GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλειστικά στο press-gr‏...

2012: Οι αποσυρμένοι Έλληνες σε ρεπορτάζ ξένου περιοδικού. Τη νύχτα της 12ης τρέχοντος ( τη νύχτα που πέρασε ) ενώ οι Έλληνες πολιτικοί...

2012: Οι αποσυρμένοι Έλληνες
σε ρεπορτάζ ξένου περιοδικού.
Τη νύχτα της 12ης τρέχοντος (τη νύχτα που πέρασε) ενώ οι Έλληνες πολιτικοί απόφευγαν να κάνουν κυβέρνηση σωτηρίας, καμιά σαρανταριά άτομα στην οδό Δημοκρατίας του Παλαιού Ψυχικού, αποχαιρετούσαν τη Μεταπολίτευση με ένα γλέντι αναμνήσεων μιάς Αθήνας που γύριζε σελίδα στην ιστορία της... Και η φωτογράφος ξένου περιοδικού που άστραφτε το φλας της όλη τη νύχτα στα πρόσωπα των αποσυρμένων, θα ξεκινήσει το ρεπορτάζ της με τη φωτογραφία της οδού Πανεπιστημίου, όπως ήταν κάποτε...
Όλα έγιναν στον υπαίθριο χώρο με πισίνα φιλόξενου σπιτιού αθηναίου γλετζέ, σε μιά σύναξη-συμπόσιο, όπου αποσυρμένοι μπον βιβέρ και κυρίες της εποχής, έμποροι, καλλιτέχνες,ποδοσφαιριστές, παλαιοί "επώνυμοι", έφεραν στη μνήμη τους ένα κόσμο που αποσύρεται οριστικά και αμετάκλητα μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαίου... Ανάμεσα στους αποσυρμένους που έδωσαν συνέντευξη, Μπάμπης Μουτσάτσος,Μίμης Στεφανάκος, Γιώργος Δαρίβας, Ρίκα Διαλυνά, Μάρθα Καραγγιάννη και κυρίως επιχειρηματίες που βάζουν λουκέτο…
Σήμερα ο ξένος ρεπόρτερ της έρευνας θα βρίσκεται στο προεδρικό μέγαρο και θα πάρει συνεντεύξεις τόσο από τον πρόεδρο κ. Παπούλια όσο και από τους καλεσμένους του.
Ονόματα και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

7 σχόλια

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ= ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ= ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΔΟΚΤΟΡΑ, ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΦΑΙΝΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΔ.

    ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ, ΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.

    ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΚΕ, ΔΗΜ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Χ.Α.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ, ΜΑΝΟ ΣΕ ΝΔ, ΕΝΩ Η ΝΔ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να του έκατσε στο πρόσωπο ελέφαντας???

    Όσο βλέπω στα κανάλια τις κατσουφιασμένες, γεμάτες θλίψη, φάτσες της Τρέμη, του Πρετεντεράκου, του Καψή, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Παπαχελά, της Στάη και λοιπών, όσο βλέπω το σκύλιασμα του φασίστα γιαουρτοφάγου Άδωνι Μπουμπούκου, από την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ,

    ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!

    Τζων και κουρδιστήρι,

    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ,

    ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!

    ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι κάνει λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν αναλαμβάνει ευθύνες
    σε κυβερνητικό επίπεδο, πριν καταρρεύσουν τα έσοδα με 1 ακόμα
    μήνα προεκλογικό.
    Είναι ευκαιρία να αλλάξει 10 τομείς στην οικονομία ( αφού δεν πήρε
    απόλυτη πλειοψηφία για να εφαρμόσει εξολοκλήρου το πρόγραμμά του)
    και τώρα που φαίνεται ότι η Ευρώπη αλλάζει.
    Τώρα με τη στάση του, στέλνει τους περισσότερους κεντρώους, κεντροδεξιούς, δεξιούς ψηφοφόρους των δεξιιών και κεντροδεξιών κομμάτων προς τη ΝΔ, στέλνει όλο το κεντρώο πασοκ στο Σαμαρά.
    Σϊγουρα με τη στάση του εξαφανίζει το πασοκ και τη δημ. αριστερά, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι οι υπεύθυνοι ψηφοφόροι των κομμάτων αυτών θα κινηθούν προς το ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει ο κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ να στραφούν και αυτή προς τη ΝΔ, για να αποτρέψουν αυτό που τους καλλιέργησαν εδώ και 2 χρόνια, το φόβο της χρεοκοπίας, οπότε ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει καθηλωμένος και να ευνοηθεί η ΝΔ.
    Κάνω έκκληση στο ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα να το ξανασκεφτεί, να προσπαθήσει να αλλάξει όσο το δυνατόν περισσότερα, βελτιώνοντας ΑΜΕΣΑ την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανέργων και νέοπτωχων Ελλήνων και όχι μετά από 1,5 μήνα που μπορεί να έχουν αλλάξει όλα τα δεδομένα προς το χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Πολιτικά Πτώματα του Δικομματισμού έχουν σκυλιάσει...

    Να αναλάβει "ευθύνες" διακυβέρνησης ο Τσίπρας, δηλαδή να εφαρμόσει το μνημόνιο και να "κατακρεουργήσει" τη βούληση 1.060.000 ψηφοφόρων που τον ψήφισαν!!!!

    ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ ΡΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ...

    Έχετε 168 βουλευτές με τον Κουβέλη - κάντε κυβέρνηση, αφού είστε τόσο υπέυθυνοι (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!) και εφαρμόστε το μνημόνιο, γελοία λαμόγια, που καταστρέψατε την Ελλάδα!!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις 18 Ιουνίου δεν θα έχει το πασοκ ούτε τους μισούς βουλευτές εκεί, γιατί
    1) έρχεται το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012 στους λογαριασμούς, ενώ
    ξέρεις ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν 1, 5 εκατομμύρια άνθρωποι, αυτό
    του 2011
    2) Άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις, ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει επιστροφή με τα νέα τεκμήρια και τα μειωμένα αφορολόγητα, αλλά τους έρχεται να πληρώσουν και φόρους 500 , 1000 και άνω ευρώ, εκεί που πέρσι δεν πλήρωναν, αλλά έπαιρναν επιστροφή !
    3) Έρχονται οι αναδρομικές μειώσεις σε συνταξιούχους τον Ιούνιο, ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το ενιαίο φτωχολόγιο, έχουν χάσει από 500 έως 1.500 ευρώ το μήνα.
    4) Αυξάνεται ραγδαία η ανεργία, ενώ σε λίγες μέρες καταρρέουν οι κλαδικές συμβάσεις και έρχονται νέες μειώσεις παντού.
    5) Η αγορά δεν κινείται, ο τουρισμός δεν κινείται, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε ο κ. Βενιζέλος και όλα τα σπίτια δεν έχουν ρευστό, αλλά αντιθέτως ξοδεύουν τις καταθέσεις για να πληρώνουν φόρους, έκτακτες εισφορές και χαράτσια
    6) Έρχονται και οι παλιοί φόροι στα ακίνητα, οπότε η πλειοψηφία του 13, 1 % που ψήφισε πασοκ θα αλλάξει κόμμα, μη αντέχοντας αυτή τη φορολαίλαπα. Σάπισε την Ελλάδα, σάπισε το κόμμα, σάπισαν οι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμμένο, άκουσε τη φωνή του Αλαβάνου, πάρε την ευθύνη της εξουσίας με βάση το οικονομικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων και οδήγησε την Ελλάδα σε ανάπτυξη και μερική αλλαγή των όρων μνημονίου και δανειακών συμβάσεων. Σχημάτισε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με ΝΔ και Δημ. Αριστερά και σώστε τους Έλληνες. Τώρα η Ευρώπη ακούνε και δέχονται κάποιες αλλαγές. Τώρα, πριν είναι αργά για όλους μας.

    Μήνυμα Αλαβάνου σε Τσίπρα πως ''η Αριστερά οφείλει να πει στην κοινωνία πως έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο οδηγεί στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με μια επώδυνη διαδικασία''.

    Σε σημερινό του άρθρο ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί πως ''Σε μια χώρα εξαρτημένη η σωστή ή λαθεμένη εκτίμηση για τις κατευθύνσεις και τα όρια των Μεγάλων Δυνάμεων (από τη δεξιά για να ευθυγραμμιστεί, την αριστερά για να εναντιωθεί) οδηγεί από τον θρίαμβο μέχρι την πανωλεθρία''.

    Ο Αλαβάνος τονίζει :'' Και με τον Ολάντ και τις προθέσεις του για ανάπτυξη και με ένα «όχι» των Ιρλανδών στο ευρωσύμφωνο, τα όρια τροποποίησης των όρων των δανείων είναι ελάχιστα και σε δευτερεύοντα σημεία, που δεν μπορούν να απαντήσουν στις άμεσες ανάγκες και στην κλιμακούμενη οργή του λαού. Δυνατότητα κατάργησης του μνημονίου δεν υπάρχει παρά μόνο εκτός Ευρωζώνης. Μια λάθος εκτίμηση εδώ για τα περιθώρια ευλυγισίας της Γαλλίας ή της Γερμανίας μπορεί να αποβεί μοιραία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση