GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόεδρος Σκοπίων: Οι Έλληνες πολιτικοί ζουν στο 19ο αιώνα...

Νέες βολές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Σκοπίων. «Βοηθάμε την ελληνική οικονομία, όμως οι Έλληνες πολιτικοί εξακολουθούν να...

Νέες βολές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Σκοπίων. «Βοηθάμε την ελληνική οικονομία, όμως οι Έλληνες πολιτικοί εξακολουθούν να ζουν στο 19ο αιώνα, με το να αρνούνται σε κάποιον το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Η επιλογή του προσδιορισμού αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Οι καιροί που κάποιος καθόριζε την ταυτότητα του άλλου ανήκουν στο παρελθόν» δήλωσε.
Πρόσθεσε ότι τα Σκόπια και η Ελλάδα είναι στενά συνδεδεμένες σε διάφορους τομείς, τονίζοντας ότι οι πολίτες των Σκοπίων πάνε για διακοπές στην Ελλάδα, οι μεγαλύτεροι επενδυτές στη χώρα του είναι Έλληνες επιχειρηματίες, ενώ αρκετοί φοιτητές από τα Σκόπια σπουδάζουν σε ιδιωτικά κολέγια στην Θεσσαλονίκη.

7 σχόλια

  1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ 19 ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγω φιλε μου θελω να λεγομαι Ελβετος αλλα ειμαι απο το Ζαφειρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α ρε μεγάλε ευτυχώς που μας άνοιξες τα μάτια στο δικό σου αιώνα που ζεις. Αύριο κιόλας θα αυτοπροσδιορισθώ κινέζος ηλίθιε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Οι καιροί που κάποιος καθόριζε την ταυτότητα του άλλου
    ανήκουν στο παρελθόν»

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ 1943
    ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΣΑΣ Ο ΤΙΤΟ
    ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ (ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ)
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ (2012 - 1943) 69 ΧΡΟΝΩΝ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ.

    ---- τάδε έφη ο Βόγλης ο Κηφισεύς

    and like I've said b4
    "Pain is enevitable, suffering is optional"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Βοηθάμε την ελληνική οικονομία, όμως οι Έλληνες ...."


    ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ


    ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοπροσδιορισμός δεν σημαίνει σφετερισμός της ιστορίας άλλου λαού.

    Η μόνη σας σχεση με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι οτι το κομματι στο οποίο ζείτε καποτε αποτελουσε μερος του Μακεδονικού κρατους χωρις να υπάρχετε εσείς!!! Στα βαθη της Ινδίας υπάρχουν ακομα ανθρωποι και φυλες που επικαλουνται τον Μεγα Αλεξανδρο ως λυτρωτη μεταφεροντας από γενια σε γενια το ιστορικό γεγονος προς αναμνηση και τιμή και οχι να αυτοπροσδιοριζονται ως σημερινοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Οι Ιλλυριοι βογομιλοι και αλλες φυλες που ειναι οι καταγωγη σας αποικησατε την περιοχή τον 6ο ΜΧ αιώνα δηλαδή πολλα προνια μετα από το Μακεδονικό κράτος του Φιλιππου και του Μεγαλου Αλεξανδρου.
    Οι ισχυρισμοί σας ειναι ανόητοι γελοιοί και βλακώδεις περι της καταγωγης σας.
    Επειδή λοιπον σήμερα υπαρχουν οικονομικες δοσοληψίες και ερχεστε για τουρισμό στην Ελλαδα δεν σημαίνει ότι εχουμε την ιδια ιστορία και ασφαλώς κανενας δεν σας δίνει το δικαίωμα να κλεβετε την ιστορία άλλου λαού.
    Δεν μας κανει καμμία εντύπωση η θεση των αλλων λαών γιατι και αυτοι μορφωνονται μεσα απο την Ελληνική ιστορια στα πανεπιστημια τους και ασφαλώς "ενοχλει" καποιες πλούσιες χωρες με ιμπεριαλιστικές διαθεσεις ανα τον κοσμο να υπάρχει μια τοσομικρή χωρα και πτωχευμενη σημερα με ολο τον παγκοσμιο πλούτο της γνωσης σαν ιστορία.

    Τα παραμυθακια σας αυτα θα τα λετε στους καουμπουδες ή γελαδαρηδες της Αμερικής τους Κελτες τους βησιγοτθους τους Ούννους τους βικινγκς τους Σαξονες τους Ταταρους τους Σελτζουκους τους σλαυους και ολο το κακο συναπαντημα εδω θα σας διαψευδει καθε ευρημα που θα ερχεται στην επιφάνεια ακομα και σε αυτο τον μικρο και συρρικνωμενο γεωγραφικό χωρο της σημερινής Ελλάδας.
    Καθε σελίδα ιστορικού βιβλιου ή αρχαίου συγγραφέα θα σας φτυνει καθημερινά και θα σας τυφλωνει με αληθινες αποδείξεις αποδεικνύωντας το μεγεθος της πονηριας και μαλακιας που σας κατεχει στην πιο μαλακισμενη εμμονή.
    Μακεδονας δεν γινεσαι ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.

    Επειδή λοιπον ειστε ανιστόρητοι και πονηρα κακοπουστοι ακόμη και η λέξη ΜΑΚΕΔΩΝ ειναι λέξη Δωρικης διαλέκτου και σημαίνει ΜΑΚΕ-ΔΩΝ = Υψηλός δυνατος άνθρωπος!! τισχεση έχει η δωρική διαλεκτος με την σλαβοβουλγαροαλβανικη γλώσσας ρε άθλιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΛΑΒΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση