GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιους «τρώει» ο Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ στις 17 Ιουνίου;

Από χθες, ως γνωστόν, με όσα δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το ΠΑΣΟΚ, έχει ξεκινήσει το… ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Και είναι έτοιμος να...

Από χθες, ως γνωστόν, με όσα δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το ΠΑΣΟΚ, έχει ξεκινήσει το… ξεκαθάρισμα λογαριασμών!
Και είναι έτοιμος να «παροπλίσει» πολλά στελέχη που για διάφορους λόγους δεν συγκαταλέγονται στις επιλογές του για το ΠΑΣΟΚ που θέλει από τις 18 Ιουνίου και μετά.
Ποιους θα… αφήσει εκτός;
Έχουμε και λέμε: Δημήτρης Ρέππας, Χρήστος Παπουτσής, Γιάννης Ραγκούσης, Παύλος Γερουλάνος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Παράλληλα, είναι έτοιμος να συγκρουστεί - με ότι αυτό σημαίνει – με τους Ανδρέα Λοβέρδο, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Πέτρο Ευθυμίου, Άννα Διαμαντοπούλου
Ο μοναδικός που διασώζεται, είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης.

9 σχόλια

  1. Παιδεια

    Η Διαμαντοπουλου Αννα πουλησε την παιδεια σε δεξια και Συριζα

    Βαγελη διωξτην

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ

    Η Μαριλιζα
    και ο Γερουλανος δεν ειναι κακοι

    Ο Ραγκουσης εξω
    ο Παπουτσης εξω
    ο Ευθυμιου Εξω
    Ο Χυτηρης εξω

    συνεργαζοντουσαν με δεξια

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΞΕΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΝΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ!

    ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου ρόδινα. Με νέες δηλώσεις του οι κ. Βενιζέλος και Σκανδαλίδης δήλωσαν οτι θέλουν οικουμενική, ενώ γνωρίζουν ότι ο Σύριζα δεν θα δεχθεί, ούτε ο Καμμένος. Τις ίδιες αδιάλλακτες απόψεις, περί μη συγκυβέρνησης με Σαμαρά, εξέφρασε ο κ. Καμμένος, κάνοντας σχεδόν αδύνατη τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας.ΚΚΕ και Χ.Α δεν θέλουν να μπουν σε διακυβέρνηση,οπότε η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά στο φάσμα μιας "Μικρασιατικής καταστροφής", μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.
    Ο Σύριζα, με την ουσιαστική κατάργηση της ιδιωτικής πρωτουβουλίας τορπιλίζει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης. Με τη φυγή των επιχειρήσεων στο εξωτερικό,ποιους θα φορολογήσει ; Από που θα αυξηθεί το ΑΕΠ ; Το Δημόσιο δεν παράγει πλούτο για να αναδιανεμηθεί στους πολίτες. Το χειρότερο είναι ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου ( στους δρόμους ) μεταξύ συνιστωσών του Σύριζα και της Χ.Α, ενώ η διάλυση των Σωμάτων Ασφαλείας θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων- μεταναστών, οπαδών διαφορετικών ομάδων, θα οδηγήσει σε αυτοδικία και διάλυση του κοινωνικού ιστού. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταπολίτευση, η Ελλάδα κινδυνεύει με χάος, ακυβερνησία, κοινωνικές ταραχές και συγκρούσεις ακραίων ομάδων, εσωτερική οικονομική κατάρρευση.Μέσα στα πλαίσια αυτού του πανικού, πολίτες κάνουν μαζικές αγορές τροφίμων, φαρμάκων και σκέφτονται να αποσύρουν καταθέσεις, αν βγαίνει πρώτο κόμμα ο Σύριζα. Το κλίμα θα επιδεινωθεί, αν η ΕΕ δεν μπλοφάρει και κόψει πιστώσεις, επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ. Από την άλλη είναι αδύνατον η ελληνική κοινωνία να αντέξει αυτό την καταστροφική, οριζόντια, φορομπηχτική πολιτική Βενιζέλου, που οδηγεί σε ύφεση και αύξηση της ανεργίας.
    Συμπερασματικά, δεν αρκεί πλέον να βγει πρώτο κόμμα η ΝΔ, αλλά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά από τον Σύριζα, για να αποφευχθεί μια ολική, νέα "μικρασιατική καταστροφή" σε μια εβδομάδα από τώρα. Από τη στιγμή που πασοκ και ανελ δείχνουν ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ σε ακραίες θέσεις ακυβερνησίας, οδηγούν τους ψηφόφορους τους προς τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαγγέλη,

    πέρα όξω και τον δόκτορα, γιατί πρόδωσε το κίνημα και όλο τριήμερα είναι στη Μύκονο και στο Παρίσι.

    Διώξε το σούργελο και τον μοναδικό οπαδό του, που τολμάει ανώνυμα ( η ντίνα ή η μίνα ) να κατηγορεί στελεχάρες, και μείνε εσύ ο μοναδικός κλόουν του τσίρκου μεντράνο ( πασοκ ).

    πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟ.

    ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ; ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟ; ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ.

    ΕΣΥ ΑΘΩΩΝΕΣ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ.

    ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ.

    ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΕΣΥ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ.

    ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.

    ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπα σε καλό σου...

    Χα, χα, χα! Α στο καλό, Βαγγέλη, μ έκανες και γέλασα.

    Πως το είπες, πες μου το πάλι, έλααα. Θα απομακρύνεις αυτούς που με λόγια ή έργα πλήγωσαν το ΠΑΣΟΚ. Ααα, και που σκέφτεσαι να πας, αφού φύγεις; Γιατί ρε Βαγγελιώ δεν πιστεύω να βγάζεις τον εαυτούλη σου απ έξω;

    Καλά, δε «πας» το χαζό. Θέλεις ΓΑΠ στα κάρβουνα. Αμοιβαία τα αισθήματα.

    Αλλά Μπενύτο, το ΠΑΣΟΚ το έφερες σε δύσκολη θέση όχι μια, δυο φορές. Την πρώτη όταν έλεγες «αρχηγιές» τη νύχτα που έχασε ο Γιώργος από το μπουχέσα τον Κωστάκη.

    Και τη γλυτώσατε φθηνά, χάρη στις βλακείες της νέας δημαγωγίας.

    Θα χατε από τότε διαλυθεί.

    Τη δεύτερη, τη φαρμακερή, όταν βγήκες ως βεζίρης – υπουργός με το χαλίφη της Χαλιμάς, να πείτε για το χαράτσι της ΔΕΗ.

    Και σε ρωτώ Ευάγγελε: Ο Γιωργάκης έβλαψε, ήταν ή βλάξ, ή προδότης, ή και τα δυο (Το πιθανότερο).

    Εσείς όλοι στο ΠΑΣΟΚ που ακολουθούσατε το βλάκα, τον προδότη, τι ήσαστε;

    Που χρεοκοπήσατε τη χώρα; Που κλέψατε τα λεφτά μας;

    Συνένοχοι; Ένοχοι; Κλέφτες; Ψεύτες; Μπράβο, τo βρήκες.

    Με άλλα λόγια, συνέδεσες την μοίρα σου με το ΓΑΠ.

    Το θέλησες, το Μνημόνιο ήταν το αντίτιμο για να αποκτήσεις την καρέκλα την υπουργική πρώτα, της αρχηγίας μετά.

    Όπως και ο Σαμαράς προτίμησε το Μνημόνιο, για να έχει περαιτέρω υποστήριξη των συμφερόντων και φυσικά να ξοφλήσει παλαιά γραμμάτια, από τότε που σαν Πόλα, έκανε κονσομασιόν στο καμπαρέ της βουλής.

    Για αυτό σήμερα όλες οι φυλλάδες και τα κανάλια του ΠΑΣΟΚ χτυπάνε ύπουλα την Αριστερά και όχι τη ΝΔ. Η γίνεται τυχαία;

    Κοντολογίς, προτίμησες το προδοτικό μνημόνιο και την κλεψιά, από το Λαό.

    Ο Λαός πάλι, αποπάτησε μια φορά πάνω σου, και τώρα θα τραβήξει και το καζανάκι.

    Επιτέλους θα φύγεις από τη Βουλή και θα βρεθείς εκεί που είναι το στοιχείο σου. Στο βόθρο. Καλή διαμονή. Ευτυχώς θα έχεις παρέα.

    Σου έρχεται ο Σαμαράς, υπομονή. Κράτα του μια υγρή θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση