GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tην «πολιτική αθλιότητα» Τσίπρα καταγγέλλει η ΔΗΜΑΡ...

Με μία ασυνήθιστα σκληρή φρασεολογία απάντησε η Δημοκρατική Αριστερά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ότι έχει υπάρξει προγραμματική συμφωνί...

Με μία ασυνήθιστα σκληρή φρασεολογία απάντησε η Δημοκρατική Αριστερά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ότι έχει υπάρξει προγραμματική συμφωνία της ΔΗΜΑΡ με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για σχηματισμό κυβέρνησης.
Η ΔΗΜΑΡ κάνει λόγο για «πολιτική αθλιότητα» και «πολιτική ανηθικότητα» του κ. Τσίπρα και τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί τη «συκοφαντία και το ψεύδος» λόγω της αδυναμίας, όπως αναφέρει, να δικαιολογήσει τη στάση του.
Όλη η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ έχει ως εξής:
«Ο κ. Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας. Έως χθες μας καλούσε να μείνουμε σταθεροί στη γνωστή μας θέση να μην μετέχουμε σε κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα μετά τη σύσκεψη δήλωσε ότι έχουμε συμφωνήσει με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε κυβέρνηση στήριξης του μνημονίου. Είναι ντροπή. Η προφανής αδυναμία να δικαιολογήσει τη στάση του δεν επιτρέπεται να τον οδηγεί στη συκοφαντία και στο ψεύδος. Αυτό είναι πολιτική ανηθικότητα».

22 σχόλια

  1. Καμμένο, άκουσε τη φωνή του Αλαβάνου, πάρε την ευθύνη της εξουσίας με βάση το οικονομικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων και οδήγησε την Ελλάδα σε ανάπτυξη και μερική αλλαγή των όρων μνημονίου και δανειακών συμβάσεων. Σχημάτισε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με ΝΔ και Δημ. Αριστερά και σώστε τους Έλληνες. Τώρα η Ευρώπη ακούνε και δέχονται κάποιες αλλαγές. Τώρα, πριν είναι αργά για όλους μας.

    Μήνυμα Αλαβάνου σε Τσίπρα πως ''η Αριστερά οφείλει να πει στην κοινωνία πως έξοδος της Ελλάδας από το Μνημόνιο οδηγεί στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ με μια επώδυνη διαδικασία''.

    Σε σημερινό του άρθρο ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί πως ''Σε μια χώρα εξαρτημένη η σωστή ή λαθεμένη εκτίμηση για τις κατευθύνσεις και τα όρια των Μεγάλων Δυνάμεων (από τη δεξιά για να ευθυγραμμιστεί, την αριστερά για να εναντιωθεί) οδηγεί από τον θρίαμβο μέχρι την πανωλεθρία''.

    Ο Αλαβάνος τονίζει :'' Και με τον Ολάντ και τις προθέσεις του για ανάπτυξη και με ένα «όχι» των Ιρλανδών στο ευρωσύμφωνο, τα όρια τροποποίησης των όρων των δανείων είναι ελάχιστα και σε δευτερεύοντα σημεία, που δεν μπορούν να απαντήσουν στις άμεσες ανάγκες και στην κλιμακούμενη οργή του λαού. Δυνατότητα κατάργησης του μνημονίου δεν υπάρχει παρά μόνο εκτός Ευρωζώνης. Μια λάθος εκτίμηση εδώ για τα περιθώρια ευλυγισίας της Γαλλίας ή της Γερμανίας μπορεί να αποβεί μοιραία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΒΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΥΦΕΣΙΑΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τσίπρας ΜΠΟΥΛΗΣ και οι συν αυτώ προσπαθούν με κάθε τρόπο και από όπου και να μιλήσουν να εξευτελίσουν την ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη προβάλοντας την θέση του, ( Ναι σε κυβέρνηση απαραιτήτως με την συμετοχή του Σύριζα που έργο της θα είναι η απάλυνση των όρων του Μνημονίου) ως θέση του για συμετοχή μόνο με ΝΔ και Πασόκ, τόσο ελεεινοί είναι στον Σύριζα και αυτό το κάνουν με το μυαλό σε άλλες εκλογές και με αυτόν τον εξευτελισμό να λεηλατήσουν εκλογικά την ΔΗΜΑΡ, τόσο ΑΘΛΙΟΙ, τόσο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, τόσο ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΣΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΣΟΥ[ΔΗΜΑΡ]ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ ΜΠΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνήσαμε ότι υπάρχει ανάγκη διακυβέρνησης με τον ΠτΔ. Ο κ.Παπούλιας μου έδειξε ανυπόγραφη επιστολή του Πρωθυπουργού Λ.Παπαδήμου. Δεν διαπραγματευόμαστε με μια ανυπόγραφη...
    επιστολή. Ζητήσαμε ενημέρωση από τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδας, από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων. Επιφυλάχθηκε ο Πρόεδρος για την ενημέρωση. Ζητήσαμε τα πρακτικά από τις συνομιλίες με τους άλλους αρχηγούς, ο ΠτΔ δεσμεύθηκε ότι θα μας τις δώσει μετά."
    Στη συνέχεια παρέθεσε τις 7 προϋποθέσεις για να συμμετάσχει σε κυβέρνηση (που ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να δεχθεί κανείς)
    1.Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ,
    2.έλεγχος ΤτΕ,
    3.Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου
    4.Καταγγελία συμβάσεων και μνημονίων
    5. Αναθεώρηση του άρθρ.86 του Συντάγματος
    6. Ενημέρωση σχετικά με τα πεπραγμένα από το 2009 μέχρι σήμερα, με αποδέσμευση όλων των εγγράφων
    7. Να εξαντληθούν τα μέσα για να εισπραχθούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το θέμα δεν είναι
    τάχα
    Μνημουνιακοί
    ή
    τάχα αντιΜνημουνάκηδες

    το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΙΟΥΦΤΟΙ
    ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ μαζί ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
    ΕΕΛΑΔΑ στην ΕΥΡΩΠΗ

    Ή αν θα είμαστε
    με τα πεινασμένα μαυράκια των Αφικαν
    τους ετοιμοθάνατους σκλάβους της Ασίας
    και τους Γιούφτους στυλ Συρίας-Ιράκ
    Σκοπίων

    ΓΙΟΥΦΤΟΙ του Σύριζα, απάτρηδες
    Απάτριδες Λαθρο-λάγνα αχόρταγα απο πίσω, τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε στο κέντρο των Σκοπίων...
    "Η νεολαία του Συνασπισμού διαδήλωσε στο κέντρο των Σκοπίων
    *Για το δικαίωμα της ΠΓΔΜ να χρησιμοποιεί την ονομασία "Μακεδονία"(!)
    * Το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού.. !!
    * Την επιστροφή πολιτικών προσφύγων απ'την Πγδμ..
    * Την αναγνώριση "μακεδονικής" μειονότητας στην....Ελλάδα κλπ."

    (Greece Salonika 18/5/'08)

    Καλή η... αντιμνημονικακή ρητορική ακόμα καλύτερη η προώθηση του κ.Τσίπρα περίπου ως νέου .."Ανδρέα Παπανδρέου του '81" αλλά για να έχουμε σφαιρική εικόνα και ολοκληρωμένη άποψη καλό θα ήταν να ακούσουμε κάποτε τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και στα εθνικά θέματα.
    Mη θεωρηθεί πως θέλουμε να πλήξουμε το Συνασπισμό ή πως παίζουμε κάποιου είδους παιχνίδι τώρα που η αριστερά είναι ένα βήμα πριν τη δημιουργία δικής της κυβέρνησης.

    Απλώς ως δυνητικοί ψηφοφόροι του κ.Τσίπρα απαιτούμε να γνωρίζουμε τις απόψεις που πρεσβεύει -και- σε όλα τα Εθνικά θέματα..
    Άλλωστε οι επιπτώσεις απ΄τη στάση που θα κρατήσει η επόμενη κυβέρνηση στα Εθνικά θέματα ίσως να διαρκέσουν περισσότερο ...ακόμα και απ'την οικονομική κρίση.

    ** Θυμηθείτε τι ακριβώς συνέβει στις 18/5/2008 στα Σκόπια πατώντας εδώ:
    http://greece-salonika.blogspot.com/2008/05/sugababesdeutsche-telecom.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NA ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΕΝΟΧΟΙ ΔΗΛ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ,ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ .ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΣΑΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΜΠΑΡΚΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΣΕΤΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΒΕΛΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ.
    ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝ ΜΠΟΥ!!
    ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΗΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΤΟ 78% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.
    ΑΝ Ο ΑΛΑΞΑΚΗΣ ΤΑ ...ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουβέλη αν θέλει άλλοθι δεν θα το έχεις...

    θα πας με τους δοσιλογους παρέα μόνος σου να ξέρομε να κυνηγάμε ΚΑΘΑΡΆ ΚΑΘΑΡΆ ΠΙΑ.. ΆΝΤΕ ΑΡΚΕΤΆ ΜΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΠΑΣΟΚ ..ΝΔ..ΔΥΜ.ΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΣΙΠΡΑΚΑΜΕΝΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ


    ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ..ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΣΟΥ
    ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ Α Ρ Χ Ι Δ Ι
    -----------------------------

    ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ
    ΜΕΡΟΣ - ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.renadourou.gr
    http://www.renadourou.gr/index.php/2012/05/interviews-158/ς
    της κυρίας Ρένας Δούρου μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού- Σύριζα και υπεύθυνης Ευρωπαϊκής Πολιτικής, ΚΕΑ-Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς και Διεθνών Σχέσεων.

    Συνέντευξη της Ρένας Δούρου στην τουρκική εφημερίδα TODAY’S ZAMAN, 9 Μαΐου 2012
    Turkey and Greece have to go beyond stereotypes, says SYRIZA official.

    9 May 2012 / SELAHATTİN SEVİ / FATİH UĞUR , ATHENS
    A senior official from the Greek party that was given a mandate to form the country’s new government has sent warm messages to Turkey, stating that Turkey and Greece have many common points to overcome the historical problems, which have became stereotypes.
    “Turkey and Greece need to be partners. They have too much in common to risk a useless confrontation,” Rena Dourou, a member of the Coalition of the Radical Left (SYRIZA), told Today’s Zaman in an exclusive interview.
    When asked about SYRIZA’s policy on solving the problems of Turkish minorities in Greece, who supported the party in Sunday’s elections, Dourou replied that their party had a clear policy concerning the matter of minorities. “Minorities’ problems must be solved by state services on the basis of equality of rights, without any kind of discrimination. We [SYRIZA] are very well aware of the fact that during the economic crisis, there has been a tendency to marginalize the problems of minorities, even the minorities themselves. In that way, the members of the minorities are becoming the victims of the economic crisis and this is, according to us, highly unacceptable. We are against it, and we will fight for that not to happen. The crisis must not be the pretext for discriminatory policies against minorities. It is highly unjust, undemocratic and unfair,” Dourou said.
    Dourou added that two parties, the Panhellenic Socialist Movement (PASOK) and the ND, have huge responsibilities because Turkish minorities became the victims of their discriminatory policies. “SYRIZA has always been the responsible political force that wants to guarantee the rights of minorities, especially during these very difficult times,” Dourou said.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το τελευταίο κομμάτι όπου η κυρία αυτή δηλώνει ότι Πασόκ και ΝΔ έχουν τεράστιες ευθύνες διότι οι Τουρκικές Μειονότητες -Turkish minorities ( ο πληθυντικός minorities παραπέμπει σε πολλές Τουρκικές μειονότητες και προφανώς αναφέρετε στην Ελλάδα γιατί αυτά τα κόμματα προφανώς δεν επηρεάζουν τα πράγματα στην Ιταλία π.χ.) γίνανε τα θύματα,victims , πάλι πληθυντικός μιας πολιτικής διακρίσεων εις βάρος τους από αυτά. Ο Σύριζα όμως είναι πάντα υπεύθυνη πολιτική δύναμη που θέλει να εγγυηθεί τα δικαιώματα των μειονοτήτων, minorities, πάλι πληθυντικός, ειδικά κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών.
    ( αλλά και γενικά η κυρία Ρένα Δούρου αναφέρετε για Turkish minorities πολλές Τουρκικές μειονότητες στην Ελλάδα)
    _____________
    ΕΡΩΤΗΜΑ πρώτο, στην κυρία Ρένα Δούρου και στον Κύριο Αλέξη Τσίπρα….
    Πόσες Μουσουλμανικές μειονότητες έχουμε στην Ελλάδα και πόσες
    ( θεός φυλάξει) Τουρκικές κατά την Κυρία Δούρου, και πόσες κατά τον κύριο Τσίπρα που την στεγάζει στον Σύριζα;
    _______________
    ΕΡΩΤΗΜΑ δεύτερο, είναι δυνατόν για τον κάθε Έλληνα να ψηφίζει τον Σύριζα που δέχεται την ύπαρξη Τουρκικών μειονοτήτων στην Ελλάδα;
    _____________
    Ερώτημα τρίτο, είναι δυνατόν Ελληνικό κόμμα να υιοθετεί πάγιες τουρκικές απόψεις ιστορικά απαράδεκτες, προκειμένου να πάρει τις ψήφους των μουσουλμάνων;
    _______________
    ΕΡΩΤΗΜΑ τέταρτο, μήπως για αυτούς τους ψήφους ο Σύριζα θέλει τους λαθρομετανάστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνους τουρκογενείς και τουρκοεξαρτώμενους στην Ελλάδα νόμιμους και μόνιμους που όμως έτσι θα γίνει μια Τουρκική Αποικία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    Βλέπω όμως ότι παλεύουν αργια για το ευρώ φοβούμενοι ότι αν κατάρρευση το ευρώ , θα χάσουν πολλοί που έχουν τα λεφτά τους ΈΞΩ , γιατί όσοι τα έχουν στην Ελλαδα η σε άλλες χώρες θα τα πάρουν σε ευρώ άρα χαρτί υγείας,η νομίζουν ότι αν τα έχουν ευρώ σε Ελβετία Αγγλία η θα τους δώσουν εθνικά χρήματα; π.χ ελβετικά φράγκα ..

    Αυτό ΕΙΝΑΙ το μυστικό αν γίνει ατύχημα ΌΣΑ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΝΌΜΙΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΆΒΟΥΝ ΕΘΝΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ...ΤΑ ΜΑΎΡΑ ΤΟΝ ΟΦ ΣΟΡ ΘΑ ΟΔΗΓΟΎΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΉ... άρα εμείς δεν φοβίζουμε τον ΛΑΟΥΣ της Ευρώπης αλλά τους ελευθερώνουμε ..η ΜΕΡΚΕΛ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΗΘΙΚΕ ΜΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΊΑ ΣΕ ΕΚΓΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

    Μην δώσεις κανένα άλλοθι σε Ν.Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι τους μπορούνε να μας ψηφίσουν ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ οι ηγεσίες τους πρέπει να λογοδοτήσουν .. απλά και καθαρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι μιζέρια που μας περιμένει
    ..μέτρα !



    Μ Α Λ Α Κ Α....ΕΕ...ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ____________________________
    ΙΣΟΤΙΜΙΑ χρεοκοπημένης ΔΡΑΧΜΗΣ
    στην ..καλύτερη
    1.500 δρχ = 1 ευρω.

    όχι των αλλων.


    Πρακτοράκο ώραία σύγκριση
    την σκέφτηκες πολύ μόγγολε
    απο το Καζακτσάν

    και μην παραμυθιάζεσαι ότι θα τρώς απο τον κάδο σκουπιδιών

    Γιατί αν ξεβρακωθούμε με πληθωριστικό νόμισμα
    χρωστόντας σε όλον τον Πλανήτη Γή
    ΗΛΙΘΙΕ

    ούτε σκουπίδια δεν θα υπάρχουν στους κάδους.

    ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ
    και όσο έχουν και ρεύμα ακόμη
    σύντροφε απο την Γεωργία του Κακιασβίλι

    ΜΑΛΑΚΑ...εε μαλακισμένε Μ Α Λ Α Κ Α

    ΣΚΟΥΠΙΔΙ μολυσματικό ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SIΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙς ΤΩΝ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ...ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ...ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΚΛΜΑΝΟΥΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΛΠ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ 9 ΑΠΌ ΤΙς 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΙΟΥΦΤΟΙ
    ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ μαζί ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
    ΕΛΛΑΔΑ στην ΕΥΡΩΠΗ

    Ή αν θα είμαστε
    με τα πεινασμένα μαυράκια των Αφικαν
    τους ετοιμοθάνατους σκλάβους της Ασίας
    και τους Γιούφτους στυλ Συρίας-Ιράκ
    Σκοπίων

    ΓΙΟΥΦΤΟΙ του Σύριζα, απάτρηδες
    Απάτριδες Λαθρο-λάγνα αχόρταγα απο πίσω, τομάρια.

    _______________________
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ λάγναΛαθρο Τσόλια
    των κακόμοιρων ανθρώπων:
    "Τόσα χρόνια στην Ευρώπη, κερδίσαμε μόνο φτώχεια πείνα και δυστυχία ;!!!"

    Τι φτώχεια και τη δυστυχία που αναφέρεις, ετοιμάσου να τη ζήσεις τώρα.
    Αν τόσα χρόνια νομίζεις ότι ζούσαμε στη φτώχεια και στη δυστυχία, πήγαινε να ρωτήσεις τους λατρεμένους μας Βαλκάνιους γείτονες λαούς και όλους αυτούς που εισέρρευσαν κατά κύματα,
    ιδίως μετά τη πτώση του ανατολικού μπλογκ, να σου πούνε καλύτερα.

    Επίσης για τα πιο χειρότερα τους ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΘΛΟΙΩΜΕΝΟΥΣ Αφρικανούς και τους Ασιάτες
    που μας ήρθαν απο την άκρη της γής..με τα πόδια

    Το θέμα ειναι ότι εμείς βαδίζουμε ολοταχώς
    και με τις ευλογίες του λαού, στο δρόμο από τον οποίον αυτοί ήρθαν και ΕΚΕΙ απο όπου ήρθανε
    (την ΚΟΛΑΣΗ)~~~~~~~~~~~~
    και ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε ετεροχρονισμένα
    τα "καλά" τους.

    και ΟΥΤΕ ο Θεός + ΟΥΤΕ ο Αλλαχ-
    ΘΑ μας λυπηθεί..

    ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΑ ..ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, αποκομένοι πλήρως απο την πραγματικότητα
    χάρη στα λεφτά του ματσό του κερατα μπαμπά, και της "γνωστής πολυτελείας" μαμάς, με τους Νταβραντισμένους Λάθρο εραστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν τσιμπάει ο κόσμος από την υστερία του συτηματος πασοκ (μέγκα , δολ , σκαι κλπ) … προσπαθούν καθημερινά να εκθέσουν τον Συν αλλά φευ !!! …

    κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να πειστεί ότι ο Τσίπρας πρέπει να ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚH ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ του Σαμαρά το Νοέμβρη !!!

    έχουμε κουραστεί από την επίκληση της δήθεν σωτηρίας της χώρας

    ο Γιωργάκης προσέφυγε στο ΔΝΤ για τη σωτηρία της χώρας

    το Πασόκ εφήρμοσε το 1ο μνημόνιο για τη σωτηρία της χώρας

    μετά ο Σαμαράς συγκυβνέρνησε με το πασοκ για τη σωτηρία της χώρας
    μετά η συγκυβέρνηση ψήφισε και εφαρμόζει το 2ο μνημόνιο για τη σωτηρία της χώρας

    εεε αφήστε το Συν να ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙ στην ίδια άποψη που 2,5 χρόνια τώρα λέμε εμείς ότι καταστρέφει τη χώρα … και ας κυβερνήσουν οι άλλοι καταστρεφοντάς την … για τη σωτηρία της χώρας … βεβαίως βεβαίως !!!

    υ.γ. ποιά λογική λέει ότι με 50 βουλευτές και μόλις 16% πρέπει σώνει και καλά να κυβερνήσεις ΔΕΣΜΙΟΣ των άλλων … που εδώ που τα λέμε σε καθυβρίζουν 3 μήνες τώρα … απαξιώνοντας τις θέσεις σου ??? … αν το σύστημα ψάχνει για νέο Τσιριμώκο προκειμένουν να βρει “αριστερή” νομιμοποίηση αυτός δε θα είναι ο προέδρος του Συν … ευτυχώς … έρχονται μάλλον μέρες του 65 πάλι

    … και ο Παπούλιας ως σύγχρονος Γλυξμπουργκ θα ορκίζει και τον κυπουρό του προκειμένουν να ΜΗΝ δουν αριστερή κυβέρνηση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όταν οι άτιμοι μιλάνε για τιμή.

    Μας κατηγορούν επίσης, ότι εμείς επιβουλευόμαστε την τιμή.

    Βλέπετε, όλοι αυτοί οι «ηθικοί», που όταν περπατάνε μπερδεύουνται τα κεφάλια τους στα σύρματα, μιλάνε για τιμή!

    Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής.

    Με αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευση του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε.
    Πάρτε ένα παράδειγμα, απ' αυτό που γίνεται στα χωριά:

    Ο χωριάτης καπνίζει τον καπνό που παράγει ο ίδιος. Μα τον πείσανε ότι αυτός είναι λαθραίος. Κι ο ίδιος ο χωρικός σου λέει ότι καπνίζει λαθραίο καπνό. Λες και δεν τον έσπειρε αυτός στον τόπο μας, αλλά τον έφερε από την Αμερική. Όπως βλέπετε λοιπόν κι ο ίδιος ο χωριάτης το πίστεψε, πως ο καπνός του είναι «λαθραίος».

    Η αντίδραση δεν σταματά σε τίποτα μπροστά προκειμένου να εξαπατήσει το λαό, χρησιμοποιώντας γι αυτό όλα τα μέσα, όλη τη συκοφαντία και το ψέμα. Μα αυτές οι συκοφαντίες στην ύπαιθρο, όπου μας είδανε και μας νιώσανε, έγιναν συντρίμμια.

    Στις πόλεις θα γίνει κι αυτού το ίδιο.

    Σε λίγες μέρες θα δείτε κι εσείς μόνοι σας την πραγματικότητα.
    Γιατί ο δικός μας σκοπός είναι ένας:

    Πώς θα ζήσει καλύτερα ο λαός μας!


    ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ου Στέλιου Ελληνιάδη.
    Δεν ανοίγουμε τις πόρτες των πολυκατοικιών γιατί φοβόμαστε τους υπαλλήλους της ΔΕΗ που κόβουν το ρεύμα και τους δικαστικούς επιμελητές που φέρνουν εξώδικα από τις τράπεζες για χρέη από πιστωτικές κάρτες και δόσεις ανεξόφλητων δανείων. Ακόμα και ο ταχυδρόμος έγινε πρόσωπο ανεπιθύμητο από τα «μαντάτα» που φέρνει. Λογαριασμούς με παραφουσκωμένες χρεώσεις της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ, του Δήμου και της τράπεζας και ραβασάκια της εφορίας για βεβαιωμένες οφειλές με προειδοποιήσεις κατασχέσεων και έκτακτες εισφορές για κινητά και ακίνητα που διαδέχονται η μία την άλλη.
    Κάθε φάκελος που ρίχνεται κάτω από την πόρτα κουβαλάει μια απειλή, μια σφαίρα. Κάθε χτύπημα κουδουνιού αντηχεί σαν σφυριά που διαταράσσει το νευρικό μας σύστημα.
    Ό,τι τρυφερό, καλό ή χρήσιμο αποκτήσαμε, έμψυχο και άψυχο, μετατρέπεται σε ανυπόφορο βάρος και εφιάλτη. Εμείς δεν έχουμε εξοχικά με πισίνες στη Μύκονο ούτε καταθέσεις εκατομμυρίων σε ελβετικές τράπεζες. Πολλοί από μας όχι μόνο δεν τα επιζήτησαν, αλλά τα αντιμάχονταν κιόλας. Παιδιά, με τη φιλοδοξία να σπουδάσουν και να γίνουν καλοί πολίτες, ήθελαν οι περισσότεροι, με όποιο κόστος. Δηλαδή, πολλές ώρες εργασίας και σκληρές οικονομίες για σχολεία και φροντιστήρια και, αν χρειαστεί, για σπουδές σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό...
    Ένα σπίτι για σιγουριά και νοικοκυριό, μία στέγη που θα αφήσει ο γονιός στο παιδί του, τράβηξε τους υπόλοιπους πόρους με δανειακές υποχρεώσεις 20 και 30 ετών, δηλαδή ισόβιες. Κι ένα αυτοκίνητο για δουλειές και καμιά βόλτα το Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι ο «πλούτος» μιας οικογένειας, που μπορεί να έχει και ένα πατρικό σπίτι στο χωριό ή ένα ημιπαράνομο παραθεριστικό στη Λούτσα ή τον Ωρωπό.
    Τώρα, όλα έχουν γίνει καυτά κάρβουνα. Ό,τι αγαπάει ο καθένας, τού γίνεται βραχνάς. Οι θιασώτες της «ελεύθερης» αγοράς, της επιχειρηματικότητας, της μεγάλης ιδιοκτησίας και του απεριόριστου κέρδους, μεταμορφώνουν τα στοιχεία του «πλούτου» των λαϊκών στρωμάτων, και όχι της ολιγαρχίας, σε ζόφο. Τα παιδιά, το σπίτι, το αυτοκίνητο, το πατρικό, οι διακοπές, γίνονται αβάσταχτα φορτία, βάρη ασήκωτα, αιτίες στεναχώριας και συμφοράς.
    Όπως έχουν ήδη εξαγγείλει, μετά τις εκλογές, όλοι οι οικιακοί λογαριασμοί θα «διασταυρώνονται» στην εφορία. Από το πόσο ρεύμα και νερό χρησιμοποιείς θα βγαίνουν επιπλέον τεκμήρια. Για να μην ανέβει φορολογική κλίμακα, ο εργαζόμενος πολίτης θα πρέπει να κόψει το νυχτερινό διάβασμα, το δικό του ή των παιδιών του, να καταργήσει τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, να αντικαταστήσει όλα τα λουλούδια στις γλάστρες με κάκτους και να καταργήσει το καζανάκι στην τουαλέτα γιατί και το τράβηγμά του μετά το κατούρημα θα είναι τεκμήριο!
    Χτυπάνε τον εργαζόμενο στον πυρήνα της ύπαρξής του. Στο μικρό του βιος. Στην οικογένειά του. Στην αξιοπρέπειά του. Κάθε ζωτική λειτουργία πρέπει να καταλυθεί.
    Ποινικοποιούνται όλα τα δικαιώματα, περιορίζονται όλα τα εισοδήματα, κάθε κανονική συμπεριφορά ενοχοποιείται. Οτιδήποτε έχει ο καθένας γίνεται σαρκοβόρο και τον κατατρώει. Κάθε αντικείμενο που έχεις αποκτήσει με μόχθο, κάθε συνήθεια που ακολουθείς στη ζωή σου, καίει! Όλα σε απειλούν με την ύπαρξή τους, από τα πιο μικρά ως τα πιο αναγκαία. Ξεκίνησαν από το σπίτι και το αυτοκίνητο και προχωρούν τώρα στο νερό, το φως, το λούσιμο, το πότισμα, το διάβασμα, την καθαριότητα. Τα παιδιά από χαρά και οι ηλικιωμένοι γονείς από στήριγμα γίνονται μπελάς.
    Ένας τρόμος ενσωματώνεται στα πάντα που αποτελούν τον τρόπο ζωής μας!
    Αυτό το ζοφερό κόσμο που φτιάχνουν πρέπει να τον πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Με τις εκλογές, με τις διαδηλώσεις, με τα κινήματα, με την Αριστερά. Αλλιώς, δεν θα έχουμε ούτε ζωή, ούτε συνείδηση, ούτε αξιοπρέπεια.
    Όχι στο φόβο, όχι στα ψυχοφάρμακα, όχι στις αυτοκτονίες. Πολίτες, αντισταθείτε! Είναι ένοχοι, είναι ανίκανοι, είναι πουλημένοι! Διαγράψτε τους από τη ζωή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???
    Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να τον πάτησε ελέφαντας???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είναι επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήραν το μήνυμα??? Δεν κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένοι, οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!

    Τζωωων, ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σύντροφοι & συντρόφισες
    και Νέα υπηρεσία από τον ΣΥΡΙΖΑ!
    ____________________________________________________
    Μια νέα υπηρεσία πρόσθεσε στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ
    προκειμένου να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

    Δείτε την:
    Για το ποσό που θέλεις να σου κατάσχουν στείλε GLEZOS (κενό) τον αριθμό λογαριασμού σου και αποστολή στο 1945.

    Πληροφορίες ότι η νέα αυτή υπηρεσία θα γυρίσει ακόμα και όσους εργάζονται στο 1945...
    ελέγχονται ως κακόβουλες και διακινούνται από τους γνωστούς φασιστικούς κύκλους...


    σοβαρα τώρα:
    ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙOΖΗΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ
    ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ;
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΑ ;

    ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 168 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΝΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΡΜΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 50 ΕΔΡΩΝ,

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡ

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠ'ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ,ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 2,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!!!

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ.

    ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση