GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O φεγγαροσκεπαστής...

Γράφει η Γιώτα Κωνσταντινίδου 'Ενα διαχρονικό παραμύθι που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε την αφήγηση σαν διαγνωστικό εργαλ...


'Ενα διαχρονικό παραμύθι που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε την αφήγηση σαν διαγνωστικό εργαλείο για τους μικρούς μας φίλους. Ποιος είναι ο ήρωάς μας; Τι πρέπει να κάνει; Τι συμβαίνει όμως στη πορεία; Ποιοι τον βοηθούν; Πώς νιώθει; Τι γίνεται στο τέλος;
Πες μας εσύ ένα άλλο τέλος...
Ο γλυκός Τιμολέων ανέλαβε το ρόλο του καινούργιο Φεγγαροσκεπαστή. Πήρε το πτυχίο του από τη Μεγάλη του Κόσμου Σχολή και πρέπει να πάει στο φεγγάρι. Ο γερο-Ναπολέων πήρε πια σύνταξη και περιμένει τον αντικαταστάτη του. Όμως στη διαδρομή θα χάσει τη μαγική καραμέλα που του εμπιστεύτηκαν οι δάσκαλοί του. Στη πορεία του όμως προς το φεγγάρι θα συναντήσει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους που χωρίς δεύτερη σκέψη θα συνδράμουν και θα κάνουν τα πάντα για να τον διευκολύνουν. Ένα ποιητικό παραμύθι που διδάσκει σε μας και τους λιλιπούτειους φίλους μας, την αξία της αμοιβαιότητας , της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης.

7 σχόλια

  1. Οι άνθρωποι εκεί στη Συγγρού, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

    Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, Υπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη (που εξαιτίας του καιροσκοπισμού του και του "τζάμπα μάγκα-εθνικισμού" του, δεν λύθηκε πριν 20 χρόνια το θέμα των Σκοπίων, όπως ΜΟΝΟΝ ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε από τότε, αλλά συμφωνούσε και ο ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης, για "ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ" και συναινούσε σε αυτό και ο ίδιος ο Κίρο Γκλιγκόρωφ, ο Πρόεδρος τότε της ΠΓΔΜ!!!!!),

    το άεργο τζάκι από τη Μεσσηνία, ο άνθρωπος που δεν έχει ένα ένσημο στη ζωή του, ο κυκλοφορών μόνο στα μεγάλα σαλόνια της διαπλοκής, ο "Βασιλάκης Λεβέντης" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - ακόμα γελάνε μαζί του οι Ευρωπαίοι...

    ο "Θέλω να γίνω Πρωθυπουργός με το Στανιό", ακόμα κι αν χρειαστούν αλλεπάλληλες εκλογές", ο άνθρωπος, που η θλιμμένη φάτσα του μετά την 6η Μαΐου, ήταν σαν να τον πάτησε ελέφαντας...

    ΖΗΤΑ ΝΤΙΜΠΕΪΤ (!?!?!?!)...Ουαχαχαχαχα....Ουαχαχαχα

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ, Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΤΕΣ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,

    ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ,

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!!!

    Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "βαθύ" ΠΑ$$ΟΚ πάει ΣΥΡΙΖΑ !
    Φωτόπουλος, Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και λοιποί...

    Ο Αλ.Τσίπρας ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το παλιό ΠΑΣΟΚ ("Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981"). Και η στρατηγική που ακολουθεί αυτό ακριβώς φανερώνει...

    Το "άνοιγμα" στον Γ. Αρσένη ήταν μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να...σκυλεύσει το ΠΑΣΟΚ.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, τις τελευταίες μέρες, επαφές με την Κουμουνδούρου έχει και ο Ν.Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Οι σχέσεις του κ.Φωτόπουλου με το ΠΑΣΟΚ έχουν "παγώσει" από τη περίοδο της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Βενιζέλος δεν έχει επιχειρήσει κάποιο "άνοιγμα" προς τον συνδικαλιστή. Έτσι, ο κ. Φωτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον ίδιο τον Αλ. Τσίπρα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

    Συν τοις άλλοις, πολλά ιστορικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει, εδώ και αρκετούς μήνες, στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικοί από αυτούς είναι οι κ. Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και Γκόβας. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, ήταν στο πλευρό του Ακ.Τσοχατζόπουλου, στη "μεγάλη σύγκρουση" του 96'.

    Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται και οι εκλεγέντες, στις τελευταίες εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής και Σ. Σακοράφα, ενώ συζητήσεις με τον Αλ. Τσίπρα έχει κατά καιρούς και ο Ν. Κοτζιάς, παλιός συνεργάτης του Θ. Πάγκαλου και του Γ. Παπανδρέου. Από το ΠΑΣΟΚ, τέλος, προέρχεται και ο εργατολόγος, Αλ. Μητρόπουλος.

    Άντε και Υποργοί Οικονομικών
    με ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ σε όλους του άνδρες...

    και επιδόματα ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ στους ...πάντες !



    Οι συνιστώσες του κωλοχανείουΣΥΡΙΖΑ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    (αναφέρονται με αλφαβητική σειρά και επισημαίνεται
    η ιδεολογική τους αναφορά και το έτος ένταξής τους στο σχήμα):

    Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ)
    - ευρωκομμουνιστική / οικολογική συνιστώσα - 2004.
    Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα (ΔΗΚΚΙ)
    - σοσιαλιστές / σοσιαλδημοκράτες * 2007.
    Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ)
    - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004.
    Ενεργοί Πολίτες - δημοκρατική πατριωτική αριστερά - 2004.
    Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ) - ενωτικοί κομμουνιστές / αριστεροί
    - 2004.
    Κόκκινο - τροτσκιστές κομμουνιστές - 2004...
    Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ)
    - μαοϊκοί κομμουνιστές - 2007.
    Οικοσοσιαλιστές Ελλάδας - Μέλη του Διεθνούς Οικοσοσιαλιστικού Δικτύου (ΕΙΝ)
    - πολιτική (αριστερή) οικολογία - 2008.
    Ρόζα - πολιτική ομάδα που βασίζεται στο ριζοσπαστικό αριστερό Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα - 2008.
    Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας (ΣΥΝ) - πολυτασικό κόμμα που περιλαμβάνει από κλασικούς μαρξιστές έως σοσιαλδημοκράτες - 2004.
    Ανένταχτοι Αριστεροί του Χώρου Διαλόγου
    Αντικαπιταλιστική Πολιτική Ομάδα - ΑΠΟ - 2011.
    Ριζοσπάστες - 2011.

    = Δραγασάκης: Θα κινηθούμε βάση
    του μνημονίου____________________

    Δείτε το βίντεο και διαπιστώστε και μόνοι σας ότι ο Δραγασάκης ο οποίος είναι υπεύθυνος για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
    (το οποίο λένε ότι τώρα θα ξαναγράψουν επειδή μπορεί να κυβερνήσουν ενώ μέχρι τώρα έλεγαν ότι μαλακία τους κατέβαινε),
    λέει πως θα κινηθούνε ανάλογα με τον μνημόνιο και ενδεχομένως και πιο σκληρά!!

    Τα μέτρα που προβλέπει το μνημόνιο θα μείωναν το έλλειμμα σε κάποιο ποσό, ο Δραγασάκης όμως λέει ότι αν το έλλειμμα είναι μεγαλύτερο τότε θα χρειαστούν επιπλέον (έκτακτα) μέτρα από αυτά που προβλέπει το μνημόνιο!!!

    Άρα τι μας λένε ότι θα καταργήσουν το μνημόνιο;;
    Εννοούν ότι θα σκίσουν το χαρτί αλλά θα κρατήσουν σε ισχύ όλα τα μέτρα που περιγράφει και θα πάρουν κι άλλα αν δεν βγούνε τα νούμερα;;;


    ΤΣύριζα = το λαγνοΛάθρο κόμμα των χαρατσιών και της υπανάπτυξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχυρό σοκ θα υποστούν φέτος περίπου 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα όταν θα παραλάβουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους, τα οποία θα προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα του 2011. Μισθωτοί και συνταξιούχοι που υπέστησαν απώλειες έως και 30% στα εισοδήματά τους κατά τη διάρκεια του 2011 (λόγω των αλλεπάλληλων περικοπών που τους επέβαλαν η…
    κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η Τρόικα) θα κληθούν να πληρώσουν έως και 6 φορές υψηλότερα ποσά φόρων από αυτά που πλήρωσαν πέρυσι! Ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα για όσους τα εισοδήματα του 2011 είναι στα ίδια επίπεδα με τα εισοδήματα του 2010.


    Στο… απόσπασμα Οπως προκύπτει από αναλυτικά παραδείγματα που παραθέτει σήμερα ο «Ε.Τ.»:


    * Μισθωτοί, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με μεσαία εισοδήματα θα κληθούν να καταβάλουν φόρους αυξημένους έως και 522%, παρά το γεγονός ότι τα ετήσια εισοδήματα του έτους 2011 υπέστησαν πρωτοφανείς μειώσεις που φθάνουν το 30%!


    * Χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι που μέχρι πέρυσι δεν πλήρωναν καθόλου φόρο επειδή τα ετήσια εισοδήματά τους ήταν μικρότερα του παλαιού αφορολογήτου ορίου των 12.000 ευρώ θα κληθούν φέτος για πρώτη φορά, με τα νέα εκκαθαριστικά, να καταβάλουν τριψήφια ή ακόμη και τετραψήφια ποσά φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης!



    Εργο Βενιζέλου
    Ολες αυτές οι αναμενόμενες δυσμενέστατες εξελίξεις θα οφείλονται στην εφαρμογή των επαχθών φοροεισπρακτικών μέτρων που νομοθέτησε στο δεύτερο εξάμηνο του 2011 ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος. Τα μέτρα αυτά προβλέπουν:


    * Μείωση του βασικού αφορολόγητου ορίου από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ.
    * Δυσμενέστερο σύστημα υπολογισμού της αξίας των αποδείξεων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο. Για να κατοχυρωθεί το μειωμένο στις 5.000 ευρώ αφορολόγητο όριο πρέπει να συγκεντρωθούν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του μεγαλύτερου ποσού μεταξύ του πραγματικού και του τεκμαρτού ετήσιου ατομικού εισοδήματος, όποιο κι αν είναι το ύψος του.
    * Μειώσεις έως και 10.000 ευρώ στα πρόσθετα αφορολόγητα ποσά για τριτέκνους και πολυτέκνους. Το συνολικό αφορολόγητο όριο εισοδήματος για κάθε τρίτεκνο φορολογούμενο μειώθηκε από τις 23.500 στις 12.000 ευρώ, ενώ για κάθε φορολογούμενο με 4 τέκνα το συνολικό αφορολόγητο περιορίστηκε από τις 25.000 στις 15.000 ευρώ!
    * Αυξήσεις στα τεκμήρια διαβίωσης για κατοικίες και Ι.Χ. αυτοκίνητα κατά 33% έως και 70%.
    * Περικοπή των εκπτώσεων δαπανών από το φόρο εισοδήματος. Οι ετήσιες δαπάνες για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα ζωής, ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΟΑΕΕ και τόκους στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας εκπίπτουν πλέον κατά ποσοστό 10% από το φόρο εισοδήματος αντί 20% που εξέπιπταν μέχρι πέρυσι.
    * Αύξηση των φορολογικών συντελεστών για τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα! Ο συντελεστής φόρου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 5.000 έως τις 12.000 ευρώ ανέρχεται πλέον σε 10%, ενώ μέχρι πέρυσι το τμήμα αυτό του εισοδήματος ήταν αφορολόγητο. Εξάλλου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 16.000 έως τις 22.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου αυξήθηκε από 24% σε 25%, ενώ στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 26.000 έως τις 32.000 ευρώ ο φόρος αυξήθηκε από 32% σε 35%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "βαθύ" ΠΑ$$ΟΚ πάει ΣΥΡΙΖΑ !
    Φωτόπουλος, Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και λοιποί...

    Ο Αλ.Τσίπρας ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το παλιό ΠΑΣΟΚ ("Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981"). Και η στρατηγική που ακολουθεί αυτό ακριβώς φανερώνει...

    Το "άνοιγμα" στον Γ. Αρσένη ήταν μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να...σκυλεύσει το ΠΑΣΟΚ.

    Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, τις τελευταίες μέρες, επαφές με την Κουμουνδούρου έχει και ο Ν.Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Οι σχέσεις του κ.Φωτόπουλου με το ΠΑΣΟΚ έχουν "παγώσει" από τη περίοδο της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου, ενώ ο κ. Βενιζέλος δεν έχει επιχειρήσει κάποιο "άνοιγμα" προς τον συνδικαλιστή. Έτσι, ο κ. Φωτόπουλος βρίσκεται σε επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον ίδιο τον Αλ. Τσίπρα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

    Συν τοις άλλοις, πολλά ιστορικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει, εδώ και αρκετούς μήνες, στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικοί από αυτούς είναι οι κ. Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και Γκόβας. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, ήταν στο πλευρό του Ακ.Τσοχατζόπουλου, στη "μεγάλη σύγκρουση" του 96'.

    Επίσης, από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται και οι εκλεγέντες, στις τελευταίες εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής και Σ. Σακοράφα, ενώ συζητήσεις με τον Αλ. Τσίπρα έχει κατά καιρούς και ο Ν. Κοτζιάς, παλιός συνεργάτης του Θ. Πάγκαλου και του Γ. Παπανδρέου. Από το ΠΑΣΟΚ, τέλος, προέρχεται και ο εργατολόγος, Αλ. Μητρόπουλος.

    Άντε και Υποργοί Οικονομικών
    με ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ σε όλους του άνδρες...

    και επιδόματα ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ στους ...πάντες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΗΔΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ,
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ, ΣΙΩΠΗΛΑ Ή ΦΑΝΕΡΑ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΔΗΜ.ΑΡ. ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΗ, ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΩΜΜΑ ΣΑΠΙΟ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΛΗΞΕ,ΚΥΡΙΩΣ, "ΠΡΑΣΙΝΕΣ" ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΛΑΚΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝΤ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ..
    - ΕΣΕΙΣ ...ζώα έλληναράδες ΠΡΕΠΕΙ να τους ταίζετε,
    να τους πλουτίζετε
    και να ΣΑΣ Γ Α Μ Α Ν Ε ________ οικογενειακώς.

    Η άκριτη νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστων,
    η διάλυση της αστυνομίας και η υποστήριξη της άρνησης στράτευσης θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες μία προκλητική κουβέντα καφενείου
    ή -στη χειρότερη περίπτωση- μία συζήτηση σε φοιτητικό αμφιθέατρο ή υπό κατάληψη λύκειο ανάμεσα σε επίδοξους κοινωνικούς επαναστάτες…

    Στην Ελλάδα του 2012 όμως, όσο κι αν δύσκολα μπορεί να το πιστέψει κανείς, αποτελούν επίσημες θέσεις ενός κόμματος εξουσίας (!)
    που προσδοκά να κυβερνήσει!

    Συνεχίζοντας την παρουσίαση των αληθινών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που πολύ απέχουν από τα επικοινωνιακά τερτίπια του συμπαθή Αλέξη Τσίπρα, επικεντρώνουμε σήμερα σε κάποια από τα σοβαρότερα κοινωνικά ζητήματα και τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα του τα αντιλαμβάνεται.
    _____________
    Δείτε λοιπόν: ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ του πλήκτρου και του ΚΩΛΟΥ.

    Νομιμοποίηση Λαθρομεταναστών
    «Νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών και η εξασφάλιση ότι οι εισφορές τους θα πιάνουν τόπο, ακόμα και αν φύγουν». (ΕΠ, σελ. 13)
    «Αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων». (ΕΠ, σελ. 12)
    «Επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά, και η αύξησή του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία». (ΕΠ, σελ. 13)
    «Μας απειλούν ότι θα φύγουμε από το Σένγκεν, μικρό το κακό λέω, η Δανία έχει φύγει δυο φορές», Αλ. Τσίπρας στη ΝΕΤ (2.5).

    (Όλες οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συντείνουν όχι μόνο στη παγίωση της σημερινής κατάστασης με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και θα βαρύνουν ακόμη περισσότερο τον ελλειμματικό κρατικό προϋπολογισμό αλλά και δημιουργούν το ευνοϊκό περιβάλλον για να προσελκυσθούν και νέα κύματα λαθρομεταναστών. Οι θέσεις του δεν ισχύουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα, αντίκεινται στις συμφωνίες της χώρας και θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδό μας από τη συνθήκη Σένγκεν)

    -Επάνοδος στο καθεστώς ανομίας του Πανεπιστημιακού ασύλου
    «Την αναστολή της εφαρμογής του νόμου 4009 μέχρι την οριστική του απόσυρση». (ΕΠ, σελ. 16)

    Αποδυνάμωση της Αστυνομίας παρά την έξαρση της εγκληματικότητας
    «Οι υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης πρέπει να είναι πολιτικές υπηρεσίες.
    Να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό σώμα όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους. Να πάψει η εκπαίδευση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις». (ΕΠ, σελ. 11)

    (Οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στοχεύουν ευθέως στην απόλυτη διάλυση της αστυνομίας και των σωμάτων ασφαλείας που θα σημάνει την αποχαλίνωση του εγκλήματος και τη γενίκευση της ανομίας)

    - «Η άρνηση στράτευσης πρέπει να προστατεύεται». (ΕΠ, σελ. 12)
    ------------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση