GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα η Μπακογιάννη...

Τα είπε και μάλιστα σε τόνους πολύ αιχμηρούς ο Αλέξης Τσίπρας για την Ντόρα Μπακογιάννη με μία δήλωση που φωτογραφίζει την πολιτική της π...

Τα είπε και μάλιστα σε τόνους πολύ αιχμηρούς ο Αλέξης Τσίπρας για την Ντόρα Μπακογιάννη με μία δήλωση που φωτογραφίζει την πολιτική της πορεία, την πρόσφατη αποτυχία της στις εκλογές της 6ης Μαίου και την σαφή διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
"Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε έκπληκτοι τις εγχώριες πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου να ξεπερνούν ακόμη και τους δανειστές μας σε εκβιασμούς, απειλές και ψεύδη. Η αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα, αντί επιτέλους να τηρήσει μία φορά τον λόγο της και να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή μιας και δεν μπήκε στη Βουλή, επιστρέφει δριμύτερη στη γνωστή της τακτική. Χυδαιολογεί και κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ένα πράγμα συμφωνούμε μαζί της. Ναι, είμαστε πάντα σε διαφορετικά στρατόπεδα. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις χορηγίες του κ. Χριστοφοράκου, ούτε στο επισκεπτήριο πρεσβειών".

12 σχόλια

  1. Κυριακή, 27 Μαΐου 2012
    Συντριβή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ... Στο 32% ΣΥΡΙΖΑ στο 13% οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Νέα δημοσκόπηση διενεργήθηκε απο την δημοσκοπική ομάδα του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών για τον Νομό Αττικής το αποτελέσματα εκπλήσσει...

    Να τονίσουμε οτι ο καθηγητής του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο άνθρωπος που κατέγραψε με απόλυτη επιτυχία τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαϊου...
    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:.....

    1. ΣΥΡΙΖΑ: 31.9%
    2. ΝΔ: 13,8%
    3. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 12,8%
    4. ΠΑΣΟΚ: 8,7%
    5. ΚΚΕ: 6,8%
    6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
    7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 5,5%
    8. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: 3,5%
    9. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 3,4%
    10. ΛΑΟΣ: 3%
    11. ΔΡΑΣΗ: 2,5%
    12. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,2%
    13. ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,6%
    14. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 0,4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κόλπα της Ιπποκράτους δεν πιάνουν πιά.
    Και αυτό γιατί ο κόσμος έχει μπροστά του την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης και όσο περνάνε οι μέρες το πασοκ θα συρρικνώνεται, όσο περισσότεροι βλέπουν τα κόλπα με τα τεκμήρια και τη μείωση του αφορολογήτου, που αναγκάζει το κόσμο, ενώ είναι άνεργος ή έχει χάσει το 1/3 των εισοδημάτων του να πληρώνει τριπλάσιους φόρους από πέρσι.

    Είναι το δεύτερο "σατανικό" σχέδιο του κ. Βενιζέλου, μετά το επάρατο χαράτσι, για να αρπάξει ότι έχει απομείνει από τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων, να αρπάξει τα 1-2 ακίνητα που έχουν από κληρονομιά ή από στεγαστικό δάνειο, όπως "έφαγε" τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων, των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων ιδρυμάτων με το "κουρεμα" ! Κι ετοίμαζε και άλλα μέτρα, πέρα από τις δυσβάσχατες αναδρομικές μειώσεις όλων των συντάξεων, όπως φορο ιδιοκατοίκησης, φόρο στα αγροτεμάχια και στα οικόπεδα, φόρο στα ενοίκια, και στέλνει ( παράλληλα με το χαράτσι ) άλλους 4 φόρους με ΕΤΑΚ και ΦΑΠ μέσα στην ίδια χρονιά !

    Ο λαός, όμως, κυρίως οι ψηφοφόροι του, τον σταμάτησαν ! Τώρα ήρθε η ώρα σε όσους απέμειναν ( γιατί πολλοί ήδη έχουν διαρρεύσει προς Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητους Έλληνες, Σύριζα και Δημ. Αριστερά ) να τον σταματήσουν και να τον τιμωρήσουν, για τις ΑΝΗΘΙΚΕΣ φορολογικές δηλώσεις και το ακόμα πιο ΑΝΗΘΙΚΟ χαράτσι στη ΠΡΩΤΗ κατοικία των Ελλήνων!

    Προχθες στο Ίλιον μαζεύτηκαν μόνο καμιά 100αριά άτομα, σε μια αίθουσα 70 ατόμων ! Στη Κόρινθο και στο Ναύπλιο είχε 50-60 άτομα, οι υποψήφιοι βουλευτές και οι οικογένειες τους, και μάλιστα στο Ναύπλιο, τον στρίμωξαν για τις συντάξεις και τους μισθούς, ακόμα και μερικοί που ήταν στη συγκέντρωση !

    Φανταστείτε τι οργη επικρατεί στον υπόλοιπο κόσμο !Η τιμωρία έρχεται από όσους πρόδωσαν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους ταπείνωσαν, στέλνοντας τους στην ανεργία, στα συσσίτια, στις ουρές για πατάτες και ρύζι ! Την ίδια ώρα που αποκαλύπτεται ο πλουτισμός του Άκη ( που ειναι η κορυφή του παγόβουνου γιατί καλύπτονται όλοι οι άλλοι ... ), οι καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, οι επαύλεις, τα κότερα και κανό, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα πολυτελή ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό. Ένα σάπιο κόμμα, τι δουλειά έχει να μπει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση.

    Ξέρετε τι κάνουν τώρα ; Το παίζουν δίπορτο ; Αν βγει ο Σύριζα να μπουν στη κυβέρνηση με Δημ. Αρ! Αν βγει πρώτη η ΝΔ να μπουν σε κυβέρνηση της ΝΔ ! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι με τις καρέκλες, την εξουσία, την κουτάλα ! Στείλτε τους σπίτια τους ! Ανικανότητα στην Οικονομία, ανικανότητα στο Υπουργείο Παιδείας, ανικανότητα παντού. Με τόσους φόρους οδηγούν τη ΔΕΗ σε κατάρρευση, ενώ δεν μπορούν να μαζέψουν έσοδα ! Πως γίνεται αυτό , όταν χρωστάνε 7 δισ. ευρώ στους πολίτες από το 2010, έχοντας κάνει στάση πληρωμών ; Τι να πούμε για το κούρεμα των ομολόγων που κατέστρεψαν τους μικροαποταμιευτές, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις περιουσίες των δημοσίων ιδρυμάτων ; Σε ποιο μέτρο φάνηκε η ικανότητα του κ. Βενιζέλου και του πασοκ ; Σε κανένα ! Απέτυχαν και να πάνε στις επαύλεις τους, να τρώνε από τα έτοιμα ( εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις ) και να κάνουν κρουαζιέρες, ισόβιες διακοπές και ηλιοθεραπεία και κανό. Αρκετά με τους ανίκανους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δούμε τα μέχρι τώρα δεδομένα.

    Η ΝΔ, για διάφορους λόγους, είτε οικονομικούς, είτε ιδεολογικούς, συσπειρώνει μεγάλη μάζα ψηφοφόρων από όλα τα κόμματα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

    Ειδικότερα, απορροφά τη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ, του ΛΑΟΣ, κι ένα μεγάλο μέρος ψηφοφόρων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Δράσης-Δημιουργία Ξανά, της Χρυσής Αυγής, του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, της Κοινωνίας και ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ψηφοφόρων ( κεντρών και από το πατριωτικό χώρο ) του ΠΑΣΟΚ !

    Ο Σύριζα αντλεί ψήφους από το Πασοκ, τους Οικολόγους, το ΚΚΕ και τη Κοινωνική Συμφωνία, αλλά και χάνει ψήφους προς Νέα Δημοκρατία και Ανεξάρτητους Έλληνες!

    Το Πασοκ, χτυπημένο από τα ημερολόγια του Άκη και τον πλουτισμό στελεχών ( και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου που έχει γίνει γνωστή ), από την είδηση για τις διακοπές Παπανδρέου σε πολυτελή ξενοδοχείο της Κρήτης ( που έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκτονιών !!! ), και τις εγκληματικές οικονομικές ενέργειες του Βενιζέλου ( χαράτσι στη ΔΕΗ, τεκμηρια και μείωση αφορολογήτου στις φορολογικές δηλώσεις, αναδρομικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, προβλημα στα φάρμακα,στους γιατρούς, στα νοσοκομεία, το κούρεμα των ομολόγων απλών αποταμιευτών, ασφαλιστικών ταμείων και δημοσίων ιδρυμάτων, το ΕΤΑΚ του 2009,ΦΑΠ 2010 και 11 ), με τις απίστευτες γκάφες του Υπουργείου Παιδείας ( επιτελείο Αννούλας ) σε Νεοελληνική Γλώσσα, Βιολογία, Φυσική ( όπου όλοι σχεδόν οι μαθητές νοιώθουν αδικημένοι και εξοργισμένοι ), βλέπει καθημερινά να πέφτουν τα ποσοστά του, και οι συγκεντρώσεις του Βενιζέλου σε Ίλιο, Κόρινθο και Ναύπλιο ήταν των 50-100 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων, των οικογενειών τους, των δημοσιογράφων-τεχνικών ΜΜΕ, και της προσωπικής ασφαλείας του κ.Βενιζέλου και των συνοδών του βουλευτών !

    Είναι χαρακτηριστικό, ότι σε μια δημοσκόπηση, μέσα σε μια εβδομάδα έχασε 3 μονάδες ! Και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές, αφού περισσότερο εξοργισμένοι είναι οι ίδιοι ψηφοφόροι του, όπως φάνηκε στο Ναύπλιο! Λογικά, και παρά τη στήριξη, θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα, ίσως και πιο κάτω από τους ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά.

    Οι ΑΝΕΛ χάνουν το 1/3 της δύναμης τους προς τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα κερδίσουν ψήφους από τον Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ, το ΟΧΙ ( ΕΠΑΜ ) και άλλα μικρότερα αντιμνημονιακά κινήματα, και κάπως θα ισορροπήσουν στο 7%. Επίσης, στα πλαίσια τα ιδεολογικά θα επαναπατρίσουν ψήφους που πήγαν στο Σύριζα ή και ψήφους της Χ.Α.

    Στα ίδια περίπου ποσοστά θα μείνει η Δημ. Αριστερά, το ΚΚΕ και η Χ.Α με πτωτικές τάσεις.

    Η Δράση- Δημιουργία Ξανά συμπιέζονται από το ενδεχόμενο πρωτιάς του Σύριζα, οπότε δύσκολα θα ξεπεράσουν, σε συνθήκες πόλωσης, το 2%, γιατί θα θεωρηθεί "χαμένη ψήφος", το ίδιο και οι Οικολόγοι- Πράσινοι.

    Η αδυναμία του Σύριζα, όσο και των ΑΝΕΛ να δώσουν κυβερνητική λύση, μένοντας ανυποχώρητοι σε κάποιες θέσεις τους, αντί να ζητήσουν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( αρχικά ) σε μερικά βασικά σημεία ( πχ χαράτσι στη ΔΕΗ, φορολογικές δηλώσεις, οριζόντες μειώσεις μισθών και συντάξεων, φόροι στα ακίνητα κλπ ), οδήγησαν στην άποψη ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν κυβερνητικοί εταίροι σε κυβέρνηση συνεργασίας, με αποτέλεσμα μια διαρκώς αυξανόμενη μάζα ψηφοφόρων ( από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μέχρι σε όλο το χώρο της κεντροδεξιάς και δεξιάς, ακόμα και στις παρυφές της πατριωτικής αριστεράς ) να στρέφεται προς τη Νέα Δημοκρατία, ζητώντας και κυβερνητική σταθερότητα και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ( πάγωμα μέτρων Ιουλίου, όπως πρότεινε ο Αβραμόπουλος, αλλαγή στο χαράτσι στη ΔΕΗ, όπως είπε ο κ. Σαμαράς σήμερα στην εφημερίδα REAL κλπ ). Η τάση αυτή θα διαφανεί και στις επόμενες δημοσκοπήσεις, με ακόμα πιο ισχυρή άνοδο της Ν.Δ, ώστε να μη χρειάζεται να στηρίζεται στις εμμονές κάποιων αδιάλλακτων προσώπων, που θέτουν σε κίνδυνο την πορεία της Οικονομίας.

    Μερικοί, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι θα δούμε και μετακίνηση ψηφοφόρων του Σύριζα προς ΝΔ και ΑΝΕΛ και τη Δημ. Αριστερά, όπως αυτό παρατηρείται και στους ψηφόρους του ΠΑΣΟΚ, για λόγους σταθερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ . ΛΥΠΑΜΑΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσοχή. Δείτε τι σας έχει ετοιμάσει το επιτελείο Βενιζέλου- Σαχινίδη ( δεν μιλάμε για τα μέτρα Ιουλίου που είχε συμφωνήσει, αλλά μπορεί να παγώσουν μετά τις εκλογές, είτε κερδίσει η ΝΔ, είτε ο Σύριζα ). Αυτά σας τα αποκρύπτουν οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κομματικά όργανα του πασοκ ( δήμαρχοι, περιφερειάρχες ) για να αρπάξουν κανένα ψηφουλάκι και να έχουν μέρος στη εξουσία, καρέκλα, κουτάλα ! Καμαρώστε και αποφασίστε αν θα "αυτοκτονήσετε", εμπιστευόμενοι αυτούς ( Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη ) που έσκαψαν ένα τάφο για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, βάζοντας χέρι στο μισθό, στο σπίτι και στις αποταμιεύσεις μιας ζωής !

    Ρεπορτάζ : Γιώργος Αυτιάς
    (από την Ισοτιμία της Κυριακής)
    Έρχονται πάλι οι φόροι. Αυτή τη φορά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Η μείωση του αφορολογήτου προκαλεί τριγμούς σε πολίτες και νοικοκυριά. Αυτοί που...
    περισσότερο θα πιεστούν είναι οικογένειες, πολύτεκνοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. Οι αλλαγές φέτος στους φόρους.
    1. Αφορολόγητο 5.000 ευρώ
    2.Για κάθε 1000 ευρώ ο φόρος είναι 100 ευρώ
    3. Τα τεκμήρια ανεβάζουν κατακόρυφα το φόρο
    4. Με ΜΗΔΕΝ εισόδημα αν υπάρχει σπίτι 90 τετραγωνικών ή ΙΧ 1600 κυβικά ο φόρος είναι 1400 ευρώ!
    5.Μαζί με το εκκαθαριστικό του φόρου θα έρθει και η έκτακτη εισφορά που θα πληρωθεί σε έως έξι μηνιαίες δόσεις.
    6. Φέτος το τέλος επιτηδεύματος απο 300 ευρώ πάει στα 500
    7. Τα τεκμήρια διαβίωσης ανεβάζουν το φόρο έως 100%
    Από φέτος έχουμε
    - Αύξηση φόρου 58,3% λόγο μείωσης αφορολογήτου στα 5.000 ευρώ.
    - Αύξηση φόρου για 30άρηδες και συνταξιούχους άνω των 65 ,λόγο μείωσης αφορολογήτου σε 9.000 ε.
    - Αύξηση φόρου για χαμηλά και μεσαία εισοδήματα λόγο αλλαγής της φορολογικής κλίμακας.
    -Φόρος 10% αν δεν συγκεντρωθούν αποδείξεις για το 25% του εισοδήματος!
    - Μείωση αφορολογήτου τρίτεκνων από 11.500 στα 7.000 ευρώ
    -Μείωση αφορολογήτου για 4τεκνους από 13.500 στα 10.000 ευρώ .
    - Αύξηση από 10%- 71% στα τεκμήρια για κατοικίες, Ι.Χ., σκάφη και πισίνες.
    - Αύξηση της παρακράτησης φόρου εισοδήματος από τους μισθούς και τις συντάξεις.
    - Διπλός φόρος κάθε μήνα ! Κεφαλικός φόρος και φόρος μισθωτών μαζί! Δηλαδή θα παρακρατείται από το μισθό!
    - Αύξηση προκαταβολής φόρου εισοδήματος 55% !
    - Φόρος σε ακίνητα από 400 - 200.000 ευρώ κατά 0,2% , για το 2011 και 2012!
    - Αύξηση του Εκτάκτου Φόρου Ακινήτων μέσω ΔΕΗ
    - Επιβολή 6 φόρων στην κατοχή της ακίνητης περιουσίας.
    - Είσπραξη τριών φόρων ! Κεφαλικού, επιτηδεύματος , έκτακτης εισφοράς για ΙΧ .
    - Διπλή Πληρωμή Κεφαλικού φόρου 2011 και 2012 .
    - Αύξηση φόρου επιτηδεύματος από 300 σε 500 εύρο.
    - Αύξηση της έκτακτης εισφοράς για Ι.Χ. άνω των 1.929 κυβικών εκατοστών.
    - Αύξηση του ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις νέων οικοδομών.
    - Αύξηση φόρου σε μεταβιβάσεις παλαιών οικοδομών, οικοπέδων,αγροκτημάτων.
    - Αυξήσεις στους φόρους για δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές ακινήτων.

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γουσταρω τις συνιστωσες σε κυβερνηση. οχι τιποτα αλλο για να βγω στους δρομους εναντια στα φασιστικα κομμουνιστικα ματ και υπερ καθε λαθροαπλυτου η κουκουλοφορου η ανθελληνα. ναι θα κανω τα ιδια με τον συριζα. ετσι για πλακα. για να δουμε..... να πως θα απομυθοποιηθουν τα ορφανα του μαρξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακου ρε γιέ της καλογριάς ο φίλος σου είμαι ο Πανουργιάς , ο φίλος σου είμαι ο Πανουργιάς και το δεξί σου χέρι και εκείνος που καλύτερα απ’ολουνούς σε ξέρει...

    Λένε πως παίζεις με χανουμάκια με τουρκοπούλες καλογριές και σ’ αραδιάζουνε βρισιές, πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες με δερβισάδες στήνεις χορό και με ρωτάν και τι να πώ; Λένε πως έχεις αλισβερίσι με αλί πασάδες κάνεις χωριό, και σε ρωτάω τι να τους πώ;

    - Πες τους ρε φίλε Πανουργιά έχω είς τον ΠΟΥΤΣΟΝ μου βιολιά, έχω είς τον ΠΟΥΤΣΟΝ μου βιολιά έχω και τουμπερλέκια κι όπως γουστάρω τα βαρώ και σπάω τα ζεμπερέκια, ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΩ ΔΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ, όπως στα λέω να τους τα γράψεις ,όπως τα λέω να τους τα πείς Καραϊσκάκης σεβνταλής , Καραϊσκάκης μπεσαλής ..

    Καραϊσκάκη, γειά χαρά ,γειά σου ρε Γέρο του Μοριά και γεια ΄που σ΄αγαπάνε κι αυτούς δεν λυγίζουνε και που δεν προσκυνάνε .

    Λένε για μένα τα καρακόλια ακου τι λένε να μην γαμη…Μίλα και εσύ ρε Θοδωρή.. Όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Καραϊσκάκης , Θοδωρής όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Κολοκοτρώνης και Γιωργής, Καραϊσκάκης, Θοδωρής .

    Γεία σου ρε Ανδρούτσο γεία χαρά.

    Γεία σας παιδιά μου αητόπουλα, που έχετε αητό πατέρα, κι όποιος δε το κατάλαβε τότε ας μας τα κάνει ΑΕΡΑ.. Όπως στα λέμε να τους τα γράψεις όπως τα λέμε να τους τα πείς Ανδρούτσος, Γιώργης , Θοδωρής.

    ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ έτσι μου είπαν λόγω τιμής
    ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ,ΓΙΩΡΓΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ

    ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΩ έτσι μου είπαν λόγω τιμής, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ Αλέξη δεν ξέρω αν είσαι στις μίζες,ο Κοτσακάς και όλα εκείνα τα πασοκικά ...μπουμπούκια που έχεις στο επιτελείο σου,ήταν στις μίζες του Άκη.

    Ψήλωσες απότομα αγόρι μου αλλά πρόσεξε:
    Το ύψος ζαλίζει.

    ΚΠ

    Υ.Γ. Το ότι δηλώνεις μέτοχος σε κατασκευαστική εταιρεία που παίρνει δημόσια έργα,με βάζει σε σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Τσίπρα κατά εγχώριων και μη «δυνάμεων του μνημονίου»

    Οι εγχώριες πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου ξεπερνούν ακόμη και τους δανειστές μας σε εκβιασμούς, απειλές και ψεύδη, υπογραμμίζει σε δηλώσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και στρέφεται κατά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Κώστα Σημίτη.

    Την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα και αξιωματούχοι της ΕΕ υπογραμμίζουν την ανάγκη να σταματήσουν οι συζητήσεις σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, λόγω των επιπτώσεων που θα έχει αυτό, «οι εγχώριοι ταλιμπάν των μνημονίων συνεχίζουν την τρομοκράτηση του λαού σε πλήρη υποταγή στα σχέδια της κ. Μέρκελ και του ΔΝΤ».

    Σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «το τελευταίο που επιζητούμε στην Ελλάδα είναι η συμπάθειά της. Τους φόρους, οι Έλληνες εργαζόμενοι τους πληρώνουν και είναι δυσβάσταχτοι. Για τους φοροφυγάδες, ας απευθυνθεί στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ να της εξηγήσουν γιατί δεν έχουν ακουμπήσει το μεγάλο κεφάλαιο και κυνηγούν τον απλό εργαζόμενο επί δύο χρόνια.

    » Όσοι όψιμα επικριτές της τώρα εξανίστανται από τα λεγόμενα της, ας αναλογιστούν ότι αυτοί έφεραν το ΔΝΤ στη χώρα, παρουσιάζοντάς το ως εθνική επιτυχία και σωτηρία.

    «Έχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά», συνεχίζει, « αγκαλιά με τη διαπλοκή, τα τραπεζικά συμφέροντα και τις δυνάμεις της στασιμότητας, της αδράνειας, της κλεπτοκρατίας, ιδιοτέλειας και της υποτέλειας.

    » Πολιτικά κόμματα, θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ξένα κερδοσκοπικά funds, εργοδοτικά συμφέροντα, μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής, ένα στόχο έχουν: Να υποκύψει ο ελληνικός λαός, να επικρατήσει ολοκληρωτικά το μνημόνιο και να συνεχίσει να κυβερνά το πολιτικό προσωπικό του, δηλαδή αυτοί που χρεοκόπησαν ηθικά, πολιτικά και οικονομικά τη χώρα.

    Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας επιτίθεται κατά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, λέγοντας ότι «ξεχνά να κάνει την παραμικρή αυτοκριτική» και «δεν λέει κουβέντα για τα δάνεια και τις μίζες των Ολυμπιακών αγώνων και των εξοπλισμών. Για τα μεγάλα έργα που κόστισαν δέκα φορές πάνω από ότι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Για το σκάνδαλο της Γκόλντμαν Σακς».

    Ακόμη στρέφεται κατά της «αντιπροσώπου της Siemens στην Ελλάδα» κ. Μπακογιάννη, που «χυδαιολογεί και κατασυκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ».

    » Στις 6 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα. Ο λαός καταψήφισε τις μνημονιακές πολιτικές εξόντωσής του. Ψήφισε δημοκρατία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στις 17 Ιουνίου, η ατζέντα των εκλογών δεν θα είναι αυτή που προσπαθούν να επιβάλουν οι δανειστές -τοκογλύφοι και τα φερέφωνά τους», υπογράμμισε ο Αλ.Τσίπρας.

    «Ο λαός αντιστέκεται, οργανώνεται, αντεπιτίθεται και στο τέλος θα νικήσει» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ .


    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΡΥΒΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ελπιζω οι συριζαιοι να ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ μεγαλοκλεφτων..
    ολα τα στοιχεια υπαρχουν στα υπουργεια..
    και μετα να τους παρουν τα κλεμμενα..
    εγω μονο γιαυτο θα τους ψηφισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση