GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο κομμάτι από Sexpyr - Μαύρος Ήλος, Dj Balafoutis και Evelina..!

3 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Guardian:

    Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ, η ευημερία της Γερμανίας θα χαθεί

    Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο η βρετανική εφημερίδα Guardian κάνει λόγο για την εξάρτηση της Γερμανίας από τις »μικρότερες» οικονομίες της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας.

    «Αν Ελλάδα φύγει από το ευρώ η ευημερία της Γερμανίας… πάει περίπατο», γράφει η Guardian εξηγώντας ότι αν οι »αιχμάλωτες» οικονομίες φύγουν από το ευρώ δεν θα μπορούν να κάνουν εισαγωγές όπως σήμερα, ένα βαρύ πλήγμα για την Γερμανία και τις εξαγωγές της.

    Με σκληρά λόγια μιλά για την »αποτυχημένη» πολιτική των Μερκοζί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη καταλήγοντας ότι: «Η Γερμανία την τελευταία δεκαετία έχει αποκομίσει ήσυχα από τη συμμετοχή της στο ενιαίο νόμισμα οικονομικά μερίσματα και θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει φόρο αλληλεγγύης σε κλίμακα-ευρώ».

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΨΗΦΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝΤ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ..
    - ΕΣΕΙΣ ...ζώα έλληναράδες ΠΡΕΠΕΙ να τους ταίζετε,
    να τους πλουτίζετε
    και να ΣΑΣ Γ Α Μ Α Ν Ε ________ οικογενειακώς.

    Η άκριτη νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστων,
    η διάλυση της αστυνομίας και η υποστήριξη της άρνησης στράτευσης θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες μία προκλητική κουβέντα καφενείου
    ή -στη χειρότερη περίπτωση- μία συζήτηση σε φοιτητικό αμφιθέατρο ή υπό κατάληψη λύκειο ανάμεσα σε επίδοξους κοινωνικούς επαναστάτες…

    Στην Ελλάδα του 2012 όμως, όσο κι αν δύσκολα μπορεί να το πιστέψει κανείς, αποτελούν επίσημες θέσεις ενός κόμματος εξουσίας (!)
    που προσδοκά να κυβερνήσει!

    Συνεχίζοντας την παρουσίαση των αληθινών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που πολύ απέχουν από τα επικοινωνιακά τερτίπια του συμπαθή Αλέξη Τσίπρα, επικεντρώνουμε σήμερα σε κάποια από τα σοβαρότερα κοινωνικά ζητήματα και τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα του τα αντιλαμβάνεται.
    _____________
    Δείτε λοιπόν: ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ του πλήκτρου και του ΚΩΛΟΥ.

    Νομιμοποίηση Λαθρομεταναστών
    «Νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών και η εξασφάλιση ότι οι εισφορές τους θα πιάνουν τόπο, ακόμα και αν φύγουν». (ΕΠ, σελ. 13)
    «Αποσύνδεση της χορήγησης άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων». (ΕΠ, σελ. 12)
    «Επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά, και η αύξησή του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία». (ΕΠ, σελ. 13)
    «Μας απειλούν ότι θα φύγουμε από το Σένγκεν, μικρό το κακό λέω, η Δανία έχει φύγει δυο φορές», Αλ. Τσίπρας στη ΝΕΤ (2.5).

    (Όλες οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συντείνουν όχι μόνο στη παγίωση της σημερινής κατάστασης με τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και θα βαρύνουν ακόμη περισσότερο τον ελλειμματικό κρατικό προϋπολογισμό αλλά και δημιουργούν το ευνοϊκό περιβάλλον για να προσελκυσθούν και νέα κύματα λαθρομεταναστών. Οι θέσεις του δεν ισχύουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα, αντίκεινται στις συμφωνίες της χώρας και θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδό μας από τη συνθήκη Σένγκεν)

    -Επάνοδος στο καθεστώς ανομίας του Πανεπιστημιακού ασύλου
    «Την αναστολή της εφαρμογής του νόμου 4009 μέχρι την οριστική του απόσυρση». (ΕΠ, σελ. 16)

    Αποδυνάμωση της Αστυνομίας παρά την έξαρση της εγκληματικότητας
    «Οι υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης πρέπει να είναι πολιτικές υπηρεσίες.
    Να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό σώμα όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους. Να πάψει η εκπαίδευση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις». (ΕΠ, σελ. 11)

    (Οι θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στοχεύουν ευθέως στην απόλυτη διάλυση της αστυνομίας και των σωμάτων ασφαλείας που θα σημάνει την αποχαλίνωση του εγκλήματος και τη γενίκευση της ανομίας)

    - «Η άρνηση στράτευσης πρέπει να προστατεύεται». (ΕΠ, σελ. 12)
    ------------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση