GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση της VPRC δίνει πρωτιά σε ΣΥΡΙΖΑ με 30%

Πρώτο κόμμα με 30% δίνει το ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό Επίκαιρα, που δημοσιεύεται την Πέμπτη και στην οποία ακολουθ...

Πρώτο κόμμα με 30% δίνει το ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό Επίκαιρα, που δημοσιεύεται την Πέμπτη και στην οποία ακολουθεί η Ν.Δ. ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα, σε επτακομματική βουλή.
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας, που ακολουθεί µε 26,5%. Τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ με 12,5%, ακολουθούν ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,5%. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 5,5%, και η Χρυσή Αυγή 4,5%. Η Δημιουργία Ξανά- Δράση συγκεντρώνει 2%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 1,5%, ο ΛΑΟΣ 1% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,5%. Άλλο κόμμα 1%.
Σε ερώτημα για το «ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός», Αντώνης Σαµαράς, Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Βενιζέλος ισοβαθμούν με 15%, με τον «κανένα» να προηγείται με 31%.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 39% έναντι 29% του ΣΥΡΙΖΑ.

9 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ!

    Δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ!

    ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!

    Ψήφος σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημαίνει επιδοκιμασία του Μνημονίου, ανακούφιση της Μέρκελ, της Τρόϊκας και του διεθνούς τραπεζικού και παρασιτικού κεφαλαίου...

    ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, αλλά και των Ισπανών, των Πορτογάλων, των Ιταλών, των Ιρλανδών εργαζομένων και ανέργων!

    Ψήφος στα Μερκελικά κόμματα- ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημαίνει
    ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο!

    Σήμερα όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στην Ελλάδα.

    Ισπανοί, Ιταλοί, Γάλλοι, Πορτογάλοι βλέπουν σε μας την ελπίδα...

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ!

    Εδώ με το 16,8% του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!

    ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,

    ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η κ. Λαγκάρντ είχε κάνει ανάλογες απαξιωτικές δηλώσεις για κάποια άλλη χώρα, η συγκεκριμένη χώρα θα κινητοποιούσε όλες τις δυνάμεις της, συμμάχους, ομογενείς, λόμπυ κλπ και θα απαιτούσε την παραίτηση της κυρίας από τη θέση της στο ΔΝΤ. Εμείς οι κοτούλες τι κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ

    ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΑΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΑΡΙΑ!

    ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΟΥ,

    ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ,

    ΒΟΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε αν το πασοκ πάρει τούτη τη φορά πάνω από 7.5%, εγώ να γίνω σαν την Κωλόφατσα της διαμαντοπούλου.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Τα μόνα αληθινά γκάλοπ είναι αυτά που κάνουμε μεταξύ των φίλων μας, που ξέραμε τι ψήφιζαν και μας λένε τι θα ψηφίσουν στις 17 Ιουνίου. Όλα τ' άλλα είναι προπαγάνδα του θνήσκοντος παλαιοκομματισμού.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ισχύει αυτή η δημοσκόπηση,είναι φανερό ότι
    α) Θα προκαλέσει νέο πανικό στο Χρηματιστήριο και στις καταθέσεις των ιδιωτών στις τράπεζες
    β)Θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη διαρροή ψήφων από το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, την Χ. Α, το Λαος, τη Δράση-Δημιουργία Ξανά και άλλα μικρότερα κόμματα προς τη Νέα Δημοκρατία, υπό το φόβο μιας ανεξέλεγκτης οικονομικής κατάστασης στις 18 Ιουνίου ή υπό το ιδεολογικό φόβο της επικράτησης μιας αριστεριστικής νοοτροπίας που θα οδηγήσει σε "διωγμό" κάθε πατριωτική ή εθνική κίνηση ή θα φέρει τη διάλυση της Αστυνομίας, του Στρατού και γενικά των Σωμάτων ασφαλείας.

    Το τοπίο είναι περίπλοκο. Το μόνο βέβαιο παραμένει η καθημερινή αποσύνθεση και αποδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ, λόγω των απίστευτων φορολογικών δηλώσεων, των καθημερινών αυτοκτονιών, και των αναδρομικών περικοπών σε συντάξεις και μισθούς. Ο κ. Βενιζέλος, θεωρείται από πολλούς, ως ο υπ' αριθμός "ανίκανος" για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, γιατί απέτυχε σε ΟΛΑ μέσα στον ένα χρόνο που ήταν Υπουργός Οικονομικών ( άσχετος με τα οικονομικά, σύμφωνα με τον Ν. Παπανδρέου ).
    Τη κατάσταση για το ΠΑΣΟΚ επιδεινώνουν η ανυπαρξία φαρμάκων και γιατρών, τα ημερολόγια του Άκη με την πολυτελή διαβίωση και χλιδή, οι πολυτελείς διακοπές του κ. Παπανδρέου στη Κρήτη ( και δεν άρχισε ακόμα το καλοκαίρι ... ) εν μέσω αυτοκτονιών, συσσιτίων, ανεργίας. Και ο κόσμος ρίχνει την ευθύνη για το οικονομικό χάλι κατά 90% στο ΠΑΣΟΚ που - κυρίως- κυβέρνησε από το 1981, αλλά και κατά 90% , επίσης, στο ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτό οδήγησε στο μνημόνιο και το ΔΝΤ ( με ατυχείς δηλώσεις Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου ) και με την ολέθρια φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου ( τριπλά χαράτσια στα ακίνητα, διπλή φορολόγηση στα εισοδήματα, νέες φορολογικές δηλώσεις με τεκμήρια, οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, κούρεμα ομολόγων ασφαλιστικών ταμείων κλπ ).

    Ο φόβος μιας ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας, όμως, την επαύριο των εκλογών, σε συνδυασμό με την ανασφάλεια για το οικονομικό και εθνικό πρόγραμμα του κ. Τσίπρα, στέλνει πολλούς ψηφοφόρους προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά, προκειμένου να επιτύχει την επαναδιαπραγμάτευση με το λιγότερο οικονομικό κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τοσοι Ταλιμπαν που μαζευτηκαν εκει μεσα απορω που ειναι μονο 30%. Θα κυβερνησετε ΄΄κουφαλες'' θελετε δεν θελετε, δικαιολογιες δεν μπορει να υπαρξουν ουτε προφασεις για να πατε σε τριτες εκλογες. Το πικρο ποτηρι θα το πειτε με το ζορι. Το ξυλο δεν μπορω να προβλεψω ποιος θα το φαει. Τοπερισσοτερο ενοοω για ποιος θα το φαει ειναι προβλεψιμο. Ταψεμματα τελειωσαν, η θεια δικη γυα τα πολλα υποσχομενα εφθασαν αλλα συνομηλητες στην ΕΕ δεν ξερω αν θα βρειτε. Εαν θα βρειτε παει να πει οτι στις βρυξελες που θα πατε θα εχετε κανει 500 κωλοτουμπες αλλα τοτε δεν ξερω αν θα μπορειτε να γυρισετε πισω και να εξηγησετε στο 30% πως εγινε αυτη η μεταλλαξη. Αν δεν πατε στην Δραχμη!! Ωχ Παναγια μου, τα ελικοπτερα γρηγορα. Ξερω θα αρχησετε να βριζετε Συριζαιοι αλλα η 18/6 ειναι κοντα και θα δουμε ποιος σας ελεγε ψεμματα, εγω ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους το όνειρο του ΤζοχατΖόπουλου θα γίνει πραγματικότητα. Τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ ανήκουν στον ΙΑΝΟ συμφερόντων ΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 30 Μαϊ 2012 5:47:00 μ.μ.

    Politis, είσαι πολύ Νεοδημοκράτης και φαίνεται κιόλας που το παίζεις και εναλλακτικός. Μην μας ζαλίζεις τα ούμπαλα βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΡΑΒΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .


    ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση