GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Nάσος Αλευράς, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών, με το ΠΑΣΟΚ...

...μιλά στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη , αποκλειστικά για το P RESS-GR Γεννήθηκα στην Αθήνα , το Μάρτη (18) του 1963 , μικρότερος γιος ...

...μιλά στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη,
αποκλειστικά για το PRESS-GR

Γεννήθηκα στην Αθήνα, το Μάρτη (18) του 1963, μικρότερος γιος του Γιώργου Αλευρά και της Ελένης Τσουτσάνη, που δυστυχώς έχασα σε ηλικία εννέα ετών.
Το 1980, τελείωσα το 15ο Λύκειο στην Κυψέλη, ένα εξαιρετικό δημόσιο σχολείο με εξαιρετικούς καθηγητές και θαυμάσιους φίλους, που πάντα με κάνει ν’ αναρωτιέμαι αν εξακολουθούν να υπάρχουν τέτοια καλά δημόσια σχολεία στην εποχή μας. Πέτυχα στη Νομική της Αθήνας. Το φοιτητικό κίνημα μαχητικό μας παρασύρει στο ρυθμό του. Ατέλειωτες συζητήσεις για το σοσιαλισμό, θεωρητικές αντιπαραθέσεις και πολιτικές μάχες στ’ αμφιθέατρα, πολιτικά και προσωπικά πάθη σημαδεύουν τη φοιτητική μας ζωή. (Αυτά θα θυμόμαστε). Μετά τη Νομική, υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία (1986-1988) και από τότε μέχρι το 2000 εργάσθηκα ως δικηγόρος στο Πρωτοδικείο και μετά στο Εφετείο Αθηνών (με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο). Η δικηγορία μου έδωσε μια πολύτιμη εμπειρία ζωής, αλλά και επιστημονικό ενδιαφέρον.
 Η πολιτική μου δραστηριότητα και η ένταξη στο ΠΑΣΟΚ επηρεάσθηκε καθοριστικά από την οικογενειακή παράδοση και τα βιώματα. Το καλοκαίρι του 1986, ο γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ μου προτείνει να συμμετάσχω στο συνδυασμό του Δημήτριο Μπέη για το Δήμο της Αθήνας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εκπροσωπώντας τη νεολαία. Eκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος και επανεκλέγομαι το 1990 με την αείμνηστη Μελίνα.
Το 1993 η Νομαρχιακή Οργάνωση της Αθήνας του ΠΑΣΟΚ με εκλέγει υποψήφιο βουλευτή στην Α’ Αθήνας. Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές, εκλέγομαι βουλευτής, αλλά στην επανακαταμέτρηση από ένα περίεργο παιχνίδι η έδρα χάνεται για το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθήνας. Απογοήτευση. Τι δεν πήγε καλά; Ένα χρήσιμο μάθημα. Στα τέλη Ιανουαρίου του 1994, αποχαιρετούμε την Κυριακή το πρωί στο αεροδρόμιο τη Μελίνα, που άρρωστη φεύγει για τη Νέα Υόρκη. Μας κοιτάζει με αγωνία. Λίγες μέρες μετά η Μελίνα θα «γυρίσει» νεκρή. Και λίγους μήνες μετά ένας άλλος λαμπρός άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο Γιώργος Γεννηματάς. Εισέρχομαι στη Βουλή, ως πρώτος αναπληρωματικός.
Την επόμενη μέρα της ορκωμοσίας μου ως νέος βουλευτής μαθαίνουμε από τους γιατρούς πως ο θείος μου πάσχει από λευχαιμία. Θα πολεμήσει με αξιοπρέπεια για ένα χρόνο. Τους τελευταίους μήνες στο τριάρι στην οδό Λευκωσίας 15, που έζησε με ασκητικό τρόπο για πολλές δεκαετίες, παρατηρεί την κρίση στο ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική ζωή σιωπηλός, άλλοτε στεναχωρημένος. Πεθαίνει στις 6 Απρίλη του 1995. Το 1997 παντρεύομαι με τη Βενετία (Φραγκαναστάση) και τον επόμενο χρόνο ο πελαργός μας φέρνει τα δίδυμα: το Γιάννη και την Ελένη. Το 2002 ο παράξενος αυτός πελαργός, απρόσκλητος, μας φέρνει τη μικρή Χριστίνα.
 Για το ΠΑΣΟΚ, είναι πια πιεστική η ανάγκη μιας ουσιαστικής τομής. Αυτή θα εκφράσει ένας σπουδαίος πολιτικός: ο Κώστας Σημίτης. Μετά την περιπετειώδη νίκη του Απρίλη του 2000, ο Κώστας Σημίτης με ορίζει υφυπουργό στο ΥΠΕΧΩΔΕ με τον Κώστα Λαλιώτη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τους σεισμούς και τις φυσικές καταστροφές, τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου για τις εταιρείες και το μεγάλο έργο του ταμιευτήρα στον Εύηνο, έχοντας την καθοδήγηση ενός σπουδαίου πολιτικού (αρκετά παρεξηγημένου), του Κώστα Λαλιώτη. Στον κυβερνητικό ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου, ο Κώστας Σημίτης μ’ ένα έντονο τηλεφώνημα μου ζητά να αναλάβω τα ολυμπιακά έργα του Υπουργείου Πολιτισμού. Eκεί, ο Βαγγέλης Βενιζέλος με τη μεγάλη πολιτική του ευφυΐα και ικανότητα έχει αναλάβει την προώθηση της ολυμπιακής προετοιμασίας στο σύνολό της. Αναλαμβάνω υπεύθυνος για δεκαοχτώ ολυμπιακά έργα και επικεφαλής της ΟΠΕ, της επιτελικής Ομάδας Παρακολούθησης Έργου. Η παρακολούθηση από κοντά του τρόπου δουλειάς του ελληνικού δημόσιου τομέα είναι ένα μεγάλο σχολείο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια διοίκηση. Δυστυχώς η κυβέρνηση Καραμανλή αυτή την εμπειρία δεν την αξιοποίησε μετά.
Μετά τους Αγώνες, ο Δήμος της Αθήνας πρότεινε να τιμηθούμε με το μετάλλιο της πόλης των Αθηνών για τη συνεισφορά μας στην επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων. Ευχαρίστησα την κ. Μπακογιάννη για τη μεγάλη τιμή, αλλά αρνήθηκα για λόγους προσωπικής αρχής. Οι πολίτες της Αθήνας αναγνώρισαν αυτή τη συνεισφορά και τους ευγνωμονώ γι' αυτό. Στις εκλογές του 2003 εκλέχθηκα και πάλι βουλευτής με 39.000 ψήφους στη τρίτη θέση εκλογής στην Α΄ Αθήνας. Επανεξελέγην βουλευτής το 2007 και το 2009. Έλαβα τη θέση του Αντιπροέδρου της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Ορίστηκα μέλος των κοινοβουλευτικών επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Θεσμών & Διαφάνειας, συντονιστής της άτυπης διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής ενάντια στην εμπορία ανθρώπων (trafficking). Επικεφαλής της Ελληνικής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας στη Διεθνή Διακοινοβουλευτική Ένωση (I.P.U.). Ως εκπρόσωπος του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχω πάρει μέρος σε δεκάδες συνέδρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση (συναντήσεις βουλευτών των χωρών του EUROGROUP και συναντήσεις για θέματα οικονομίας, δημόσιας διοίκησης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, trafficking κλπ.)και σε άλλους οργανισμούς (ΟΗΕ, ΟΟΣΑ κλπ.). Επίσης, στο παρελθόν διετέλεσα εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής «Η Θέμις» (1984). Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.Ε.) και εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υφυπουργός Πολιτισμού (2001-2004).


Γιατί να ψηφίσω Nάσο Αλευρά; 
Να ένα καλό ερώτημα για την Κυριακή. Ας το απαντήσουν οι πολίτες όχι εγώ.
Ποιό το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου;
Η ευρωπαϊκή θέση της χώρας. Αν Η Ελλάδα θα κερδίσει τη μάχη της παραμονής στην ΕΕ σε μια στιγμή που αρκετοί και μέσα και έξω από την Ελλάδα την θέλουν εκτός ευρώ.
Ποιά θεωρείτε τη μεγαλύτερη επιτυχία σας;
Επιτυχία; Όχι ακριβώς, θα έλεγα κάτι που αποδίδω ιδιαίτερη αξία, το γεγονός ότι μιλώ με ειλικρίνεια και μίλησα με ειλικρίνεια για το οικονομικό πρόβλημα την ώρα που πολλοί “χαϊδευαν” αυτιά.
Ιεράρχησε τα σημαντικότερα προβλήματα της περιφέρειάς σας
Ανεργία - Λαθρομετανάστευση -Ποιότητα ζωής στην πόλη της Αθήνας.
Πώς φαντάζεστε την 7η Μαΐου;
Ελπίζω αφιερωμένη στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και της χώρας και όχι σε ένα ατέλειωτο κομματικό παζάρι για να σχηματισθεί μια θνησιγενής κυβέρνηση.
 Άνεργος-Δυσαρεστημένος (από την πολιτική που άσκησε και η ΝΔ)-Αγανακτισμένος-Aναποφάσιστος-Aπολυμένος-Φοβισμένος πολίτης μπρος σε ένα αβέβαιο μέλλον-Απέχων ενσυνείδητα από την εκλογική διαδικασία. Διαφορετικές περιπτώσεις, που συναθροίζουν όμως μια πλειοψηφία με κοινά χαρακτηριστικά και προμηνύουν (τουλάχιστον δημοσκοπικά) μια εκλογική συμπεριφορά καταψήφισης των δύο μεγάλων κομμάτων. Πώς τους πείθετε ν᾽αλλάξουν γνώμη;
Το βασικό επιχείρημά μου είναι να τους εξηγήσω πως η Ελλάδα μπορεί γρήγορα να επιστρέψει εκεί που ήταν το 2004 αρκεί να επιστρέψει στο δρόμο της δουλειάς και όχι της συνθηματολογίας. Να ψάξουν να δουν το κάθε κόμμα τι προτείνει. Να αξιολογήσουν τι είναι ρεαλιστικό και τι ωμή εκμετάλλευση του προβλήματός τους. Να αρνηθούν όλες αυτές τις νέες εκδοχές του “λεφτά υπάρχουν”. Να κινηθούν οι νέοι ιδίως μέσα στο νέο περιβάλλον. Αυτοί (οι νέοι άνθρωποι) είναι το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας σε σχέση με τις άλλες χώρες σε κρίση.
Ποιό το πολιτικό σας πρότυπο;
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μαχητής του βουνού και εκσυγχρονιστής.
Υπάρχει μια εικόνα από αυτή τη νέα προεκλογική σας εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσετε;
Τα πολλά βλέμματα ανασφάλειας. Άνθρωποι που πιστεύουν αλλά δεν ελπίζουν.
2009-2012: 3 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Σχολιάστε
Θα είναι ένα χρήσιμο ιστορικό μάθημα. Οι καλές προθέσεις δεν αρκούν, χρειάζεται σχέδιο, συστηματική δουλειά και διαρκής αξιολόγηση της προσπάθειας.

22 σχόλια

  1. χιχιχιχι...νάτος πάλι νυχτωμένος
    Ο ΑΝΙΑΤΟΣ Συφιλιασμένος
    ο γελοίος, το σίχαμα
    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.


    ο Γλύφτης του Αυτοκράτορα Μπένυ Χασέχαλασιέ
    με το διοριμενο ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ, στο δημόσιο....
    ....του του έγραψε και σχόλιο ..
    Η ΨΩΛΕΤΑ του ΠΑΣΟΚ !!!!!


    _________________
    ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΛΕΩ..


    Οι ιερόδουλες με το AIDS παλεύονται.
    ______________________Η σύφιλη στον εγκέφαλο, με τίποτα.


    Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από δυο διαφορετικά γεγονότα της επικαιρότητας που φαινομενικά δεν έχουν καμμια σχέση μεταξύ τους:
    Από τη μια οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS, και από την άλλη η φωτογραφία από μια προεκλογική συγκέντρωση του στη Θεσσαλονίκη.
    Μεγάλη η συζήτηση για το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα πρόσωπα των ιερόδουλων, όσο και σχετικά με την συν-ευθύνη όσων συνευρέθηκαν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

    Αντιθέτως, δεν υπήρξε και πολλή συζήτηση για την άλλη φωτογραφία, οπου διακρίνεται κάποιος με εμφανώς Καμένο εγκέφαλο να …φιλάει το χέρι ενός πολιτικού απατεώνα.

    Τον λένε και Βενιζέλο στα μεταγλωτισμένα απο τα Τούρκικα.
    Ενός απίθανου αριβίστα που σε κάθε πέντε κουβέντες που λέει οι έξι είναι ψέματα.

    Και εκείνος, με προφανές Ναπολεώντειο σύνδρομο, σαν μια υπέρβαρη Μαρία Αντουανέτα και σαν εκκολαπτόμενος Χιτλεράκος απολαμβάνει αυτάρεσκα την “υποταγή” του υπηκόου του.

    Δείτε τις δυο φωτογραφίες και απαντήστε στον εαυτό σας ειλικρινά:
    - Ποιά φωτογραφία σας προκαλεί περισσότερο τρόμο ;

    Δώδεκα ιερόδουλες με AIDS στο γκέτο της οδού Φυλής, ή μερικές χιλιάδες εκφυλισμένοι εγκέφαλοι διασκορπισμένοι ανεξέλεγκτα ;

    _____________________
    Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα
    (φώτο απόδειξη).
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:

    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...

    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του..ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +

    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ..το γουρούνι με κοστούμι.

    ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΡΕ
    Π
    Ο
    Υ
    Σ
    Τ
    Η.

    ΤΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙΚΟ με μαχαίτι ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ_______
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος αρχηγός από τα δύο κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μου υπογράψει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ επικυρωμένη νόμιμα, ότι θα εφαρμόσει ότι υπόσχεται προεκλογικά τότε θα ψηφήσω το κόμμα του. Ο μοναδικός όρος μου είναι, ότι σε ενδεχόμενη αθέτηση των υποσχέσεών του να δεχθεί την άμεση παραχώρηση όλων των περιουσιακών του στοιχείων αυτού, των συγγενικών του προσώπων και όλων των υπουργών του (ακίνητα και μετρητά) στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Εάν κάποιος είναι σίγουρος γι΄αυτά που υπόσχεται, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνει. Σκεφτείτε το ΟΛΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...
    17,5% ΤΟ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ!

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τετάρτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ΠΑΣΟΚ + + + + ++++++++++++++++

    γεμισε απ'ακρη σ'άκρη την Ελλαδα
    με τρία πραγματα:

    - τάφους
    - μπατσους και παρακρατικούς Χ.Α.νεο ναζι ΠΑssΟΚ
    - ενοικιαστηρια και άνεργους

    Περπει να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ πολυ σκληρα
    στις καλπες για αυτο..


    ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .

    ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
    με κανταϊφικό ΤΕΛΟΣ _____________________________+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντιγραφω και διορθωνω λιγο,γιατι αυτο ειναι το ζουμι..

    απο 7 μαιου αρχιζει το ξηλωμα..
    η αριστερα στην ελλαδα τελειωσε..
    δεν θα γινουν διωξεις για να το παιζουν ηρωες οι αριστεροι..
    ουτε εξοριες για να κανουν δωρεαν διακοπες..
    θα χτυπηθει η κοινωνικη βαση της αριστερας,
    που βεβαια εκτεινεται βαθεια μεσα στο πασοκ,
    αλλα και στο κρατικιστικο κομμα της νεας δημοκρατιας..
    τα επαγγελματα που ψηφιζουν αριστερα ειναι γνωστα..
    θα τους αφαιρεθουν οι νομικες και συνταγματικες προστασιες,
    και θα τους κοπουνε τα λεφτα..
    TΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!
    ο ανεργος και ο αστεγος δεν εχει μυαλο για πολιτικη..
    μια δυο εξεγερσεις που θα γινουν,ευκολα και γρηγορα θα παταχθουν..
    σε 10 το πολυ χρονια ολα θα εχουν ξεχαστει,
    οπως ξεχαστηκαν και τοσα αλλα..
    η ωραια ελλαδα μας θα ξαναγινει ασφαλης,
    θα επιστρεψουν οι αξιοι,
    θα εχουν ολοι δουλειες,
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
    να καταλαβαινουν τη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ___________Αμετανόητο κάθαρμα_________________

    ......."Εγώ δεν ζητάω συγγνώμη"


    [Άθελά του ο Ραγκούσης-Νταλάρας επιβεβαιώνει αυτό που είχε πει ο Σαχινίδης, ότι η απόφαση για προσφυγή στο ΔΝΤ πάρθηκε τον Οκτώβριο του 2009 μόλις έγιναν Κυβέρνηση και ήταν σε γνώση όλων.

    Σε συνδυασμό με τα σουξου μουξου ΓΑΠ-Στρος Καν γίνεται πλέον ολοφάνερο ότι ήταν κεντρική επιλογή να μην παρθούν μέτρα ώστε να αναγκαστούν οι αγορές να μην μας δανείζουν και να βρεθούμε στο ΔΝΤ!!!]

    «Εγώ δεν ζητώ συγγνώμη για την απόφαση που πήραμε το 2009», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
    --------------------------

    ΤΟ ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοο στα σχόλια
    να γράψει θριάμβους

    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ φττούυυυυυυυυυ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ψηφιστε μακακες ελληνες αυτό το ζωντανό του ελληνικού κοινοβουλίου που το μονο που κανει ειναι να ψηφιζει οτι φερνουν μπροστα του οι πεφωτισμένοι αρχηγοί και οδηγοί της σκεψης του
    ηλίθιος ΓΑΠ
    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΌ ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ιερόδουλες με το AIDS παλεύονται.
    ______________________Η σύφιλη στον εγκέφαλο, με τίποτα.

    Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από δυο διαφορετικά γεγονότα της επικαιρότητας που φαινομενικά δεν έχουν καμμια σχέση μεταξύ τους:
    Από τη μια οι φωτογραφίες των ιερόδουλων που μολύνθηκαν με τον ιό του AIDS, και από την άλλη η φωτογραφία από μια προεκλογική συγκέντρωση του στη Θεσσαλονίκη.Μεγάλη η συζήτηση για το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα πρόσωπα των ιερόδουλων, όσο και σχετικά με την συν-ευθύνη όσων συνευρέθηκαν μαζί τους χωρίς προφυλακτικό.

    Αντιθέτως, δεν υπήρξε και πολλή συζήτηση για την άλλη φωτογραφία, οπου διακρίνεται κάποιος με εμφανώς Καμένο εγκέφαλο να …φιλάει το χέρι ενός πολιτικού απατεώνα. Τον λένε και Βενιζέλο στα μεταγλωτισμένα απο τα Τούρκικα.
    Ενός απίθανου αριβίστα που σε κάθε πέντε κουβέντες που λέει οι έξι είναι ψέματα.
    Και εκείνος, με προφανές Ναπολεώντειο σύνδρομο, σαν μια υπέρβαρη Μαρία Αντουανέτα και σαν εκκολαπτόμενος Χιτλεράκος απολαμβάνει αυτάρεσκα την “υποταγή” του υπηκόου του.

    Δείτε τις δυο φωτογραφίες και απαντήστε στον εαυτό σας ειλικρινά:
    - Ποιά φωτογραφία σας προκαλεί περισσότερο τρόμο ;
    Δώδεκα ιερόδουλες με AIDS στο γκέτο της οδού Φυλής, ή μερικές χιλιάδες εκφυλισμένοι εγκέφαλοι διασκορπισμένοι ανεξέλεγκτα ;



    ____________________________________
    Το ΠΑΣΟΚ είναι Καμόρα (φώτο απόδειξη).
    Και οι καμορίστι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους στον Κάπο:

    Προσέξτε το γέλιο και τη χαρά του Βενιζέλου αντί να κοκκινήσει από την ντροπή του για την κατάντια των ψηφοφόρων του...

    - Αφού λαδώθηκε το αντεράκι του, των παιδιών του και των εγγονών του..
    ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ +

    - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ
    ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΑΡΕΣΚΑ..το γουρούνι με κοστούμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Τύραννοι τι περισσότερο κακό έκαναν από αυτούς τους δύο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΧΩΡΙΣ ΛΑΛΙΑ.ΕΓΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΩΣ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΟΑΝΟ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .ΣΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΑΔΙΚΩΝ.ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στης 6 Μαϊού δεν δοκιμάζονται ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ , αλλά και οι ΠΟΛΙΤΕΣ ..

    Αν οι πολίτες την δεύτερα λένε τι έκανα ο ΜΑΛΑΚΑΣ αυτούς πάλι ψήφησα!!


    ΔΙΏΞΕΤΕ ΌΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΈΡΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 1 ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε τι υπολογιζουν οι τυραννοι?
    στην ψυχικη εξουθενωση του θυματος.
    ο ωφελημενος απο την κριση ειναι γελαστος,αισιοδοξος,παιρνει πρωτοβουλιες,ειναι περηφανος για τον εαυτο του,και σιγουρα θα παει να ψηφισει το καθεστως νδ-πασοκ και αποκομματα..

    ο ανεργος,ο φτωχος,η μεσαια ταξη που χανεται,εχει την ψυχολογια του ηττημενου.αποφευγει τις κοινωνικες επαφες,απομονωνεται,ντρεπεται για την καταντια του,παθαινει βαρια κατσθλιψη και σκεφτεται οτι ολα χαθηκαν,οτι καθε αντιδραση ειναι ματσιη.ανθρωποι με τετοια ψυχολογια ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    εκει πονταρουν οι τυραννοι.

    βοηθηστε να ανυψωσετε το ηθικο
    των γνωστων σας να πανε να ψηφισουν
    ειναι κριμα αυτοι που περισσοτερο καταστραφηκαν απο την εκδικητικη μανια των τυραννων
    να χασουν τη μονη ευκαιρια που εχουν να ανταποδωσουν.
    αλληλεγγυη,αλληλοβοηθεια,σεβασμος σαυτους που χανουν τα παντα
    και ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ 1.00

    ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ BLOGS.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ
    ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!
    ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ!ΨΗΦΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!
    ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ
    Η ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαύρο στο δίπολο Χαρατσοπασοκ Βενιζέλου και στη ΝΔ, στο Λαος και στη Ντόρα. Δίνουμε δύναμη στα κόμματα που μπορούν να φτάσουν διψήφια νούμερα και να γκρεμίσουν το δικομματισμό.πχ Τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το μοναδικό αστικό αντιμνημονιακό κίνημα, Καμμένου- Δημαρά- Μαριά ! Όσο πιο πάνω πάνε εκλογικά, τόσο θα το σκεφτούν να πάρουν σκληρότερα μέτρα. Κάθε ψήφος σε Βενιζέλο ή Σαμαρά θα οδηγήσει σε νέα μέτρα, αφού θα πουν ότι έπεσε έξω ο προϋπολογισμός. Τρεις μέρες μετά τις εκλογές αρχίζουν οι φορολογικές δηλώσεις και εκεί θα διαπιστώνει ο μέσος πολίτης ότι όχι μόνο δεν θα έχει επιστροφή φόρου, αλλά και οτι φετος θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ φόρο !!! Έρχεται τσουνάμι μέτρων ασήκωτων για το μέσο Έλληνα ! Αποφασίστε και τιμωρήστε τους και στείλτε κόμματα στη Βουλή που θα τους τιμωρήσουν σκληρά, με τη δικαιοσύνη και το άνοιγμα των φακέλων για το μνημόνιο και το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Νεοταξίτες συμφοιτητές της Βοστώνης,GAP ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,φορέθηκαν από τους παγκόσμιους πάτρωνές τους στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.
    Αυτούς θέλανε για ''συνομιλητές''.
    Προώθησαν όσο δεν πήγαινε τον George,τους έκανε την αρχική δουλειά,και μετά όταν δεν στεκόταν άλλο τον σούταραν.
    ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    ΟΣΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ,ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    100% ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    Βλέπετε,ο χοντρός ανήκει στον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό,ενώ οι συμμαθητούληδες ανήκουν στον Αμερικάνικο.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    Έφυγε ο ένας.
    Κυριακή βράδυ φεύγει και ο άλλος.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ.

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανεναν πιο ρεμαλι απο αυτον θα μας διαφημισετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άλλος ένας για τα σκουπίδια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ
    ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΦΟΡΕΑ
    ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 5.000 ΑΤΟΜΩΝ

    1) ΣΥΡΙΖΑ 14.7
    2) ΝΔ 14
    3) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 12.1
    4) ΠΑΣΟΚ 9.4
    5) ΚΚΕ 7.9
    6) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6.5
    7) ΔΗΜΑΡ 5.5
    8) ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3.9

    ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ:9-9,5%,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ
    ΤΟ 80% ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ
    ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ!!
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αρκετά ΛΑΔΩΣΕΣ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΟΛΟΓΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΞΑΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ.

    Απο ΔΕΥΤΕΡΑ ΨΑΞΕ για καμμιά Δουλειά γιατί λογω ηλικίας δεν θα πάρεις ακόμη την ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ και μέχρι να την πάρεις ελπίζω να βγει κάποιος πρωθυπουργός που να ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ παλιο ΒΔΕΛΕΣ του αιματος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΖΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

    ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙΝΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ!
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
    ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!
    ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο GUARDIAN!!!

    ''Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου''

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    ''Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση