GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ψήφισαν όσοι αποφάσισαν τις τελευταίες 15 ημέρες...

ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν τρεις στους δέκα Έλληνες ψηφοφόροι που αποφάσισαν τις τελευταίες 15 ημέρες σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του...

ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν τρεις στους δέκα Έλληνες ψηφοφόροι που αποφάσισαν τις τελευταίες 15 ημέρες σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Mega.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα:
ΣΥΡΙΖΑ: 30%
Νέα Δημοκρατία: 25%
ΔΗΜΑΡ: 9%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8%
ΠΑΣΟΚ 7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7%

5 σχόλια

  1. Αριστεροί θάρρος. Δώσαμε ένα έναν έντιμο και σκληρό αγώνα. Το αποτέλεσμα μπορεί εκ πρώτης όψεως να ευνοεί το δοσίλογο Σαμαρά, αλλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

    Έχουμε λοιπόν τα εξής. Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασε το ποσοστό του. Και αν προσέξει κανείς, θα παρατηρήσει ότι στην επαρχεία, στους νομούς εκτός Αττικής, είναι πλέον δεύτερος. Στους περισσότερους νομούς στις προηγούμενες εκλογές έρχονταν δεύτερο το ΠΑΣΟΚ. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει πλέον ένας ισχυρός πόλος αντιπολίτευσης.

    Και αυτή είναι η λέξη κλειδί. Αντιπολίτευση. Αν νομίζει ο Σαμαράς ότι θα συνεχίσει την ίδια πολιτική της χρεοκοπίας χωρίς αντιστάσεις, είναι βαθιά νυχτωμένος. Η νέα δημαγωγία έχει ποσοστό χαμηλότερο του 33%. Που πάει να πει ότι τα 2/3 του λαού δεν θέλησαν τον προδότη. Ο νόμος του Προκόπη, η νοθεία με τους προεκλογικούς διορισμούς, ο φόβος, η προπαγάνδα, οι εκβιασμοί, είχαν σαν αποτέλεσμα την αλλοίωση της πραγματικής θέλησης των πολιτών.

    Παρόλα αυτά ο λαός, αυτό το 30% που ψήφισε το μνημόνιο, έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος. Υπέκυψε στις εντολές των ξένων και ψήφισε τον υπηρέτη τους. Τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Το συγκεκριμένο θα πληρωθεί στα ταμεία της ΔΕΗ, στις εφορίες, στις τράπεζες. Τότε θα καταλάβεις συνταξιούχε τι εστί ΕΕ και πως για να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη, θα θυσιάσεις σύνταξη, μισθό, θα δεις τα παιδιά σου άνεργα.

    Η Αριστερά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για καλύτερο κόσμο. Μάλιστα δεν πρέπει να δοθεί ούτε δευτερόλεπτο χάρητος, αφού ο Σαμαράς θα συνεχίσει την ίδια πολιτική της ύφεσης. Οφείλω να πω, ότι έπεσα έξω στις εκτιμήσεις μου. Άλλοι σύντροφοι έπεσαν πιο κοντά στο αποτέλεσμα. Ήλπιζα ότι η ελπίδα θα νικούσε τον πανικό.

    Ο αγώνας συνεχίζεται σκληρότερος. Η νίκη του συστήματος είναι προσωρινή. Πολύ σύντομη και πύρρειος. Θα είμαστε στο δρόμο, στην δουλεία, παντού, έτοιμοι να υπερασπιστούμε δικαιώματα, έτοιμοι να αγωνιστούμε για το μέλλον. Και θα νικήσουμε. Ο λαός σύντομα θα καταλάβει το λάθος του και θα το διορθώσει, όπως κατάλαβε το βρώμικο ρόλο του Παπανδρέου.

    Συγχαρητήρια σε όλους τους συντρόφους, που αντισταθήκαν στα ψέματα, τη δημαγωγία, τις βίαιες επιθέσεις. Είμαστε περήφανοι, γιατί τους τρομάξαμε. Χρησιμοποίησαν κάθε δυνατό μέσο, ύβρεις, λυκοσυμμαχίες, ψευτοδιλήμματα, απειλές. Παρόλα αυτά η Αριστερά άντεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΈΝΤΑΣΗ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΣΤΕ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟΊ ΣΤΟΝ ΗΛΊΘΙΟ ΛΑΟ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕΤΆΞΙ ΣΑΣ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

    Θα κάνετε ότι σας έχομε πει: Θα πείτε ότι δεν τα βρήκατε Σαμαράς και Βενιζέλος ,ο Τσιπρας ΔΕΝ θέλει την εντολή, μετά εσύ Ευάγγελε θα την πάρεις να κάνεις το κοματι σου ,να κλείσεις και τα στόματα τον ηλιθίων Ελλήνων που σας ψηφίσαν..

    ΜΕΤΑ στην συσκεψει αρχηγών θα τα βρείτε.. θα λέτε ο ΛΑΟΣ θέλει κυβέρνηση κ.τ.λ απλά πράγματα!!

    ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΊΠΑΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΕΤΕ ..ΤΕΛΟΣ..
    δεν θα ξανακάνετε του κεφαλιού σας ηλίθιοι ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ 5.36 ΚΑΙ 5.48 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Π ε ρ α σ τ ι κ ά.. ,
    όμως
    ΤΩΡΑ αμέσως αρχίστε την δουλειά άχρηστοι- κηφήνες - ρεμάλια του Τσύριζα.

    Πρώτα - πρώτα απεντόμωση και μυοκτονίες απο ζωύφια
    και τα ερπετά των τροπικών του Σύριζα που 2 μήνες τώρα
    μετατρέψατε την ΕΛΛΑΔΑ σε ΣύριζαΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ....

    άιιιιιντεεεεεεεε....αργάαατεεε....άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τζωωωων, γαμημένο δεξιό τραβέλι της Συγγρού,

    Χαίρεσαι παλιομπάσταρδε, φασιστόμουτρο, που ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΣ τον χερ Σόϊμπλε με την ψήφο σου, δοσίλογε, κωλόγερε, φτωχομπινέ;;;;;

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΙΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60, ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΙ...

    Φοβήθηκες, γαμημένε κωλόγερε, μην τυχόν χάσεις τη μίζερη σου σύνταξη;;
    Ή τα 2 χιλιάρικα που έχεις στην τράπεζα;;;;
    Έ, γαμημένε... Έ κωλόγερε;;;

    Τώρα που θα σου την "φορέσουν" με τους φόρους του Μνημονίου και δεις την σύνταξή σου να εξανεμίζεται... τότε θα σε δω γαμημένο δεξιό τραβεστί !!!

    Κωλόγερε, πουτάνας γιε, μπάσταρδο γκεσταπίτη της κατοχής. Γαμημένε!

    Γαμώ τη Συγγρού σου και το Μεσσηνιακό τζάκι, κωλοτούμπα που ψήφισες, γαμημένε δοσίλογε, γερολαδά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση