GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ...

6 σχόλια

  1. Δεν θα γίνουμε "τσόντα" της Νέας Δημοκρατίας ή του Σύριζα
    δήλωσε ο κ. Βενιζέλος στη Κόρινθο, σε μια αίθουσα συνεδριάσεων
    25 ατόμων και άλλων τόσων ορθίων, χειρότερη συγκέντρωση
    από το Ίλιον.

    Προφανώς με την μαζική φυγή των ψηφοφόρων του,
    υπέρ της ΝΔ ή του Σύριζα ή των ΑΝΕΛ ή της Δημ. Αριστεράς, θα πιάσει το 5% ; Πως να γίνεις "τσόντα", όταν θα παλεύεις σε ποσοστά με την Χ.Α ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η χρυση αυγη ειναι πανω απο το πασοκ με 8 εναντι 6% συμφωνα με τελευταια δημοσκοπηση.το πασοκ πεθανε δεν υπαρχει επιστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 5 Ή ΣΤΟ 6% ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΡΕΣ "ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ- ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κόλπα της Ιπποκράτους δεν πιάνουν πιά.
    Και αυτό γιατί ο κόσμος έχει μπροστά του την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης και όσο περνάνε οι μέρες το πασοκ θα συρρικνώνεται, όσο περισσότεροι βλέπουν τα κόλπα με τα τεκμήρια και τη μείωση του αφορολογήτου, που αναγκάζει το κόσμο, ενώ είναι άνεργος ή έχει χάσει το 1/3 των εισοδημάτων του να πληρώνει τριπλάσιους φόρους από πέρσι.
    Είναι το δεύτερο "σατανικό" σχέδιο του κ. Βενιζέλου, μετά το επάρατο χαράτσι, για να αρπάξει ότι έχει απομείνει από τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων, να αρπάξει τα 1-2 ακίνητα που έχουν από κληρονομιά ή από στεγαστικό δάνειο, όπως "έφαγε" τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων, των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων ιδρυμάτων με το "κουρεμα" ! Κι ετοίμαζε και άλλα μέτρα, πέρα από τις δυσβάσχατες αναδρομικές μειώσεις όλων των συντάξεων, όπως φορο ιδιοκατοίκησης, φόρο στα αγροτεμάχια και στα οικόπεδα, φόρο στα ενοίκια, και στέλνει ( παράλληλα με το χαράτσι ) άλλους 4 φόρους με ΕΤΑΚ και ΦΑΠ μέσα στην ίδια χρονιά !
    Ο λαός, όμως, κυρίως οι ψηφοφόροι του, τον σταμάτησαν ! Τώρα ήρθε η ώρα σε όσους απέμειναν ( γιατί πολλοί ήδη έχουν διαρρεύσει προς Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητους Έλληνες, Σύριζα και Δημ. Αριστερά ) να τον σταματήσουν και να τον τιμωρήσουν, για τις ΑΝΗΘΙΚΕΣ φορολογικές δηλώσεις και το ακόμα πιο ΑΝΗΘΙΚΟ χαράτσι στη ΠΡΩΤΗ κατοικία των Ελλήνων! Χθες στο Ίλιον μαζεύτηκαν μόνο καμιά 100αριά άτομα, σε μια αίθουσα 70 ατόμων ! Η τιμωρία έρχεται από όσους πρόδωσαν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους ταπείνωσαν, στέλνοντας τους στην ανεργία, στα συσσίτια, στις ουρές για πατάτες και ρύζι ! Την ίδια ώρα που αποκαλύπτεται ο πλουτισμός του Άκη ( που ειναι η κορυφή του παγόβουνου γιατί καλύπτονται όλοι οι άλλοι ... ), οι καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, οι επαύλεις, τα κότερα και κανό, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα πολυτελή ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό. Ένα σάπιο κόμμα, τι δουλειά έχει να μπει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση.
    Ξέρετε τι κάνουν τώρα ; Το παίζουν δίπορτο ; Αν βγει ο Σύριζα να μπουν στη κυβέρνηση με Δημ. Αρ. Αν βγει πρώτη η ΝΔ να μπουν σε κυβέρνηση της ΝΔ ! Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι με τις καρέκλες, την εξουσία, την κουτάλα ! Στείλτε τους σπίτια τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε καραγκιόζηδες, ρε ηλίθιοι νομίζετε βλάκες ότι θα επηρεάσετε την επιθυμία του ψηφοφόρου με της ηλιθιότητες που γράφετε ;
    ΗΛΙΘΙΟΙ, ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. profanos aytos poy egrapse to teleytaio sxolio einai o opados toy doktora, o pio megalos ntenekes.ek idion krinei ta allotria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση