GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στο 150% του ΑΕΠ η βοήθεια προς την Ελλάδα»

Στη σύγκριση του σχεδίου Μάρσαλ, που συνέβαλε στην ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τη βοήθεια, που χορηγεί η Ε...

Στη σύγκριση του σχεδίου Μάρσαλ, που συνέβαλε στην ανοικοδόμηση της Ευρώπης μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τη βοήθεια, που χορηγεί η Ε.Ε στην Ελλάδα προχώρησε η γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση που της υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο δημαρχείο του Βερολίνου αν εκτιμά ότι παρατηρείται έλλειμμα αλληλεγγύης στην Ευρώπη έναντι της Ελλάδας, η γερμανίδα καγκελάριος είπε ότι «η Ελλάδα εισπράττει μιάμιση φορά το ΑΕΠ της ως συνολική βοήθεια από την Ευρώπη».
Όπως επεσήμανε «τα κονδύλια του περίφημου σχεδίου Μάρσαλ που εισέπραξε η Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έφθαναν στο 3% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ. Η Ελλάδα προς την Ελλάδα, που περιλαμβάνει δύο πακέτα στήριξης και μια διαγραφή χρέους, αντιστοιχεί περίπου στο 150% του ελληνικού ΑΕΠ.

1 σχόλιο

  1. Ρε μεγαλόσχημε κωλοτρυπίδη θα τα μπλέκεις πολύ καιρό ακόμα τα κουρέλια σου;
    Τόχεις καταντήσει τσιμέντο το μυαλό σου με τις παπαριές που μας αραδιάζεις σα κλανιές.
    Έτσι σε δασκάλεψε ο πάτρονας να μπλέκεις τα σώβρακα με τις γραβάτες.
    ΔΕ πειράζει μπρε ντερβισάκο μου. ΣΕ λίγες μέρες θα μάθεις και το μαυράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση