρητοι σε κάποιες θέσεις τους, αντί να ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αρχικά ) σε μερικά βασικά σημεία ( πχ χαράτσι στη ΔΕΗ, φορολογικές δηλώσεις, οριζόντες μειώσεις μισθών και συντάξεων, φόροι στα ακίνητα κλπ ), οδήγησαν στην άποψη ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν κυβερνητικοί εταίροι σε κυβέρνηση συνεργασίας, με αποτέλεσμα μια διαρκώς αυξανόμενη μάζα ψηφοφόρων ( από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μέχρι σε όλο το χώρο της κεντροδεξιάς και δεξιάς, ακόμα και στις παρυφές της πατριωτικής αριστεράς ) να στρέφεται προς τη Νέα Δημοκρατία, ζητώντας και κυβερνητική σταθερότητα και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( πάγωμα μέτρων Ιουλίου, όπως πρότεινε ο Αβραμόπουλος, αλλαγή στο χαράτσι στη ΔΕΗ, όπως είπε ο κ. Σαμαράς σήμερα στην εφημερίδα REAL κλπ ). Η τάση αυτή θα διαφανεί και στις επόμενες δημοσκοπήσεις, με ακόμα πιο ισχυρή άνοδο της Ν.Δ, ώστε να μη χρειάζεται να στηρίζεται στις εμμονές κάποιων αδιάλλακτων προσώπων, που θέτουν σε κίνδυνο την πορεία της Οικονομίας.

    Μερικοί, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι θα δούμε και μετακίνηση ψηφοφόρων του Σύριζα προς ΝΔ και ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά, όπως αυτό παρατηρείται και στους ψηφόρους του ΠΑΣΟΚ, για λόγους σταθερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΔ....
    ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΜΜΕΝΟ..
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ :
    1. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
    2. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!

    ** ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ , ΑΛΛΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ .... ΜΠΡΡΡΡΡΡ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επικαιρα(;) σχολια για ΣΥΡΙΖΑ:


    ΤΟΥ Αναστάσιου Καζαντζίδη
    Εκπαιδευτικού - αρθρογράφου
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    Επειδή δέχτηκα δημόσια πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ της Χαλκιδικής να ενταχθώ στις γραμμές του κόμματος αυτού, έπειτα από μια απάντησε σε χιουμοριστικό άρθρο μου στην τοπική εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, απαντώ:
    (......)
    Όχι ευχαριστώ. Διοτι:

    - ενω ειστε υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων της Θράκης, δεν σας έχω δει ποτέ να αναλαμβάνετε κάποια δράση υπέρ των ίδιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Χριστιανών στην Τουρκία.
    - ενω από τη μια μεριά πέντε συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ – Οικολογική Παρέμβαση, Κόκκινο, Νεολαία Συνασπισμού, ΣΥΡΙΖΑ Παράρτημα Υμηττού, Διεθνιστική Εργατική Αριστερά- ονομάζουν τα Σκόπια ως ‘Ματσεντόνια’και τους Σκοπιανούς ‘ματσεντόσκι’ και στηρίζουν τις απόψεις του ναζιστή Γκρουέφσκι, από την άλλη κατηγορούν τους συμπατριώτες τους στην Ελλάδα που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμά τους, ως …εθνικιστές!
    - ενω στηρίζετε τους Τσάμηδες –τους αποδεδειγμένους συνεργάτες του Χίτλερ στην κατοχή- (....) δεν σας έχω δει ποτέ να διαμαρτύρεστε για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων κατοίκων της Βορείου Ηπείρου!
    (..........)
    - ενώ από τη μια ζητάτε να μπει φραγμός και έλεγχος στη διακίνηση του παγκόσμιου κεφαλαίου, από την άλλη θέλετε ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!
    (..........)

    - ενω ο πρόεδρός σας από τη μια μεριά είναι λάβρος κατά των ‘βυσμάτων’ στο στρατό και από την άλλη υπηρετεί τη θητεία του βάζοντας βύσμα στο κέντρο της Αθήνας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!!!
    - ενώ βλέπω ένα νέο παιδί για αρχηγό με υποτίθεται νέες και καθαρές ιδέες, από την άλλη όμως τον βλέπω μέτοχο σε κατασκευαστική εταιρεία που στο καταστατικό της έχει στην πρώτη γραμμή τα …δημόσια έργα!.
    Για αυτά και για άλλα πολλά

    Όχι ευχαριστώ!

    Αναστάσιος Καζαντζίδης
    Εκπαιδευτικός
    _____________________
    Το άρθρο δημοσιεύτηκε 6-12-2008, αλλά πάντα επίκαιρο(;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερώτηση προς τους «Υπερπατριώτες» της Συγγρού,

    τους Δεξιούς Νοικοκυραίους της Δεκάρας και του Φαλημέντου ελέω Μνημονίου,

    τους υποκριτικά ανησυχούντες για τα εθνικά θέματα, που είναι άσοι στην Πατριδοκαπηλία, που όμως περνάει ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, γιατί απ’ έξω απ’ αυτήν, κανείς δεν τους πιστεύει, όλοι τους ρίχνουν φάσκελα...

    Εκτός του ότι η παράταξη σας, η Χούντα σας και ο Βασιλιάς σας, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, τι έχετε κάνει ποτέ για την πατρίδα σας?

    Θα σας πω εγώ τι έχετε κάνει, δεξιοί πατριώτες του κώλου...

    Οι μόνοι πόλεμοι, που κάνατε ψευτοπατριώτες της Π...ας, ήταν στην Κατοχή, ως συνεργάτες των Γερμανών με τα Τάγματα Ασφαλείας, τους Χίτες και τους Γερμανοτσολιάδες, ενάντια ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, μετά στον Εμφύλιο πάλι, ως εγκάθετοι των Αγγλο-Αμερκάνων, μετά στην Κορέα ως υποτελείς του Πιουριφόϊ...

    ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μαζί με τους γελοίους βασιλιάδες σας - Φρειδερίκη και Κοκού και τις συνωμοτικές σας Χούντες!!!

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΞΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

    Τη δεκαετία του 1990, ο γελοίος σας τωρινός αρχηγός, το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, που δεν έχει δει ένσημο στη ζωή του, ο άσος στην τέχνη της Κωλοτούμπας, Αντωνάκης Σαχλαμαράς, εκτός του ότι άνοιξε το 1991 τα σύνορα, για να μπουν υποτίθεται... τα «αδέλφια μας Βορειο-Ηπειρώτες» (ενώ στην πραγματικότητα εισήλθαν όλοι οι κατάδικοι της Αλβανίας),

    το βλαμμένο από τη Μεσσηνία, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ, Κ. Μητσοτάκη - ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ «ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ» στο θέμα της ΠΓΔΜ και δεν δεχόταν ούτε καν παράγωγο του ονόματος Μακεδονία (υποκριτικά και λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων – ΉΘΕΛΕ ΤΟ ΠΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΚΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!)...

    Εκείνη την εποχή να θυμίσω, στην ηγεσία της ΠΓΔΜ, ήταν ο Κίρο Γκλιγκόροφ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΣ στην υιοθέτηση σύνθετης ονομασίας!!!

    Στην τότε Ελλάδα των «εθνικών συλλαλητηρίων», ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ (ΣΥΝ τότε) ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, κόντρα στο ρεύμα, είχαν την ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, περί «Σύνθετης Ονομασίας με Γεωγραφικό Προσδιορισμό», θέση την οποία, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από τότε ΚΑΙ ΤΩΡΑ «ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ» ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ!!!

    Αλλά βλέπεις το χαζό παιδί από τη Μεσσηνία, τότε έκανε «εθνικιστική γυμναστική»!!

    ΉΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΕΝΤΙ, Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ, ΝΑ ΓΚΙΝΕΙ ΠΡΩΤΥΠΟΥΡΓΟ !!!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΣΗΜΕΡΑ, ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΝΔ??

    Εκτός του ότι, μαζί με τον συμμαθητή του - το άλλο χαζό πεντί από τη Βοστώνη, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ???

    Άντε από δω βρε, προδώτες της πατρίδας, δεξιά τραβέλια της Συγγρού, που θα κάνετε μαθήματα πατριωτισμού στην Αριστερά!!!

    ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ,

    ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αμα βγούνε οι αναρχομπαχαλάκηδες του Τσύριζα πρώτο κόμμα τα Εξάρχεια θα κάνουν πάρτυ. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ποιούς πρόκειται να ψηφίσει για να μην το μετανιώσει πικρά...Λαός πικραμένος πάλι νικημένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μαλακες, δηθεν σχολιαστες γραψτε τιποτα καινουργιο, ολο τα ιδια και τα ιδια. Φαινεται οτι ειστε υπαλληλοι κομματωνκαι πληρωνεστε με καθε αρθρο που δηθεν σχολιαζετε. Και εδω τεμπεληδες.
    Ενα πραγμα να ξερετε, σας εχουμε βαρεθει. Τιγανπκεφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να μας πούνε οι του σφύριζα ποιά είναι η πολιτική τους απέναντι:
    Στους εγκληματίες λαθρομετανάστες, στις αλλοδαπές πουτάνες, στις ντόπιες οροθετικές πόρνες, στους αλλοδαπούς λαθρέμπορους, μικρέμπορους, πρεζέμπορους, σωματέμπορους, στους αναρχικούς καταστροφείς και εμπρηστές, στους αναρχικούς απαλλοτριωτές, στους αναρχικούς ληστές τραπεζών, στις συμμορίες των Εξαρχείων,
    Ποιά η πολιτική τους απέναντι στους πρεζάκηδες, τους Μπάφους, τα ελαφριά ναρκωτικά, τους ναρκομανείς, τους αλλοδαπούς φορείς μεταδοτικών ασθενειών.
    Τα άλλα για το κακό κεφάλαιο τα εμπεδώσαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΝΔ

    "ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ" (SIEMENS)
    "ΟΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ"(ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ)
    "ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ" (Εδω η παρενθεση χωραει πολύ πραμα)
    "ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΕΝΟΙ"
    "ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ"(ωχ Παναγια μου)
    "ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΜΑΓΚΕΣ"(καραμανλης-σαμαρας)
    "ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ" (ΒΟΡΙΔΗΣ πλευρης μπομπουκοι λουλουκοι)
    "ΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ"
    "ΟΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ" (ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ)
    "ΟΙ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ" (ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ)
    "ΟΙ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΟΙ"
    "ΟΙ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟΙ"
    "ΟΙ ΟΦΣΟΡΑΚΗΔΕΣ"
    "ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ"
    "ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΔΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ"
    "ΟΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ"
    "ΟΙ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΙ"
    "ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ" (Μπακογιαννη)
    "ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ"
    (ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ )
    Και γαμω τις συνιστωσες ποιος ΣΥΡΙΖΑ και μαλακίες εδω να δεις πολυσυλλεκτικότητα στην μασα και την αρπα.
    ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ μεχρι και τον ΠΕΡΙΚΛΗ σηκωνει από τον ταφο του Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!!

    ΥΓ. Σε λιγο θα ενταχθούν και οι πυροβολημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όχι ευχαριστώ!

    Αναστάσιος Καζαντζίδης
    Εκπαιδευτικός
    Το άρθρο δημοσιεύτηκε 6-12-2008, αλλά πάντα επίκαιρο(;)!
    -----------------------------------

    ΕΙΣΑΙ Ν.Δ ΚΑΙ ΦΕΝΕΣΑΙ ΟΚ.


    Μπούτζουκας Θ. Τ ..Ηράκλειο Κρήτης..

    Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα, μα τώρα που ξύπνησαν τα φίδια, εσύ φοράς τα αρχαία σου στολίδια, και δεν δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου ΕΛΛΑΣ που τα παιδιά σου ΣΚΛΑΒΟΥΣ ξεπουλάς.

    Ήρθε η ώρα να πείτε στο κόσμο αλήθειες κύριες και κύριοι …
    Πιο είναι το σχέδιο Β!, Γ! του εκάστοτε κόμματος για την πατρίδα , γατί δεν μας λέει ΣΗΜΕΡΑ κανένας αρχηγός κανένα κόμμα..

    Η Ερωτήσεις μου είναι απλές ,εσείς όλοι γιατί μου της κάνετε δύσκολες;

    1} Αν θα πάνε στης Βρυξέλες και φανέ ξύλο ,όλοι που μας λένε σήμερα αναδιαπραγμάτευση, απαγκίστρωση, επαναδιαπραγμάτευση , ήπια μέτρα, ευρωομόλογα κ.τ.λ και πει η Ε.Ε { μετά της εκλογές αυτά} ωραία μας λέτε ,αλλά αυτά είναι για τον ΛΑΟ σας ώστε να κάνετε εκλογές , εμείς όμως δεν δεχόμαστε τίποτα από όλα αυτά, προχωράμε σε ότι έχετε υπογράψει τελεία και παύλα.. τότε τι γίνετε παλικάρια ,θα μας λέτε το γνωστό παραμύθι που μας λέγατε, εμείς δεν θέλουμε αλλά μέτρα, αλλά μας τα επιβάλει η Τρόικα και με πόνο καρδιάς σας γ@@@@με; ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ δεν μας έχει απαντήσει πειστικά μέχρι σήμερα, μόνο ότι θέλετε να μείνετε στην Ε.Ε .. ΕΡΩΤΗΣΗ με όποιο κόστος για τον ΛΑΟ; …

    2} Γιατί ακόμα και σήμερα Βγαίνουν σκύβαλα της πολιτικής ζωής και βάζουν μόνο εκβιαστικά ερωτήματα στον κόσμο ; ξέχασαν η ξεχνούν το 1.500.000 άνεργους επίσημα, ανεπίσημα είναι πάνω 2.300.000 άνθρωποι, που στην πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι νέοι , μορφωμένοι, ότι καλλίτερο δηλαδή διαθέτει τούτη η χώρα για να προχώρηση στο μέλλων, ξέχασαν τόσο εύκολα όλοι τους 600.000 χιλιάδες ανθρώπους που στήνονται στης ουρές για να φανέ να μη πεθάνουν από πείνα; η τους ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες που πεθαίνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην ισχυρή Ελλάδα του ευρώ εν έτη 2012;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΥΡΓΟΥΡΙΖΑ: (Έλληνας ψηφοφορος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν σας άκουσε, δεν άκουσε την έκκληση του Νίκου (Ευαγγελάτου) μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου.

    {Έχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προλαβαίνετε να το αλλάξετε}, ήταν το νόημα της έκκλησής του προς τους ψηφοφόρους, υποψιάζοντας τον κόσμο για το δραματικό για το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα exit poll (φυσικά ήταν παράνομο να το ανακοινώσει) και καλώντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να το αλλάξουν.

    Και νά τα αποτελέσματα.
    Μια χώρα ελεύθερη μέχρι το ξημέρωμα της 6ης Μαΐου, με περήφανους πολίτες, που δούλευαν και χαίρονταν τη ζωή, που δημιουργούσαν, που απολάμβαναν τη Δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, που πανηγύριζαν με τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους, που έβλεπαν όλα να δουλεύουν ρολόι στον τόπο τους, οι ευτυχείς πολίτες της την έκαναν εκείνη την Κυριακή μια χώρα μπροστά σε κίνδυνο!

    Αχ, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι, δεν σας άκουσαν προεκλογικά οι Έλληνες, αυτή η αχάριστη ράτσα.

    Και νά οι συνέπειες τώρα! Από τις 6 Μαΐου ο κίνδυνος είναι πλέον υπαρκτός:

    - Να αυτοκτονήσουν από την ανέχεια και την απόγνωση 2.200 Έλληνες!

    - Να μείνουν χωρίς δουλειά 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως νέοι!

    - Να κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν χωρίς δουλειά άλλες εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι!

    - Να περάσουν το όριο της φτωχοποίησης 2.000.000 συνάνθρωποί μας!

    - Να διπλασιαστούν μέσα σε λίγους μήνες οι άστεγοι και οι άνθρωποι που προσφεύγουν στα συσσίτια!

    - Να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις και να μειωθούν οι μισθοί κατά 40%!

    - Να μείνουν απλήρωτοι ή ανασφάλιστοι όσοι έχουν ακόμη δουλειά!

    - Να μειωθούν οι συντάξεις στα 500 ευρώ!

    - Να κλείσουν 500.000 επιχειρήσεις κι άλλες τόσες να μην κάνουν ούτε σεφτέ!

    - Να γεμίσει η αγορά ακάλυπτες επιταγές και να αποσυρθούν καταθέσεις!

    - Να μπουν νέοι φόροι αλλά και χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!

    - Να μεταναστεύουν από τη χώρα χιλιάδες νέοι!

    - Να παίρνουν μισθό 360 ευρώ οι νέοι μέχρι 25 χρόνων. Το 40% απ’ αυτούς, δηλαδή, γιατί το υπόλοιπο 60% ούτως ή άλλως δεν θα βρει δουλειά, ούτε θα πάρει ποτέ επίδομα ανεργίας!-Να μειωθεί το επίδομα ανεργίας στα 300 ευρώ!

    - Να παίρνει δώρο Πάσχα 44 ευρώ ο νέος που έχασε τον πατέρα του και το κράτος αποφάσισε να τον ενισχύει, καθώς είναι σπουδαστής και φυσικά άνεργος!

    - Να κλείσουν σχολεία, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες!

    - Να υποθηκευτεί ο δημόσιος πλούτος υπέρ των δανειστών!

    - Να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της τρόικας και να οριστεί πραγματικός πρωθυπουργός ο Ράιχενμπαχ!

    - Κι εκτός αυτών, να μην πάρουν τα λεφτά τους οι δανειστές μας και να γυρίσουμε στη δραχμή. (Αν και διαδικασία εξόδου από την Ευρωζώνη ούτε υπάρχει ούτε κανείς την έθεσε, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ τα έβαλε με όσους ψευδώς απειλούν τους Έλληνες με συνέπειες!)

    Α, και το βασικότερο, να κινδυνεύει η χώρα να μην κυβερνάται πλέον από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ! Με όλα τα παραπάνω μπορούμε να ζήσουμε, με αυτό το τελευταίο, χωρίς γαλάζιους και πράσινους στην κυβέρνηση, πώς θα ζήσουμε, μου λέτε;

    Έχετε δίκιο, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι. Καλά κάνετε και μας δείχνετε τη σκληρή πραγματικότητα που προκαλέσαμε με την ψήφο μας τις τελευταίες ημέρες.

    Ακυρώνονται τα όνειρά μας με αυτό που συμβαίνει από τις 6 Μαΐου! Εσείς μας προειδοποιήσατε, μας προειδοποιείτε νύχτα μέρα, αλλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.

    Τόσο χάσαμε την τσίπα μας, τελικά; Τόσο γαϊδούρι έγινε ο Έλληνας;

    Μου επιτρέπετε, ελπίζω, να σας αποκαλώ συναδέλφους, εσάς τους μεγάλους, ακριβούς και λαμπερούς…
    Δοξάζω το όνομά σας που μας ανοίγετε τα μάτια!

    Εγώ, ένας φοβισμένος, επισφαλώς εργαζόμενος και υποψήφιος άνεργος, επαρχιώτης συνάδελφός σας… (Φαντάζομαι ο δικός σας μεγάλος μισθός είναι διασφαλισμένος, ούτως ή άλλως αγαπητοί μου συνάδελφοι, Όλγα, Γιάννη, Μανόλη, Παύλε (αχ μωρέ Παύλε…), Έλλη, Αλέξη, Πόπη, Άρη, Νίκο]

    Αν σας άγγιζε η κρίση, όπως το 90% των Ελλήνων, οι αναλύσεις σας θα ήταν διαφορετικές…

    ΞΈΡΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΕΙ O ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άντε και υπουργοί στην περιοχή πρώην Ελλάδας.
    Παράρτημα Βενεζουέλας !!

    Ποιοι είναι οι 19 που αποτελούν την Διοικούσα Επιτροπή του κωλοχανείου ΣΥΡΙΖΑ..

    Πρόεδρός της ο Αλέξης και άλλοι 18 γύρω από το τραπέζι.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ποιοι όμως είναι αυτοί;
    1) Φυσικά, ο Αλέξης Τρίπρας συστάσεις δεν χρειάζεται.
    Ανδρώθηκε μέσα στον ΣΥΝ, ανέλαβε την προεδρία του, κόντεψε να τινάξει το κόμμα στον αέρα και σήμερα κάνει την Ευρώπη να… τρέμει.

    2) Συστάσεις φυσικά δεν χρειάζεται ούτε ο Μανώλης Γλέζος. Επίσημα εκφράζει τους Ενεργούς Πολίτες. Επί της ουσίας είναι το μυαλό του, μόνος του και η ιστορία του. Λειτούργησε ως σύμβολο συσπείρωσης και ο ρόλος του ήταν καταλυτικός στη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο επαναστατικός όμως χαρακτήρας του κάνει πολλούς να κρατούν την ανάσα τους, όταν εκείνος ανοίγει το στόμα του.

    3) Νικόλας Μανιός. Και επίσημα και ανεπίσημα ανένταχτος. Τόσο ανένταχτος που είναι ο Νο1 στις επιλογές των αναρχικών. Ανήκει στον εαυτό του και την επιστήμη του (γιατρός), ενώ προέρχεται από τον υπερεπαναστατικό χώρο της Αριστεράς.

    4) Από τη ΔΕΑ προέρχεται ο Αντώνης Νταβανέλλος. Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, είναι μία από τις τρεις αιτίες (οι άλλες δύο ακούν στο όνομα ΡΟΖΑ και ΚΟΕ) που ο Φώτης Κουβέλης και τα στελέχη που στη συνέχεια συγκρότησαν τη Δημοκρατική Αριστερά και πήραν των ομματιών τους από την πλατεία Κουμουνδούρου.

    5) Η Αναστασία Χριστοδουλοπούλου ευρέως γνωστή έγινε ως συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη». Ακόμα και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι άγνωστη μεταξύ αγνώστων και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παραμένει ανένταχτη, προερχόμενη από τον παλιό αριστερίστικο χώρο. Οι «εχθροί» της λένε ότι δεν έχει πρόσβαση στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Στις ρίζες της μπορεί κανείς να ανακαλύψει την ΚΟ Μαχητής.

    6) Από τα πολύ καλά μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ ο Γεράσιμος Σπαθής. Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου παραμένει ανένταχτος, ενώ κινείται ανάμεσα στον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ, την πανεπιστημιακή κοινότητα και στον επαναστατικό χώρο.

    7) Οι φίλοι του ΚΚΕ γνωρίζουν τον Γιάννη Θεωνά, ο οποίος με τον Δημήτρη Κωστόπουλο εγκατέλειψαν τον Περισσό για να δημιουργήσουν την ΚΕΔΑ. Σήμερα είναι ο άνθρωπος που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους δυσαρεστημένους της... Αλέκας!

    8) Ο Πάνος Λάμπρου έγινε γνωστός κυρίως λόγω της κουμπαριάς του στον περιβόητο γάμο των ομοφύλων στην ακριτική Τήλο. Επί της ουσίας έχει σηκώσει μόνος του το βάρος του αγώνα για τα δικαιώματα των φυλακισμένων και ομοφυλοφίλων. Θεωρείται ως ιδιαιτέρως ενεργητικός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ηγετικά. Προέρχεται από την ΑΚΟΑ, θεσμικά δεν έχει ρόλο, αλλά πλέον θεωρείται από πολλούς ως ο Νο1 μετά τον θάνατο του Γιάννη Μπανιά πριν από λίγους μήνες.

    9) Άγνωστο πρόσωπο ο Γιώργος Σαπουνάς, ο οποίος έχει και τη ρετσινιά ότι διεκδικεί ρόλο κυρίως για τον εαυτό του. Ο τροτσκιστής ζωγράφος (ΑΠΟ) παλεύει αντικαπιταλιστικά.
    Υπερασπιστής της «17Ν»

    10) Και όσοι δεν τον ήξεραν, έμαθαν τον Βένιο Αγγελόπουλο, όταν συνελήφθη πριν από τρία χρόνια στο αεροδρόμιο Κένεντι στη Νέα Υόρκη. Τότε δεν του επετράπη η είσοδος στην ΗΠΑ, λόγω του... παρελθόντος του, ενώ ήταν προσκεκλημένος να μιλήσει σε πανεπιστήμιο. Έγινε πρώτο θέμα αλυσοδεμένος. Καθηγητής στο Μετσόβιο και μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της «17 Νοέμβρη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11) Άγνωστος επίσης και ο Κώστας Πουλάκης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από κάποιος ως ο δοτός του ΣΥΝ στον Βόλο. Άνθρωπος του γραφειοκρατικού συστήματος. Εφοριακός. Αποσπασμένος από το 1992. Λέγεται ότι οι σχέσεις του με την τοπική οργάνωση δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς –όπως λένε– δεν φαίνεται να έχει επαφή με τον κόσμο

    12) Άνθρωπος του μηχανισμού και ο Δημήτρης Βίτσας. Προερχόμενος από το ΚΚΕ, διετέλεσε πρόεδρος του Δ.Σ. της Αυγής, και σήμερα είναι γραμματέας του ΣΥΝ.

    13) Ο Κώστας Αθανασίου προέρχεται από τη ΡΟΖΑ, σήμερα είναι συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, οδοντίατρος και μεταφραστής από τα ισπανικά. Άνθρωπος του Δικτύου. Πλέον θεωρείται πολύ πιο κοντά στον ΣΥΝ. Έδωσε τα πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΝ όμως σχεδόν τον εγκατέλειψε στον δρόμο για τις εκλογές...

    14) Μέλος της διοικούσας επιτροπής και ο Αλέξανδρος Καλίδης, προερχόμενος από την ΓΣΕΕ. Υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΝ, και εκπρόσωπος του εργατικού κινήματος.

    15) Η Σοφία Σακοράφα εκπροσωπεί τον εαυτό της. Πρώτη σε ψήφους βέβαια, καθώς ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε κανένα από τα μέτρα. Την ήθελαν υποψήφια στο Επικρατείας για να σηματοδοτήσει το καθαρό ΠΑΣΟΚ.

    Άγνωστοι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ οι Γεώργιος Νικολακάκης, Νικόλαος Μπουζάνης, Ευσταθία Κωτσάκη και Σπυρίδωνας Κότσιας.
    Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε το πολύ απλό, αν και παρανοϊκό.
    Όλοι αυτοί μπορούν να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό.

    Πολύ απλά γιατί όταν μπήκαν στη λίστα ήταν η ανάγκη της στιγμής για να συμπληρωθούν τα έντυπα και να κατατεθεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση ίδρυσης κόμματος, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να λάβει το όφελος των 50 εδρών που προκύπτει για το πρώτο σε εκλογική δύναμη κόμμα, με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο. Προχειρότητα ;
    Μάλλον όχι...

    Ξυπνήσαμε ρεεεεε!!!
    -------------------
    ΅Εχουμε πια σαφή εικόνα για τον αχταρμά τον ιδεολογικό και τους επικίνδυνους ανθρώπους του.
    - Όταν είσαι ψευτομάρτυρας στους κατηγορούμενους της 17 Νοέμβρη, είσαι επικίνδυνος.
    - Όταν υποστηρίζεις την παρανομία, οταν βρίσκεις ελαφρυντικά για τις δολοφονίες των τρομοκρατών είσαι μάρτυρας και υποστηρικτής τους άρα ταυτίζεσαι τότε είσαι και εσύ ιδεολογικά επικίνδυνος


    Δε σώζεστε με τίποτα ελληνοποιημένες απο τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής και Δημόσιοι Υπάλληλοι απο τα γυφτοχώρια της Ελλάδας..Άρχοντες
    ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και βουρ απο 10%-100%
    τα κλεμμένα του Ελληνικού Λαού..

    Κρατικοδίαιτοι που ΦΑΓΑΤΕ ολόκληρη την Ελλάδα

    Επαγγελματίες του ΠΑ$$$$$$$$οκισμού. ΑΛΗΤΕΣ.
    Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι ________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση