GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φ. Δάρρα-Δ. Παπαδημητρίου: Χώρισαν ύστερα από 13 χρόνια κοινής ζωής...

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Προφανώς γιατί δεν το ήθελαν τόσο πολύ ούτε και εκείνοι ούτε και η μοίρα.... Γι αυτό και κάθε φορά που το προγραμμ...

Δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Προφανώς γιατί δεν το ήθελαν τόσο πολύ ούτε και εκείνοι ούτε και η μοίρα....
Γι αυτό και κάθε φορά που το προγραμμάτιζαν, κάποιο εμπόδιο εμφανιζόταν και ο γάμος άλλαζε ημερομηνία. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι, αν παντρεύονταν, ο γάμος θα γινόταν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Την πόλη όπου ο πατέρας του Δημήτρη Παπαδημητρίου και κορυφαίος νομικός, Στέλιος, δημιούργησε την οικογένειά του, εκεί όπου γνώρισε τον Αριστοτέλη Ωνάση και έγινε ο πιο πιστός του συνεργάτης μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του, γράφει χαρακτηριστικά το Θέμα People.
Η Φωτεινή Δάρρα σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα αναφέρει: "Δεν ήταν απλώς κεραυνοβόλος έρωτας. Ήταν ένας έρωτας καρμικός.."
"Όταν η Φωτεινή Δάρρα γνώρισε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τα πράγματα στη ζωή της ήταν τακτοποιημένα. Θα γινόταν ηθοποιός και θα παντρευόταν τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση", δηλώνει συνάδελφός της στο People.
Όταν η Δάρρα γνώρισε τον Παπαδημητρίου ήταν ήδη αρραβωνιασμένη με τον Μάνεση και είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Η Δάρρα δεν μπορούσε να κάνει πίσω. Έτσι, παντρεύτηκε τον Μάνεση, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά ο γάμος δεν κράτησε περισσότερο από μία εβδομάδα.
Ο χωρισμός με τον Νίκο Μάνεση ανοίγει το δρόμο για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, που στο μεταξύ είχε χωρίσει από την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη, με την οποία συζούσε σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας μάλιστα κι εκείνος έναν γάμο στο ενεργητικό του.
"Η Φωτεινή ήξερε πολύ καλά τι έλεγαν πίσω από την πλάτη της. Ότι είναι μαζί του γιατί της προσφέρει μια πολύ καλή ζωή και μια ακόμα καλύτερη καριέρα. Ότι ξοδεύει τα χρήματά του αλόγιστα και κάνει ντιβισμούς και χίλια δυο άλλα... Στην αρχή έκλαιγε και πληγωνόταν. Κάποια στιγμή το ξεπέρασε και αποφάσισε ότι δεν την νοιάζει", αναφέρει παλιά της συνεργάτιδα.
"Πριν γνωρίσει τον Δημήτρη ήταν αυτό που λέμε "ταγάρι"... Παχιά φρύδια, φαρδιές φούστες, πλεκτά βραχιολάκια από το Μοναστηράκι στα χέρια, αφρόντιστα μαλλιά. Καμία σχέση με την εικόνα της ντίβας που έχει σήμερα", λέει στο People παλιά της γνωστή.

"Η Φωτεινή είναι απολύτως κατασκεύασμα του Δημήτρη. Την έχει δημιουργήσει. Εκείνη τον κοιτούσε στα μάτια με θαυμασμό κι εκείνος χαιρόταν που είχε μια τόσο πιστή και καλή μαθήτρια. Ο ένας τροφοδοτούσε το συναίσθημα του άλλου", δηλώνει γνωστός ηθοποιός που υπήρξε φίλος του Παπαδημητρίου.
"Αν με είχαν σπρώξει και μένα τόσο, θα είχα φτάσει στο φεγγάρι", έχει πει για την Δάρρα παλιά της φίλη.
Απομονωμένη από το σινάφι της, σχεδόν χωρίς φίλους, ζούσε τη ζωή μιας ντίβας προσπαθώντας να δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά της, διώχνοντας συνεργάτες, απαιτώντας εμφανίσεις και κακολογώντας συναδέλφους.
"Για μένα ήταν μια κοπέλα σε σύγχυση. Από τη μια ήθελε να είναι στην ποιότητα και την κουλτούρα και από την άλλη ήθελε να γίνεται εξώφυλλο στα περιοδικά και να πηγαίνει καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού", λέει άνθρωπος που δούλεψε μαζί της.
Η ζωή της Φωτεινής και του Δημήτρη φαίνεται ιδανική. Μένουν σε μια μεζονέτα στο Παλαιό Φάληρο, κάνουν ταξίδια σε εξωτικά μέρη, εκδρομές στην Οία της Σαντορίνης και περνούν τα βράδια τους βλέποντας ταινίες στο σπίτι ή τρώγοντας σε ταβέρνες και εστιατόρια.
"Η Φωτεινή τον ζήλευε πολύ. Μπορεί κάποιος να πιστεύει το αντίθετο, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκείνη τον ζήλευε πολύ περισσότερο από ό,τι εκείνος. Και έχει κάνει όλα εκείνα που κάνουμε οι γυναίκες όταν ζηλεύουμε...", εξομολογείται με νόημα φίλη του ζευγαριού.
Πληροφορίες: περιοδικό People

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση